کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
طرح یک سوال (اختلاط دو جنس در سیستم آموزشی)
۱۱:۰۶, ۱۵/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اردیبهشت/۹۰ ۸:۵۸ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام بر همه
امروز میخوام در مورد یه موضوع از دوستان نظر بخوام.
سوال : به نظر شما مختلط بودن کلاس های دانشگاه چه آثاری (مثبت و منفی )دارد؟
به نظر شما اصولا نیازی به مختلط بودن کلاس ها هست؟

من خودم تجربه هر دو شکل کلاس ها رو دارم.میخوام نظر دوستان رو بدونم.تو یه فرصت نظر خودم رو مینویسم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER ، Ramin_Ghn ، حلما ، MOH3N-P ، رهگذر.

آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۲۱, ۱۷/تیر/۹۰
شماره ارسال: #101
آواتار
انتقاد آیت الله مکارم از نامه رئیس جمهور: بسیار متاثر شدم

[تصویر: 22045l.jpg]

متاسفانه برخی مسولین از بالا دستور دادند نباید چنین كاری را انجام دهید. اولا نباید دست به اساتید بزنید و ثانیا مساله جدا سازی یك امر سطحی و غیر حكیمانه است، شنیدن اینگونه مسایل انسان را نا امید می كند / كسی كه در درس خود در میان جوانان اسلام را زیر سوال می برد باید بركنار شود چرا كه خطری برای جامعه است.

آیت الله مكارم شیرازی ضمن انتقاد از متوقف كردن اجرای طرح تفكیك جنسیتی، اظهار داشت: «ما باید تفكیك جنسیتی را هم برای دین خود و هم برای پیشرفت علمی بیشتر جوانانمان عملی كنیم».

به گزارش جهان به نقل از رسا، آیت الله ناصر مكارم شیرازی شب گذشته در جمع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی با بیان اینكه اگر وجدان عمومی جامعه بیدار باشد و همه بدی را بد بدانند و خوبی را خوب تشخیص دهند مشكلات جامعه حل می شود اظهار داشت: «وقتی یك عمل زشت كوچك تكرار میشود، كم كم قبح آن از بین می رود و در نگاه افراد گناهان بزرگ هم كوچك جلوه می كند».

وی افزود: «خبری را امروز شنیدم كه بسیار متاثر شدم و آن اینكه وزیر علوم كه بنده از شجاعت و درایت ایشان مطلع هستم، قصد داشتند دو طرح را اجرا كنند، اول اینكه برخی از اساتید دانشگاه های ما - البته اكثر اساتید ما از این جریان به دورند - در كلاس های درس خود اصول دین و مذهب را زیر سوال می برند و با این كار امید را در دل دانشجویان از بین می برند، تصمیم گرفته اند كه آن ها را بازنشسته كنند».

آیت الله مكارم شیرازی گفت: «دومین اقدام ایشان، این است كه دختران و پسران را در دانشگاه ها به تدریج و از پایه از هم جدا كنند. در آلمان این كار را انجام دادند تا به بازده علمی بیشتری دست یابند. آن ها به مسایل شریعت و دین كاری ندارند اما ما باید این كار را هم برای دین خود و هم برای پیشرفت علمی بیشتر جوانانمان عملی كنیم. اما متاسفانه برخی مسولین از بالا دستور دادند نباید چنین كاری را انجام دهید. اولا نباید دست به اساتید بزنید و ثانیا مساله جدا سازی یك امر سطحی و غیر حكیمانه است، شنیدن اینگونه مسایل انسان را نا امید می كند».

وی تأكید كرد: «كسی كه در درس خود در میان جوانان اسلام را زیر سوال می برد باید بركنار شود چرا كه خطری برای جامعه است».

گفتنی است رئیس جمهور دو روزی پیش در نامه ای به وزیر علوم خواهان توقف بازنشستگی اساتید و اجرای طرح تفكیكی جنسیتی شده بود.

....................................................................................................​...................................

مخالفت عجیب احمدی‌نژاد با طرح عدم اختلاط در دانشگاهها

[تصویر: image.php?pageid=topnews&file=un...weqwed.jpg]

ه گزارش فارس، در نامه احمدی‌نژاد آمده است:

بسمه تعالی

جناب آقای دانشجو
وزیر محترم علوم ،تحقیقات و فناوری

سركار خانم دستجردی
وزیر محترم بهداشت ،درمان و آموزش پزشكی

سلام علیكم
1-شنیده شده است كه اساتید بی رویه بازنشسته می شوند. ضروری است تا بررسی و تصویب آئین نامه بازنشستگی اعضاء هیئت علمی در شورای عالی انقلاب فرهنگی از هر نوع بازنشسته نمودن اعضاء خودداری شود.

2- شنیده شده است كه در برخی دانشگاه ها، رشته ها و كلاس های تك جنسیتی بدون لحاظ تبعات اعمال می گردد.

ضروری است فوری از این اقدامات سطحی و غیر عالمانه جلوگیری شود.
در هر دو مورد نتیجه را اعلام نمائید.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MESSENGER ، shafagh_mah ، خیبر110 ، hussain ، Seyed Mohsen
۱۱:۰۸, ۱۸/تیر/۹۰
شماره ارسال: #102
آواتار
به نام خدا

سلام
آره ديگه اون اساتيد نامحترم عالمانه و عمقي ريشه اعتقاد رو آتش ميزنن حالا اخراجشون سطحي و غير عالمانه است.
نميدونم چي بگم.آقا محمود تو را چه شد؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ramin_Ghn ، خیبر110
۰:۴۰, ۲۳/تیر/۹۰
شماره ارسال: #103
آواتار
به نام خدا
سلام
داشتم به اين فکر ميکردم که اين کلاس هاى مختلط چه اندازه توى ماجراى اخير پل مديريت تاثير گزار بوده گفتم نظر دوستان رو بپرسم شايد چيزى دست گيرم بشه.
خوب نظر شما چيه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110
۱۹:۱۳, ۲۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #104
آواتار
به نظر من باید نه تنها در دانشگاه بلکه در جاهای دیگر مثل خیابان و تاکسی و هواپیما و پارک و ... دختر و پسر جدا شوند .
اصلا چه لزومی داره که صدا و سیما فیلم مختلط ÷خش می کنند . بالاخره ما چگونه نقص ایدئولوژیکی خود را کتمان کنیم .
به نظر علمای راس نشین ما ؛ تنها راه غلبه بر هوای نفس ازدواج در سن 30 سالگی است . و آن 15 سال ناقابل فشار جنسی باید با انواع محدودیت های تحمیلی سرکوب شود .
بنابر این پیشنهاد میکنم این کشور را به سه قسمت تقسیم کنیم که یکی بخش متاهلین که در مرکز باشد در قسمت شرقی خانم ها باشند و در قسمت غربی پسران .
از مزایای بزرگ این طرح این است که ما اسلام خود ساخته ی خود را حفظ خواهیم کرد .
Heart
۲۲:۴۲, ۲۷/مرداد/۹۰
شماره ارسال: #105

(۳/خرداد/۹۰ ۱۴:۵۵)arashpersian نوشته است:  وضعیت دانشگاه‌ها افتضاح است ما حتی در دانشگاه‌ها شاهد هستیم كه فرزندان خانواده‌های مذهبی هم گرفتار دوستی‌های نامناسب می‌شوند. بالای 90 درصد دخترها و پسرهای جوان چه مذهبی و چه غیرمذهبی در دانشگاه‌ها با هم دوست هستند و این خطر جدی است .
بسیار مشاهده شده است كه یك خانواده با هزار امید و آرزو فرزند خود را به دانشگاه می‌فرستد كه درس بخواند، مدرك بگیرد و به شهر خود بازگردد اما این خانواده‌ها هرگز به آرزوی خود نرسیده‌اند و فرزند آنها در وادی نامناسبی گرفتار آمده است و اینها همه ناشی از دوجنسیتی بودن دانشگاه‌هاست .
تحصیل دانشجویان دختر و پسر به صورت مختلط در دانشگاه‌ها باعث به وجود آمدن دوستی‌هایی می‌شود كه عوارض خطرناكی به دنبال دارد. اگر گوشت را جلوی گربه بیندازی غیرممكن است كه گربه گوشت را نخورد. دختران و پسران جوان غریزه، غضب و شهوت دارند بنابراین هیچ وقت روابط آنها عادی نمی‌شود.
در دانشگاه‌های دوجنسیتی همه‌چیز از این آغاز می‌شود كه دختر و پسر در یك كلاس كنار یكدیگر درس می‌خوانند، "دختر با یك لبخند، پسر را می‌دزدد " و از همین روابط است كه به جاهای خطرناك می‌رسند.
جوان‌های ما در سنینی كه می‌توانند بدون هیچ تحریك‌كننده‌ای در فضاهای علمی با هم ارتباط داشته باشند یعنی در دوره ابتدایی تا دبیرستان از هم جدا هستند و مهارت‌های با هم بودن را فرا نگرفته‌اند اما در سیستم دانشگاهی زمانی كه تحریك‌كننده‌های جنسی بسیار زیادی برای یك جوان وجود دارد، دختران و پسران را با هم مختلط می‌كنند و در یك فضای آموزشی قرار می‌دهند بنابراین به‌طور طبیعی شاهد افت تحصیلی دانشجویان مجرد هستیم.
دانشجویان مجرد بعد از قبولی در كنكور و ورود به دانشگاه، نوسانات تحصیلی فراوانی را تجربه می‌كنند كه روان‌شناسان معتقدند این نوسانات به دلیل وجود روابط غیرعلمی در بین دانشجویان است بنابراین اگر بتوانیم محیطی آرام برای هر جنس ایجاد و محیط علمی‌تری را برای آنها فراهم كنیم گمان می‌رود پیشرفت‌های تحصیلی فراوانی را شاهد باشیم.

بنده با اين طرح كاملا مخالفم . چرا ؟ چند دليل داره كه دليلش رو بهتون مي گم . فقط حوصله داشته باشين تا آخرش بخونين .

دوستان عزيز :
از سنين كودكي و خردسالي بچه ها رو به مهدكودك مي فرستيم . توي همون دوران بچه بشدت بي تربيت بار مياد . يعني سرچشمه بي ادبي بچه از همين محيط شروع ميشه . ميگيد نه ، بريد توي فاميل ببينين چند نفر بچه ها شون رو فرستادن مهدكودك ، بچه هم چند تا فحش آب دار يادنگرفته !!! از قضا توي همين محيط دختر و پسر قاطي هستن . شايد بگين چه ربطي داره . اما ربطش رو توي نوشته هام ميگم . اين بچه با اين پيش زمينه وارد مقطع دبستان ميشه . خيلي شانس بياره تا دو سال اول خبري نيست (بيشتر پسرها) . اما از سال سوم به بعد چون يه خرده آزادتر ميشه ، خيلي از چيزا شروع ميشه . فحش هاي ركيك ، جك هاي مبتذل ، شوخي هاي مبتذل ، پاش برسه كه رسيده فيلم هاي مبتذل و ... وارد زندگي اين بچه ميشه . اونطرف قضيه رو هم داشته باشين كه دخترا هم همچين قضايايي رو تجربه مي كنن ؛ اما نه بشدت پسرا . حالا فكرش رو بكنين كه اون مدرسه اي كه پسره داره ميره ، دو شيفته باشه . يك شيفت پسرا ، ‌شيفت ديگه دخترا . كه البته الان خيلي كم شده . دوره ي ما كه تا مقطع دبيرستان دو شيفته بود . اين بچه كم كم توي محيط دوستان ياد ميگيره جنس مخالفي هم هست و ... . اينا همش عين واقعيت هستش . پس خواهشا نگين نيست . چون من اين دوره رو گذروندم و بعضا دارم ميبينم . خدا پدر و مادر ايرانسل رو نيامرزه . گوشي هم كه از 10 هزار تومني شروع ميشه تا برسه به 1.5 ميليون تومان . بسته به قدرت خريد خانواده ها متغيره . يكي يه خط مي خرن با 5 هزارتومن اونم دوتا سيمكارت . تمام فكر و ذكرشون اينه كه مدرسه تعطيل بشه بره سمت مدرسه دخترونه تا طرف رو ببينه . ازين جا به بعدش به من و شما ربطي نداره . چون نمي دونيم چه اتفاقاتي مي افته . حالا شما فكرش رو بكنين كه اينجا ناظم داره ، مدير مدرسه هست ، معلمين هستن و البته محدويت زماني . چون بايستي سريع برگرده خونه كه بقيه شك نكنن . حالا به هر زار و زوري هست ديپلمش رو ميگيره و با هزار جور بدبختي ميره دانشگاه . يه فضاي بازتري كه هيچ مديري بالاي سرت نيست . ناظمي نيست كه حتي گوشت رو بكشه . معلم هم فقط در حد 1:30 ساعت مياد درسش رو ميده و ميره و براش مهم نيست كه طرف اصلا سر كلاس اومده يا نه . تازه محدوديت زماني هم ديگه نداره . " چرا دير اومدي ؟ ــ كلاس جبراني داشتيم !!! " .
تمامي چيزايي كه بالا گفتم عين واقعيته و يه كمي هم طنز گفتم تا زياد خشك نباشه كه البته اگه بشه اسمش رو طنز گذاشت . متاسفانه سن بلوغ جنسي بشدت پائين اومده . دوره ي ما اصلا همچين بساطي نبوده و اگه هم بوده خيلي كم بوده . شما ببينين ، از همون دوره خردسالي مستقيم و غير مستقيم با جنس مخالف بودي . اما دركي از موضوع نداشتي . يا بسترش برات آماده نبوده . اگه تو همون دوره ي دبستان به اون سمت و سوق رفتي كه ديگه رفتي ، اما اگه از همون موقع نرفتي به احتمال 40 درصد ديگه به اون سمت كشيده نميشي . دليل دارم . كسي كه ذاتش سالمه ، پدر و مادرش آدماي سالمي هستن ، خيلي به ندرت پيش مياد كه طرف به بيراهه بره . واقعا همينه . والدين خيلي تاثير گذار هستن .
طرح تفكيك جنسيتي يه طرح ، تحقيق نشده و شتابزده اس كه اصلا جواب نميده و اگر هم جواب بده مطمئن باشين به اين زودي ها خودش رو نشون نميده . تفكيك جنسيتي دانشگاهها فقط پاك كردن صورت مسئله اس . به نظر شما اگه تفكيك بشه ، دختر و پسر هيچكجا همديگه رو نميبينن ؟ بي ادبي نباشه ،‌ اون كسي كه براي دختر بازي ميره دانشگاه واقعا آدم احمقيه . چون هم داره پول حروم ميكنه هم داره وقتش رو تلف ميكنه . بنده توي كلاس هاي مختلط نشستم . تعريف از خود نباشه . زبان انگليسي مشكلي ندارم . توي كلاسهاي زبان هميشه براي اينكه پيش كي بشينم دعوا ميشد . يه بار استاد اومد سر كلاس اين وضع رو ديد ، گفتش كه "اگه اينجوري بخواين پيش برين مي يارم پيش خودم بشينه" . از قضا استاد خانوم بوده !!! كه خدا رو شكر كار به اونجاها نكشيد . هر كسي سوالي مي پرسيد جواب ميدادم . دختر و پسر فرقي نداشت . اصلا هم يادم نمياد براي كسي لبخند زده باشم و يا با اشوه ي يه دختر منقلب شده باشم . توي دانشگاه بشدت فردي جدي هستم و كم با كسي شوخي مي كنم . طوري كه بعضي از آشناها كه توي يه رشته ديگه با هم توي يه دانشگاه بوديم و بعضا همديگه رو ميديديم ، اينقدر سرد برخورد ميكردم ، بنده ي خدا ناراحت ميشد . اما بين دوستان خودم بسيار آدم خوش خنده و شوخي هستم . (طوري كه بعضي اوقات بهم ميگن الكي خوش !!! ) . فرد بايد سياست داشته باشه . اصلا هم آدم خودشيفته اي نيستم و از همچين افرادي بشدت بيزارم . اميدوارم با حرفام من رو جزء اون گروه نذارين . شايد هم بگين فردي خنثي هستي . نه . كي هستش كه از جنس مخالف بدش بياد . هر كي ميگه دروغ ميگه . اما فقط يه كم بايد خويشتن دار باشيم .
درباره ي بحث تفكيك جنسيتي اگه مسائل جنسي رو كنار بذاريم ، از لحاظ فكري هم عملي نيست . چرا ؟ چون مگه ما چند استاد درجه 1 داريم ؟ مگه ما چندتا كلاس توي دانشگاهامون داريم ؟ چندتا استاد مرد و چندتا استاد زن داريم ؟ اصلا مگه چندتا دانشگاه داريم ؟
اگه همه ي اينا رو كنار بذاريم . اومديم اين طرح عملي شد . فلان استاد براي دخترا . فلان استاد برا پسرا . اون پسر بدبخت شايد خواست با استاد دخترا كلاس بگيره . شايد اون استاد بهتر بود . تكليف چيه ؟ اومد اون بنده ي خدا ترم آخر بود تمام درسها رو گرفت اما فقط يه درس مونده كه براي پسرا ارائه نشده . چه گناهي كرده كه بايد يه ترم ديگه بمونه تا ترم بعد آيا ارائه بشه آيا نشه ؟ اومد بعضي از كلاسها تداخل داشت ؛‌ به جز ترم آخر هيچ ترمي اجازه نداري همزمان دو درس رو تو يه ساعت بگيري . اومد يه درس توي زمان دخترا بود ؟ چطوري اونو اخذ كنه ؟ و شايد هم برعكسش . يعني شايد براي دخترا همچين شرايطي پيش بياد . واقعا انگار اينا لحاظ نميشه يا من دارم خيلي پيچيده اش مي كنم .
شما دوستان من اگر نمي تونين حواستون رو جمع كنين و مي ترسين به گمراهي كشيده بشين تنها راهش اينه كه فقط به خدا توكل كني و خدا رو ناظر كارهات ببيني . مطمئن باش حتما جواب ميده . اگه هم فكر ميكنين يه آدم . . . هستم ، مي تونم عكسم رو بذارم كه خودتون تشخيص بدين چه تيپ آدمي هستم .

اميدوارم به كسي بي احترامي نكرده باشم كه اگر اينطوره عذرخواهي مي كنم . خوشحال ميشم اگه نقدي به نوشته هام دارين ، بهم بگين . البته انصاف داشته باشين .

يا مهدي مدد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah
۱۹:۱۸, ۲۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #106

من به شخصه با کلمه مختلط بودن کلاس ها مشکلی ندارم.چون موجب کاهش هزینه هاست.
ولی بحث روی نتایج اونه!!!!!در ایران از اونجا که جوانای ما در همه موارد از غرب تقلید می کنن(به معنیه تلاش برای پیشرفت و البته بدون در نظر گرفتن جایگاه آن در عقایدمون و صد البته برای تحقق این شعار ساختگی مون :خواهی نشوی رسوا هم رنگ جماعت شو!!!!!) نتایجی شبیه به غرب را در کشور ایجاد نمی گم درست کرده خوشبینانه بگم در سال های آینده خواهد کرد.(کو تا آینده الانو بچسب!!!!!!!)البته من خیلی دوست دارم نتایج دانشجویان ما شبیه غرب شه:هزاران مقاله در سال!!!!کم نیست ولی ما اینا رو نمی بینیم اون چیزای خوبو (بگم؟)تقلید می کنیم!!!!
دانشگاه و یا کلی بگم مکتب کسب دانش جایگاه مقدسی هست واین لازم به گفتن من نداره. طوری که اگر به قصد کسب علم از خونه خارج شیم با یاد خدا و برای رضای او , در حین این راه برای فرد حسنه خواهند نوشت.
ازدواج هم که یکی از دوستان مطرح کردند از جایگاه بالایی در عقاید ما برخورداره(خدا وکیلی نیمه دین کم نیست.کمه؟).حال تداخل دو امر مهم با هم رو داریم .علم و ازدواج
یکی از پارامترهای مهم برای سنجش یک کار نتایج اون بعد از انجام شدن است.خوب حالا بیاییم با هم نگاهی به آماره ازدواج دانشجویی و میزان تلاق در آن را جستجو کنیم.من چیزی نمی گم.خودتون برید پیدا کنید و نتایجشو با سایر موارد مقایسه کنید.
البته نباید فقط نیمه خالیه لیوان رو دید چه افرادی بودن که با انتخاب همسر در دانشگاه قدم بلندی برای موفقیتشون برداشتن. حالا یه سوال چند درصد دانشجویان ما در انتخاب همسر ملاک هایی برای انتخاب همسر دارن نه فقط یک ملاک؟؟؟؟!و پیدا کردن همسر در دانشگاه های ما چطور انجام میشه؟(یه روششو میگم بقیشو خودتون بگید: خرجش یدونه سیم کارت ایرانسله و سرآغازش با یه میس کال و برو حالشو ببر!!!!!!)
نتیجه این کارا تلاش جنس مخالف برای اینه که اون ملاک رو در خود ایجاد کنه(خیلی مودبانه که بخوام بگم اون یدونه ملاک خوشتیپ بودنه و برای دخترا در مانتو کوتاه و چسبان و در پسرها ابرو برداشتن و لباس چسبان پوشیدن خلاصه میشه)
انتخاب همسر آغاز راهی طولانی و سخته و داشتن یک همسر خوب کمکی بزرگ برای طی این راهه.
حالا انتخاب این همسفر بین ما دانشجو ها خلاصه شده در....!!!!!(عجب!!!!!)
البته این گوشه کوتاهی از نگاه من نسبت به جو مختلط در دانشگاهامونه . و علت اصلی آن در اقدامات فرهنگی غرب و دست روی دست گذاشتن م...ی فرهنگیه خودمونه!!!!
درد و دل زیاد دارم اگه خواستید بگم!!!!!
به این امید که سازمان تغذیه بودجه ای برای شیر دادن به لباس های جوونامون به منظور رشد کردن لباس هاشون در نظر بگیره!!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا