|
بیاییم به وصیت نامه های شهدا عمل کنیم ..
|
|
۱۲:۳۰, ۲۱/دی/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۸۹ ۱۳:۳۵ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
برای اینکه خدا لطفش و رحمتش و آمرزشش شامل حال ما بشه باید اخلاص داشته باشیم. و برای اینکه ما اخلاص داشته باشیم سرمایه می خواد که از همه چیزمون بگذریم و برای اینکه از همه چیزمون بگذریم باید شبانه روز دلمون و وجودمون و همه چیزمون با خدا باشه اینقدر پاک باشیم که خدا کلا ازمون راضی باشه قدم بر می داریم برای رضای خدا قلم ور می داریم روی کاغذ برای رضای خدا حرف می زنیم برای رضای خدا شعار می دیم برای رضای خدا می جنگیم برای رضای خدا همه چی همه چی همه چی خاص خدا باشه که اگر شد پیروزی نزدیکه چه بکشیم چه کشته بشیم اگر این چنین بشیم پیروزیم و هیچ ناراحتی نداریم و شکست معنا نداره برای ما چه بکشیم چه کشته بشیم پیروزیم... دوستان این حرفهای من نیست، این قسمتی از صحبتهای سردار شهید حاج ابراهیم همت هست. که انگار همی الان رویروی ما ایستاده واین حرف ها رو برای تمام منتظران مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) میزنه. لینک دانلود این کلیپ رو اینجا قرار میدم و پیشنهاد می کنم حتما دانلود کنید. برای خود من که خیلی الهام بخشه. دانلود کلیپ تصویری شهید همت گوشه ای از وصیت نامه سردار شهید حاج ابراهیم همت هر شب ستاره ای را به زمین می کشند و باز این آسمان غم زده غرق ستاره است. مادر جان ! می دانی تو را بسیار دوست دارم و می دانی فرزندت چقدر عاشق شهادت بود و عشق به شهیدان داشت مادر ! جهل حاکم بر یک جامعه انسان ها را به تباهی می کشد و حکومت طاغوت مکمل این جهل اند و شاید قرن ها طول بکشد که انسانی از سلاله پاکان زائیده شود و بتواند رهبری یک جامعه ی سر در گم و سر در لاک خود فرو برده را در دست گیرد. و امام تبلور سلاله ادامه دهندگان راه امامت و شهامت و شهادت است. مادر جان ! به خاطر داری که من برای یک اطلاعیه امام حاضر بودم بمیرم. کلام او الهام بخش روح پر فتوح اسلام در سینه و وجود گندیده ی من بوده و هست. مادر جان ! من متنفر بوده و هستم از انسان های سازشکار و بی تفاوت و متاسفانه جوانانی که شناخت کافی از اسلام ندارند و نمی دانند برای چه زندگی می کنند و چه هدفی دارند و اصلا اسلام چه می گوید بسیارند ، ای کاش به خود می آمدند. از طرف من به جوانان بگویید چشم شهیدان و تبلور خونشان به شما دوخته شده است به پا خیزید اسلام را و خود را دریابید . نظیر انقلاب اسلامی ما در هیچ کجا پیدا نمی شود ، نه شرق و نه غرب. مادر جان ! جامعه ی ما انقلاب کرده و چندین سال طول می کشد تا بتواند صفات و و اخلاق طاغوت را از مغز انسان ها بیرون برد . من زندگی را دوست دارم ولی نه آنقدر که آلوده اش شوم و خویشتن را گم و فراموش کنم . علی وار زیستن و علی وار شهید شدن حسن وار زیستن و حسین وار شهید شدن را دوست دارم الگوی جاوید یک مومن از بند هوا و هوس رستن است و من این الگو را نیز دوست داشتم . ببین ما به چه روزی افتاده ایم و استعمار چقدر جامعه ی ما را به لجن زار کشیده است ، ولی چاره نیست . این ها سد راه انقلاب اسلامی اند . پس سد راه اسلام باید برداشته شود تا راه تکامل طی شود . انشاالله به برکت خون این شهید در ادامه راهمون ثابت قدم باشیم.ودرست قدم برداریم. ربّنا أفرِغ علینا صبراً و ثَبَّت أقدامَنا وأنصُرنا علی القَوم الکافرین (با تشکر از دوست خوبم(( ارتش یک نفره)) که این قسمت از وصیت نامه رو در اختیارم قرار داد.) |
|||
|
| آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۱:۰۵, ۷/آبان/۹۶
شماره ارسال: #101
|
|||
|
|||
![]() |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| وصیت نامه شهید محمد جهان آرا | hadis222 | 1 | 1,173 |
۴/اسفند/۹۴ ۱۶:۳۴ آخرین ارسال: mohammadz |
|
| وصیت نامه های تصویری شهدا | قبیله منتظر | 4 | 2,973 |
۲۸/شهریور/۹۴ ۱۴:۲۷ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| وصیت نامه شهید شجاعیان با صدای خود شهید | ehsan8taherian | 0 | 1,130 |
۱/شهریور/۹۴ ۲۲:۳۰ آخرین ارسال: ehsan8taherian |
|
| وصیت نامه فرماندهان شهید پوستر شد | vahrakan | 0 | 1,360 |
۲۲/فروردین/۹۴ ۹:۱۶ آخرین ارسال: vahrakan |
|
| مگر نمیبینی مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) سرباز میطلبد؟ ظهور در وصيت نامه شهدا | sarallah | 1 | 1,566 |
۸/مهر/۹۲ ۶:۱۲ آخرین ارسال: میلاد.م |
|
| اگر به جای شهدا بودید در وصیت نامه خود چه می نوشتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟ | saloomeh | 9 | 4,825 |
۱۱/فروردین/۹۲ ۱۸:۰۴ آخرین ارسال: عماره |
|

![[تصویر: 22802600_1508926505881518_3471723160297013248_n.jpg]](http://s9.picofile.com/file/8310337068/22802600_1508926505881518_3471723160297013248_n.jpg)