کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کلیسای جامع سنت جان ، الهی یا شیطانی؟
۱۲:۰۰, ۵/مهر/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
تصویر تخریب شهر نیویورک (برج های دوقلو) در سمت راست ساختمان کنده کاری شده است . نمادهای عجیب و غریب روی کف ساختمان . مراسم عجیبی که در جایگاه مقدس انجام می شود . کلیسایی که حیوانات هم برای نیایش به درون آن برده میشوند . اینجا جايگاه تمرکز يافتن مفاهيمي است که بي شک با هدف پايه گذاري يک دین نوين جهانی مطرح شده اند . آنطور که برخی می گویند این کلیسا کاملا متفاوت است . . .

[تصویر: portal2-cc-kevin813.jpg]

اما ريشه ي اين تفاوتها در اين واقعيت نمود يافته که کلیساي سنت جان ٬ معبدی بر مبنای عقاید «الحاد نوين تا سر حد شیطانی » با اين شعار که محیط از انسان مهم تر است ٬ مي باشد.

من به شخصه نتوانستم نسبت به تک تک اين عقايد بي توجه بمانم٬ اما فریب دادن افراد نا آگاهي که براي عبادت به اين پرستشگاه مرموز مي روند ٬ عملي شيطانيست.

«روشنفکران ملحد عقاید اصلی خود را در لفاف مسیحیت پنهان کردنداما کلید اين نمادگرایی را تنها به دست آندسته از تازه وارداني ميدهند که شايستگي لازم را داشته و پايبند به اسرار باشند.(منلی . پی هال ، آموزه های مخفی تمامی اعصار)

.

[b]می دهند . همانطور که در ابتدای مقاله گفتم ، من هیچ ديني را محکوم نمی کنم خواه یهودیت یا مسیحيت باشد . . .

همه ی ادیان در آموزه های خود خرد را عنوان کرده اند اما دستکاری عقاید مردم و فریفتن آنها برای پرستش چیزهای دیگر همانند نژاد ، حماسه ، تعلیمات شبه انجیل و . . . ناپسند است . برخی می گویند شیطان استاد حیله است . کسانی که به کلیسای سنت جان می روند با راههایی که حتی تصورش هم برایشان غیر ممکن است فریفته می شوند . پل به قرنتیان این گونه هشدار داده است :
«حواریون قلابی وجود دارند و کارگزارانی حیله گر که خود را به صورت حواریون مسیح در می آورند و تعجبی ندارد که شیطان خودش را به شکل فرشته ی روشنایی درآورد . بنابراین چیز عجیبی نیست که پیروان شیطان هم خود را به شکل پیروان نیکوکار درآورند و پایان کارشان مطابق با کارهایشان است . »

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Agha sayyed ، zaeim
۱۷:۲۷, ۶/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/مهر/۹۰ ۱۷:۲۸ توسط dani.)
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام ......چقدر شبیه به این بخش از فیلم ارباب حلقه هاست

[تصویر: 22290158217797262219.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fire man
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها: