کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مناظره با یک مسیحی!
۱۷:۳۰, ۱۱/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مهر/۹۰ ۱۲:۵۹ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خداوند هدایت گر

جاتون خالی داشتم از زیارت بر میگشتم . با اتوبوس ویژه که دیدم هوا گرمه و اقای راننده کولر ...
رفتم جلو و گفتم اقای راننده کولر رو روشن کنید و شروع کردیم به صحبت و از فرهنگ ایرانی و ......
دیدم میگه حضرت ادم وقتی میوه درخت رو خورد چیز هایی فهمید که نباید میفهمید و خدا بیرونش کرد ...
چند تا نظر دیگه هم در مورد پیامبران داد و گفت که پیامبران هم گناه کار بودند و ...
اولش قصد صحبت نداشتم گفتم حتما نمیدونه منابعش کتب عهدین هست . گفتم اقای راننده ببخشید منابع شما چیه؟!گفت سفر پیدایش !
گفتم این که مال مسیحیا هست و این منابع تحریف شده ... گفت نه من 7 سال هست دارم انجیل و تورات رو میخونم و بهش ایمان دارم .
دیگه وارد صحبت شدیم و با هم کلی حرف زدیم که چیزایی که یادم مونده رو خدمت شما عرض میکنم صحبتهای من با رنگ ابی و صحبتهای ایشون با رنگ مشکی

خوندنش خالی از لطف نیست ..
البته به صورت خلاصه مینویسم که هم مفید باشه هم حوصله شما سر نره!

ایشان نزدیک 45 سال داشت
===============
هیچ کس معصوم نیست و همه گناه کرده اند برای همین هیچ کس نمیتواند فرد دیگری را مجازات کند

یعنی شما میفرمایید حتی پیامبران هم گناه کرده اند ؟

بله همه پیامبران بجز حضرت مسیح گناه کرده اند .

خوب میشه بفرمایید مثلا چه گناهانی؟

حضرت موسی یک نفر رو با مشت کشت!

مگر کشتن گناه داره؟! خوب گاهی لازمه برای دفاع از خودت یا مسایل دیگری کسی رو کشت ! مثلا خود خداوند قومی رو عذاب میکنه . خودتون که قبول دارید.
پیامبرای دیگه چی؟

جواب نداد .

حضرت ادم هم با خوردن میوه ممنوعه گناه کرد .

خوب ترک اولی داریم . گاهی بعضی کارها گناه نیست و مقداری به تفصیل براش توضیح دادم
بعد هم قبل از رسالت و بعد از رسالت جریانش فرق میکنه!

اگر پیامبران هم گناه و اشتباه کنند که نمیشه اعتماد کرد بهشون! اونوقت هدایت خدا ناقص میشه و معلوم نیست چی رو درست میگن چی رو غلط!!
با این وضع کل دین میره زیر سوال!

حالا چرا اینقدر به مسیح علاقه مند شدی؟

وقتی انجیل رو خوندم زندگیم رو متحول کرد !

چطور تحولی؟

به ارامش رسیدم

خوب بله ادیان الهی همه مایه ارامش بشر هستند و یکی پس از دیگری هم دیگه رو کامل میکنند . قران هم تکمیل کتب عهدین است و پیامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هم ایشان را کامل کرده اند . شما با ادامه راه اونها باید به سعادت نزدیک بشی و ارامش خودت رو تکمیل کنی
در اسلام بسیار بالاتر از ارامش رو تجربه خواهی کرد

از کجا به حقانیت مسیح پی بردی؟

از روی انجیل . و تورات . چون انجیل و مسیح ادامه راه موسی بودند . مسیح مرده رو زنده میکرد . کور رو شفا میداد .

خوب پیامبر اسلام هم معجزات خودش رو داشته . کور هم شفا داد مرده رو هم زنده کرد. و از اون بهتر قران معجزه باقی است ...

کی گفته ایشان معجزه داشته؟

کی گفته مسیح معجزا داشته ؟

در انجیل و کتب قدیم امده

خوب تاریخ رو قبول داری؟ همون دلیلی که برای اون قضیه داری من هم برای تایید پیامبر اسلام میارم . و چون حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نزدیکتره تاریخ شهادت بهتر و صحیح تری میده .
اگر هم تورات و انجیل رو قبول داری که از همونها برات مدرک بیارم؟

کجای انجیل نوشته شده ؟!!

الان حضور ذهن ندارم اما اگه بخوای یا ایمیل بده یا شماره تا برات بفرستم

انجیل بارنابا رو قبول داری؟

نه . اون یک انجیل تقلبی و ساختگیه ....

اگر مدارک تاریخی بهت نشون بدم که حضرت مسیح عروج کرده و به صلیب کشیده نشده چی؟

اینها رو جعل کرده اند

باستان شناسان مسیحی این ها رو پیدا کردند . جریان غار بحر المیت رو براش گفتم .

میخوای این کتابها و مدارک رو بدم بخونی؟

نه . من ایمان دارم . چیزی نمیتونه ایمان من رو ازم بگیره

خوب خدار ا شکر . اینها رو بخون یا ایمانت قوی تر میشه یا متوجه میشی اسلام ادامه ادیان خداییه .
"خیلی ترسید وقتی این مدارک رو میخواستم نشونش بدم "
گفتم خوب نترس مگه دنبال حقیقت نیستی؟!!

ادامه دارد به امید خدا

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، zohur ، فاطمه خانم ، SARV ، انتصـار ، علیرضا110 ، mohammad790 ، alizard ، rastin ، محمود ، soltanmahmoud ، خیبر110 ، shafagh_mah ، parisan ، montazer ، خادمة الزهرا ، Gryffen ، mohammad008 ، میرزا احمد ، Admirer ، idea ، MohammadMeraj ، رهیافته ، میلاد.م ، saloomeh ، در جستجوی سختی ، hesam110 ، shia12 ، abas_341 ، حسن عزتي ، MAJID.D.H ، libera ، أین المنتظر ، MESSENGER ، warior ، help me ، آزرم‌شاه ، حلما ، بهروز ، خاک ، Islam ، یا صاحب الزمان ، ZaHrA110M ، MEEAAD ، عقیق ، میم.حسین.الف

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۸:۲۰, ۱۲/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مهر/۹۰ ۸:۲۲ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #11
آواتار
نه لحنم با ایشون خیلی خوب بود. و نهایت احترام رو داشت . در زبان فارسی از روی نوشته لحن رو نمیشه برداشت کرد . یک جمله ممکنه با لحن خاصی معانی مختلف بده . البته عین جملات رو که یادم نیست !

ولی زمانی که به مقصد رسیدیم کلی با هم گرم و رفیق شده بودیم . ولی زمانی که میخواستم ایمیل و شماره بدمش که مدارکی رو بهش نشون بدم . امدم دیدیم جیم شده !!

من اصلا کاری به اسلام نداشتم
ایشون شروع کرد تبلیغ مسیحیت برای من .منم گفتم بزار یه گپی بزنیم . شاید خدا میخواد عنایتی این وسط به کسی بشه .

در این مورد اصلا نگران نباشید . بنده همیشه با طرف مورد بحث اگر ادم خوبی باشه رفیق میشم . تاثیر اخلاق خوب از هر استدلالی بالا تره

نقل قول:نه اینکه فحش بدید اخه زوم کرده بودید روی اعتقادات اصلیشون مثل پسر خدا و مستقیم اونها رو زیر سوال بردید.
خوب من سوال پرسیدم . شاید اگر جواب میداد مسیحی شده بودم!Winkنمیشد که نبرم زیر سوال !
یا علی (علیه السلام)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110 ، saloomeh ، در جستجوی سختی ، فاطمه خانم ، hesam110 ، montazer ، libera ، MohammadMeraj ، خادمة الزهرا ، help me ، حلما ، خاک ، یا صاحب الزمان ، میم.حسین.الف
۱۰:۲۸, ۱۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
(۱۱/مهر/۹۰ ۲۳:۰۰)وحید110 نوشته است:  مسیحیان روی عشق و نوع دوستی و زر تشتیان روی ملی گرایی مانور میدن .که در طبق نقد که قرار میگیرند اونوقت معلوم میشه 1 من ماست چند قالب کره داره

میشه لطفا در این مورد یه کم بیشتر توضیح بدید ؟
چطور میشه این 2 فاکتور رو (عشق و نوع دوستی -ملی گرایی) رو نقد کرد ؟
با این قبیل آدمها زیاد برخورد کردم ولی چون نمی تونستم دلیل خوبی علیه اونها بیارم به ناچار باهاشون بحث نمی کردم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، libera ، خادمة الزهرا ، help me ، خاک ، یا صاحب الزمان ، میم.حسین.الف
۱۰:۳۶, ۱۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #13
آواتار
(۱۲/مهر/۹۰ ۸:۰۶)ANTI MASON نوشته است:  وحید اقا طرف از لحن تند صحبتتون در بعضی جاها ناراحت نشد.

نه اینکه فحش بدید. اخه زوم کرده بودید روی اعتقادات اصلیشون مثل پسر خدا و مستقیم اونها رو زیر سوال بردید.

خوب هرکس باید بتونه از اعتقاداتش دفاع کنه . اگر کسی اعتقاداتی داره که نمی تونه ازش دفاع کنه دیگه تقصیر ما نیست !
از روی منطق ( همانطور که در بالا گفته شد ) میشه ثابت کرد که چند خدایی امکان پذیر نیست
و یا نعوذبالله فرزند خداوند بودند حضرت عیسی .
شما دین بی منطق رو قبول می کنید؟! چه حتی با شهود!؟!

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، montazer ، خادمة الزهرا ، خاک ، میم.حسین.الف
۱۰:۴۲, ۱۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #14
آواتار
(۱۲/مهر/۹۰ ۷:۳۸)وحید110 نوشته است:  خدا به این دلیل مسیح رو بر انگیخت که بشر رو خیلی دوست داشت . و با زجر دادن اون و به صلیب کشیدنش گناهان اینده بشر رو بخشید .

اقا چطوری مسیحی میشن ؟؟؟Big GrinBig GrinBig Grin
Big Grin

بابا اینطوری خیلی حال میده که Big GrinBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، montazer ، خادمة الزهرا ، help me ، حلما ، خاک ، میم.حسین.الف
۱۱:۲۹, ۱۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #15
آواتار
به این میگن قصاص قبل از جنایت از نوع به مشهد گنه کرد اهنگری به شیراز زدند گردن مس گری؟!!

خدایی که محدود باشد و بتواند در انسان حلول کند نباید پرستید.

این اعتقاد به تثلیث اجتماع نقیضین است و وقتی که گیر میکنند میگن شهود.
نعوذا بالله خدا با زن و بچه بالا نشسته اند و دارن مارو میبینن!!؟؟ عجب!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، وحید110 ، montazer ، libera ، خادمة الزهرا ، help me ، آزرم‌شاه ، حلما ، خاک ، میم.حسین.الف
۱۲:۵۱, ۱۲/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مهر/۹۰ ۱۳:۰۸ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #16
آواتار
(۱۲/مهر/۹۰ ۱۰:۲۸)elecman_1984 نوشته است:  
(۱۱/مهر/۹۰ ۲۳:۰۰)وحید110 نوشته است:  مسیحیان روی عشق و نوع دوستی و زر تشتیان روی ملی گرایی مانور میدن .که در طبق نقد که قرار میگیرند اونوقت معلوم میشه 1 من ماست چند قالب کره داره

میشه لطفا در این مورد یه کم بیشتر توضیح بدید ؟
چطور میشه این 2 فاکتور رو (عشق و نوع دوستی -ملی گرایی) رو نقد کرد ؟
با این قبیل آدمها زیاد برخورد کردم ولی چون نمی تونستم دلیل خوبی علیه اونها بیارم به ناچار باهاشون بحث نمی کردم.
در مورد این 2 تا خیلی هم چیز خوبی هستند . اما در جای نامناسب استفاده میشود
اول اینکه یک ایدئولوژی میبایست بسیار فرا تر از این مسایل باشد
دوم استفاده از انها مثل کیکیست که پوشش زیبا و لی طعم بدی دارد.
مثلا در همین بحث تمام این اشکالات را ول میکنند و بحث عشق و محبت را پیش میکشند!
یا ملی گرایی را یک ایدئولژی قرار میدهند! در صورتی که دین چیز دیگریست و ملی گرایی چیز دیگری!!
ما اصلا قصد نقد این 2 تا رو نداریم . بلکه در موقع نقد این پوشش رو کنار میزنیم و عمق مطلب رو نقد میکنیم.
اگر عمری باقی بود نقد ملی گرایی رو هم با هم انجام میدهیم . ( ملی گرایی به عنوان یک ایدئولژی)
فعلا دین عشق و محبت و ... نقد میکنیم . یعنی این پوشش خوش نقش و نگار را کنار میزنیم ...
و سوال دیگر اینه که ایا واقعا مسیحیت یعنی عشق؟!! یا زرتشتی بودن یعنی میهن پرستی؟
ایا واقعا اسلام خالی از این 2 تا نکته هست؟!!
لازم به ذکر است که نقد مسیحیتی که الان درست کرده اند خیلی ژرف تر از این چند پست است . اگر میخواهیم عمیق تر وارد شویم دیگر خود دوستان باید تحقیق کنند.
مثلا همین جریان تثلیث رو میشه کتاب راجع بهش نوشت و نقدش کرد

نقل قول:اقا چطوری مسیحی میشن ؟؟؟[تصویر: biggrin.gif][تصویر: biggrin.gif][تصویر: biggrin.gif]
[تصویر: biggrin.gif]

بابا اینطوری خیلی حال میده که [تصویر: biggrin.gif][تصویر: biggrin.gif]

اون دنیا بیشتر حال میده!!

یا علی(علیه السلام)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: در جستجوی سختی ، montazer ، libera ، MohammadMeraj ، خادمة الزهرا ، help me ، ترنم وحیدی ، kahf ، حلما ، خاک ، یا صاحب الزمان ، میم.حسین.الف
۱۳:۳۹, ۱۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #17
آواتار
بسیار عالی بود....خداوند همه ی مارو به راه راست و حقانیت هدایت فرماید

امروزه اسلام گریزی بسیار شده..منم با فردی برخورد داشتم در اینترنت که اسمش محمد بود و در خانواده اسلامی و مذهبی بزرگ شده و حافظ جز سی قرآن بود بعد همین فرد میگفت چیزی به نام دین وجود نداره...پیامبران وجود ندارن...یک عده بر اساس حکمرانی اومدن این حرفارو زدن.....میگفت قرآن صحابه پیغمبر جمع آوری کردن چون دانشمند بودند زیرک بودند....من آدرس این سایت دادم بهش ولی خودم وقت نکردم مطالب براش جمع آوری کنم..قرار بود جمع آوری کنم ولی خب نشد....

امروزه خیلی هارو میبینیم میگن اسلام یعنی چی....همه حرفه ....هرکس برای خودش دین و مذهب میسازه...یکی میاد میگه دل باید پاک باشه..یکی میاد میگه خدا مارو آزاد آفرید...ازین حرفا زیاد شده...متاسفانه..متاسفانه...

خدایا هوامون داشته باش ما منحرف نشیم:s
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، مسافر ، خیبر110 ، help me ، خادمة الزهرا ، mahdyshr ، آزرم‌شاه ، حلما ، خاک ، bat-man ، میم.حسین.الف
۱۰:۲۳, ۲۴/مهر/۹۰
شماره ارسال: #18
آواتار
(۱۲/مهر/۹۰ ۱۳:۳۹)libera نوشته است:  امروزه اسلام گریزی بسیار شده..منم با فردی برخورد داشتم در اینترنت که اسمش محمد بود و در خانواده اسلامی و مذهبی بزرگ شده و حافظ جز سی قرآن بود بعد همین فرد میگفت چیزی به نام دین وجود نداره..

وقتی که عقاید انسان پایه نداشته باشه هر چیزی که روی اون عقاید ساخته بشه ، سست هست و خراب شدنی.
به نکته خوبی اشاره کردید libera عزیز!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، help me ، حلما ، خاک ، خادمة الزهرا
۱۴:۴۲, ۲۴/مهر/۹۰
شماره ارسال: #19
آواتار
سلام به همه بچه هاي تالار واقعا يه خدا قوت به همتون ميگم مطالب خوبي ميذارين.من خيلي سرم شلوغه نميتونم زياد فعال باشم ولي سعي ميكنم تونظرات شركت كنم.از وحيد110 بابت مطلب خوبشون تشكرميكنم.Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110 ، وحید110 ، فاطمه خانم ، حلما ، خاک ، خادمة الزهرا
۱۶:۳۱, ۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #20

با عرض سلام

تو آخرین پست نوشتید " به امید خدا ادامه دارد"

پس لطفا ادامه بدهید

ممنون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: SARV ، وحید110 ، خادمة الزهرا ، یا صاحب الزمان
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند: