|
اندر ماجراي ابتذال در آگهي تلويزيوني و غفلتها
|
|
۱۲:۵۴, ۲۵/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
خیلی برام جالب که بدونم چرا صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران برا پیام های بازرگانی لوازم خانگی دوو علی الخصوص یخچال میاد از کشورهای عربی استفاده میکنه؟ خوب ممکنه یکی بگه چون اونجا گرمه خوب این گرما رو برن تو کویری تو ایران نشون بدن یا اصلا برن تو کیش یا آبادان و اینا نشون بدن. یا اینکه جدیدا تو تبلیغات نوشیدنی ایستک اومدن از روح و روح بازی استفاده کردند. کاش عکساشو داشتم میتونستم بزارم. |
|||
|
| آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۲۴, ۲۲/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آذر/۹۰ ۲۳:۲۸ توسط SideofGames.)
شماره ارسال: #41
|
|||
|
|||
|
شد یه بار تو یه تاپیک دعوا نشه؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
بخندم؟ تعجب کنم؟ عصبانی شم؟![]() چه کار باید کرد؟ |
|||
|
|
۲۳:۲۴, ۲۲/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آذر/۹۰ ۲۳:۳۲ توسط dani.)
شماره ارسال: #42
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام آقای asier عزیز والا چی بگم؟!!!......شما مرغتان یک پا دارد...دقتی هم در پست بنده نکردید....همان حرف های سابق را دوباره تکرار کردید ....ظاهرا به مدرک خود را مایه فخر خود میدانید....ایرادی ندارد........نظر انتهایی شما دقیقا نظرات من در آخرین پست را تایید میکرد.....نمیدونم چرا اینقدر در بی علم بودن بنده تاکید میکنید......اما نصیحتی برادرانه به شما میکنم......هرگز برادر دینی خودتون رو تحقیر نکنید...شما در سه پست پیاپی خطاب به من با توهین و تحقیر سعی در قبولاندن حرف خود داشتید....جالب اینجاست که حرف شما هم تا 90 درصد همان حرفهای من بود منتهی کمی علمی تر به قول شما..!........مهم نیست....حداقل پیش خدا شرمنده نیستم...... به هر حال پرسشهایی که لا به لای آخرین پستم با رنگ قرمز مطرح کردم پاسخ ندادید...شاید هم نداشته باشید.....شاید هم از پاسخ دادن امتناع میکنید......به هر حال شما از تفکرتون دفاع نکردید( علم به پول احتیاجی ندارد! ) بنده الان 5 ماهی هست که در تالار عضو هستم و فکر نمیکنم تازه وارد به حساب بیام....با این حال از توهین های شما کمال تشکر را دارم......احتمالا در جواب بعدی برای شروع باز هم از توهین به برادر دینی خود به جای بردن نام خدا استفاده میکنید... ![]() یاعلی dodgy: (۲۲/آذر/۹۰ ۲۳:۲۴)SideofGames نوشته است: شد یه بار تو یه تاپیک دعوا نشه؟؟؟؟؟؟!!!!!!! هیچ کدوم.....گریه کن ......به سه پست بالای جناب asier خطاب به بنده دقت کن تا ببینی کی داره توی دعوا کتک میزنه و کی کتک میخوره....
|
|||
|
۱۶:۰۱, ۲۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #43
|
|||
|
|||
|
با سلام
دوست عزیزی که میگی به پول نیازی نیست. اگر حضرت خدیجه و اموالش نبود چه میشد؟ اگر حضرت محمد دین خود را تبلیغ نمیکرد چه میشد؟ کی گفته تبلیغ بده؟ اگر من تبلیغ نکنم شما از کجا میدونید که من چی دارم؟ اگر من تبلیغ نکنم، شاید شما اصلا ندانید به چه چیزی نیاز داشتید و از اون بی اطلاع بودید! اگر من تبلیغ نکنم شما متوجه نمیشید برای خرید یک جنس چه پارامترهایی را باید در نظر بگیرید. بعد میرید جنس بنجول میخرید. پس ایم تبلیغات نه بخاطر گمراهی شما، بلکه بخاطر آگاه سازی شماست. البته و صد البته تبلیغات سوء هم هست، که این وظیفه خود شماست، که چشمانتان را باز کنید. هیچ وضعالیت اقتصادی در دوره ما بدون پول انجام نمیشه. یک نگاه کن عراق چند سال پیش نفت میداد دربرابر غذا! یعنی چی؟ یعنی بیچاره شدی ای عراق. پس کمی عاقلانه تر و بدون تعصب واهی در ریشه دین نگاه کنی میبینی، تمامی امامان ما نیز پولدار بودند ولی، در راه درست خرج میکردند. حالا شما اومدی میگی که بدون پول هم میشه! خوب جالبه. من خودم هر کاری میخوام بکنم به مشکل مالی برخورد میکنم. شما بعنوان یک برادر دینی، بگید که یک کار اقتصادی راه بیاندازیم که پول نخواد، منو مرید خود کنید! |
|||
|
|
۲۰:۱۱, ۲۵/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آذر/۹۰ ۲۰:۱۳ توسط asier.)
شماره ارسال: #44
|
|||
|
|||
(۲۵/آذر/۹۰ ۱۶:۰۱)omoridi نوشته است: با سلام سلام دوست عزیز اول یه توصیه به شما دارم که متن حرف من رو شما بخونید یک بار دیگه با دقت. من کجا گفتم تبلیغ بده؟؟؟؟؟ بنده اومدم تعریف غرب از اقتصاد و از تبلیغ و از پول رو گفتم و با تعریف اسلام مقایسه کردم و نتیجه گرفتم. دوم اینکه من قبل از اینکه جوابی به ارسال شما بدم تعدادی از موضوعات ایجاد شده توسط شما رو در این تالار مطالعه کردم. (معمولا بنده برای شناخت نوع فکر و طرز فکر اشخاص در این تالار این کار رو انجام میدم) موضوعات مطروحه از جانب شما در تعدادی که به نظرم مهم بودند و مطالعه کردم بیشتر به چالش کشیدن موضوعات ارزشی و همچنین تفسیرهای غلط از دین و همچنین ارائه تصاویر احساسی از معضلات اجتماعی بود. پاسخهای جنابعالی و همچنین استدلالاتتان را مبنای تلقی از شما و پاسخ به شما قرار میدهم. بنده در مورد اینکه شخصیت شما چیست مباحثه نمیکنم و هرگز قصد توهین یا تحقیر حضرتعالی را ندارم. تنها منبع تلقی از سوال شما و چگونگی پاسخ به شما را بیان کردم. ولی برای اینکه شخصیت بنده را بشناسید توصیه میکنم چند موضوع بنده رو مطالعه بفرمایید. بنده محقق و استاد دانشگاه هستم. از سالها قبل به توصیه دوست عزیزم ذهن زیبا در تلاش برای ترسیم و تعریف مدلی جدید برای اقتصاد و ساختارهای مدیریتی جامعه بوده و هستم. در این زمینه مدلهایی کوچک طرح ریزی کردم و همچنین بر روی مدلهای بزرگتر نیز در حال کارم. بسیاری از این مدلها را با نظر و تایید فقها و همچنین صاحب نظران به عنوان مدلی کارامد و مطمئن در کلاسهایم در دانشگاه تدریس میکنم. من قبل از اینکه در این تالار به تدریس این مطالب به صورت مبحثی بپردازم تنها درباره مباحث استراتژیک از قبیل سینما و متون استراتژیک که رشته تخصصی بنده است پست ارسال میکردم. اینها را میگویم تا حضرتعالی واقف باشید بنده این حرف ها را از سر باد شکم نمیزنم. سوم اینکه شما چنانچه سوال دارید به طور کاملا مدون و پایه ای به بحث بپردازید. اینجانب حاضرم تا در مورد مسایل مختلف به مناظره بپردازم به شرطی که مبانی مناظره را بدانید. مبانی مناظره :
1. موضوع واحد باشد و دو طرف برای مناظره وجود داشته باشد.2. موضوع باید به صورت عبارت و نه جمله خبری و نه سوالی. مثلا : بنیان اقتصاد اسلامی 3. هر دوطرف باید قایل به منابع مشترک باشند. چنانچه اینطور نیست باید دلایل منطقی و استدلالی ارایه کنند و نه ارایه دلایل استنتاجی و همچنین نتیجه گیریهای شخصی. 4. موضوع باید بیطرفانه مطرح شود و نباید به نفع یا علیه یکی از طرفین باشد. مثلا انزوای اقتصاد اسلامی -- که به نفع طرف مخالف اقتصاد اسلامی است چون قضاوت بدون بحث معنی ندارد. 5. طرف سوم و یا مطرح کننده سوال باید دقت کند که طرفین براساس سوال ایراد نظر کنند و هرگز از مبحث خارج صحبت نکنند. 6. در مورد شخصیت و مبانی اعتقادی و ارزشی افراد نباید مناظره شود. تنها درباره سوال. 7. هیچ کس حق نتیجه گیری ندارد مگر ناظرین مناظره که شاهد مناظره هستند و آنها درباره مناظره قضاوت میکنند. 8. مناظره باید در فضایی آرام صورت گیرد و طرفین حق ندارند بدون دلیل پاسخ یکدیگر را باطل قلمداد کنند. چنانچه نسبت به پاسخی اعتراض داشتند باید اجازه بخواهند بجای سوال در مورد پاسخ به تبیین بپردازند. 9. طرفین چنانچه در هر یک از مراحل مناظره به دلیلی قانع شدند باید شجاعت پذیرش حقیقت را داشته و دلایل طرف مقابل را تایید و اعلام نمایند. 10. پایان مناظره و پاسخها از سوی طرف سوم صورت میگیرد و تنها طرف سوم وظیفه انظباط بحث را بر عهده دارد و میتواند به طرفین تذکر داده و یا یکی از طرفین را برای پاسخگویی بدون صلاحیت تشخیص دهد.(معیار صلاحیت طرفین رعایت مبانی مناظره و انظباط مناظره و همچنین پاسخ دقیق به سوالات مطروحه و همچنین نوع استدلال و تشریح مطالب است که تشخیص کیفیت آن بر عهده طرف سوم است.) چهارم اینکه در مورد پاسخ شما باید بگویم که بی نهایت کار وجود دارد که نیازی به سرمایه پولی ندارد و بسیاری از جوانان بی توجه به پول در حال انجام کارهای اقتصادیند. و در آخر اینکه بنده به مرید احتیاجی ندارم ولی چنانچه به دنبال نوری برای دیدن اطرافتان میگردید چنانچه به مباحث اسلامی و اقتصادی بنده رجوع کنید ان شاء الله جواب میگیرید. با تشکر از عنایتتان در پناه حق |
|||
|
|
۲۱:۳۵, ۲۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #45
|
|||
|
|||
|
جناب استاد، با سلام
ما (حداقل من) اینجا جمع نشدیم که دعوا کنیم! در ضمن اگر ممکنه لطفا با اون فونت ننویسید، خواندن مطالب دشوار میشود. شما در هر ضمینه ای که تمایل دارید، تاپیک ایجاد کنید، اگر باب میل افراد باشد، بطور خودکار پاسخهایی داده میشود. شما که مرا میشناسید، تا دلت میخواهد تحقیر کن، میدانی چرا؟ چون، آدمهای کوچک، دیگران را تحقیر میکنند. توی کل پست من فقط 1 سوال بود. اونم که چه فعالیت افتصادی که اسلامی هم باشه، درآمد خوبی هم داشته باشه و به سرمایه اولیه نیاز نداشته باشه، آدم میتونه راه اندازی کنه؟ شما به سوالات پاسخ نمیدید، فقط میگویید من درست میگم! شما ابتدا برادری خود را ثابت کن، تا بعد. |
|||
|
|
۱۲:۲۲, ۱۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #46
|
|||
|
|||
(۲۱/آذر/۹۰ ۲۳:۳۱)Patriot نوشته است: ول کنید صدا و سیما ایران رو به نظرم مشکل از ماست که بر ماست. |
|||
|
|
۴:۲۲, ۲۶/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #47
|
|||
|
|||
|
کلیپ جنیفر لوپزو یادتون رفت بگین
اونی که از در ودیوار آدم میریزه که بهش برسن تبلیغ یه شامپو بود فک کنم |
|||
|
|
|
|

تعجب کنم؟
عصبانی شم؟

......به سه پست بالای جناب asier خطاب به بنده دقت کن تا ببینی کی داره توی دعوا کتک میزنه و کی کتک میخوره....