کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
لهوف سید بن طاووس
۰:۵۵, ۳۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا
<font style="font-size[تصویر: confused.gif]mall">سلام
[b]نام کتاب:ترجمه و متن کامل لهوف سید بن طاووس همراه فرجام قاتلان امام حسین(علیه السلام)
[b]مولف:سید بن طاووس (664 ه ق)
[b]مترجم و اعراب گذار:دکتر عقیقی بخشایشی
[b]ناشر:دفتر نشر نوید اسلام
[b]توی تالار با چند تاپیک برخورد کردم که احساس کردم معرفی این کتاب لازمه.کتاب لهوف یکی از منابع معتبر در رابطه با وقایع قبل و بعد از کربلاست.در پیشگفتار کتاب نوشته شده:مولف بزرگوار این کتاب سید رضی الدین علی بن موسی بن جعفر بن محمد بن طاووس حلی یکی از اعلام امامیه در قرن هفتم میباشد.
[b]کتاب شامل سه بخش هست:
[b]بخش اول:از ولادت تا شهادت
[b]بخش دوم:توصیف جنگ و شهادت
[b]بخش سوم:حوادث پس از شهادت
[b]علاوه بر این سه قسمت آخر کتاب به فرجام قاتلان اباعبدالله الحسین(علیه السلام) و یاران او پرداخته شده.
[b]خود من در متن این کتاب به موضوعاتی برخوردم که کمتر جایی بازگو شده.
[b]اگر کسی علاقه مند به موضوع کربلا و زندگی امام حسین (علیه السلام) باشه این کتاب خیلی کمک میکنه.باور کنید که متن کتاب بسیار سوزناک نوشته شده.با زبانی ساده و دلنشین که خوندنش مانند یک روضه کامل میمونه.بدون نقص.حتی مقان معظم رهبری در یک سخنرانی قسمتی از کتاب رو برای مردم میخونن(ماجرای شهادت حضرت علی اکبر ع ) که نشان دهنده درجه اعتبار کتاب هست.
[b]خیلی کوتاه:با این کتاب واقعه عاشورا را به شکل کامل میخوانید و می فهمید.
[b]حوادث پس از شهادت بسیار خواندنی هستند.ورود اسیران به کوفه،خطبه حضرت زینب(سلام الله علیها) ورود به دار الاماره و کلی مطلب دیگه که مطمئنا کمتر جایی بازگو شده.
[b]امیدوارم که دوستان مطالعه کنند.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، MESSENGER ، saloomeh ، hesam110 ، محیصا ، خادمة الزهرا ، Agha sayyed ، MAHDI59 ، بیداری اندیشه ، تازه مسلمان ، مجید121 ، kavoraa ، rastin ، یاران مهدی ، jkb ، مسافر ، MohammadMeraj ، mahdy30na ، السا
۹:۴۰, ۳۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
به نام خدا
سلام
نکته ای که یادم افتاد توی این کتاب میتونید نحوه کشته شدن بعضی از قاتلان کربلا به دست مختار رو بخونید.
موفق باشید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER ، hesam110 ، محیصا ، وحید110 ، MAHDI59 ، بیداری اندیشه ، یاران مهدی ، jkb ، MohammadMeraj ، السا
۲۰:۵۱, ۳۱/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
شیخ مفید،محمد بن محمد بن نعمان،در کتاب ((مولد النبی و مولد الاوصیاء)) به اسناد خود از امام صادق(علیه السلام) روایت می کند که:
چون حسین(علیه السلام) از مکه حرکت کرد،افواجی از فرشتگان -که رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را یاری نموده بودند- در حالی که جنگ افزار در دست داشتند و بر اسب های بهشتی سوار بودند،آن حضرت را ملاقات کردند و بر او سلام نمودند و گفتند:
((ای حجت خدا،ذات مقدس باریتعالی در بسیاری از جنگ ها،به وسیله ما جدت رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را یاری کرد و اینک ما را برای یاری و کمک تو فرستاده است.))
حسین(علیه السلام) به آن ها فرمود:((وعده گاه من و شما سرزمینی است که من در آن جا کشته می شوم و آن سرزمین کربلاست.وقتی که من در آن جا رسیدم،نزد من آیید.))
فرشتگان گفتند:((ما از جانب حق تعالی ماموریم فرمان تو را اطاعت کنیم.اگر می ترسی دشمنانت بر تو بتازند ما در خدمت تو باشیم.))
فرمود:((آنان نمی توانند آزاری به من برسانند تا به زمین کر بلا برسم.))...
...مومنین جن گفتند:((به خدا قسم اگر اطاعت امر تو واجب نبود،با تو مخالفت می کردیم و تمام دشمنان تو را پیش از آن که به تو آسیبی برسانند،می کشتیم.))
حسین(علیه السلام) فرمود:((به خدا قسم قدرت ما برای کشتن آن ها بیش از شما است،ولی نظر ما این است که بر همه اتمام حجت شود،تا آن هایی که هلاک می شوند از روی ((بینه)) به هلاکت رسند و کسانی که به سعادت می رسند نیز از روی بینه بدان نائل شوند.))
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خادمة الزهرا ، MAHDI59 ، بیداری اندیشه ، rastin ، یاران مهدی ، jkb ، MESSENGER ، MohammadMeraj ، السا ، Woodi2020
۱:۱۶, ۱۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
به نام خدا
شهادت علی اکبر (علیه السلام)
... ((خداوندا! تو شاهد باش که جوانی به سوی این سپاه رفت که از لحاظ اندام، اخلاق و گفتار از همه مردم به رسول تو شبیه تر بود و هر گاه ما مشتاق دیدار پیغمبرت می شدیم به این جوان می نگریستیم.))
... در این هنگام علی بن الحسین(علیه السلام) به دشمن نزدیک شد و به جنگ پرداخت و زد و خورد سخت و خونینی آغاز نمود.عده زیادی را کشت و سپس به سوی پدر آمد و گفت: ((ای پدر بزرگوار ! تشنگی جانم را به لب رسانیده و سنگینی آلات جنگ، مرا به رنج افکنده است. آیا ممکن است با اندکی آب مرا از تشنگی نجات دهی؟))امام حسین (علیه السلام) گریست و فرمود: ((چه مصیبتی! فرزند عزیزم! از کجا آب بیاورم؟ باز
گرد و کمی دیگر بجنگ، زیرا بسیار نزدیک است که جدت محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را ملاقات کنی و از دست او جام سرشاری از آب بنوشی که از آن پس، هرگز تشنه نشوی.))
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، rastin ، jkb ، MAHDI59 ، MESSENGER ، MohammadMeraj ، السا
۱:۳۶, ۱۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
سید بن طاووس علاوه بر مقام علمی ، دارای مقام بلند عرفانی نیز بوده است و کسی است که بارها به محضر امام زمان ( عج ) تشرف داشته است که این بر اعتبار کتاب می افزاید .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، بیداری اندیشه ، rastin ، یاران مهدی ، jkb ، MAHDI59 ، MESSENGER ، MohammadMeraj ، السا
۱۲:۱۴, ۱۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
سلام
من این کتابو هرساله از سوم راهنمایی تا حالا روز عاشورا یه دور کامل نیخونم و با یه محقق که حرف میزدم گفت اگه اینو میخونی
باید خیلی دیگه از کتابای تاریخی رو هم خونده باشی!یاد م میاد !فکر کنم تو کتاب شیخ مفید بود که چندبار به چندتاسند این کتاب ایراد گرفته بود!
به نظر من آینه در کربلاست هم بهتره هم کاملتره هم قابل فهم برای همه سنی هست!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، MAHDI59 ، MESSENGER ، MohammadMeraj ، السا
۱۹:۰۱, ۱۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
(۱۰/آذر/۹۰ ۱۲:۱۴)یاران مهدی نوشته است:  سلام
من این کتابو هرساله از سوم راهنمایی تا حالا روز عاشورا یه دور کامل نیخونم و با یه محقق که حرف میزدم گفت اگه اینو میخونی
باید خیلی دیگه از کتابای تاریخی رو هم خونده باشی!یاد م میاد !فکر کنم تو کتاب شیخ مفید بود که چندبار به چندتاسند این کتاب ایراد گرفته بود!
به نظر من آینه در کربلاست هم بهتره هم کاملتره هم قابل فهم برای همه سنی هست!

سلام
من دیدم که رهبر بزرگوارمون از این کتاب روضه نقل کردند.
شاید بعضی قسمت های کتاب مشکلاتی داشته باشه.در کل اکثر مقتل ها مشکلاتی دارند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، MESSENGER ، MohammadMeraj
۲۰:۱۲, ۱۲/اردیبهشت/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/اردیبهشت/۹۳ ۲۰:۳۳ توسط عالم مقدس لاهوت.)
شماره ارسال: #8
آواتار
کتاب "لهوف" سوگنامه کربلا[تصویر: adyannet221_4292_0.jpg?itok=tFdzpt6Y]
تالیف: علاّمه بزرگوار سیّد بن طاووس
مترجم: محمّدطاهر دزفولى
کتاب لُهوف که مَلهوف علی قَتلی الطُفوف هم گفته شده یکی از منابع مهم و کهن واقعهٔ عاشورا و تاریخ زندگانی امام حسین (علیه السلام)، نوشته ابوالقاسم رضی الدین علی بن موسی معروف به سید بن طاووس است. کتاب لهوف ابن طاووس اختصار و اشتهار را با هم جمع کرده و در نزد علمای برجسته شیعه جایگاه مهمی برای خودش باز کرده است. شاید خیلی ها دوست داشته باشند واقعه عاشورا را آن گونه که هست دریابند. به مناسبت شب های محرم کتاب نفیس و مستند لهف را به دو زبان پارسی و عربی برای دانلود قرار می دهیم. نویسنده این کتاب ارزشمند سید ابن طاووس است که اثر جاودانه های از خود به جای گذاشت تا وظیفه خود در قبال خاندان رسول خدا(درود خدا بر ایشان باد) را به خوبی انجام داده باشد. این کتاب را بزرگان اسلام تایید کرده اند. شهيد محراب آيت الله قاضي تبريزي رحمة الله مي فرمايد: كتاب لهوف سيد ابن طاوس - رحمة الله عليه - نقلياتش بسيار مورد اعتماد است و در ميان كتب مقاتل ، كتاب مقتلي به اندازه اعتبار و اعتماد، به آن نمي رسد. با مطالعه این کتاب بسیاری از حقایق برای ما روشن خواهد شد.
دریافت فایلحجم فایل۱.۰۶ مگابایت
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: السا ، soshiant ، N.Mahdavian ، أین المنتظر
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا