|
یک پروژه خطرناک به نام راز
|
|
۶:۲۷, ۲۵/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۱۴ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان عزیز با توجه به مطالعات و تحقیقاتی که انجام شد، اطلاعات جدیدی در خصوص فیلم قانون جاذبه - راز را به اطلاع شما میرسانیم.
ابتدا از همه کسانی که بر ساخت مستند حقیقت راز به ما نقد کردند تشکر میکنیم. و اما اطلاعات: از آنجا که بسته تبلیغاتی قانون جاذبه برای عرضه در بازارهای فرهنگی مختلف دنیا تهیه شده است - دنیایی که همه چیز را مادی تلقی می کند - سعی بر آن دارد تا ابعاد متافیزیکی ومعنوی را وارد زندگی فرهنگ های مختلف دنیا، که بسیاری از آنها فارغ از هرگونه معنویتی است نماید. از این رو پردازش فیلم مستند راز به گونه ای است که برای تمامی فرهنگ ها و مذاهب من جمله بودایی، مانی، جینیزم، سیک، تائو، شینتو، کنفوسیوس ، زرتشت و مذاهب ابراهیمی، و نیز تمامی انسان هایی که فاقد مذهب- نیهیلیسم، لاییک- هستند و به ابعاد غیرمادی دنیا باوری ندارند، قابل عرضه و قابل پذیرش باشد. بنابراین، می توان گفت که این فیلم در دنیا تاثیرات مثبت زیادی بر زندگی مردم داشته است. برای مثال تکیه وتاکید بر امر شکر گزاری، معطوف کردن توجه مخاطب به مثبت اندیشی و ... از این دست موارد است. از طرفی نام گذاری نیرویی عظیم تر به عنوان کائنات و یا هر چه که مخاطب می پسندد از مواردی است که برای عرضه به بازارهای فرهنگی و متنوع مزبور قابل توجیه است. اما نکته ای در خصوص رابطه این فیلم با فرهنگ و مذهب ما وجود دارد. این بسته برای فرهنگ هایی که درصد کمی معنویت دارند موثر و مفید و گامی رو به جلوست است، اما در قبال فرهنگ ما که غلظت بالایی از معنویت را داراست، ممکن است برعکس عمل نماید. این قانون که بسیاری از شما عزیزان هم عنوان کردید که وجود دارد، دارای ریزه کاری های بسیار حساسی می باشد که مستلزم رعایت هستند. این ریزه کاری ها در فیلم قانون جذب مطرح نشده است. به علاوه برای پذیرش توسط مذاهب و فرهنگ های مختلف، بسیار ساده سازی شده، تقلیل یافته و در یک بسته جذاب و رنگی دو ساعــــــــــــته به دنیا ارائه شده است. از این رو خواهشمندیم برای استفاده از این قانون به آگاهی حاصله از دیدن این فیلم اکتفا نکنید و دامنه اطلاعاتتان را از آن بالا ببرید تا دچار تناقصات مطرح در سطح اولیه این فیلم نگردید. ایراداتی که ما به فیلم راز وارد کردیم و در چهار فیلم مستند " حقیقت راز" ارائه دادیم و ان شاءالله قسمت پنجم و پایانی را هم به زودی ارائه خواهیم داد، ایراداتی است که به سطح اولیه این قانون گرفته میشود و اگر آگاهی شما از این قانون تنها به همین فیلم محدود باشد، به جاست. برای کسانی که این پدیده را قبول دارند، تنها ذکر یک نکته کافیست که در لابلای گفتارهای مبلغین راز ، گاهی اوقات هدف گیری هایی به سمت اعتقادات می شود که باید در خصوص آنها دقت عمل صورت گیرد. هرچند مبلغین راز بعضا افراد مسیحی بسیار معتقدی هستند اما این امر دلیل بر مطابقت کامل آموزه های آنها با مذهب ما نیست .یک مسلمان باید حرف ها را کامل بشنود و به بهترین آن ها عمل نماید. برای مثال مطرح کردن درک و تجربه لذت ها، به عنوان هدف زندگی - این لذت اگر لذات صرفا دنیوی باشد و حرص و آز را در پی داشته باشد، مصداق سخن حضرت علی است که : سرآمد آفت ها شیفتگی به لذت هاست- و یا نبود هیچ قضاوتی در مورد کاری که انجام می دهیم، عدم نیاز به مبارزه با ظلم و جنگ و ... از این دست موارد اعتقادی است که نیازمند دقت است. در نهایت آرزوی موفقیت و سعادتمندی برای تک تک دوستانی که در این تاپیک با ما همراه بودند را داریم. لینک های قدیمی قسمت اول حقیقت راز: http://www.mediafire.com/?u4bfubx7qd74ht1 قسمت دوم حقیقت راز: http://www.mediafire.com/?cp3tq2c7jtog27y لینک های جدید ttp://www.mediafire.com/?n71dlr6ipbijkhv http://www.mediafire.com/?97z4csjvvz6iho4 http://www.mediafire.com/?ebxjub8tw82ud8u http://www.mediafire.com/?dr7yvb28qi8vaaa http://www.mediafire.com/?n71dlr6ipbijkhv http://www.mediafire.com/?97z4csjvvz6iho4 http://www.mediafire.com/?ebxjub8tw82ud8u http://www.mediafire.com/?dr7yvb28qi8vaaa |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۲۰, ۱۷/مهر/۹۰
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت همه دوستان. همگي بايد بدونيم كه هميشه افراد سود جو يي هستن كه از هر آب گل آلودي ماهي ميگيرن ولي وقتي من اين مطلب رو ديدم بيشتر از اين ناراحت شدم يكي دو سال قبل 2 قسمت مستند با همين محتوا از شبكه 4
![]() ![]() صدا و سيماي خودمون نشون داده شد مردم تقريبا هر چيزي كه از صدا سيما بخش ميشه رو قبول ميكنن ........من كه ديگه هنگ كردم نمي دونم چاره چيه؟
|
|||
|
|
۲۱:۴۶, ۲۳/مهر/۹۰
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
روناک عزیز من مستند شمارو دیدم فکر می کنم منطقی بود در تعالیم راز خدا جایی ندارد وامانیسم را تبلیغ میکند که همه چیز انسان محور است .
البته وقتی مستند راز را که دیده بود کمی تحت تاثیر قرار گرفتم ولی بعضی چیزهای آن را باور نکردم به خصوص کسی که شفا پیدا کرده بود. همان مرد میگفت یه صدایی به من گفت نفس بکش ومن دیاگفرامم به کار افتاد ونفس کشیدم این یه دروغ بزرگ وکفربزرگ است شفا.مرگ وزندگی در دست خداست .من منکر امید به زندگی نیستم اما امید به خدا برایم مهمترست . ان شاالله که ادامه داشته باشد البته با احتیاط وواسواس به منابع چرا که با افکار مردم سروکار دارید |
|||
|
|
۱۳:۴۸, ۲۶/مهر/۹۰
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۱۵/مهر/۹۰ ۲۰:۵۱)hadiii نوشته است: من نمیدونم شما از این قانون چه بدی دیدین که نهی اش میکنید شما مستند ما رو دیدی؟؟ اونجا گفتیم با چی مشکل داریم. گفتنی نیست چون زیاده. لطفا ببینید و کمی هم دقیق باشید. ممنون. |
|||
|
|
۱۵:۲۰, ۱۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
سلام
خانم روناک من مدت زیادی هست که میخوام مستند شما تکمیل بشه اما هنوز همون 4 قسمت هست کی تکمیل میشه ؟ من هنوز 4 قسمت رو ندیدم با اینکه دانلود کردم جون عادت دارم تکمیل شه بعد همش رو یک دفعه ببینم نمیخوایید بقیه اش رو درست کنید ؟ |
|||
|
|
۱۶:۰۲, ۱۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۱۵/مهر/۹۰ ۲۰:۵۱)hadiii نوشته است: من نمیدونم شما از این قانون چه بدی دیدین که نهی اش میکنید با سلام به شما دوست گرامی چه کسی گفته ما قانون جذب رو قبول نداریم؟؟؟؟؟؟؟!!!!!! برای اثبات ادعام میتونم کتاب جاذبه ودافعه ی حضرت علی(علیه السلام) رو به شما پیشنهاد میدم اگر میگیم این مستند مشکل داره به دلیل قانون جذب نیست به دلیل اومانیستی بودن این فیلمه که محور همه چیز انسان معرفی میشه نه خدا...! |
|||
|
|
۱۹:۵۱, ۱۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
(۲۶/مهر/۹۰ ۱۳:۴۸)Ronak نوشته است:(۱۵/مهر/۹۰ ۲۰:۵۱)hadiii نوشته است: من نمیدونم شما از این قانون چه بدی دیدین که نهی اش میکنید نه من مستند رو ندیدم ولی با مباحث قانون جذب آشنا هستم. فکر کردم شما کلا قانون جذب رو نفی میکنید ببخشید اگه بد متوجه شدم |
|||
|
|
۲۰:۴۷, ۱۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
هادی جان شما مستند حقیقت راز رو ببین بعدا بیا بحث کنیم
از خانم روناک هم مجددا سوالم رو می پرسم قسمت های بعدی رو تهیه نمی کنید ؟ |
|||
|
|
۲۱:۳۰, ۱۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
با سلام
من چند روزیه که این مستند رو دیدم و هی میام پست بزارم ولی به دلایلی نذاشتم اگه بحثی داری شما شروع کن، من در مورد انحراف اصلیش حرفایی دارم و با تشکر از سازندگان این مستند یک سری نقد به این کار دارم. چند مورد حرف به شدت غلط (از نظر من) توی این 4 تا قسمت هست. |
|||
|
۲۲:۲۲, ۲۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
(۱۶/آبان/۹۰ ۲۰:۴۷)mrfarzadj نوشته است: از خانم روناک هم سوالم رو می پرسم باسلام خدمت دوستان من واقعا شرمنده شدم!! مدتی بود نتونسته بودم بیام پست ها رو چک کنم. حقیقتا الان داریم با یکی دوتا از بچه های تالار که خارج از تالار ارتباط برقرار کردیم بحث می کنیم . الان مدتی هست که درگیر هستیم و کمی کارامون زیاد شده برای همین ساخت قسمت های بعدی کمی تاخیر داره . دوستان طی همین چهار قسمتی که ساخته شده، نظرات زیادی ارائه شده که نیاز داره واقعا به طور دقیق که وقت گیر هم هست بررسی بشه. در غیر این صورت ممکنه ما هم در اثر سرعت مرتکب خطا بشیم. با تشکر از همه دوستان....................................... |
|||
|
|
۲۳:۰۴, ۳/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/آذر/۹۰ ۲۳:۱۳ توسط mres11.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
يعني شما به قدرت تلقين و ذهن ناخوداگاه انسان عقيده ندارين؟؟؟ در کجاي قانون راز گفته خدا وجود نداره؟؟؟ درسته راجع به کائنات صحبت ميکنه ولي مگر نه اينکه کائنات و هر انچه که در اون هست مظهر قدرت خداست و اين کائنات هوشمنده اونم به واسطه نيروهاي طبيعي که خداوند در اون قرار داده...کل اين هستي بر پايه 4 نيروي اصلي بوجود اومده و تا به اين اينجا رسيده ..مبدا اون نيروها از يه قدرت ما فوق طبيعي هست که ميتونيم اسمشو بزاريم خدا يا افريدگار...خداوند اين کائنات رو بر اساس قوانيني به وجود اورده که ما بهش ميگيم علم ...حالا کار دانشمندان اينه که ميان اون قوانين علمي رو کشف ميکنن و تبديل ميکنن به يه فرمول...به واسطه همين فرمولها ميتونن کارهاي محير العقول انجام بدن سفينه بسازن کائنات رو کاوش بکنن بيماريهاي سخت رو درمان بکنن پيوند قلب انجام بدن ووووو...پس ايا ما ميتونيم اينجا بگيم پس نقش خدا چي ميشه؟؟!!!! نه..اتفاقا کسي که بصيرت داشته باشه اينجا نقش خدارو بيشتر درک ميکنه چون همه اينها قوانين طبيعي هست که خداوند ايجاد کرده ..يه سيستم شکوهمند و بي نقص..يه لحظه ميتوني تصور کنين اگه يکي از اين فرمولها درست کار نميکرد چه اتفاقي ميفتاد؟؟اگه زمين و ساير سيارات يکم از مدارشون اينور اونور ميشدن الان ما اينجا نبوديم...حالا ميرسيم به قانون راز..قانون جذب يا همون راز هم مثل صدها قانون طبيعي که پروردگار ايجاد کرده وجود داره و کار ميکنه و ما انسانها هم همونطور که از قوانين فيزيک و شيمي و رياضي براي زندگي بهتر استفاده ميکنيم از اين قانون هم ميتونيم استفاده کنيم...مگر نه اينکه خداوند ما رو نماينده خودش روي زمين قرار داده ؟؟از همين يه جمله ميتونيم نتيجه بگيريم هم او قدرتهاي عظيم و اعجاب انگيزي در وجود ما قرار داده که تنها انسانهايي که به دنبال کشف اون قدرتهاي دروني هستن ميتونن از اون بهره ببرن..اين يه قانونه که هرتصويري که در ذهن ناخواگاه Unconscious mindما شکل ميگيره به شرطي که مداوم باشه بالاخره به شکل واقعي اتفاق ميفته...حالا اينکه از راز براي رسيدن به ارزوهامون استفاده کنيم هيچ خللي در اصل توحيد به وجود نمياره چون ما ميدونيم که اين قانون به وسيله همون خدا خلق شده و منشا هر چيزي خود اونه...در ضمن در طول اين کتاب هميشه براصل شکرگزاري تاکيد شده...يعني خيلي زيبا به ما ياداوري ميکنه که بايد بابت همه موهبتهايي که در زندگي به دست اوردين شاکر همون پرودگار باشين و همه رو لطف و هديه خداوندي بدوني...حالا کجاي اين حرفها مضمون شيطاني داره من که نفهميدم...محض اطلاع دوستان بايد بگم من بارها و بارها از اين قانون استفاده کردم و واقعا کار کرده و هميشه هم شکرگزاري کردم و اونو لطف خداوندي دونستم
)
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

)