کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: با کلیت بحث درباره ی جایگاه بوسه در این تاپیک موافق هستید؟
بله
نه
در مورد خوب یا بدش مطمئن نیستم و شک دارم

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
احادیثی درباره ی بوسه
۰:۰۲, ۱۳/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/آذر/۹۱ ۱۹:۴۸ توسط Agha sayyed.)
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: 18060_280.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نان و نمک ، nafas ، EMPERATOR ، Havbb 110 ، سلامت ، یاوران مهدی ، joseffist ، mahpare ، help me ، عبدالرحمن ، سیمرغ ، حضرت عشق ، Mohammad Trust ، السا ، fafa* ، مجنون العباس ، sarallah ، Hadiss313

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۲۵, ۱۷/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #11
آواتار
یک مقدار جنبمونو بالا ببریم اگه تو لاسوگاس زندگی میکردین چکار میکردین
ولی من منظور شمارو از این مطلب نفهمیدم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاوران مهدی ، عبدالرحمن ، مجنون العباس
۲۲:۳۸, ۱۷/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۹۱ ۲:۴۸ توسط درست پسند.)
شماره ارسال: #12

سلام
(۱۳/مهر/۹۰ ۱:۲۱)خیبر110 نوشته است:  مثلا امام حسین زبان در دهان حضرت علی اکبر در عاشورا گذاشت تا ثابت کند که دهانش خشک است .این یعنی این مسائل در بین امامان دور از ادب نبوده و عادی بوده.(این ها رو گفتم که بعدا با من دست به یقه نشین که چرا حرف مفت زدی)
شما مطلب بالا را بدون منبع بیان فرمودید.
به نظر می آید با این حدیث که آوردید مخالف باشد:
(۱۳/مهر/۹۰ ۱:۲۱)خیبر110 نوشته است:  حدیث شماره 2
امام صادق علیه السلام فرمود:
جز بوسیدن لبان همسر و فرزند کوچک جایز نیست.
به نظر می‌آید آن که از امام حسین نقل فرمودید بخشی از یک ذکر مصیبت بوده باشد، که البته به فرموده‌ی شهید مطهری باید بسیار مراقب چیزهایی که در این بین وارد دین می‌کنند و باعث ضربه می‌شود باشیم.

(۱۳/مهر/۹۰ ۱:۲۱)خیبر110 نوشته است:  چند وقت قبل توی فیلم طلا و مس دیدم که شخصیت پرستار به طلبه گفت اصلا شما تا حالا همسرت رو بوسیدی؟
و طلبه جواب نداد یعنی نه و اینکار رو انگار دور از اسلام میدونست .
حتی باور عمومی هم اینطوریه که مذهبی ها نباید با بوسه کاری داشته باشن.
البته طلبه این سخن پرستار که نامحرم بود را دور از اسلام می‌دانست، و همچنین جواب دادن به او در این خصوص را.
البته این کار جزء فطرت بشر هست، یعنی خداوندی که بشر را آفریده، آمیزش او را برای او چنین آفریده.

(۱۳/مهر/۹۰ ۱:۲۱)خیبر110 نوشته است:  حدیث شماره 3
شخصی از امام صادق پرسید : ایا روزه دار میتواند زنش را ببوسد؟ حضرت (با لبخندی دلنشین)فرمودند: برای من و تو که پیرمرد هستیم اشکالی ندارد ولی برای جوان مکروه است .
اشکالی که می‌بینم این است که خیلی از اینها بصورت یک مورد خاص مطرح می‌شود، یعنی مثلاً این حدیث بالا باید به عنوان بخشی از احکام آمیزش فرد روزه‌دار مطرح شود، زیرا این کار می‌تواند باعث شرایطی در فرد شود که به باطل شدن روزه منجر شود، و فرد روزه‌دار نداند.

(۱۳/مهر/۹۰ ۱:۲۱)خیبر110 نوشته است:  حدیث شماره 8
ابی بصیر گوید:
به امام صادق عرض کردم :ایا روزه دار می تواند (همسرش را)ببوسد؟
امام فرمود:بله و حتی می تواند زبانش را برای مکیدن در دهانش قرار دهد.
این حدیث حتی از حدیث قبلی جلوتر رفته، ولی مکروه بودن آن را نیاورده‌است، پس نیاز به بیان احکام این امور مشخص است، تا مخاطب از چگونگی آن باخبر شود، و در غیر این صورت مخاطب ممکن است فکر کند که باخبر است، در حالی که نیست.

این دو حدیث هم:

(۱۴/مهر/۹۰ ۳:۲۷)خیبر110 نوشته است:  حدیث شماره 30
پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و بوسیدن دهان فاطمه(علیه السلام):
امام صادق (علیه السلام) فرمودند:
پدرانم میگفتند: پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) لب و دهان فاطمه (علیه السلام) (سرور زنان دو عالم) را بسیار میبوسید.

حدیث شماره 31
چرا پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) فاطمه (علیه السلام) را زیاد می بوسید؟[/size]

امام صادق (علیه السلام) فرمود: عایشه (از روی حسادت) عرض کرد: یا رسول الله میبینم دهان فاطمه را زیاد می بوسی و زبانت را در دهانش قرار میدهی. پیامبر اکرم(ٌص) فرمودند : بله هرگاه مشتاق بهشت می شوم فاطمه (علیه السلام) را زیاد میبوسم و زبانم را در دهانش می گذارم . من از فاطمه (علیه السلام) بوی بهشت استشمام میکنم و بوی شجره طوبی را می یابم زیرا او زنی اسمانی است.

به نظر می آید با این حدیث:
مخالف هستند.

البته مناسب گفتن هست، که خودمان می‌توانیم بفهمیم که بوسه از روی دهان واقعاً نمی‌تواند جز با همسر یا فرزندان کوچک مناسب باشد، زیرا عملی است که در آمیزش انجام می‌شود، و بنابراین مسلماً برای فرد بسیار مستعد بار جنسی است(یعنی حتی در مورد کسانی که برای فرد مذکور کشش جنسی ندارند، می‌تواند دارای بار جنسی شود)، پس مخصوص زن و شوهر است. گذاشتن زبان در دهان که بشدت مسلم است.

پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و حضرت فاطمه(سلام الله علیها) مسلماً پاک هستند، ولی این دو حدیث(نعوذبالله) براساس فطرت بشر مخصوص روابط پدر و فرزند نیست، و بدان سبب می‌توان به قطعیت گفت از این پاکان به دور است.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، سیمرغ ، عبدالرحمن ، حضرت عشق ، Mohammad Trust ، fafa* ، مجنون العباس ، neyestan23
۲۳:۰۶, ۱۷/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #13
آواتار
به نام خدا

سلام دوستان

در مورد خوب بودن این مطلب باید عرض کنم که فکر میکنم بهتره ما از اسلام , مسلمانتر نشیم .

ببینید اگر حدیثی وجود دارد و بیان میشود بنابراین باید ذکر شود . من قبلا یه روایتی از طرز ( عذر میخوام ) اجابت مزاج یکی از بزرگان دین , خواندم . فکر کنم اگه اون مطلب اینجا ذکر بشه لابد برخی اعتراض میکنند چون حرف از خیلی جاهای بدن میشه !

( من مطلب و گونگ اینجا آوردم تا احیانا مشکلی نباشه )

ببینید اسلام دین کاملیست . برای تمام نیازهای انسان , راهکار داره ! حالا یه جاهل ممکنه بیاد و بگه ازدواج موقت ممنوع !

(مربوط به عنوان تاپیک نیست . فقط مثال زدم )

دستور اسلام , دستور اسلامه . من و شما هیچکاره ایم . فقط مجاز به عمل . همانطور که اسلام ازمون میخواد از جان و مالمون انفاق کنیم یا برخی سختیها رو تحمل کنیم , همون اسلام یه جاهایی , حال های اساسی هم میده .

خلاصه اگه حدیثی یا دستوری , کاملا شرعی و روایت معصوم باشه , فقط باید بهش عمل کرد .

حالا بوسه که چیزی نیست . خیلی چیزای دیگه هم در دین ما برای نیازهای بشر لحاظ شده .

من به نظرات برادران ایمانی و مسلمانم احترام میزارم هرچند مخالف من باشند. اما همه مسلمانیم و اجازه ندیم افرادی با عقاید انحرافی , بیاد تو تاپیک و از این دودستگی نفع ببرند .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاوران مهدی ، عبدالرحمن ، aboutorab ، مجنون العباس ، در جستجوی سختی
۲۳:۰۸, ۱۷/اسفند/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اسفند/۹۱ ۲۳:۱۳ توسط یاوران مهدی.)
شماره ارسال: #14
آواتار
شخصی از پیامبر اکرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) پرسید شخصی در حالیکه روزه بود همسرش را بوسید آیا گناه برده است
پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در پاسخ فرمودند که گلی از گل های بهشت را بوسیده.
بنابراین داشتن ارتباط عاشقانه با همسر جزیی از دین ماست
..
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، عبدالرحمن ، aboutorab ، مجنون العباس ، در جستجوی سختی ، neyestan23
۲:۰۹, ۹/مهر/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/مهر/۹۲ ۲:۳۳ توسط mahpare.)
شماره ارسال: #15
آواتار
این تاپیک رو اتفاقی دیدم.
واقعا دارم شاخ درمیارم.

من اصلا نمیدونستم همچین احادیثی هست؟

یکی من از شک و شوک خارج کنه؟

اینا واقعا حدیثه؟Huhمنظورم اینه که سندش معتبره؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، حضرت عشق ، fafa* ، مجنون العباس ، سیمرغ ، neyestan23
۱:۱۷, ۲/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۲ ۱۷:۲۲ توسط سیمرغ.)
شماره ارسال: #16
آواتار
(۱۷/اسفند/۹۱ ۲۲:۳۸)درست پسند نوشته است:  سلام
شما مطلب بالا را بدون منبع بیان فرمودید.
به نظر می آید با این حدیث که آوردید مخالف باشد:
به نظر می‌آید آن که از امام حسین نقل فرمودید بخشی از یک ذکر مصیبت بوده باشد، که البته به فرموده‌ی شهید مطهری باید بسیار مراقب چیزهایی که در این بین وارد دین می‌کنند و باعث ضربه می‌شود باشیم.

البته طلبه این سخن پرستار که نامحرم بود را دور از اسلام می‌دانست، و همچنین جواب دادن به او در این خصوص را.
البته این کار جزء فطرت بشر هست، یعنی خداوندی که بشر را آفریده، آمیزش او را برای او چنین آفریده.

اشکالی که می‌بینم این است که خیلی از اینها بصورت یک مورد خاص مطرح می‌شود، یعنی مثلاً این حدیث بالا باید به عنوان بخشی از احکام آمیزش فرد روزه‌دار مطرح شود، زیرا این کار می‌تواند باعث شرایطی در فرد شود که به باطل شدن روزه منجر شود، و فرد روزه‌دار نداند.

این حدیث حتی از حدیث قبلی جلوتر رفته، ولی مکروه بودن آن را نیاورده‌است، پس نیاز به بیان احکام این امور مشخص است، تا مخاطب از چگونگی آن باخبر شود، و در غیر این صورت مخاطب ممکن است فکر کند که باخبر است، در حالی که نیست.

این دو حدیث هم:

به نظر می آید با این حدیث:
مخالف هستند.

البته مناسب گفتن هست، که خودمان می‌توانیم بفهمیم که بوسه از روی دهان واقعاً نمی‌تواند جز با همسر یا فرزندان کوچک مناسب باشد، زیرا عملی است که در آمیزش انجام می‌شود، و بنابراین مسلماً برای فرد بسیار مستعد بار جنسی است(یعنی حتی در مورد کسانی که برای فرد مذکور کشش جنسی ندارند، می‌تواند دارای بار جنسی شود)، پس مخصوص زن و شوهر است. گذاشتن زبان در دهان که بشدت مسلم است.

پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و حضرت فاطمه(سلام الله علیها) مسلماً پاک هستند، ولی این دو حدیث(نعوذبالله) براساس فطرت بشر مخصوص روابط پدر و فرزند نیست، و بدان سبب می‌توان به قطعیت گفت از این پاکان به دور است.

نظر بنده هم دقیقا همینه

احادیث 2، 24،34، 38 در کتاب حلیة المتقین نیز دکر شده، احادیثی که در خصوص بوسیدن فرزند آمده هم در کتاب بحارالانوار هست، در مورد بوسیدن همسر هم احادیث معتبر زیاد دیده ایم
اما در مورد برخی احادیث یا روایاتی که در خصوص امامان ما ذکر شده (که فقط یکی دو مورد در این تاپیک بیان شده،) برای من قابل هضم نیست.

امضای سیمرغ

«الله اکبر، الموت لامریکا، الموت لاسراییل، اللعنه علی‌الیهود و النصر للاسلام»

[تصویر: 584748343_1_3_.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، fafa* ، مجنون العباس ، neyestan23
۲:۵۶, ۲/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۲ ۱۶:۱۵ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #17
آواتار
هیچ کدوم از این احادیث عجیب نیستن

عجیب مائیم که از اسلام دوریم

تازه تاپیک چون عمومیه نمیشه برخی حرفا رو زد

فقط حدیث شماره 8 بنظرم اشکال داشته باشه چون روزه رو باطل میکنه

درسته؟

==========

صلاح نیست یه وقت دیگه رو روی این تاپیک بزارم

ولی مثلا اگر در اسلام توصیه شده موقع غذا خوردن طوری باشه که نوک انگشتا رو لیس بزنیم (آخر غذا)

یکیش برای اینه که لب انسان عضوی خاصه و یکی از کانون های عصبی بدنه

این احادیث کاملا درسته تازه بقیشو هم بگردید پیدا کنید

یه لینکی گذاشته بودم در بیداری
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عالم مقدس ملکوت ، Ali#59 ، aboutorab ، fafa* ، مجنون العباس ، در جستجوی سختی
۱۵:۴۸, ۲/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اسفند/۹۲ ۱۶:۱۳ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #18
آواتار
یه نکته ای رو یادم رفت دیشب

تنها موضوعی که ممکنه شبهه درست کنه سر عدم دسته بندی و دردسترس عموم بودن این احادیثه

اینها باید دسته بندی بشن

بچه کوچیک نباید بعضیاشو ببینه (گرچه بچه های این دوره زمونه اوستا تشریف دارن)

اگر چنین احادیثی (+احادیث افراد متاهل) گفته نشه افراد بخاطر نیازشون از اجنبی ها یاد میگیرن

غربی ها قبل از آشنایی با فرهنگ اسلامی به جرات میتونم بگم مخصوصا در مورد روابط زن و مرد و نوع برخورد با جنس زن با خزندگان دوره مِزوزوئیک برابری میکردن

بعد از آشنایی با فرهنگ اسلامی آدم شدن و فهمیدن زن هم آدمه

در نتیجه باید چنین احادیثی منتشر بشه مخصوصا برای استحکام روابط بین افراد و مخصوصا زوجین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، fafa* ، مجنون العباس ، aboutorab ، neyestan23
۱۸:۳۸, ۲/اسفند/۹۲
شماره ارسال: #19
آواتار
حدیث شماره 13
رسول اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم):
روز قیامت بهترین کسی که نزد خداوند برای زن شفاعت میکند و باعث نجاتش خواهد شد شوهر اوست.

حدیث شماره 16
بوسیدن فرزندان:
پیامبر فرمود:فرزندان خود را بسیار ببوسید, زیرا به خاطر هر بوسه خداوند مقامی در بهشت به شما می دهد.
و فرمود: کسی که فرزند خود را ببوسد خداوند برای او حسنه ای می نویسد.

باسلام
همه ی احادیث درزندگی کاربردی هستند
این دوحدیث مخصوص پدر ومادرهای مهربان وخانم های متاهل بزرگوارAngel

امضای مجنون العباس
یاعلی ماراسفارش کن به دل بندت حسین
عشق این دردانه ماراآبرو بخشیده است.Heart
صلوات
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، aboutorab ، سیمرغ ، السا ، neyestan23
۱۰:۴۴, ۵/اسفند/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۹۲ ۱۱:۵۸ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #20
آواتار

حدیث شماره 8
ابی بصیر گوید:
به امام صادق عرض کردم :ایا روزه دار می تواند (همسرش را)ببوسد؟
امام فرمود:بله و حتی می تواند زبانش را برای مکیدن در دهانش قرار دهد.
سلام خدمت دوستان

با دیدن این دو حدیث یاد بوسه فرانسوی افتادم و به این نکته پی بردم که چقدر در دین خودمون عقب هستیم و در حال حاضر ما مسلمانان ظاهری (خودم رو عرض می کنم) شاهد این هستیم که تمام دستورات دین و اسلام و احادیث رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و ائمه هدی (علیه السلام) به نام اروپایی ها ثبت میشه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مجنون العباس ، عبدالرحمن
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا