|
نماد های فراماسونری در DotA
|
|
۱۴:۳۵, ۲۹/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۹۱ ۱۳:۳۳ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
با عرض سلام در این تاپیک قصد دارم نماد های فراماسونی در یکی از مشهورترین و پرطرفدار ترین Map های بازی Warcraft را یه شما نشان دهم. [b] ![]() ابتدا این پدیده ی فراماسونری را توضیح اندکی می دهم. فراماسونری یا فراموشخانه جمع کانونهای برادری گستردهای در جهان است. این کانونها ریشههای بسیار کهنی در اروپای غربی دارند. فراماسونری دارای یک سیستم مدیریت فراگیر جهانی نیست و ارتباط بین فراماسونریهای مختلف تنها توسط خود دو لژ انجام می شود. واژه فراماسونری احتمالاً از FreeStone Mason گرفته شده. Freestone Mason در انگلیسی به معنی بنّای آزاد میدانند. کسی که عضو فراماسونری است فراماسون یا ماسون نامیده میشود، و ساختمانی که مرکز فعالیت ماسون هاست لژ نامیده میشود. ![]() DotA مخفف کلمات Defense of the Ancients (دفاع از باستانیت ->در این بازی باستانیت=خدایان=شیطان) یکی از Map های موفق و مشهور بازی Warcraft است. در Warcraft هرکسی میتواند Map درست کند اما چون این مپ به طور رسمی توسط شرکت Blizzard و صاحب امتیاز Ice Forge ساخته شده است و طرف داران بسیار زیادی در جهان و از جمله ایران دارد، و جالب توجه این که نکات نهفته ی زیادی در بر دارد که به جرئت می توان گفت تمامی Hero های این بازی قابلیت نقد و تحلیل دارند!!! _________________________________________________________________________________________________________ ابتدا مختصری از روند بازی را توضیح میدهم. این بازی به دو تیم Scourge (مهاجم) و Sentinel (مدافع) تقسیم میشود که با یکدیگر دشمن اند. هر دو بخش وظیفه ی دفاع از باستانیت خود و از بین بردن باستانیت حریف را دارند. تفاوت آن ها در هیرو (قهرمان) ها و ساختار ظاهری base (مقر ) هر تیم است. هر هیرو سبک بازی و قابلیت های ویژه (level) مخصوص به خود و منحصر به فرد خود را داراست. شما در نقش یک هیرو بازی میکنید و با کشتن پیاده نظام (creeps) و هیروهای حریف، تجربه کسب میکنید ، پول بدست می آورید و لول میگیرید!!! عکس زیر لوگوی نرم افزار گارنا است که در آن میتوان بسیاری از بازی ها را آنلاین بازی کرد نماد G برگرفته از نام اول گارنا (Garena) می باشد اما از دو جهت این نماد قابل توجه می باشد . اول این که این نماد بسیار شبیه به چشم چپ می باشد. چشم چپ تداعی گر چشم دجال یا همان مسیح دروغین می باشد. ( دجال دارای یک چشم می باشد و آن چشم چپ می باشد.) دوم این که شیطان پرستان و کابالیست ها به بز اعتقاد عجیبی دارند . در عقیده ی آن ها شیطان همچون بزی است که از آن به نام بافومیت یاد می کنند.در بخش های بعدی بیشتر در این مبحث خواهم گفت... [b] ![]() حالا برای آن که ببینیم این بازی چقدر در ایران طرفدار دارد عکس زیر را میبینیم که از محیط نرم افزار گارنا(Garena) گرفته شده است. در قسمت بازی WarCraft ایران به تنهایی 8 اتاق (Room) برای DotA وجود دارد. این اتاق ها می توانند برای حدود 1800 بازیکن امکانات بازی را فراهم سازد. گفتنی است که اکثر اوقات تمام این ظرفیت پر است و با هزار زور و زحمت و بعد ساعاتی تلاش می توان وارد یکی از این اتاق ها شد!!! ![]() نماد های به کار رفته در این بازی بسیار زیاد است. ابتدا به نماد هایی که در هیرو ها و لول هایشان پنهان شده است میپردازیم و سپس نماد هایی که در خود مپ وجود دارد را نشان خواهیم داد. ![]() در این بازی چیزی که خیلی توجه من را به خودش جلب کرد این بود. چشم دجال یا همان تک چشم در این بازی به وفور پیدا می شود. در عکس زیر سعی کرده ام تا چند مورد از این چشم را به تصویر بکشم. ![]() هیروی Lina Inverse: ![]() عکس زیر مربوط به هیروی Lina Inverse یا همان Slayer می باشد. در پشت لباس این هیرو چشم به راحتی قابل مشاهده است. و همچنین آرایش شکل چشمان این هیرو کاملا شبیه به فاشیست ها می باشد ، البته جدیدا این نوع آرایش در میان شیطان پرستان متداول شده است. می توانید با جستجویی کوتاه در اینترنت انواع و اقسام این نوع مدل ها را بیابید. ![]() هیروی OmniKnight: ![]() عکس زیر متعلق به هیروی OmniKnight می باشد. جادوی ششم این هیرو باعث ایجاد یک زره گروهی بسیار قوی برای افراد هم تیمی می شود. حالا نکته ی قابل توجه این جادو این که ، چشم دجال در میان هرم باعث این حفاظت گروهی می شود. با نشان دادن این سمبل سعی در به تصویر کشیدن قدرت دجال دارند. نا گفته نماند دیدن این نماد های مخفی در ضمیر ناخود آگاه فرد نیز تاثیر منفی دارد. ![]() و یک نکته ی خیلی مهم این که نام دوم این هیرو Purist ThunderWrath می باشد. قابل توجه عزیزان این که Purist به فردی اطلاق می شود که دارای عقیده ای درست است ولی اکثریت افراد از جمله ادیان و مذاهب با آن مخالفند ، مانند گالیله که مدعی بود زمین گرد است ولی اکثریت افراد از جمله مذهب مسیحیت با آن مخالفت می کرد. سازندگان این بازی با نامگذاری دقیق و ظریف و همچنین گنجاندن این نکات ظریف در جادو های این هیرو سعی در گفتن عقایدشان به زبان هنر می باشند. این بازی هر از چند گاهی صفحه ی آغازین و شروع بازی را تغییر می دهد. این صفحه ی آغازین یا همان لود اسکرین توسط فردی به نام kunkka ساخته می شوند.سازندگان بازی حتی به افتخار ایشان هیرویی به نام ایشان بوجود آورده است!!! ![]() در این صفحه ی آغازین بالایی ما باز هم شاهد همان هیروی OmniKnight هستیم. این فرد در گوشی پایین سمت چپ قابل مشاهده است.این هیرو همیشه کتابی در دست دارد. جالب توجه که بر روی این کتاب سمبل و علامتی وجود دارد. این سمبل همان سمبل آنخ (Ankh) می باشد. آنخ در جای جای این بازی وجود دارد و به کرات دیده شده است. در پست های بعدی انشا الله به توضیح مفصل این نماد خواهم پرداخت. گفتنی است این نماد در بین گروه های مختلف منحرف جهان در حال استفاده است. همچون فیمینیست ها ، شیطان پرستان ، فراماسونر ها و ... ادامه دارد... |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۳۵, ۱۷/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مهر/۹۰ ۲۰:۱۵ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۱۶/مهر/۹۰ ۱۴:۴۲)revenger نوشته است: بابا اینکه دیگه نمادشناسی نداره شما اگه نسخه شماره 3 را بازي مي كرديد دليل محبوبيت همين آرتاس را متوجه مي شديد.. |
|||
|
۱۴:۱۹, ۱۷/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مهر/۹۰ ۲۰:۱۵ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
داداش من 10 ساله وارکرافت بازی میکنم، یعنی الان کافرم؟
عجب چیزی بودماااا |
|||
|
|
۲۰:۱۴, ۱۷/مهر/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
با سلام .
هر گونه مخالفتی با موضوع تاپیک و موارد مطرح شده در او نرو دارید با کمال احترام به طرف مقابل در تاپیک ارائه کنید . در صورت ادامه دادن به این پست ها که به شخص مقابلتون کوچکترین توهینی بشه پست هاتون حذف خواهد شد . لطفا رعایت کنید . یا علی |
|||
|
|
۲۰:۲۴, ۱۷/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مهر/۹۰ ۲۰:۲۷ توسط محمدجواد.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۱۷/مهر/۹۰ ۰:۳۵)amin7 نوشته است:من موافقم زیرا(۱۶/مهر/۹۰ ۱۴:۴۲)revenger نوشته است: بابا اینکه دیگه نمادشناسی نداره ارتاس مثبت ترین شخص بازیه اما در مورد ایلیدان که ایشون درست گفتن کلان در خیلی از بازیا و فیلما ها در کل شخصیت های منفی بیشتر مورد علاقه ی جوونا می شن خیلی از نام کاربری ها یا اکانت هارو دیدم که این حرفو می زنم اکثران شخصیت منفی رو نام اکانت خود قرار می دهند حتی کار به جایی رسیده که خیلی ها نام های شیطان رو بر روی اکانت های خود می زارن (devil_devil boy_demon_joker_) خیلی ها اسم هیرویی رو نام کاربریشون قرار می دن و بیشتر مواقع از این هیرو استفاده می کنن و ان رو بسیار دوست دارن این هیرو شادو فیند(shadow find) نام داره که با کشتن دشمنانش روح ان هارو تسخیر می کنه و قدرتش افزایش پیدا میابد شکل این هیرو مثل شیطان است(منظور شیطان هایی که فیلم یا کارتون های غربی از ان استفاده می کنن) و وقتی من این هیرو رو دیدم یاد کارتون فانتازیا محصول کمپانیه والت دیسنی افتادم که در اواخر این کارتون شیطان روح تمام موجودات(انسان و حیوان)را تسخیر کرد و اون شیطان شباهت زیادی به همین شادو فیند داره امید وارم تونسته باشم مطالب مفیدی در اختیار دوستان گذاشته باشم |
|||
|
|
۲۲:۰۴, ۱۷/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/مهر/۹۰ ۲۲:۲۴ توسط revenger.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۱۷/مهر/۹۰ ۰:۳۵)amin7 نوشته است: وقتي كسي كه يك بار هم بازي را انجام نداده و حتي نمي دونه داستان بازي چي هست، مي خواد بازي را نقد كنه، همين ميشه ديگه! حق با شماست بنده خودمو اصلا در حد نقد نمیدونم فقط خواستم مطالب ساده ای که به فکرم میرسید رو اماده کنم تا شاید بدرد بخوره ضمنا من اونقدر هم از بازی دور نیستم و نسخه frozen throne رو بارها بازی کردم و زمانی کلن d-day هم بودم و حتی کمی wow و به خاطر رویاهای نوجوانی تعدادی از کتب ریچارد ای ناک رو هم مطالعه کردم... به هر حال دلایل حقیر برای شرور بودن ارتاس منتیل اینهاست: ارتاس شرور بود : چون اونقدر سنگدل بود که تو استراث هلم تمام مردمشو ناجوانمردانه قتل و عام کرد چون اونقدر جاه طلب بود که نوثرلند تمام کشتیهاشونو نابود کرد تا سربازاش برنگردن چون اونقدر خائن بود که پدرش رو به قتل رسوند چون اونقدر نمک نشناس بود که استادش اوتر رو هم کشت چون اونقدر پست بود که پس از مقاومت بلود الفها تمام اونا رو تبدیل به بانشی کرد چون اونقدر ... بود که روح خودشو به نرزول(که با دلایل مفصلی اثبات میکنم همون ابلیسه) تسلیم کرد تا با هم یکی بشن و... و.... ضمنا دوستانی که اطلاعاتی کامل درمورد افراد زیر دارن تو همین مطلب بزارن تا مشکلات عمده ما حل بشه: 1.ایلیدان 2.آرچیموند 3.اندوین لوتار 4.بلوار فوردراگون |
|||
|
|
۲۲:۳۷, ۱۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
ببين عزيز من، دلايل محبوبيت آرتاس، داستان و شخصيت پردازي واقعا زيبا آرتاس هست و هميشه انتظار نداشته باشيم كه شخصيت مثبت داستان شخصيت محبوب تر باشه،
چيزي كه تو بازي ها و فيلم ها كم اتفاق نيافتاده به عنوان مثال : جوكر توي بتمن به دليل شخصيت پردازي زيبا و داستان پردازي زيبا و همچنين كارگرداني عالي تو فيلم Dark Knight ، تبديل به شخصيت محبوبي شد جوكر با اينكه شخصيت منفي فيلم بود ولي بين تعداد زيادي از طرفداران فيلم به عنوان يك شخصيت محبوب حساب مي ياد |
|||
|
|
۲۳:۰۹, ۱۸/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/مهر/۹۰ ۲۳:۲۱ توسط revenger.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
خوب عزیز من منم همینو گفتم دیگه
گفتم با اینکه ارتاس و ایلیدان شرور بودن محبوبیت خاصی هم داشتن ضمنا تو فیلم dark knight با اینکه جوکر محبوبیتی به دست اورد اما همچنان قهرمان اصلی و یکته تاز فیلم بتمن کاراکتر مثبت بود اما تو این بازی هیچ کاراکتر مثبتی محبوبیت نداره و نکته جالب اینه که شخصیتهای محبوب بازی همگی خائن هستند ضمنا شما که اینقدر در این بازی وارد هستی لطف کن در مورد اون شخصیتهایی که نوشتم 1 توضیحاتی بده در مورد ایلیدان میخوام بدونم بعد از شکستش از ارتاس تا الان چه کارایی کرده در مورد ارچیموند سابقه ش و رابطه ش با سارگرس رو میخوام در مورد لوتار هم توضیحاتی مختصر از اقداماتش در مورد نژاد درنای و رابطشون با اورکها هم توضیحی بده چون خیلی مهمه و در مورد بلوار فوردراگون هم میخوام بدونم در حال حاضر چیکار میکنه و الان متحد با اتحاده یا دشمنش؟ ضمنا در مورد اون بحث داستان و شخصیت پردازی ارتاس که باعث محبوبیتش شد هم بیشتر توضیح بده تا بفهمیم با چه ترفندهایی بدترین کاراکترها به محبوبترینها تبدیل میشن خدایی اگه با بحث در مورد این موضوعات به نتیجه برسیم خیلی عالی میشه یاعلی |
|||
|
|
۲۰:۴۴, ۲۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
واقعا دستتون درد نکنه گل کاشتید.
فقط یه چیزی رو انگدی نمیدونید اونم داستان مفصل این بازیه که به چندین جلد میرسه و خیلی هم جالبه ! البته به جز level ها Spell و Magic و نمادها به تداخل ابعاد و خیلی چیزای دیگه هم پرداخته شده . منتظر اطلاعات بیشتر هستم . |
|||
|
۲۳:۰۹, ۲۷/مهر/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
نقل قول:خوب عزیز من منم همینو گفتم دیگه سلام من الان 5 ساله دارم وارکرفت بازی میکنم هم wow و هم دوتا رو بازی کردم کتاب های وارکرفتو هم تا حدودی خوندم و داستان ایلیدان و آرتاس رو هم کامل میدونم ایلیدان بعد از شکستش از آرتاس دیوونه میشه و تا آخر عمرش در جنگل ها زندگی میکنه و همیشه خودشو پیروز جنگ میدونسته چون هنگام جنگ با آرتاس اون از هیچ کدوم از قابلیتاش استفاده نمیکنه اما آرتاس تمام لول هاشو میزنه آرتاس هم بیشترن علت محبوبیتش به خاطر شخصیت پر ابهتش هست چون قبل از این که لیچ کینگ بشه هیچ محبوبیت خاصی نداشت اما بعد از این که تبدیل به لیچ کینگ شد تبدیل به یک نیمه خدا شد و همین شخصیت اسطوره ایش باعث محبوبیتش شد در مورد جوکر هم باید بگم جوکر شخصیت محبوب منم هست ولی محبوب بودن ربطی به خوب بودن یا بد بودن نداره من جوکرو واسه حرفایی که میزنه دوست دارم جوکر در فیلم dark knight حقایق دنیای امروز ما رو مطرح میکنه حقایقی تلخ اما واقعی و همین شخصیت اون که مثل یه دیوونه میمونه که هر کاری میتونه بکنه و عقایدش در مورد جهان کنونی هم تا حدی درستن باعث محبوبیتش میشه من خودم یکی از سرسخت ترین طرفداران جوکر و حرفایی که میزنه توی فیلم شوالیه تاریکی هستم در ضمن توی بازی وارکرفت کاراکتر های مثبت زیادن نمونش همین تیریون که لیچ کینگ رو میکشه درسته محبوب نیست اما شخصیت مثبتی هست یا پدر آرتاس |
|||
|
|
۱۹:۲۳, ۳۰/مهر/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
من 5 ساله Warcraft و 4 ساله WoW رو بازی میکنم. از TBC بگیر تا Cata.
شما میگین آرتاس شخصیته منفیه داستانه با اینکه محبوبه. خوب درسته منم با شما موافقم ولی فراموش نکنیم که آرتاس Frostmourne رو برای این برداشت و روحش توسط نرزول تسخیر شد تا جلوی حمله ی لشکر بزرگه Undead ها رو بگیره. اون در اصل این کارو برای پیروزیه مردمش کرد! کشتی ها رو هم از بین برد. قبول. ولی اگه این کار رو نمیکرد طبق دستور پدرش Menthil سربازاش بر میگشتن به Lorderan و آرتاس میدون که اگه اونجا جلویه دشمن رو نگیره جای دیگه نمیتونه. آرتاس حتی بعد اینکه روحش تسخیر شد با همون یه ذره انسانیتی که براش مونده بود جلوی خیلی از کار های پلیدی رو که میتونس گرفت. شما اگه Cut Scene انتهاییه Fall of the LichKing رو تو پتچه 3.3.5a بازیه WoW : Wrath of the LichKing دیده باشین بعده اینکه Frostmourne شکسته میشه و روح آرتاس آزاد میشه کاملا مشخصه که کنترل خودش رو نداشته. اینم مدرک: Arthas Menethil: Father! Is it... over? Terenas Menethil II: At long last. No king rules forever, my son. یکی گفته بود اثبات میکنم که نرزول همون ابلیسه. من تو جاگاهی نیستم که بخوام قضاوت کنم ولی طبق اطلاعاته من نرزول یه شمنه ارک بود که از Necromancery استفاده میکرد و Kil'Jaeden از طریق اون باعث شد که ارک ها با درانای ها بجنگن. منظورم اینه که اگه شما میگی نرزول ابلیسه بعد Kil'Jaeden و Archimond و رئیسه این دوتا یعنی Sargeras رو چی میگید؟ در مورد شخصیت های محبوبه داستانم که میگید فقط منفیا محبوبا چند تا مثال میارم از شخصیت مثبتا. Jaina Proudmore : رئیس و رهبر انسان های Stormwind Thrall : رهبر ارک ها و یکی از منتقی ترین و باهوش ترین موجودات که حتی وقتی Velen ( رهبره درانای ها ) اون رو تو جوانی دید گفت تو با بقیه فرق داری. Uther Lightbringer - Trion Frodring - Grosh Hellscream - Krasus (Korialstrasz) - Rhonin ( رهبر جادوگران و رئیس شهر دالاران ) و ... بازم بگم؟ با تشکر
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نماد های فراماسونری و ایلومناتی در بازی تِکِن (Tekken) | Amir | 150 | 117,719 |
۱/فروردین/۹۴ ۷:۴۸ آخرین ارسال: ANTI satan |
|
| نماد های فراماسونری در بازی tskksn x street fighter | یامهدی! | 8 | 6,074 |
۳/تیر/۹۲ ۱۱:۰۹ آخرین ارسال: دل خسته |
|

![[تصویر: Besm_Prestige.png]](http://s3.picofile.com/file/7548495264/Besm_Prestige.png)
![[تصویر: dota-logo-300x147.png]](http://fragforcancer.ca/wp-content/uploads/2009/07/dota-logo-300x147.png)
![[تصویر: hlmckqf9ij73eb2y4uyx.jpg]](http://www.pic.iran-forum.ir/images/hlmckqf9ij73eb2y4uyx.jpg)
![[تصویر: qj2kcxz1c7p522k3jyi.gif]](http://pic.iran-forum.ir/images/qj2kcxz1c7p522k3jyi.gif)
![[تصویر: o8jftcbcklv1lizv.jpg]](http://www.pic.iran-forum.ir/images/o8jftcbcklv1lizv.jpg)
![[تصویر: k8yqpzznuwk34scw5l07.jpg]](http://www.pic.iran-forum.ir/images/k8yqpzznuwk34scw5l07.jpg)
![[تصویر: go3i6yun1t7j7skio6vz.jpg]](http://www.pic.iran-forum.ir/images/go3i6yun1t7j7skio6vz.jpg)
![[تصویر: character.gif]](http://media.playdota.com/hero/69/character.gif)
![[تصویر: y3hjum71h2i4adnqx0.jpg]](http://www.pic.iran-forum.ir/images/y3hjum71h2i4adnqx0.jpg)
![[تصویر: character.gif]](http://media.playdota.com/hero/47/character.gif)
![[تصویر: gxreuzbbjrw7xce3gzj7.jpg]](http://www.pic.iran-forum.ir/images/gxreuzbbjrw7xce3gzj7.jpg)
![[تصویر: zp0m1u2gxvu83ybs6i8j.jpg]](http://www.pic.iran-forum.ir/images/zp0m1u2gxvu83ybs6i8j.jpg)

![[تصویر: Wrath_of_the_Lich_King.jpg]](http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/a/a9/Wrath_of_the_Lich_King.jpg)

با تشکر