کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
رفتار صاحبان دین چگونه است؟
۱۳:۲۲, ۲۲/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/شهریور/۹۰ ۰:۲۰ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام
همیشه برای من این سوال بوده که حضرت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و حضرت علی (علیه السلام) با داشتن قدرت حکومتی و سیاسی و اسلامی چگونه با قشر زیر رفتار میکردند؟ کسی میدونه جواب بده.
1- قشر بی حجاب.
2- قشر شراب خوار.

تا اونجا که من مطلب خوندم جایی ندیدم که مثلا در مقابل بی حجابی طرف را بزور حجاب دارش کرده باشند. یا اصلا در زمان آنها این قشر بودند؟
یاد فیلم مختار افتادم که وزیر ارشاد اسلامیش وقتی از دنیا نا امید شده بود به شراب خواری روی آورده بود.
و یا یک روایت که حضرت محمد (علیه السلام) که وقتی جوانی را دید که در دست کوزه شراب دارد و پشت به او کرده از او پرسید در کوزه چه داری و او گفت شیر! حضرت از خدا خواست که این جوان را شرمنده نکند و شراب به شیر بدل شد ...... در آخر به جوان گفت هیچگاه روی از ما برنگردان. (روایت را تصحیح کنید)
من نمیدونم فقط این رو میدونم که اسلام زوری توسط عمر به کل دنیا صادر شد.
شاید رفتارهای ما بیشتر عمری باشد تا علی وار. یا شایدم داریم مثل خوارج رفتار میکنیم. آنها هم خود را مسلمان 2 آتیشه فرض کرده بودند.
شاید یکی از بزرگترین دلیل ها این باشه که توی عصر جدید محبوبیت اسلامی کم شده.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۰۲, ۲۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #11

(۲۲/شهریور/۹۰ ۱۵:۲۱)Femme Moderne نوشته است:  
(۲۲/شهریور/۹۰ ۱۵:۱۲)وحید110 نوشته است:  خیر برادر در ایران اگر زور عمر کارساز بود ما الان شیعه نمیبودیم . اسلام همیشه به دلیل منطق و فطری بودنش در حال گسترش است مخصوصا عصر حاضر

گویا شما با تاریخ مطلقا آشنایی ندارید ، اکثریت جمعیت ایران تا ظهور صفویان سنی بودند و سپس با زور شمشیر

شاه اسماعیل و قزلباش ها شیعه شدند و بعد از 3-4 نسل برایشان کاملا جا افتاد !

آقا/ خانم ...

تا حالا کی دیده کسی به زور دینی رو بپذیره؟ یزد دوره گز که نزدیکه راه دور نرو همین الان ه رو میگم . کسی رو می شناسی که به زور دینی رو بپذیره یا به زور بی دین بشه؟ این غیر ممکنه ! شما گفتی که مسلمان نیستی . من همین الان شمشیر می ذارم رو گردنت به زور می گم مسلمون شو! خوب اولا اگه بگی شدم که در باطن نشدی ثانیا من روم رو برگردونم تو هم از این اسلام برمی گردی! ثالثا روم رو هم بر نگردونم و تا آخر عمر شمشیر بالای سرت باشه . نسلت و بچه هات رو با همون عقایدی که داری تربیت می کنی نه مثلا بادین زوری !

بعضی وقت ها برای درک یه سری مسائل کافیه مثالهای ساده و دم دستی برای خودمون بزنیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، حلما ، paradise ، خیبر110
۰:۱۲, ۲۳/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
مولا علی: حق را بشناس، اهل حق را خواهی شناخت

اسلام رفتار به اصطلاح مسلمین نیست

اما وقتی نفس بخواد زیر بار امر و نهی خدا نره، میره گیر میده به یه عمل به اصطلاح مسلمانها تا کلاً بتونه زیر بار خیلی چیزا نره

در جامعه ای که جامعه ی مسلمین هست شما باید با قوانین اسلام در عرصه ی اجتماع تن بدید یا مهاجرت کنید یه جای دیگه
شما میتونی بری در کشور سوئد و بگی من نمیخوام بر طبق قانون اساسی اون کشور عمل کنم؟؟؟؟؟؟؟؟
اگر جامعه ای جامعه مسلمین بود و مسلمان یعنی تسلیم امر خدا، قانون اساسی در عرصه اجتماع قانون خداست!!!
این حرف برای منافق بسیار حرف سنگینی هست!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خدا هم در قرآن تصریح دارد که منافق زیر بار حرف پیامبر نمیره نفسش

دوستان تاکتیکهای جماعت منافق هنگام ورود به جامعه ی مومنان رو برید روش کارکنید
اساساً کار منافق القای شک هست مثل شیطان
کارش سست کردن ایمان است
و بعد داعیه دار مصلح بودن و جویای حقیقت بودن هم دارد
یه کاری که به نظر من خوبه هر مسلمانی انجام بده یه مطالعه ی تاریخی با محوریت آیات قرآن است که شأن نزولشان منافقان هست
خوبه ما با این جماعت و تاکتیکهای مختلف فعالیتهایشان در جامعه ی مومنان آشنا بشیم

خدا نگهدارتان

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، خادمة الزهرا ، fazel ، حلما ، بیداری اندیشه ، paradise ، meshkat ، احیاء ، Amir ، Hadith ، soha_1990 ، محب الزهرا
۰:۱۷, ۳۰/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/شهریور/۹۰ ۰:۱۹ توسط sayed reza.)
شماره ارسال: #13
آواتار
سلام
ابتدا لازمه این بیت رو که همه میدونند رو برای بار هزارم بگم که
اسلام به ذات خود ندارد عیبی****هر عیب هست از مسلمانی ماست
این نکته رو هم در ادامه متذکر بشم که هر کس محاسن داشت و چفیه به گردنش بود و یه تسبیح هم به دستش حتما بسیجی نیست. باز شما بیاید بگید بسیجی. برید اول یه تحقیقی انجام بدید، بعد میفهمید.

همین چند وقت پیش بود که یه جوونی رو دیدم خداییش چهره اش خیلی مثبت بود. و اگر دست به دست یکی ازین خیابانی ها نبود میگفتی خود حاج آقا.
صرف داشتن کارت بسیج باعث نمیشه طرف بسیجی بشه. تفکراته که یک بسیجی رو بسیجی میکنه. بعد اعمال بعد چهره
تست الکل رفتار اسلامیه؟ عجب!! پس دنیا قبل از ما رفتار های اسلامی رو اجرا میکرده و ما خبر نداشتیم. مگر تست الکل فقط تو ایرانه؟ خوبه همین برنامه های تعقیب پلیس تو امریکا رو که میزاره بعد از اینکه مجرم اول از طرف تست میگیرن که مست بوده یانه.
نمیخوام تایید کنم عذر خواهی نکردن اون بنده ی خدا رو. اما اگه منم ساعت 12 شب تو خیابون باشم برای امنیت شما مطمئنا خیلی حوصله نخواهم داشت.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، رهیافته
۰:۵۱, ۵/مهر/۹۰
شماره ارسال: #14
آواتار
Big Grin یک چیز بگم اول بخندیم. شما منظورتون از ایم مطلب چی بوده؟
نقل قول:نمیخوام تایید کنم عذر خواهی نکردن اون بنده ی خدا رو. اما اگه منم ساعت 12 شب تو خیابون باشم برای امنیت شما مطمئنا خیلی حوصله نخواهم داشت.

چون مطلب ما که به کل حذف شده! حتی مطلب جوابیه همین پست.
خوب یکم خندیدم.

حالا مسئله افراطه. من با حرف شما موافقم. که باید تست الکل بشه ولی کسی که ممکنه به حریم کسی آسیب برسونه. یعنی راننده مست. نه تنها باید تست الکل بگیرند بلکه باید ......

ولی مثلا نمیدونم یادتون هست یا نه یک مدت مد شده بود اگر یک نفر یک خانومی را به خانه میاورد. همسایه زنگ میزد به پلیس بعد پلیس میریخت توی خونه طرف و آبروی اونو میبرد. بابا شاید این طرف صیغه کرده باشه. باید برای همه توضیح بده! این کجاش اسلامیه من نمیدونم.
یا برای مثال دوست من و با زنش توی خیابون گرفتند و بهش گفتند اگه راست میگی شناسنامت کوش! Big Grin زیاد قدیم نیست ها همین 10 سال پیش. آخه کدوم زنو و شوهری توی خیابون همیشه شناسنامه همراهشون است. نمیدونم شاید اون زمان یا بچه بودید یادتون نمیاد یا ........
ولی من یادمه. یادمه گشت ثارالله که اسمش میومد همه درمیرفتند! یادم میاد اگر آقایون حتی آستین را بالا زده بودند با رنگ روغن دستهاشونو رنگ میکردند. یادم میاد اگر طرف موهاش حالت داشت (کافی بود مثلا کمی از موها روی پیشونی بود) از ته با قیچی میبریدند.
خوب فکر میکنید جوون اون موقع پدر یا مادر امروز نیست. که برای خالی کردن عقده های جوانیش که کاری خلاف شرع هم انجام نداده بزاره فرزندش هر غلطی که میخواد بکنه!
قبول کنیم رفتارهای ما اشتباه بوده و این نتیجه بیشتر از رفتارهای ماست تا تاثیر ماهواره و ......
۱۱:۱۷, ۵/مهر/۹۰
شماره ارسال: #15
آواتار
نمیخواستم جواب بدم اما خب...
(۵/مهر/۹۰ ۰:۵۱)omoridi نوشته است:  Big Grin یک چیز بگم اول بخندیم. شما منظورتون از ایم مطلب چی بوده؟
اول به شما بگم که این اسلامی که شما ازش دم میزنی با اینطور به سخره گرفتن ها موافقه؟
نکنه شما هم از همون جوونا بوده اید که همسایه....؟

نقل قول:حالا مسئله افراطه. من با حرف شما موافقم. که باید تست الکل بشه ولی کسی که ممکنه به حریم کسی آسیب برسونه. یعنی راننده مست. نه تنها باید تست الکل بگیرند بلکه باید ......
یعنی چی؟ یعنی فقط وقتی مطمئن شدن راننده مست بوده ازش تست بگیرن؟ چطور بفهمن مست بوده؟ برادر من تست برای اینه که بفهمن طرف چیزی مصرف کرده یا نه.
بله که افراط و تفریط هست. اما نه هر جایی.

نقل قول:خوب فکر میکنید جوون اون موقع پدر یا مادر امروز نیست. که برای خالی کردن عقده های جوانیش که کاری خلاف شرع هم انجام نداده بزاره فرزندش هر غلطی که میخواد بکنه!
این ان تا مثالی که زدید و سال های گذشته بوده ، من حرفی ندارم روش که اگه بخوام چیزی بگم بحث سیاسی حساب میشه. باید رفت سراغ کسایی که اونموقع مسئولیت داشتن یعنی شخص شخیص خ.... و همدستاش
حتی به نظر من هدفشون همین بوده که جوون ها رو دین ستیز کنن.

نقل قول:قبول کنیم رفتارهای ما اشتباه بوده و این نتیجه بیشتر از رفتارهای ماست تا تاثیر ماهواره و ......
من نمیدونم شما چه اصراری داری همیشه همه ی مشکلات رو بندازی گردن روحانیون و بسیجی ها. البته این ما رو میگی که تابلو نشه. صرف این پست و این تاپیک هم نیست!! تقریبا هر جایی شما پست ارسال کردی همین بو رو میده.
نمیگم رفتار ما اشتباه نبوده. اما تا چه حد؟ شما با چه ترازویی وزن کردی که دیدی وزن کارهای اشتباه ما بیشتر بوده؟
صرف یک یا چند روحانی نما یا بسیجی نما که شعور نداشته رو که نمیشه تعمیم داد به کل. این نباید فراموش کنیم که اونها هم از جنس خود ما هستند و اگر ما خودمون رو کامل دیدیم باید بریم جای اونها رو بگیریم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir
۱۸:۳۶, ۵/مهر/۹۰
شماره ارسال: #16
آواتار
(۲۲/شهریور/۹۰ ۱۵:۲۱)Femme Moderne نوشته است:  
(۲۲/شهریور/۹۰ ۱۵:۱۲)وحید110 نوشته است:  خیر برادر در ایران اگر زور عمر کارساز بود ما الان شیعه نمیبودیم . اسلام همیشه به دلیل منطق و فطری بودنش در حال گسترش است مخصوصا عصر حاضر

گویا شما با تاریخ مطلقا آشنایی ندارید ، اکثریت جمعیت ایران تا ظهور صفویان سنی بودند و سپس با زور شمشیر

شاه اسماعیل و قزلباش ها شیعه شدند و بعد از 3-4 نسل برایشان کاملا جا افتاد !

سلام ...

عدو شود سبب خیر...
تا باشه از این شمشیرها ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin
۰:۵۴, ۷/مهر/۹۰
شماره ارسال: #17
آواتار
دوست من، من از روحانیون حرف نمیزنم. من از خودمون میگم. از پدر و مادرمون، از همسایه مون، از بقال محل، از پلیس، از کمیته، از بسیج و بگیر تا بالا.
ما ایرانی ها یک عادت بد داریم. اول خیلی زود جو میگیره ما رو و فکر میکنیم که این درسته پس باید همه همینطوری باشن. دوم اینکه هر کسی یه ذره طرز تفکرش با اعتقاد ما یکی نباشه فورا هزار تا انگ بهش میزنیم. قبل از اینکه بدونیم واقعا چی میگه طرف. شاید حرف خود ما را میزنه. شاید داره درست میگه.

دوما من اصلا مسخره نکردم، کافر همه را به کیش خویش پندارد. (البته این ضرب المثل است. باید هر چی میگم کلی تفسیر بیارم که به کسی بر نخوره!).

دوست من درباره تست الکل باید بگم اول هر چیزی یک نشانه داره، خیلی اوقات میشه از روی نشانه ها حدس زد که آره ممکنه بعد تست میکنی مطمئن میشی. بنظر من اینکار یه نوع توهینه. حالا طرف مشروب خورده باهاش اینطور برخورد میشه ولی آیا با کسی که مثلا شیشه کشیده هم اینطور برخورد میشه؟؟؟ این یعنی تبعیض. اگر چیزی خطرناک است، خطرناک است. دلیل نمیشه اگر توی اسلام گفته مشروب فقط مشروب! آیا مشروب مضرتر و خطرناک تره یا مواد مخدر! (نمیخوام از مشروب دفاع کنم.)
میخوام بگم ما دیدمون خیلی ضعیف شده کمی باید بازتر نگاه کنیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: A L I
۴:۴۷, ۷/مهر/۹۰
شماره ارسال: #18
آواتار
سلام.
اول بحث یه عبارتی اوردن که سخت متناقض روزگاره ...
«شاید رفتارهای ما بیشتر عمری باشد تا علی وار. یا شایدم داریم مثل خوارج رفتار میکنیم. آنها هم خود را مسلمان 2 آتیشه فرض کرده بودند. شاید یکی از بزرگترین دلیل ها این باشه که توی عصر جدید محبوبیت اسلامی کم شده. »
رفتار عمری ما بوده که امروز از افریقا تا بحرین، متفکرهای اسلامی به الگو بودن ایران تاکید دارن؟! ... محبوبیت همین اسلامی که اینجا زیر سوال رفته الان توی دنیا کم شده؟ با توجه به موج اسلام هراسی بعد 11 سپتامبر! این گرایش مردم به اسلام! نتیجه ی عمری بودن ماست؟!

اسلامی که عُمر صادر کرد ... اسلامی نیست که امروز منبع الهام جهان اسلامه! اسلامی منبع الهام هست که پشتوانه اش حسین ع و امیدش حضرت بقیه الله عج هست.
راجع به حجاب و شراب هم ... نمی دونم چه نتیجه ای مد نظر هست؟ رفتار موردی چندتا جوون ... یا خاطراتی که نقل می شه! من هم هزار تا خاطره دارم که وقتی ماشینی جلوی پای دختر مردم ترمز کرد اگر اقدام نمی کردم خدا می دونه چی می شد! یا عربده کشی هایی تو خیابون! اگر مبنای استدلال دوستان به خاطره ها هست، خیلی هستند که خاطره دارن.

اما یه حرف دیگه هم مونده بگم ... یه سری ادعا ها می شه که واقعا جالبه!
مثلا یعنی چی :« مثلا یک زمان اگر دختر با پسری توی خیابون حرف میزدند گشت ارشاد میگرفتشون و آبرشونو میبرد و بعد از مدتی برای در امان بودن از شر اینان به خانه های خلوت پناه بردند که این خانه ها شرشون بیشتر بود و به نا کجا آباد میکشید.»

یعنی واقعا تنها دلیل اینه که چون یه زمانی گشتی بوده دختر پسرا به اینجور خونه ها؟!
یعنی توی جامعه ی امروز که دیگه رسانه های غربی هم به دامن زدن به بی اخلاقی ها و روابط ازاد کمک می کنن حالا نه فقط دختر پسر ... حتی خانواده ها!
این واقعا منطقی هست بگیم چون یه زمانی گشتی بوده و ارشادی و رفتاری ... الان این شده اثرش؟! و تلاش و هزینه های دشمن هم هیچی ...!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sayed reza ، omoridi
۱۹:۲۶, ۷/مهر/۹۰
شماره ارسال: #19
آواتار
سوها جان خوشم اومد داری منطقی صحبت میکنی.

درباره
نقل قول:رفتار عمری ما بوده که امروز از افریقا تا بحرین، متفکرهای اسلامی به الگو بودن ایران تاکید دارن؟! ... محبوبیت همین اسلامی که اینجا زیر سوال رفته الان توی دنیا کم شده؟ با توجه به موج اسلام هراسی بعد 11 سپتامبر! این گرایش مردم به اسلام! نتیجه ی عمری بودن ماست؟!
آیا کسی هست اثبات کنه که اتفاقات افریقا و بحرین بخاطر نتیجه اعمال ماست؟ یا نتیجه ظلمی است که دولت بر اونها روا داشته. یا بعبارتی دیگر میشه اینطور برداشت کرد. اگر منظور شما اینه که بله نتیجه رفتار ماست پس باید گفت که اندیشمندان ما بیشتر و درستر در اون کشورها کار کرده اند تا در کشور خودمون. که من با این مسئله موافقترم چون ما همیشه عادت داریم که برای دیگران بیشتر از خودمان مایه بزاریم. البته اگر اشتباه میکنم توضیح دهید.

نقل قول:اجع به حجاب و شراب هم ... نمی دونم چه نتیجه ای مد نظر هست؟ رفتار موردی چندتا جوون ... یا خاطراتی که نقل می شه! من هم هزار تا خاطره دارم که وقتی ماشینی جلوی پای دختر مردم ترمز کرد اگر اقدام نمی کردم خدا می دونه چی می شد! یا عربده کشی هایی تو خیابون! اگر مبنای استدلال دوستان به خاطره ها هست، خیلی هستند که خاطره دارن.
بحث خاطره نیست، بحث رفتار نادرسته. آره منم اگر باشم با اون عربده کش، با اونی که مزاحم است برخورد میکنم. این حق هر شهروند است. ولی اگر گیر الکی باشه و فقط منظور آزار و منم کردن باشه به نظر من حرامه. و وجه اون قشر را خراب میکنه.
اگر یک آدم عادی در وسط میدان شراب بخوره و بد مستی کنه میگن این نگاه. ولی اگر یک روحانی اینکار را کنه وجه روحانیت را به تمسخر میگیره و اگر 100 روحانی این کار را بکنند وجه روحانیت زیر سوال میره. امیدوارم منظور منو گرفته باشید. بعضی وقتها ما آدمها توی نقشی که بازی میکنیم و لباسی که میپوشیم. داریم از اون مقام دفاع میکنیم. برای مثال آلان دکتری پیدا میشه که عمل قلب را در راه رضای خدا انجام بده؟ آیا بیمارستانی هست که اول مسدوم و یا مریض را رسیدگی کنه بعد حرف از پول بزنه؟ شاید 1 در 1000 باشه. ولی در کل همیشه این ذهنیت در عموم است که این اتفاقات نمی افتد. دلیل اون هم رفتارهای اونها بوده.

نقل قول: مثلا یک زمان اگر دختر با پسری توی خیابون حرف میزدند گشت ارشاد میگرفتشون و آبرشونو میبرد و بعد از مدتی برای در امان بودن از شر اینان به خانه های خلوت پناه بردند که این خانه ها شرشون بیشتر بود و به نا کجا آباد میکشید
دوست من وسوسه شیطان وقتی بیشتر است که شما شرایط راحتتری برای یک گناه داشته باشی. برای مثال (فقط جهت مثال است) یک گربه وقتی میبینه صاحبخانه است دست به گوشتی که جلوشه نمیزنه ولی وقتی چشم صاحبخانه را دور میبینه گوشته را یه لغمه چپ میکنه.
ما انسانها ضعیف النفس هم، همینطوری هستیم. تا وقتی که توی خیابان بودیم فقط حرف میزدیم. ولی وقتی میرفتیم توی خونه Huh و از دید دیگران دور میشدیم. 1000 فکر دیگر به ذهن میرسه. فکر میکنید یکی از دلایلی که میگن توی اداره یک زن با یک مرد تنها توی اتاق نباشند چیه؟ اگر مجبورند در نباید بسته باشه! پس دلیلی هست درسته؟

ما بد کردیم رسانه های غربی هم سوء استفاده کردند. کار دشمن همینه. ولی ما در ابتدا اگر قبول کنیم که اشتباه کردیم بعدش میتونیم درستش کنیم. ولی تا زمانیکه فکر کنیم رفتار ما درست بوده و همین روش درست است. بهتر که نمیشه هیچی بدتر هم میشه. و دشمن غربی هر شب شما را دعا میکنه که چه موجودات نازنینی هستید. که کار را برای اونها راحتتر میکنید.
۲۱:۰۲, ۷/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/مهر/۹۰ ۲۱:۱۰ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #20
آواتار
(۷/مهر/۹۰ ۱۹:۲۶)omoridi نوشته است:  برای مثال آلان دکتری پیدا میشه که عمل قلب را در راه رضای خدا انجام بده؟ آیا بیمارستانی هست که اول مسدوم و یا مریض را رسیدگی کنه بعد حرف از پول بزنه؟ شاید 1 در 1000 باشه. ولی در کل همیشه این ذهنیت در عموم است که این اتفاقات نمی افتد. دلیل اون هم رفتارهای اونها بوده.

دوست من وسوسه شیطان وقتی بیشتر است که شما شرایط راحتتری برای یک گناه داشته باشی. برای مثال (فقط جهت مثال است) یک گربه وقتی میبینه صاحبخانه است دست به گوشتی که جلوشه نمیزنه ولی وقتی چشم صاحبخانه را دور میبینه گوشته را یه لغمه چپ میکنه.
ما انسانها ضعیف النفس هم، همینطوری هستیم. تا وقتی که توی خیابان بودیم فقط حرف میزدیم. ولی وقتی میرفتیم توی خونه Huh و از دید دیگران دور میشدیم. 1000 فکر دیگر به ذهن میرسه. فکر میکنید یکی از دلایلی که میگن توی اداره یک زن با یک مرد تنها توی اتاق نباشند چیه؟ اگر مجبورند در نباید بسته باشه! پس دلیلی هست درسته؟

جناب مریدی البته بنده قصد ندارم وقت شما رو بگیرم همانطور که فرمودید می خواهید وقت خودتون رو به عبادت بگذرونید!!
ولیکن ذکر این دو مسئله واجبه!
یک مصدوم / دو لقمه! این دو کلمه به این صورت نوشته می شوند. از شما بعیده!
راستی این نوشته شما نیستHuh
(۱/مهر/۹۰ ۱:۳۳)omoridi نوشته است:  با عرض شرمندگی
باید بگم من تا مدتی به این فروم برنمیگردم.
و این موضوع هم از نظر من بسته شد بدلایلی.
ولی اگر کسی دیگری علاقه به این کار داشته باشه میتونه با ایمیل تماس بگیره تا رهنماییش کنم.
یا حق
بدرود

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا