|
آیا تقلید از بازی های خارجی میتواند جلوی تهاجم فرهنگی را بگیرد؟
|
|
۱۱:۴۵, ۲۳/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/شهریور/۹۰ ۱۱:۵۱ توسط ezio252.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
بچه ها مدتی است که نمایندگان مجلس شورای اسلامی بیانیه میدهند و میگویند باید جلوی بازی های خارجی قاچاق گرفته شود(برای خواندن متن کامل بیانیه ها به این سایت مرجعه کنیدhttp://ircg.ir) حال به یکی از ساخته های تبیان که بازی موفق کوهنورد را در کارنامه خود دارد توجه کنید نام این بازی علی بابا میباشد ومراحل پایانی خود را به سر می بردباتوجه به عکس های منتشر شده از بازی میتوان دریافت که تقلیدی کامل از بازی شاهزاده ی ایرانی است حتی نوار خون علی بابا هم مانند این بازی طراحی شده حالا جای سوال اینجاست که آیا با تقلید از بازی های خارجی آن هم تقلید ناموفق میتوان جلوی عرضه ی بازی های خارجی راگرفت شما بازی میر مهنا را در نظر بگیرید وقتی این بازی عرضه شد همه تعجب کردند که چرا این بازی اصلا در مورد میرمهنا اطلاعاتی نمیدهد و شخصیت اول بازی میر مهنا نیست حالا بماند که صداهای به کار رفته در این بازی از بازی call of duty برداشته شده بودند توجه شما را به عکس های بازی علی بابا جلب میکنم: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() حال واقعا نمیدانم چرا باید تمام حرکات این بازی مانند بازی شاهزاده ی ایرانی باشد چرا باید گرشاسپ از خدای جنگ تقلید کند اگر کسی خدای جنگ رابازی کند میگویند خشونت دارد اما جوانان ما باید گرشاسپ را که خشونت آن کمتر از خدای جنگ نیست را تجربه کنند بچه ها با توجه به این مسائل حتما بیانیه هایی رو که در بالا لینکشو دادم بخونید بعد نظرتونو بگید |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۰۴, ۲۸/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
ولی به نظر من سرمایه گذاری روی بازی ها غول ایرانی فایده نداره
شاید بتونیم تو بازی ها کم حجم و ساده پیشرفت خوبی کنیم و به یه جایی برسیم ولی هرچقدر هم بیخوایم به کیفیت بازی های غربی نزدیک شیم، درحقیقت باز هم عقبیم، چون اونا همیشه یه قدم که نه، چندین قدم از لحاظ تکنولوژی به کار رفته تو بازی هاشون از ما جلوترن به نظر من به جای این که بیایم با ساختن بازی ، به جنگ بازی های غربی بریم و از تهاجم فرهنگی جلوگیری کنیم، باید راه دفاع در برابر تهاجم فرهنگی رو یاد بگیریم! یعنی هرکس خودش یه دشمن شناس کامل باشه، طوری که 1000تا بازی هم بدن بازی کنه هیچ تاثیری روش نذاره!!!! من نوعی به جای این که بیام کلی وقت هزینه صرف کنم تا یه بازی قابل مقایسه با همتای غربیش بسازم، میام همون وقت هزینه رو میذارم، دشمن و هدفش رو میشناسم، بازی غربیه رو هم تا آخر بازی میکنم ولی هیچ چیزی که اون میخواد به من الغا شه رو دریافت نمیکنم! چون فایروال مغزمو جلوی این ویروس ها مقاوم کردم!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (تازه واسه بازی هم اصلا پول نمیدم که بره تو جیب یارو! یا دانلودش میکنم یا از یکی قرض میگیرم!!! )این درسته فرض کن ایرانی ها بیان گرشاسپ 3 رو بسازن، جوری که گرافیک و گیم پلی ش خود گاد آف وار رو هم بخوره مطمئن باش اون موقع غربیه یه بازی زده که 10تا گرشاسپ 3 رو رو هم بذاری به گرد پای اون هم نمیرسه ![]() یا حق! |
|||
|
۱۵:۳۱, ۲۸/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۲۸/بهمن/۹۰ ۱۵:۰۴)Detector نوشته است: ولی به نظر من سرمایه گذاری روی بازی ها غول ایرانی فایده ندارهسلام اشتباه نکنید ، اونها اون قدر ها هم از لحاظ تکنولوژی رایانه ای از ما جلوتر نیستند ، ما از بهترین ها رو داریم . اصلا نرم افزار های رایانه ای زیاد نیاز به تکنولوژی ندارند ، بلکه نیاز به هوش ، زکاوت و خلاقیت دارند.می بینید که ما هکر های خوبی در سطح کشور داریم ، فقط مشکل اینجا است که ما برای این پیشرفت ها برنامه ریزی نداریم. در ضمن تهاجم فرهنگی اون قدرها هم راه دفاع صد در صدی رو نداریم! مثلا وقتی توی یک بازی صحنه های ناجور هست ، به قول علما مثل کاه و آتش هست ، هر چقدر هم که کاه قوی باشه ، باز هم آتش می گیره ، توصیه دین ما هم همینه که از این چیزها تا جای ممکن دوری کنیم.بعد هم فرهنگ سازی نیاز به رفع چنین خطراتی داره ابتدای کار. تازه این که هیچ ، بهترین بازی ها و فیلم های غربی هم ممکنه توشون به صورت مخفی و ناخودآگاه تاثیرگزاری بد وجود داشته باشه. |
|||
|
|
۱۶:۰۲, ۲۸/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۲۸/بهمن/۹۰ ۱۵:۰۴)Detector نوشته است: ولی هرچقدر هم بیخوایم به کیفیت بازی های غربی نزدیک شیم، درحقیقت باز هم عقبیم، چون اونا همیشه یه قدم که نه، چندین قدم از لحاظ تکنولوژی به کار رفته تو بازی هاشون از ما جلوترن سلام بابت صحبت شما پیشنهاد می کنم سخنرانی زیر رو دانلود کنید و تماشا جالبه مطالب ISI |
|||
|
|
۱۶:۴۱, ۲۸/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
چیزی که یه بازی خوب برا ساخته شدن نیاز داره!گرافیک و انجین بازی نیست!!!! 2 چیز هست که 60 70 درصد باعث علاقه یه بازی میشه! 1-بازی ساختن یه هنر است و نیاز به خلاقیت و ابداع شیوه های نو در فکر کردن و تعامل را دارا می باشد یعنی بازی ساز هم باید یک هنرمند باشد هم یه مهندس تا بتونه از حداکثر ابزار برا ساخت بازی استفاده کنه(البته تو خارج هنرمند و مهندس رو جدا کردن یعنی تسکهاشون جداست و تداخل نداره که باعث سرعت و کارای ساخت در بازی میشه اما هزینه برهست!!!) نکته دوم که باید خیلی خیلی ......خیلی(تاکید) وجود داره داستان بازی هست اگه دقت کنید تو یه همه هنر های موجود از عکاسی نقاشی فیلم سازی انیمیشن و.....هدف القایی اهمیت خاصی داره یعنی یک نقاش هدف رو مشخص و سعی می کنه نقاشی رو جوری رسم کنه که تصویر ایجادی فکر مورد نظر ,رو بیننده القاء بشه!هدف یک بازی تو داستان بازی خوابیده شما با سناریو و صحنه های ایجادی فکر فردو آماده پذیرش یه واقعیت میکنید و اون با به پایان بردن بازی هرچند با هدف و داستان روایی مخالف باشه ولی مغزش ناخودآگاه همرو قبول خواهد کرد!اینکه ما بازی رو برای FUN یا در آوردن پول بسازیم مسخره تریم روش ممکن هست!این طوری نه داستان خوبی داریم نه وسواس خوبی برای ساختش! میشه قشنگترین داستان هارو تو هر زمینه تو کتابخانه ها پیدا کنید!!!!!یکم EDIT رو داستان کتاب تخیل پردازی مورد نیاز ایده اجرایی بازی(GAMEPLAY) و تمام! خودتون رو زیاد درگیر گرافیک نکنید 20بازی دوبعدی هدف دار با داستان قوی بسازید برا 21 آماده میشی و اسه هزینه سنگین تر(بوسیله حامیان شما و علاقمندان به 20 تا بازی قبل) رو بازی 3 بعدی! ببخشید اینهمه استراتژی ریختم من خودم تو فسمت ایده پردازی بازی ها و روندشون هر کمکی بتونم می کنم! |
|||
|
|
۲۲:۴۹, ۲۸/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/بهمن/۹۰ ۲۳:۱۴ توسط Detector.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
نقل قول:اشتباه نکنید ، اونها اون قدر ها هم از لحاظ تکنولوژی رایانه ای از ما جلوتر نیستند ، ما از بهترین ها رو داریم . اصلا نرم افزار های رایانه ای زیاد نیاز به تکنولوژی ندارند ، بلکه نیاز به هوش ، زکاوت و خلاقیت دارند.می بینید که ما هکر های خوبی در سطح کشور داریم ، فقط مشکل اینجا است که ما برای این پیشرفت ها برنامه ریزی نداریم.نرم افزار با بازی زمین تا آسمون فرق داره در ضمن فک نمیکنم هکر ها توی ساخت بازی کاری جز بالا بردن سیستم امنیتی بازی در برابر کرک شدن داشته باشن که باز اونم بی فایدس، الان کدوم بازیه که کرک نشده باشه؟؟؟ توی برنامه نویسی که بله، ربوکاپ ایران آمریکا و چین و ژاپن رو هم زده!!! این یعنی ابر قدرت های رایانه دنیا جلوی هوش و خلاقیت برنامه نویس های ایرانی کم آوردن ولی میدونی این برنامه نویس هایی که میگم کجان؟ اونور آب دارن حال زندگی رو میبرن و تو بهترین امکانات زندگیشون رو میکنن نقل قول: در ضمن تهاجم فرهنگی اون قدرها هم راه دفاع صد در صدی رو نداریم! مثلا وقتی توی یک بازی صحنه های ناجور هست ، به قول علما مثل کاه و آتش هست ، هر چقدر هم که کاه قوی باشه ، باز هم آتش می گیره ، توصیه دین ما هم همینه که از این چیزها تا جای ممکن دوری کنیم.بعد هم فرهنگ سازی نیاز به رفع چنین خطراتی داره ابتدای کار.واللا من گیم خور تا به حال هرچی بازی دیدم که از این صحنه هایی که شما میگی داشته، به زور مجبورت نکردن اون قسمت رو بازی کنی یا ببینی، با یه دکمه اون قسمت رد میشه اینی که شما میگی مربوط به همه فیلم ها هم میشه پس ربطی به بازی نداره باز هم به همون فرهنگ مردم برمیگرده که میشه ساختش ولی هرچقدر هم بیخوایم به کیفیت بازی های غربی نزدیک شیم، درحقیقت باز هم عقبیم، چون اونا همیشه یه قدم که نه، چندین قدم از لحاظ تکنولوژی به کار رفته تو بازی هاشون از ما جلوترن منظورم از همون لحاظ گرافیکی و انجین بود که واقعا وقت خیلی زیادی میخواد و من فکر میکنم با وجود این تحریم ها و ... عمرا نمیشه انصافا بیاین مقایسه کنیم گرشاسپ به عنوان بهرتین بازی ایرانی واقعا قشنگ بود توی نمایشگاه هم اونطور که دیدم، گرشاسپ 2 واقعا قشنگتر هم میشه ولی مثلا با شاهزاده ایرانی یا گاد او وار یا اساسینز مقایسه کنین (یا میر مهنا رو با کال آف) اونطور که من یه جا شنیدم، کل افرادی که در ساخت گرشاسپ دست داشتن حدود 20-30 نفر بودن ولی مثلا اساسینز رو بیشتر از 200 نفر، اون هم توی کشور های مختلف! خب به نظر شما ما هرچقدر هم انرژی و سرمایه و خلاقیت به خرج بدیم، میتونیم 20 نفره کار 200 نفر رو انجام بدیم؟؟؟ اصلا کلا 200 نفر پیدا میشن که هم تخصصش رو داشته باشن هم بخوان با جون دل واسه یه بازی وقت بذارن هم تحمل این رو داشته باشن که درکنار هم به ساخت بازی بپردازن؟؟؟ توی یه سایت بازی خوندم در اعتراض به بتلفیلد3 یه بازی میخوان بسازن به اسم محافظ یا همچین چیزی خب این بازی اگه بیاد واقعا فروش میره و همه ازش استقبال میکنن ولی شما وقتی بخوای این دوتا رو از لحاظ گرافیک یا گیم پلی مقایسه کنی... اینو میخوام بگم مگه همه قبول نداریم که ظهور امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) نزدیکه؟ فکر میکنم وقتی که به سطح بازی های غربی رسیدیم، قبلش امام زمان ظهور کرده باشه درانتظار ظهورش ![]() (۲۸/بهمن/۹۰ ۱۶:۰۲)محب الزهرا نوشته است:کلیپی که گفتید رو دیدم ولی اصلا متوجه منظورتون و ارتباطش با حرفم نشدم(۲۸/بهمن/۹۰ ۱۵:۰۴)Detector نوشته است: ولی هرچقدر هم بیخوایم به کیفیت بازی های غربی نزدیک شیم، درحقیقت باز هم عقبیم، چون اونا همیشه یه قدم که نه، چندین قدم از لحاظ تکنولوژی به کار رفته تو بازی هاشون از ما جلوترن من که نگفتم بریم بازی واسه خارجی جماعت بسازیم، گفتم همن بازی خارجی رو ازش سو استفاده کنیم، یعنی اون سرمایه ای که خارجیه صرف این کرده که یه چیزی رو تو بازی به من نوعی الغا کنه استفاده کنم و از بازییش لذت ببرم ولی اون چیزی که یارو میخواد رو از بازی نگیرم |
|||
|
|
۲۳:۲۸, ۲۸/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۰ ۱:۰۷ توسط Blank Mind.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
خب من فکر می کنم که...
یه بازی برای این که کامل (بخونید جذاب) باشه باید سه سطح از ویژگی ها رو داشته باشه. سطح پایه، گیم پلی هست یا روش به چالش کشیدن بازیکن. امتیاز دهی، روش تشویق و تنبیه، سختی مراحل، معماهای فکری و خیلی موارد دیگه جزو این بخش هستن. (یکی از دلایلی که باعث می شه بازیی مثل Angry Birds طرفداران زیادی داشته باشه وجود همین نکته س اگر چه در بخش های دیگه کامل نباشه) دوم بخش تئاتری بازی هست. یعنی انتخاب درست شخصیت ها، داستان قوی و چینش مناسب وسایل صحنه و شخصیت ها در داستان. (مقایسه کنید MW3 رو با Battlefield 3 (این مقایسه ی کاملی نیست)) سطح سوم، جنبه ی سینمایی بازی هست، یعنی گرافیک، فیزیک و... هر چیزی که به طبیعی شدن ظاهر بازی کمک می کنه. این سه سطحو به ترتیب اهمیت ذکر کردم و اینو هم اضافه کنم که وجود هر سطح لازمه ی وجود سطح بعدیه. (همینه که بازی مثل Crysis 2 که تمرکز اصلیش روی گرافیک هست در مقابل بازی ای مثل Portal 2 که بیشتر به جنبه های دیگه می پردازه، امتیاز های کمتری بگیره (اینم مقایسه ی کاملی نیست البته)) اما هدفم از این بحث چی بود؟ می خوام بگم اونی که می گه ما باید مفاهیم والای دینی رو در بازی بذاریم یا به عنوان ضد تهاجم فرهنگی ازش استفاده کنیم حرفش درست نیست. این کاری نیست که باید انجام بشه؛ نه قبل از این که حداقل در یکی از سطوح بازی ذکر شده موفق بشیم حرفی برای گفتن داشته باشیم. ما برای این که یه بازی خوب بسازیم باید اول چیزی بسازیم که بشه اسمشو «بازی» گذاشت، چیزی که بازیکن از بازی کردنش به وجد بیاد. چون احتمالا کسی که بازی می کنه می خواد سرگرم شه. اگه می خواست چیزی یاد بگیره، بازی نمی کرد؛ می رفت کتاب دینی می خوند! اما در مورد این که تقلید خوبه یا بد... من فکر می کنم این سوال خیلی کلیه، با این حال، چرا که نه؛ ما می تونیم از جنبه های موفق و مثبت بازی های خارجی الگو برداری کنیم و از چیزی که بازی های خارجی بهش رسیدن استفاده کنیم. فقط این جا یه مشکل وجود داره اونم بودجه هست. بازی های داخلی، اول برای مخاطب داخلی تولید می شن و از اونجا که قانون حق کپی در ایران نادیده گرفته می شه، نمی تونن به سود خوبی فکر کنن. بنابراین نمی شه خیلی رو جنبه ی سینمایی بازی که نیاز به سرمایه گذاری مالی داره کار کرد. اما هنوزم سطح برای ساخت «بازی» هست! |
|||
|
|
۲۳:۵۷, ۲۸/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
سلام
detector خوان منظورم از هکر ها نمونه قدرت نرم افزاری ما بود (هک هم یک نوع کار نرم افزاریه). در ضمن بازی کجاش نرم افزاری نیست؟ بر عکس تمامش قدرت نرم افزاریه. فقط تنها کمبودی که ما داریم بودجه است ، که اگر به جای 100 تا شرکت پیزوری ، این امکانات جمع بشه ، بشه یک شرکت عظیم (مشاه یوبی سافت) فکر می کنم این مشکل هم حل بشه. بعد هم دوستان دیگه هم گفتند،حتما یک بازی خوب لازم نیست یک بازی عظیم باشه. اون صحنه ها هم که گفتید،من و شما رد می کنیم،همه که رد نمی کنند،بعد هم همون لحظه اول هم تاثیر منفیش رو داره.بعضی بازی ها هم که امکان رد کردن رو (احتمالا از عمد)قرار ندادند. یک سری بازی هم که مثل وارکرافت در خیلی نقاطشون عکس های نامناسب دارند.تازه اینا به کنار،سالم ترین بازها هم احتمال مخفی بودن یک سری مسائل داخلشون هست. |
|||
|
|
۲:۵۱, ۲۹/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۰ ۲:۵۲ توسط محمد667.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
به نام الله /خدا/اهورامزدا
تو شکست جامعه ی بازیسازان تنها چیزی که مطرحه حمایت نکردن بازی کننده هاست از بازیهای ایرانی حالا اینو بیخیال ما از اول خواستیم تا برامون بازی بسازن و فقط پول نفتو بکنیم تو حلق ژاپنیا و اروپاییاو امریکاییا سیاست دولت مردان ایران جامعه ی بازیسازی رو بسیار بسیار ضعیف کرده نه فقط صنعت بازیسازی بلکه در صنعت فیلم سازی هم تاثیر گذاشته . . من عاشق انیمیشن بودم یه زمانی ولی با وجود شرایط محدود و مسخره (از مدارس دور دست گرفته تا وضعیت مالی) بیخیال این رشته شدم الان به صورت گروههایی بسیار بسیار مستقل در اینترنت فعالیت بازیسازی میکنیم ولی هیچ موسسه و ارگان و .... مارو حمایت نمیکنه خودشونو میکشن یه جشنواره برگزار میکنن با موضوع نماز و روزه و .... !!!!! نمیدونم کدام ابر سازنده ای یا فوق بشری میتونه با این موضوعات سخت بازی بسازه !!!!!! هیدئو کوجیما هم نمیتونه چه برسه به ما که هنوز اول کاریم یه شکست میتونه موثر باشه برای رهایی از این حرفه یا بهتره بگم خدا حافظی از بازیسازی !!!! (بازیسازان ما از کل بازیسازان روی زمین میتونن بهتر کار کنن ولی هیچکسی بهشون حتی فرصت نفس کشیدن هم نمیدن) یا حق |
|||
|
|
۱۳:۴۱, ۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
|
۳:۳۳, ۳۰/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان. مسئله ی بازی های رایانه ای یکی از مسائل مهم دنیای امروز و فردا است.بزودی باید شاهد این باشیم که بازیها از فیلم های هالیوودی پرفروش تر شوند.وهمه تاثیر بازی بر روی یک شخص را میدانیم مثلا بازی gta5میتواند بازیکن ده ساله اش را به یک جوان لات وبی سر و پا در آینده تبدیل کند و یا بازیی مثل harvestmoonبه مخاطبش نظم و تلاش را می آموزد و نشان میدهد که برداشت انچه برایش زحمت کشیده است چه لذتی دارد ولی نه بعنوان تئوری بلکه به صورت محسوس در دنیای مجازی.از ان طرف تشنگی بسیاری از مردم بخصوص کودکان را برای تجربه ی زندگی خیالی در دنیای مجازی را شاهد هستیم ودر کشور خودمان میبینیم که بازی اکثر اوقات یک کودک تا دوره ی جوانی را،در غالب افرادمیگیرد و مسلما عهده دار تربیت بخشی از زندگیش.حالا برای برخورد با این صنعت راههای مختلفی وجود دارد که به چند مورد اشاره میکنم:1-مقابله:یعنی جلوی بازی کردن افراد را بگیریم که شامل ممنوعیت ورود،فروش و حمل ان میشود که این کار اولا امکان عملی شدنش تقریبا صفر است ثانیا اگر مقابله شود ضررهایی که از تبعات ان وارد میشود بیشتر از منفعتش است.2-مداخله:به معنای وارد شدن در این صنعت که خود به چند بخش تقسیم میشود:الف:نظارت و بررسی بازی ها و تعیید عدم منافات ان با شرع.ب:تعیین مخاطب یعنی با زدن علامتی رده سنی مناسب برای هر بازی را مشخص کنند.پ:جایگزین کردن بازیهای ایرانی مفید که لازمه ی ان سرمایه گذاری و حمایت ونظارت بر سازندگان بازی میباشد.حمایت هم به دو دسته ی حمایت دولت و حمایت مصرف کننده تقسیم میشود.بله ما الان نمی توانیم بازی هایی با گرافیک بالا بسازیم ولی باید بخاطر داشته باشید روزی هیچ یک از بازی هایsega,nintendo از دو بعد تجاوز نمیکرد.همین فوتبال pes که اینقدر گرافیک وgameplayخوبی دارد یک موقع در segaبهش میگفتیم فوتبال گنجشکها (دلیلش بماند).تا ما شروع نکنیم به ساختن بازی نمی توانیم جلوی این معزل را بگیریم.و این را هم مطمئن باشید که سرعت پیشرفت ما خیلی بیشتر از سرعت انها در ابتدای کار خواهد بود.بنده نظرم اینست که ما باید بازی بسازیم و بازی های بومی بی کیفیت را بر بازیهای دیگر ترجیح دهیم تا شاهد رونق در این صنعت در ایران باشیم وگرنه بروید بازیbattlefield3
را بازی کنید و مردم کشورتان را در دنیای مجازی ترور کنید.(منتظر انتقاد و تکمیل نواقص کلامم از طرف شما هستم) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| پول برای سرگرمی/ نگاهی به چند بازی خارجی از منظر سرگرمآموزی | mahdy30na | 0 | 1,258 |
۱۷/آذر/۹۵ ۱۵:۰۲ آخرین ارسال: mahdy30na |
|
| دانلود بازی فتنه گرو بگیرد! | 313 | 2 | 2,411 |
۲۵/اسفند/۸۹ ۱۶:۴۴ آخرین ارسال: freemind |
|

![[تصویر: Alibaba_1.jpg]](http://www.dbazinews.com/wp-content/uploads/2011/09/Alibaba_1.jpg)
![[تصویر: Alibaba_2.jpg]](http://www.dbazinews.com/wp-content/uploads/2011/09/Alibaba_2.jpg)
![[تصویر: Alibaba_3.jpg]](http://www.dbazinews.com/wp-content/uploads/2011/09/Alibaba_3.jpg)
![[تصویر: Alibaba_5.jpg]](http://www.dbazinews.com/wp-content/uploads/2011/09/Alibaba_5.jpg)
![[تصویر: Alibaba_7.jpg]](http://www.dbazinews.com/wp-content/uploads/2011/09/Alibaba_7.jpg)

)