شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
سلام بر همه
امروز میخوام در مورد یه موضوع از دوستان نظر بخوام.
سوال : به نظر شما مختلط بودن کلاس های دانشگاه چه آثاری (مثبت و منفی )دارد؟
به نظر شما اصولا نیازی به مختلط بودن کلاس ها هست؟
من خودم تجربه هر دو شکل کلاس ها رو دارم.میخوام نظر دوستان رو بدونم.تو یه فرصت نظر خودم رو مینویسم.
دوست عزیز ...جا نداریم مجبوریم

والا ما که آثار مثبتی ندیدیم!!!!!
نقل قول:من خودم تجربه هر دو شکل کلاس ها رو دارم.
من هم تجربه هردورودارم وبه جرات میگم وقتی جدابودیم بارمثبت بیشتری داشت.

لااقل معدل کلاس ودانشگاه که این رونشون میداد

بلاشک مختلط بودن آثار منفیش خیلی بیشتره. از هر نظر که فکرشو بکنی! (از نظر من البته)
من خیلی از افراد را می شناسم که در همین کلاس های مختلط و انجمن های دانشجویی تونستند، همسر آینده خودشون را پیدا کنند و الان هم زندگی خیلی خوبی دارند.
اینکه بخواییم بگییم آثار منفی بیشتری داره، فکر نمی کنم خیلی درست باشه.
این ما هستیم که به یک فضا آثار مثبت یا منفی می دیم.
ولی به نظر من به خودی خود این مختلط بودن، مفسده ای نداره.
کسی بخواد از این شرایط سوء استفاده کنه، خُب حتما می تونه اینکار رو در جاهای دیگه هم انجام بده.
و البته اگر ما بخواییم در همین مجموعه ها پاک باشیم، مطمئنا تاثیر خیلی زیادی می تونیم بروی هم سن و سال ها و همکلاسیهامون داشته باشیم.
و البته آقا و خانوم هم فرقی نمی کنه.
(۱۵/اردیبهشت/۹۰ ۱۲:۴۹)mohamad نوشته است: [ -> ]من خیلی از افراد را می شناسم که در همین کلاس های مختلط و انجمن های دانشجویی تونستند، همسر آینده خودشون را پیدا کنند و الان هم زندگی خیلی خوبی دارند.
اینکه بخواییم بگییم آثار منفی بیشتری داره، فکر نمی کنم خیلی درست باشه.
این ما هستیم که به یک فضا آثار مثبت یا منفی می دیم.
ولی به نظر من به خودی خود این مختلط بودن، مفسده ای نداره.
کسی بخواد از این شرایط سوء استفاده کنه، خُب حتما می تونه اینکار رو در جاهای دیگه هم انجام بده.
و البته اگر ما بخواییم در همین مجموعه ها پاک باشیم، مطمئنا تاثیر خیلی زیادی می تونیم بروی هم سن و سال ها و همکلاسیهامون داشته باشیم.
و البته آقا و خانوم هم فرقی نمی کنه.
قصد توهين ندارم
ولي بايد توجه كنيم كه منظور از دانشگاه رفتن كه همسر يابي نيست !
دانشگاه براي يادگرفتن و ياد دادنه
با احترام من بار مثبتي در اختلاط نمي بينم
حواس همه پرت مي شه
خصوصا كلاسهاي نظري از با مزه بازي و حرف پروني خالي نمي مونه
مگر چي بشششه استاد اونقد باشخصيت و كلاس دار باشه كه نذاره .
به نظر بنده مختلط بودن هیچ فایده ای ندارد
اختلاط پسر و دختر نتیجه ای جز ایجاد محیط مساعد جهت هوسرانی
و افتادن پسران و به ویژه دختران در عشق های پوچ و بی سرانجام ندارد. (به طور کلی فارغ از استثنائات)
تحقیقاتی نیز در حوزه آموزش تک جنسیتی در آمریکا و غرب صورت گرفته است:
نگاهی کلی به وضعیت فعلی آموزش تک جنسیتی در آمریکا
- پس از ایجاد اتحادیه ملی مدارس دخترانه آمریکا در سال 1991، بیش از 35 مدرسه تک جنسیتی جدید در ایالات متحده تأسیس شده است.
- ثبت نام در مدارس عضو اتحادیه ملی مدارس دخترانه آمریکا پس از ایجاد آن در سال 1991، 23درصد افزایش پیدا کرده است.
- در ایالات متحده بیش از 44000 نفر از دختران در مدارس عضو اتحادیه ملی مدارس دخترانه آمریکا تحصیل مینمایند.
- تخصص دانش آموختگان این اتحادیه در ریاضی و علوم (13درصد) بیش از میزان آن در سراسر کشور، هم برای زنان (2درصد) و هم برای مردان (10درصد) است.
- پژوهشهای روز افزون درباره مغز انسان نشان میدهد که تفاوتهای محسوسی بین روشی که مغز مردان و زنان به پردازش اطلاعات میپردازد، وجود دارد و شواهدی علمی در تأیید آموزش تک جنسیتی ارائه مینماید.
- اکنون 12 مدرسه عمومی تک جنسیتی (کاملاً دخترانه و کاملاً پسرانه) در ایالات متحده وجود دارند که پنج مدرسه از اعضای اتحادیه ملی مدارس دخترانه آمریکا هستند؛ آکادمی رهبری جفرسون (لانگ بیچ، کالیفرنیا)، دبیرستان دخترانه فیلادلفیا، دبیرستان وسترن (بالتیمور)، مدرسه رهبری زنان جوان (نیویورک سیتی)، مدرسه چارتر رهبری زنان جوان (شیکاگو).
- به نظر میرسد سند سال 2000 با عنوان « نباید هیچ کودکی از آموزش محروم بماند»، بارقه آنچه برخی «انفجار» مدارس عمومی جدید تک جنسیتی در ایالات متحده مینامند، را ایجاد نمود. ما هر روزه در کلاسهای درس مدارس عضو اتحادیه ملی مدارس دخترانه آمریکا (اعم از خصوصی و عمومی) شاهد آن هستیم که محیطهای یادگیری تک جنسیتی تا چه حد میتوانند مفید باشند. بنابراین جای شگفتی نیست که هر روز بر علاقهمندی به این گزینه آموزشی افزوده میشود.
در سال 2000 گروه پژوهشی گودمن از کمبریج ماساچوست به سفارش اتحادیه ملی مدارس دخترانه آمریکا برای بررسی پیامدهای مدارس تک جنسیتی برای دختران، 4247 دانش آموخته مدارس دخترانه را مورد مطالعه قرار داد. پاسخهای به دستآمده از بررسی دانش آموختگان مدارس دخترانه عمدتاً مثبت بودند:
- 91درصد آماده شدن برای کالج و یا رقابت دانشگاهی را بسیار خوب و یا عالی توصیف نمودند.
- 88درصد در صورت باز گشت به گذشته، تجربه شرکت جستن در مدرسه دخترانه را تکرار می کردند.
- 83درصد خود را در مقایسه با رقبای دختری که در دبیرستانهای مختلط درس خوانده بودند، برای رفتن به کالج آمادهتر میدانستند.
- 93درصد موافق آن بودند که مدارس دخترانه در مقایسه با مدارس مختلط فرصت بیشتری برای رهبری فراهم می سازند؛ به علاوه 80درصد پس از فارغ التحصیلی در مناصب مدیریتی مشغول به کار بودند.
- 13درصد قصد داشتند در رشتههای ریاضی و یا علوم ادامه تحصیل بدهند. این آمار به طور چشمگیری بیش از میزان میانگین رویکرد به این رشتهها در میان زنان و مردان کل کشور است. (آمار دقیق آنها به ترتیب 2درصد و 10درصد میباشد.)
بسیاری از شرکتنندگان در این تحقیق به طور داوطلبانه توضیحاتی در تکمیل پرسشهای نظر سنجی صورت گرفته، ارائه داده بودند. برای مثال:
- در مدرسه دخترانهای که من در آن حضور داشتم، مسائل دانشگاهی و زرنگ بودن، تمرکز اصلی اغلب دانش آموزان بود.
- من مدام به چالش طلبیده شدم، بر انگیخته شدم، در معرض ایدههای نو قرار گرفتم، تشویق و حمایت شدم.
- مدرسه دخترانهام، موجب شد اعتماد به نفسم را تقویت کنم و اطمینان لازم برای گرفتن تصمیمات بزرگ در زندگیام را کسب نمایم.
وضعیت در آن سوی دنیا؛ چین
در چین مدارس کاملاً دخترانه پس از نهضت آزادی زنان در میانه و پایان قرن بیستم تقریباً از میان رفتند. اکنون این مدارس با غلبه بر ستیزه عمومی سابق، در پکن پایتخت کشور باز گشتی مردمی دارند.
زمانی که دبیرستان دخترانه غیر دولتی اکسپریمنتال پکن در سال 2000 شروع به کار کرد، با استقبال گرم دختران نوجوان و والدین آنها رو به رو شد. در روز اول ثبت نام بیش از 900 متقاضی بی واهمه از شهریه سالانه 7000 یوان (843 دلار آمریکا)- هفت برابر مدارس عمومى- به مسئولان مدرسه مراجعه نمودند. آنها مجبور شدند برای انتخاب 90 دانش آموز مورد نظرشان امتحانات ورودی مشکلی را بر گزار نمایند. دو مدرسه دخترانه دیگر پکن- کالج زنان چینی و دبیرستان دخترانه هواگزیا - نیز از زمان آغاز به کارشان در ابتدا و میانه دهه 1990 تا کنون به سرعت گسترش پیدا کردهاند.
اغلب والدین دختران احساس میکنند که مدرسه دخترانه مکانی ایده آل برای تمرکز دخترانشان بر درس و پرورش ذهنشان - فارغ از حواس پرتی ناشی از عشقهای خام و دیگر مشکلات دوران نوجوانى- میباشد.
اما متاسفانه در این راه با کمبود بودجه، فضای آموزشی و استاد روبرو هستیم و به ناچار به وضع
موجود تن داده ایم!!
گویا دوستان به پست اول من که خیلی ساده گفتم جا نداریم ...مجبوریم توجه نکردند !
تا زمانی که تعداد دانشگاهها محدود است چه انتظاری دارید ؟
حتما پاسخ شما اینه که باید دانشگاه ساخت ... اما استاد از کجا بیاریم ؟
چند نفر از کسانی که مدرک کارشناسی ارشد و دکتری دارند حاضر به تدریس هستند ؟
ما هنوز توی مدرسه مشکل داریم ... بعضی از مناطق همین استان تهران دختران و پسران به صورت شیفت صبحگاه و عصرگاه به مدرسه میروند یا در دو مقطع تحصیلی مثل ابتدایی و راهنمایی یا راهنمایی و دبیرستان به تحصیل میپردازند ... ان وقت شما دارید وضعیت ایده ال برای نظام دانشگاهی تعریف میکنید ؟
به فرض ساختن دانشگاههای متعدد چه کسی حاضر به تدریس در این دانشگاههاست ؟ تنها دانشگاههایی که مختلط نیستند دانشگاههای فنی هستند البته باز هم به صورت محدود در بعضی از رشته ها !!!
قبل از طح چنین سوالی توجه داشته باشید که برای چه جامعه ای معیار تعریف میکنید و شرایط را بسنجید ... اگر کشور ما وضعیتی همچون امریکا داشت ان وقت سوال شما مشروعیت داشت.
مجدد سلام
از همه تشكر ميكنم به خصوص از دوست عزيز zarati313 به خاطر مطلب ارزشمندي كه نوشتن.
من تجربيات جالبي دارم.بنده معلمم.دوران تربيت معلم كلاس هاي ما مختلط نبود.الان دوباره دارم ادامه تحصيل ميدم كه كلاس ها مختلط هستند.تجربه تدريس كلاس مختلط رو هم دارم.خلاصه همه جورش رو ديدم.به يك نكته دقت كنيد:در نظام آموزشي ما دانش آموز ها تا قبل از بلوغ از هم جدا هستند و بعد دقيقا در حساس ترين سن به مكاني به اسم دانشگاه ميرن كه تمام حصار هاي قبلي رو شكسته ميبينن.خوب اين مساويه با يك شوك.بگذريم.اما اگه يه نفر به من يه فايده از كلاس هاي مختلط بگه خيلي ممنون ميشم. خيلي ببخشيد دانشگاه كه بنگاه همسر يابي نيست.در عوض چند ازدواج موفق بايد ازدواج هاي ناموفق و بد تر از اون روابط نامشروع حاصل از اين بي حصاري دانشگاه رو هم در نظر بگيريم.حالا ميارزه؟ شريعت ما با اين موضوع اگر مخالف نباشه(كه هست) موافق هم نيست.از تجربه شخصي كه بگم در دوره راهنمايي كلاس هاي مختلط براي كنترل كردن بسيار دشوار هستند و بايد بسيار مراقب حرف و حركات خودمون باشيم.بعضي از مطالب رو صلاح نميدونم مطرح كنيم.دانشگاه هم كه پسرا منتظر موقعيتي براي نشون دادن خودشون يا ضايع كردن دختر ها هستند و برعكس.بهونه و راهكار هم كه براي شروع روابط بسيار زياد و آخرين مطلبي كه سر كلاس و بيرون كلاس به ياد دانشجو ميافته درسه.در مورد كمبود فضا هم ميشه كلاس ها رو مثل كلاس تنظيم جمعيت برگذار كرد.اجباري نيست كه دانشگاه دخترونه و پسرونه ايجاد كنيم.من كه به كلاس مختلط راضي هستم ولي اردوي مختلط رو چه كار كنيم؟
ياد يه حرفي از استاد رائفي پور افتادم كه به دانشجو ها ميگفت:تو واسه اونا عددي نيستي كه بخوان وقتشون رو تلف تو كنن.يه سيستم طراحي ميكنه مسلمون وارد ميشي،سكولار بيرون مياي.
انصافا من به چشم خودم ابن موضوع رو ديدم كه دوستي كه مسجدي بود طي دوران كارشناسي همه چيز رو فراموش كرد طوري كه هيچ چيزي واسش مقدس نبود.از حرف هاش معلوم بود كه تحت تاثير سخنان ....يد عزيز به اينجا رسيده بود.
دوباره پيام ميذارم.فعلا خدا نگهدار.
(۱۵/اردیبهشت/۹۰ ۱۳:۳۹)Reza_Jackman نوشته است: [ -> ]گویا دوستان به پست اول من که خیلی ساده گفتم جا نداریم ...مجبوریم توجه نکردند !
تا زمانی که تعداد دانشگاهها محدود است چه انتظاری دارید ؟
حتما پاسخ شما اینه که باید دانشگاه ساخت ... اما استاد از کجا بیاریم ؟
چند نفر از کسانی که مدرک کارشناسی ارشد و دکتری دارند حاضر به تدریس هستند ؟
ما هنوز توی مدرسه مشکل داریم ... بعضی از مناطق همین استان تهران دختران و پسران به صورت شیفت صبحگاه و عصرگاه به مدرسه میروند یا در دو مقطع تحصیلی مثل ابتدایی و راهنمایی یا راهنمایی و دبیرستان به تحصیل میپردازند ... ان وقت شما دارید وضعیت ایده ال برای نظام دانشگاهی تعریف میکنید ؟
به فرض ساختن دانشگاههای متعدد چه کسی حاضر به تدریس در این دانشگاههاست ؟ تنها دانشگاههایی که مختلط نیستند دانشگاههای فنی هستند البته باز هم به صورت محدود در بعضی از رشته ها !!!
قبل از طح چنین سوالی توجه داشته باشید که برای چه جامعه ای معیار تعریف میکنید و شرایط را بسنجید ... اگر کشور ما وضعیتی همچون امریکا داشت ان وقت سوال شما مشروعیت داشت.
از نظر شما تشكر ميكنم ولي بنده معيار تايين نكردم و يه سوال طرح كردم.اتفاقا چون ما نبايد مثل آمريكا رفتار كنيم همين سوال رو مطرح كردم.به قول مقام معظم رهبري سيستم هايي كه غرب طراحي كرده كه به درد ما نميخوره.
منم تازه واردم يه خورده يواش تر پاسخ بدين تا به محل عادت كنم.
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11