کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 14 رای - 4.29 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
911 در هالیوود (هالیوود از حادثه 11 سپتامبر مطلع بود!)
۲۲:۱۲, ۲۹/دی/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/آبان/۹۳ ۱۹:۰۹ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
آواتار
همانطور که در مستند ظهور هم مطرح شد تا الان دیگر بایستی با دیدن مستندهای بسیار راجع به حادثه 11 سپتامبر مانند اسرار 11 سپتامبر، Who killed John O’Neil و Loose Change پی برده باشید که حادثه 11 سپتامبر یک جنایت داخلی بود که توسط دولت شیطان پرست ایالات متحده علیه مردم خود صورت گرفت. این کار از یک طرف بهانه ای بود برای افزایش بودجه نظامی و حمله به کشورهای مسلمان (تروریست ها!؟!؟) برای غارت کشور آنها و از سویی دیگر قربانی بسیار عظیمی باشد تقدیم به خدایشان شیطان.

در تصاویری که در ادامه می آید، نمادها و نشانه ها و شواهدی ارائه می گردد که نشان می دهد هالیوود و صنعت موزیک، قبل از رخداد حادثه 11 سپتامبر، از وقوع آن اطلاع داشته اند. و اینگونه بار دیگر همداستانی و همرازی شیطان پرستی جهانی و صنعت سینمای هالیوود آشکار می گردد.
به کار بردن اعداد 9 و 11 به صورتهای مختلف، به ویژه به صورت تاریخ و زمان ساعت، گواهی است از اینکه این اعداد علاوه بر مهم بودنشان برای شیطان پرستان (پرش از روی خدا)، خبر از حادثه ای می دهند که در تاریخی تعیین شده با این اعداد رخ خواهد داد.
از طرفی گفته ها و تصاویری در این فیلمها دیده و شنیده می شود که به نوعی به تخریب یا منفجر شدن برج های دوقلو اشاره دارند. این در حالی است که تمامی این فیلمها و تصاویر، مربوط به قبل از وقوع حادثه 11 سپتامبر 2001 هستند.
به این ترتیب با کنترل ذهن مردم از قبل، افکار عموم را برای پذیرش اینکه این حادثه، توسط مسلمانان به اصطلاح تروریست رخ خواهد داد، آماده می کنند تا در زمان وقوع حادثه، با حمایت کامل مردم فریب خورده مواجه گردند.

البته ما سعی کردیم از میان تصاویر مشابه بسیار در فیلمهای مختلف، به گلچینی بسنده کنیم.

[تصویر: 911-1.jpg]

[تصویر: 911-2.jpg]

بخوانید هشدار 11 سپتامبر

[تصویر: 911-3.jpg]
اشاره به اصابت هواپیما به برج های دوقلو

[تصویر: 911-4.jpg]

[تصویر: 911-5.jpg]

[تصویر: 911-6.jpg]
این کاور اولیه فیلم جان سخت بود که در نسخه های بعد آن را تغییر دادند. این فیلم محصول 1988 بود.

[تصویر: 911-7.jpg]
طرح اصلی روی جلد آلبوم گروه Coup که قرار بود سال 2001 منتشر شود.

[تصویر: 911-8.jpg]

و از همه مهمتر این عکس از فیلم The Long Kiss Goodnight محصول سال 1996 که انگار دقیقا به حادثه 11 سپتامبر 2001 و اهداف پلید پشت آن اشاره دارد.

[تصویر: 911-9.jpg]

مجموعه تصاویر ارائه شده همگی از فیلمهای مختلف جمع شده که گلچینی از آنها را در قالب کلیپ زیر در اختیار شما قرار می دهیم. انشاءالله که مفید باشد.

دانلود از لینک مستقیم:

دانلود از مدیا فایر:

دانلود از پارسا اسپیس:

التماس دعا.

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Aejem ، parisan ، MAHDI59 ، سلمان ، mohamad ، Ramin_Ghn ، mnhjytrei ، oO DaViD Oo ، Mahdy2021 ، علائم ظهور ، fazel ، mosafer ، یکدوست ، shia12 ، فرهاد ، idea ، مسافر ، rahbin ، ANTI satan ، abbas313 ، علی اکبر ، monji ، Seyed Mohsen ، The Arrival ، setareh ، زاهده ، MohammadMeraj ، وحید110 ، سرود پیروزی ، انتصـار ، یاران مهدی ، hadi.ah ، أین المنتظر ، vahrakan ، Bidaram... ، ehsan_mt ، sahandeez ، mostafa1367 ، رضا میزانی ، 666 ، mahdi_haji ، kahf ، MAJID.D.H ، MahyarTpour ، سدرة المنتهی ، netlog36 ، nematiali ، Sarbaze Monji ، فدک زهرا ، yamin ، Amirsaeed ، mohammad727 ، دل خسته ، Havbb 110 ، امیرحسن ، مطهره ملایی ، alitalebi ، شیما ، faateme-313 ، عبدالرحیم ، جویای حقیقت ، mahmood.torabi ، ztb ، سرباز ولایت ، ely pk ، انتخاب ، 900742498 ، elnaz alavi ، blue.blood ، من انقلابی ام ، منادی حق ، سرباز منتظر ، ali0077 ، مجید املشی ، Justice Bringer ، cena ، alipc9000

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۴:۲۲, ۲۴/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #11

لینکش (هالیوود از 11 سپتامبر مطلع بود) رو روی http://www.wakeupproject.com قرار دادم!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: belteza
۱۴:۰۴, ۲۵/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/بهمن/۸۹ ۱۴:۱۸ توسط صابر.)
شماره ارسال: #12

بسم الله الرحمن الرحیم

[تصویر: lebowski-check.jpg]
راستش بنده هم یک فیلمی دارم که به نظر خودم از جنبه ی هنری فیلم قشنگی ست (البته تقریبا تمام فیلم های هالیوود فاقد پیام و مفهوم خوب هستند، منجمله همین فیلم که عرض می کنم) حالا چون این فیلم را دوست داشتم چندین بار این فیلم را دیده ام.
وقتی این بحث را مطالعه کردم یاد دقایق ابتدایی فیلم افتادم که "Dude" یعنی همان نقش اول فیلم را در فروشگاهی نشان می دهد، "Dude" یک پاکت شیر از قفسه بر می دارد و همان جا مقداری از آن را می خورد بعد به سمت متصدی فروشگاه رفته و یک چک به مبلغ "69 سنت" می نویسد! این صحنه که یکی از صحنه های کمدی فیلم است (فیلم در ژانر کمدی ست) را به یاد داشتم. گفتم برم اون چک رو که "کارگردان اصرار داره به ما نشان اش بدهد" مجددا نگاه کنم منتها با نگاهی دقیق تر، همان طور که انتظار داشتم دیدم "Dude" تاریخ چک را "11 سپتامبر 1991" می نویسد یعنی دقیقا 10 سال قبل از حملات "11 سپتامبر 2001". در پس زمینه ی فیلم تلویزیون در حال پخش صحبت های "جورج هربرت واکر بوش" یعنی جورج بوش پدر است که درباره ی تهاجم عراق به کویت صحبت می کند. "Dude" همانطور که مشغول نوشتن چک اش است نگاهی هم به تلویزیون می اندازد

[تصویر: thebiglebowski01-small.JPG]

[تصویر: thebiglebowski02-small.JPG]

وقتی همین موضوع را در اینترنت جستجو کردم نتایج زیادی پیدا کردم که نشان می ده خیلی ها متوجه این مسئله شده اند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، زاهده ، belteza ، vahrakan ، فدک زهرا ، 900742498
۲۳:۲۹, ۲۳/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #13

الکس جونز چند روز قبل از یازده سپتامبر2001 به مردم زراجع به وقوع حادثه هشدار می دهد:
http://www.4shared.com/file/JItBoEBD/ale...warns.html
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدک زهرا
۰:۳۳, ۲/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #14
آواتار
از همه ی دوستان بخاطر مطالب بسیار جالب ممنون. کارتون عالیه . مرسی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan ، فدک زهرا
۱:۳۲, ۲/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/خرداد/۹۰ ۱:۳۵ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #15
آواتار
(۲۰/بهمن/۸۹ ۲۰:۲۲)amir.s نوشته است:  تعداد فیلمهایی که هالیود ساخته است چند تاست؟
من نمیدونم فرض کنیم 1000000
تعداد روز های سال 356 روز در هر فیلم چند تا تاریخ و ساعت و عدد می تونیم داشته باشیم؟

فکر کنم به ازای هر روز از تقویم می تونیم تو فیلم ها عدد اون روز رو پیدا کنیم.
البته فکر کنم تعداد روز های سال 365 روزه !

تشکر از همه ی دوستان .

ولی واقعا با این اسنادی که دوستان ارائه کردن معلوم میشه که از مدت ها قبل برنامه ی دقیقی چیدن !!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan ، fire man ، فدک زهرا
۲:۲۳, ۳/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۰ ۲:۲۶ توسط hamed53.)
شماره ارسال: #16
آواتار
(۲۰/بهمن/۸۹ ۲۰:۲۲)amir.s نوشته است:  تعداد فیلمهایی که هالیود ساخته است چند تاست؟
من نمیدونم فرض کنیم 1000000
تعداد روز های سال 356 روز در هر فیلم چند تا تاریخ و ساعت و عدد می تونیم داشته باشیم؟

فکر کنم به ازای هر روز از تقویم می تونیم تو فیلم ها عدد اون روز رو پیدا کنیم.
امیر عزیز ، تصویر دو برج رو چه جوری توجیه می کنی؟
ضمنا مگه در تمام فیلم های هالیوود تاریخ و روز ذکر می شه که شما میگی 1000000 فیلم 1000000 تاریخ ؟
به عنوان مثال شما تاریخ 27 / 6 رو مورد بررسی قرار بده ببین چندتا فیلم از این تاریخ استفاده کردن.
۱۵:۳۰, ۲۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #17

سلام به همه
این موضوع که هالیوود از یازده سبتامبر اطلاع داشته برایم خیلی جالب بود
خب دلیل این کار ماسون ها و هالیوودی ها چیه؟
کار های اونها همیشه رمز الوده!
ایا اونها با این کار خود یعنی بیان کردن یک واقعه به صورت رمز الود در فیلمها میخواهند اعضای گروه های خود و سایر هم منافعشان را با خبر کنند؟ و طوری برنامه ریزی کنند تا با همدیگر هماهنگ باشند.
مثل مرداک انگلیسی!....مرداک قبل از حادثه یازده سبتامبر تعدادی از طبقات برجهای دوقلو را به بهای 100 میلیون دلار اجاره کرده بود و بعد از حادثه ی 11 سبتامر و فرو ریختن برجها مبلقی برابر 7 میلیارد دلار از بیمه اتخاذ کرد!!!! و همچنین دگر افرادی که هیچ یک از رازهای انان هرگز لو نرفته است.

البته رسما اعلام میکنم که قصد اثبات یک نظریه را ندارم و نمیخواهم فضای فکری دوستان را الوده کنم.

شاید دلیل استفاده ی نماد ها در هالیوود برقراری ارتباط با یکدیگر و تاکید هدفشان برای هم گروه ها و هم منافعانشان باشد.
یا شاید هم نوعی ارضاع حس قدرت نمایی
ویا ...
همانطور که همه میدانیم انان به صورت افراطی نمادگرا هستند.
اما حتما انان یک هدف خاصی برای استفاده از این علامات و نشانه ها در فیلم هایشان دارند که انشا ا.له همه ی ما خواهیم فهمید.
۱۵:۴۹, ۲۶/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #18

خیلی ممنون بخاطر پست عالی
واقعا Anti Satan جان گل کاشتی!!!!!!!!!
تاحالا این تصویر هارو ندیده بودم!!!
دیگه شک ندارم کار خودشون بود!
بازم ممنون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه
۱۸:۳۴, ۲۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #19
آواتار
سلام
شواهد زیادی هستن که این ترور از قبل پایه ریزی شده
۱۴:۰۲, ۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #20

مدارک دیگه ای هم هست که نشون میده این واقعه نقشه ی خودشون بوده.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]