کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام



ارسال پاسخ  به روز آوری
 
رتبه به موضوع
  • 7 رای - 4.29 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
واکنش مولکولهای آب به اذکار، افکار و مفاهیم
۴:۱۱, ۱۴/آذر/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/اردیبهشت/۹۱ ۱۸:۰۴ توسط احیاء.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام خدمت کلیه دوستان عزیز
مطلبی رو که می خوام براتون بگذارم شاید قبلا شنیده یا خونده باشین
اما نظر به اهمیتی که داره دوباره می گذارم تا بیشتر روش فکر کنیم
این کشف علمی می تونه افق های جدیدی رو در درک مبانی دینی و احکام اسلام برای ما باز کنه
من اولین بار این مطلب رو تقریبا 4 سال پیش خوندم
این کشف ثابت می کنه که افکار و نیات انسانها و حتی مفاهیم یک کلمه توسط مولکول های آب درک میشه و آب نسبت به اونها واکنش می ده. فراموش نکنین مولکولهای آب تو تمامی سلولهای ما هست!

اما مطلب:

يك محقق ژاپني با انتشار يافته‌هاي تحقيقات خود مدعي شد كه مولكول‌هاي آب نسبت به مفاهيم انساني تأثيرپذيرند.
نظريه اين محقق ژاپني كه تاكنون از سوي مؤسسات علمي فيزيكي و زيست‌شناسي مورد تأييد قرار گرفته است، مبتني بر بررسي نمونه‌هاي فراواني از كريستال‌هاي منجمدشده آب و مقايسه آن با يكديگر است.
پروفسور «ايموتو»‌كه يافته‌هاي خود را در سه جلد كتاب ارائه كرده است، معتقد است كه مفاهيم متافيزيكي محيط بر روي تركيب مولكولي آب تأثير مي‌گذارد.
اين دانشمند ژاپني كه فارغ‌التحصيل دانشگاه يوكوهاماست، داراي يك مؤسسه تحقيقاتي به نام SHM در ژاپن است كه امور تحقيقاتي مربوط به كريستاليزه شدن آب را در آنجا انجام مي‌دهد.

آب، پيام مهمي براي ما دارد. آب به ما مي‌گويد كه نگاه عميق‌تري به خودمان بيندازيم. زماني كه با آيينه آب به تماشاي خود مي‌نشينيم، اين پيام به طور شگفت‌آوري خود را شفاف و درخشان مي‌كند. مي‌دانيم كه زندگي بشر مستقيما به كيفيت آبي كه در اطراف ما يا درون بدن ماست، روي آورده است. تصاوير و اطلاعات ارائه‌شده در اين مقاله،‌ بازتابي از فعاليت «ماسارو ايموتو»، محقق خلاق و روياپرداز ژاپني است.
«ايموتو» كتابي با نام «پيغام آب» منتشر كرده كه برگرفته از يافته‌هاي تحقيقات جهاني وي است. اگر شما نسبت به تأثيرپذيري افكارتان از وقايع درون يا پيرامونتان شك و ترديد داريد، اطلاعات و عكس‌هايي كه در اينجا آورده شده را ببيند. اين تصاوير مستقيما بر اساس نتايج به دست آمده در كتاب انتشاريافته «ايموتو» است، مطمئنا در فكر و ذهن شما دگرگوني پديد مي‌آورد و عقايد شما را عميقا تغيير خواهد داد


بنا بر آنچه در كتاب «ايموتو» آمده است، ما به مدارك حقيقي دست يافته‌ايم كه نشان مي‌دهد، انرژي ارتعاشي بشر، افكار، نظرات و موسيقي بر ساختار مولكولي آب اثر مي‌گذارد.
آب، ماده‌اي بسيار سازگار است، به گونه‌اي شكل فيزيكي آب به آساني با محيطي كه در آن هست، انطباق پيدا مي‌كند و نه تنها از نظر فيزيكي تغيير مي‌كند، بلكه شكل مولكولي آن نيز تغيير مي‌يابد. انرژي يا ارتعاشات محيط، شكل مولكولي آب را تغيير مي‌دهد. از اين جنبه، نه تنها آب توانايي آن را دارد كه از حيث ديداري، محيط خود را منعكس كند، بلكه از حيث مولكولي هم در انعكاس محيط اطراف خود عمل مي‌كند.


«ايموتو»، تغييرات مولكولي آب را به وسيله تكنيك‌هاي عكسبرداري و مشاهده ميكروسكوپي به صورت سند و مدرك درآورده است. به اين صورت كه وي قطراتي از آب را به صورت يخ درآورده و سپس آنها را در يك فضاي تاريك ميكروسكوپي مورد آزمايش كه از قابليت‌هاي عكاسي برخوردار بوده، قرار داده است. تحقيقات وي، آشكارا تغيير شكل ساختار مولكول آب را به نمايش گذاشته است و اثر محيط بر ساختار آب را نشان مي‌دهد.
برف، بيش از چندين ميليون سال است كه بر زمين فرود مي‌آيد و همان‌گونه كه مي‌دانيم، هر دانه برف‌، داراي شكل و ساختار خاص و منحصر به فرد است. با تبديل يخ به آب و عكسبرداري از ساختار آن، شما به اطلاعات باورنكردني‌اي آب دست پيدا مي‌كنيد.
عکس بلورهای آب در حالات مختلف رو در زیر می بینید، البته عکس ها خیلی بیشتر از اینهاست یه سرچ بکنین "شهادت آب" تصاویر زیادی براتون میاره


[تصویر: heavy_metal.jpg]
موسیقی هوی متال

[تصویر: hitler.jpg]
هیتلر

[تصویر: eshgh.jpg]
عشق

[تصویر: mother_teresa.jpg]
مادر ترزا

[تصویر: mikoshamet.jpg]
می کشمت

[تصویر: raghs.jpg]
رقص کاواچاکی

[تصویر: thank_you.jpg]
متشکرم

[تصویر: khandane%20doa.jpg]
خواندن دعا


«ايموتو» به تفاوت‌هاي جالب‌توجهي در ساختار كريستالي آب دست يافته است كه از منابع گوناگون و شرايط مختلف در روي كره زمين تهيه شده‌اند. آبي كه از نخستين محل خود از كوه جاري مي‌شود و چشمه‌هايي كه جاري هستند، طرح‌هاي هندسي بسيار زيبايي از الگوهاي كريستالي‌شده خود ارائه مي‌دهند. آبی كه از نواحي پرجمعيت و صنعتي به دست آمده است و آب راكد كوله‌هاي آب و سدهاي ذخيره، به صراحت ساختارهاي كريستالي تغييريافته و برحسب اتفاق شكل‌گرفته آب را نشان مي‌دهد.


بنابراين، با توجه به عموميت موسيقي درماني، «ايموتو» تصميم گرفت ببيند، موسيقي چه اثراتي بر شكل‌گيري ساختار آب دارد. او آب مقطر را ساعت‌ها بين دو نفر كه در حال صحبت كردن بودند، قرار داد و سپس از كريستال‌هاي آن آب، پس از انجماد،‌ عكسبرداري كرد

آب به صورتي زنده و تأثيرپذير به هر يك از احساسات و انديشه‌هايمان پاسخ مي‌دهد. كاملا روشن است كه آب به آساني، ارتعاشات و انرژي محيطش را به خود مي‌گيرد و جذب مي‌كند؛ خواه آلوده، سمي يا راكد و كهنه باشد. كار غيرعادي «ايموتو»، نمايشي پرهيبت است و ابزاري قدرتمند كه مي‌تواند، درك ما را از خودمان و جهاني كه در آن زندگي مي‌كنيم، براي هميشه تغيير دهد. هم‌اكنون مدرك قوي و محكمي داريم كه مي‌توانيم به طور مثبت، خود و سياره خود را با انتخاب افكاري كه براي انديشيدن برمي‌گزينيم و راه‌هايي كه اين افكار را به فعليت مي‌رساند درمان نموده تغيير شكل دهيم.

اما ادامه :

تأثير «بسم‌الله‌الرحمن الرحيم» بر آب زمزم در ژاپن بررسی شد

مركز پژوهشی «هادو» توكيو در تحقيقی جامع با استفاده از فن‌آوری نانو، تأثير تلاوت آيه «بسم‌الله‌الرحمن الرحيم» بر آب زمزم را مورد بررسی‌ قرارداد.

به گزارش خيرگزاري اهل بيت (علیه السلام) ـ‌ابنا ـ به نقل از ايكنا ،«ماسارو ايموتو»، رئيس مركز پژوهشی«هادو» توكيو با بيان اين‌كه در اين تحقيق به نتايج ارزنده و عجيبی دست‌يافته‌اند، گفت: تلاوت آيه «بسم‌الله‌الرحمن‌الرحيم» تأثير عجيبی بر روی بلورهای آب زمزم دارد به طوری كه هنگام تلاوت اين آيه مبارك حباب‌های زيبايی بر روی آب تشكيل‌می‌شود.
اين پژوهشگر ژاپنی تصريح‌كرد: از بزرگ‌ترين تجاربی كه در نتيجه آزمايش بر روی آب زمزم به‌دست‌آمده، اين است كه هنگامی كه در كنار ظرفی از آب زمزم آياتی از قرآن‌كريم تلاوت‌‌شود،‌ بلورهايی رمزگونه و زيبا بر روی آن شكل‌می‌گيرد.
رئيس مركز پژوهشی«هادو» با اشاره به اين‌كه آب زمزم ويژگی‌های خاصی دارد كه تغيير در آن امكان‌پذير نيست، افزود: اين آب ويژگی‌های منحصر به فردی دارد كه در ساير آب‌ها يافت‌نمی‌شود.
وی گفت: با توجه به آزمايش‌ها و مطالعات زيادی كه بر روی آب زمزم انجام‌‌شد، اين نتيجه به دست‌آمد كه اگر يك قطره از آب زمزم با هزار قطره آب معمولی مخلوط‌شود، بلورهای تشكيل‌دهنده آن تغيير شكل‌داده و خاصيت آب زمزم را پيدامی‌كنند.

خانمی هم در ایران هستند به نام خانم حمیده بی طرف مشابه این تحقیقات را انجام داده اند و به نتیجه رسیده اند كه وقتی قرآن برای آب خوانده می شود، مولوكول های آب زیباترین شكل را پیدا می كنند و تحقیقات ایشان مورد تأیید جشنواره ی خوارزمی قرار گرفته است.

امیدوارم مفید واقعتون شده باشه
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، Mahdy2021 ، Ramin_Ghn ، بیداری اندیشه ، خاک ، Amir ، oO DaViD Oo ، parisan ، فرهاد ، MAHDI59 ، M03TAFA ، Seyed Mohsen ، bidar ، ایران ، سیماباروتیان ، ganjname ، rahbin ، paradise ، محمدجواد ، وحید الف ، vavp ، Irani ، mohamad ، fazel ، boghz ، نسیم ، MohammadMeraj ، Ahmad-A.R.M ، ghadimi2 ، yektaparast ، arashpersian ، zohur ، MiladYLH ، janali ، MAJID.D.H ، shakiba ، nahal_m ، MohammadSadra ، یاســین ، yamin ، چشم انتظار ، Agha sayyed ، shafagh_mah ، ali.khm ، عبدالرحمن ، mahramaneh ، zahra11 ، عشقم کربلا ، sadegh313

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۱۲, ۲۰/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مهر/۹۰ ۲۱:۱۸ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #21
آواتار
seliz جان من از لحاظ معجزه بودن دو بحثو اینجا مطرح کردم...
ببینید اصلا مباحثه وقتی پیش میاد که دو نفر به یه چیز واحد نگاه متفاوت دارن(یکی قبول داره و یکی قبول نداره) و سعی میکنن با ادله ای که میارن صحت نظر خودشون رو نشون بدن...
حالا بحث سر اینه که آیا درسته که آب زمزم میکروب نداره؟
نظر من: با توجه به موضوع شهادت آب زمزم و همچنین دونستن اینکه چیزای از این قبیل در دین ما زیاده و با توجه به اینکه آب زمزم یه آب ویژه است که همه ما از چگونگی بوجود اومدن اون که خودش معجزه الهیه خبر داریم براحتی میشه پذیرفت این آب علاوه بر پاک ترین بودن، تمیز ترین آب از نظر بهداشتی هستش...(معجزه الهی)
اما نظر شما اینه که از نظر علمی ثابت نشده این آب عاری از میکروب باشه؟ درسته؟ خوب اونیکه باید این مطلب رو ثابت کنه شمائید، در واقع شما داعیه دارید و باید اثبات کنید...چون من تا به حال جائی ندیدم که از نظر علمی ثابت شده باشه این آب میکروب داره!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۲۲:۱۰, ۲۰/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/آبان/۹۰ ۱۴:۴۶ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #22

(۲۰/مهر/۹۰ ۱۲:۱۴)azam نوشته است:  ببخشید seliz جان
چرا نداشتن حتی یه میکروب اینقدر واسه تون عجیب و غیر قابل باوره؟؟
دینمون سراسر معجزه ست...پر از موارد عجیب و ماورایی که با هیچ کدوم از قوانین مادی سازگار نیست.
اینکه این آب عاری از میکروب باشه چیز چندان عجیبی نیست...
اینکه پرسیدید: میدونید میکروب چیه؟ مثل این میمونه که مثلا میگن فلانی قطع نخاع بود شفا گرفت، بعد من بگم نه امکان نداره! میدونی قطع نخاع چیه؟!!!
اینکه چی هست مهم نیست مهم اینه عامل این اتفاق کی هست...


بسم الله
همانطور که میدانید خدا بزرگ است،بزرگتر از آن چیز که بنده حقیر و شما درکش کنیم!درسته؟
به گمانم منظور سِلیز عزیز از میکروب،موجودات بیماری زا نیست!آب ، آب است اما آب زمزم آب نیست! بلکه نعمتی است که مهریه حضرت فاطمه (سلام الله علیه) میباشد.پس به همین سادگی از آب نگذرید.
آیا آب مساله ای است که آن را نادیده بگیریم؟آن هم چه آبی !!!!!! زمزم؟!!!
بنگرید آب حرام چه میکند!
چه انسان ها که به بیراهه کشیده میشوند و چه کار ها که سر نمیزند.
آب حلال باشد،میکروب هم داشت ، داشت!
پس بیایید آب را هدر ندهیم!
پ.ن:البته منظور بنده حقیر از میکروب ، موجودات ریز ازجمله:باکتری(هوازی و بی هوازی)،ویروس،آمیب،قارچ و ... میباشند.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۱۳:۳۶, ۱۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #23

بسم الله
من نمیدونم چرا پست های من توی این تالار پاک میشن!!
به خداوندی خدا، یک سری آدمی که شایستگیشُ ندارن مدیر تالار ها میشن و شدن....
نکنید برادران،خواهران، بگذارید کمی آزادی بیان بماند...
و من الله توفیق.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۱۵:۲۴, ۱۴/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/آبان/۹۰ ۱۵:۲۷ توسط ريحانه.)
شماره ارسال: #24

مي دونيد ...
اثبات حقانيت خدا و حتي دين اسلام با استفاده از اينجور آزمايشات طبيعت گرا باعث مي شه افرادي مثل بعضي دوستاني كه در اين تاپيك نظر دادند به صحت موضوع شك كنند.
خب حق هم دارند خودشون كه امكان انجام آزمايشات خاص رو ندارند از طرفي هم با توجه به دانسته هاي علميشون نمي تونند هر حرفي رو قبول كنند!
بنابراين به نظرم بهتره موضوعاتي اينچنين كه بر اساس علم تجربي و بخصوص طبيعت گرا هستند يعني با آزمايش بر روي طبيعت بخواهيم به حقانيت خدا و دين اسلام برسيم ، مبناي اعتقاديمون قرار نديم
.

يا علي

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۱۵:۳۵, ۱۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #25

شما که میگی این که آب زمزم میکروب نداره علمی نیست.نظریه داروین هم یه نظریه علمیه...دلیل نمیشه هر چیزی که با علم ما زمینی ها جور در نیاد ناممکن باشه.خاوندی که من و شما رو خلق کرده آب بدون میک وب هم میتونه خلق کنه...
اللهم عجل لولیک الفرج
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۰:۰۳, ۱۸/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #26
آواتار
سلام خدمت دوستان
یکی از این روز های هفته اخیر با مادر گرامی داشتیم خونه تکونی می کردیم(یعنی مادرم داشت خونه تکونی می کرد منم که عین همیشه.....Big Grin) که ناگهان توی کابینت چشم افتاد به ظرف استیلی که بچه بودم(شاید دبستان شایدم راهنمایی) از دور اطراف حرم عبدالعظیم(علیه السلام) خریده بودم یه نگاه بهش کردم دیدم توش منقش به سوره یاسین هست تازه داشت یاده خاطرات گذشته می افتادم که تصمیم گرفتم با کاسه, آب باهاش بخورم بسم الله گفتمو آب یخچالو ریختم توش شروع کردم بخوردن باورتون نمیشه اصلا انگار این آب معمولی نبود یه شادی و فرح عجیبی پیدا کرده بودم بنظرم اومد حتی آبش خنکتر از همیشه و گوارا تره!یکی 2 باره دیگه بنا به قضا توش آب خوردم هردفعه لذت بخش تر از قبل تا اینکه پیش خودم گفتم برم تو اینترنت سرچ کنم ببینم چی خاصیت هایی داره ظروف منقش به سوره یاسین که اطلاعات زیر رو براتو نیز قرار دادم!
صلوات!
ص 82 كتاب درمان با قرآن تالیف محمد رضا كریمی از انتشارات گویا میگه كه:كسی كه بنویسد سوره یس را آنگاه بیاشامدش داخل جوف (شكم) او شود

1000 دوا
1000 نور
1000 یقین
1000 بركت
1000 رحمت و از او برطرف شود هر درد و بیماری الله اكبر

حالا ما كه آدماهیه تنبلی هستیم حالو و حوصله نوشتن سوره یاسین رو نداریم بیایم یه كاره دیگه بكنیم از این ظرفایه آماده هست كه توش سوره یس رو نوشته دو یا 3 تا بخریم یكی برای تویه خونه اگه دوست ندارین كسی از ظرف شما آب بخوره یه ظرف هم برای سایر اعضای خونه تهیه كنید میتونید با اجازه مادر و پدرتون بگذاریدش تویه پارچ آب خونه هر وقت آب میخواین بخورین از این پارچ استفاده كنید یكی رو هم برای بیرون از خونه داشته باشید تویه كیفتون یا جیب كت و شلوار ا گیر ندین همراتون باشه چطوری میبریدش به خودتون مربوطه باشه بیرون هم فقط از این ظرف استفاده كنید به علت اینكه از این بیماری های جدید هم رواج پیدا كرده سعی كنید كسی جز خودتون هم ازش نخوره ولی وسواس نگیرتون حالا یكی خورد خودتون رو بكشی نه میشوریدش اگه غیر خودی مثلا از غیر خونواده بود یا اگه دل پاكین كه دیگه مشكلی نیست حالا یكسال فقط تویه این ظرف آبی كه در طول شبانه روز میخواین بخورین رو بنوشید بعد از یكسال ببینید فرقی كردین یا نه حالو و وضع روحیتون ببینید فرق كرده بعضی عادتهایه بدتون چی ؟ رفته ولی چرا یكسال چون تویه بحث دعا از مرحوم كشمیری سوال كردن اثر دعا و ذكر معمولا كه ظاهر میشه و چه مدت زمان باید بگذره؟ایشون در مورد ذكرهایه با عدد بالا گفتن اثرش همون چند روز اول ظاهر میشه ولی معمولا باید یكسال یه ذكر رو گفت بخاطر همین میگم یكسال
چند نكته:

1-مطمئن باشید بعد از یكسال خیلی تغییرات روحی اونم فقط با همین ریاضت كوچیك درمون به وجود میاد اگه بچه هامون رو عادت بدیم بجای لیوان شیشه ایی یا پلاستیكی همراشون یه ظرف یس داشته باشن و فقط آب تویه اون بخورن مطمئنن خیلی رویه بچه اثر داره البته باید بهشون طریقه احترام گذاشتن رو هم یاد بدیم خوب یك سوره قرآن دیگه ممكنه بی احترامی كنن بهش البته رویه بچگیو بازی گوشی اونوقت كاردسته خودشون ما كه میخواستیم كار خیر بكنیم بدن.

2-حتما این ظرفا رو كه خردین كه (حالا 3 سایزه كوچیك 300 متوسطش 500 تومن و بزرگش كه یكم از یك كاسه معمولی كوچیكتره 700 تومن) چند نكته رو رعایت كنید خوب بار اول كه خردید خب باید بشوریدش دیگه بهتره اگه باغچه دارید تویه باغچه بشوریدش كه آبش به خورد خاك بره نه تویه ظرف شویی كه آب قاطی فاضلاب شهری بشه من خودم همین اشتباه رو كردم گفتم شما دیگه این اشتباه و این بی احترامی رو نكنید اگر هم آپارتمان دارید و باغچه كجا بود تویه آپارتمان حتما تویه خونه گلدون دارید با یك پارچ آب ظرف یا ظرفایی رو خریدین رو تویه گلدون بشورید.اگه انگشتری كه به دستتون میكنید روش اسما الهی یا 5 تن رو نوشته بود رعایت كنید بی احترامی نشه بعضی ها میرن مسجد این انگشترا رو در نمی یارن میشورن آبش قاطی آب فاضلاب میشه بعدا برای خودشون بخاطر این بی احترامی مشكل درست میشه.
اینو شوخی نگرین لقمان حكیم از جایی رد میشد بسم الله الرحمن الرحیم حالا به زبون اون موقع خودشون رو دید كه رویه یه كاغذی كثیف شده رویه زمین افتاده برداشت تمیزش كرد عطر خرید معطرش كرد بخاطر همین خدا بهش حكمت داد حالا خدا كه بخاطر احترام به اسمش به لقمان حكمت داد آیا بخاطر بی احترامی عمدی شما حق داره بلا سرتون بیاره این داستانا برای عبرت آموزی دیگه پس حواستون رو جمع كنید.

3-ظرف رو هیچ وقت بیشتر از اندازه پر نكنید كه سر ریز بشه و بریزه روی زمین البته حواستو باشه تا اونجایی كه آیه ها نوشته شده آب بریزید كه آب با تمام سوره تماس داشته باشه حالا وسواس هم به خرج ندید خودتون رو بكشید.

4-بد نیست یه ظرف متوسط یا بزرگ هم برای تویه خونه تهیه كنید كه اهل خونه هم اینطوری آب بخورن حالا كه باید روزی چند لیتر آب بخورن چرا تویه ظرفی كه هیچ خاصیتی نداره بخورید خوب تویه ظرف یس بخورین البته بهتره ظرف بزرگشو بخرید برای تویه خونه كه چون ممكنه ظرف كوچیك یكم برای اهل خونه مشكل باشه هی پرو خالی بكنن ظرفو تا سیراب بشن ممكنه از قید این عمل بگزرن خب ظرف بزرگ باشه با یه بار آب كردن سیراب میشن بعد هم بگین كه بعد از خوردن اگه آب اضاف اومد تویه ظرف شویی نریزن یا ظرف رو تویه ظرف شویی آب كش نكنند یكم اوئل مراعات كردنش سخته ولی وقتی ثواباشو بهشون بگید بعد اینكه بی احترامی و گناه داره این ظرف رو تویه ظرف شویی بشورین چون آب جدا شده از ظرف آبیه كه با آیه های قرْآن تماس داشته شما هم برای ثوابش تویه این ظرف آب خوردین حالا بی احترامی كه بقیه آب وارد فاضلاب بشه و ممكنه برای شما اگه عمدا مدام این كارو تكرار كنید عواقب وخیمی داشته باشه.

5-غذایی چیزی میخواین درست كنید آب رو یكبار با تویه این ظرف بریزید و بعد تویه قابلمه یا قابلمه رو یكبار كامل آب كنید بعد ظرف یس رو یبار از توش عبور بدین مثلا برنج درست میكنید بعد ممكنه مجبور بشین یكم آب رویه برنج بریزید خوب با این ظرف بریزید از این جور موارد دیگه فكر كنید خودتون پیدا میكنید مثلا پارچ آب اگه سر سفره میگذارید ظرفشو یس باشه با بابا مامام هماهنگ كنید ظرف رو تویه پارچ آب بندازید یا برای هر كدوم از اهل خونه یك ظرف مخصوص یس داشته باشین اگه خیلی وسواسی هستین الی آخر....البته برای غذا اگه از ظرفی كه توش آیت الكرسی نوشته شده استفاده كنید بهتره چون
روایته كه مردی خدمت رسول خدا (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) اومد و شكایت كه آنچه در خانه دارد بی بركت شده است .حضرت فرمودند:چرا از خواندن آیت الكرسی غفلت كردی بدان هر غذا و خورشتی كه این آیه بر آن خوانده شود خداوند بركت آن را بیفزاید.حتما از داستانهایی از علما خوندین كه خورشت یا برنجی كه برای 2 تا 3 نفر بوده یك دفعه 20 تا 30 نفر باهاش غذا داده میشدن هنوز زیاد هم میاد یا راه دور چرا بریم امیر المومنین علی (علیه السلام) همین داستان در موردشون هست بركت یعنی این.اینم شاید بدرد این رستوران دارایه ما یا خانمایه خونه بخوره یا مردایی كه آشپزی میكنن بخوره كه بهترین آشپزایه جهان مردان اصلا كلا مردا تو همه چیز تكن ......

اما چرا من گیر دادم و ممكنه شما بگین اثری نداره هر كی هم مسخرتون كرد همین مطلبو بهش نشون بدین همین دو تا رو قبول میكنه دو تا مطلبو میگم تا باورتون بشه اثر داره

1-سخنرانی استاد پناهیان در مورد اهل عمل:http://66.96.252.232/001/PA.34.mp3
سخنرانی رو كه گوش دادین استاد پناهیان در مورد یه دانشمند ژاپنی و تحقیقاتش و تاثیر دعا بر رویه آب حرف میزنن كه كتابش هم تویه ایران موجوده به اسم

2-تاثیر دعا بر روی آب
ماسارو اموتو، نفیسه معتکف (مترجم)


تعداد صفحه: 192
نشر: درسا
شابک: 964-8759-12-X
قطع کتاب: رقعی
برای خرید كتاب:4700 تومنه
http://www.adinebook.com/gp/product/9648...45-1164886

سایر كتب این نویسنده در مورد آب

پیامهای نهفته در آب

نیروی حقیقی آب (به آب پیام بده و به خواسته ات برس)

البته بیشترن ولی آدینه بوك همین 3 تا رو داره

http://www.adinebook.com/gp/search/ref=p...thor-exact

حیف كه نمیشه عكسایه كتاب رو اسكن كرد وگرنه تاثیر هر حرفی رو بر رویه قطرات آب این دانشمند ژاپنی با عكس براتون ثابت كرده ولی اگه كتابو بخونید و سخنرانی رو گوش بدین با اعتقاد قویتری دعا میكنید بهتون قول میدم و باورتون میشه كه این چیزا تاثیر داره پس اگه میخواین خودتون یا كسی رو ترغیب به استفاده از این ظرفو كنید ولی باور نداره این سخنرانی و كتاب رو بهش معرفی كنید مطمئن باشید یا قبول میكنه و به كله میره میخره ظرفو یا غرورش نمیگذاره جلویه شما اعتراف كنه ولی یواشكی میره میخره و استفاده میكنه شما هم به روش نیارین اگه فهمیدین كه این عملو ترك كنه

اینم آداب آشامیدن آب

گنج های معنوی - آداب معنوى 2000 عمل مستحب و مكروه


۱ - سزاوار است که انسان در هنگام آشامیدن آب ، امام حسین (علیه السلام ) و اهل بیت او را یاد و قاتلان آن حضرت را لعنت کند. در حدیثى از امام صادق (علیه السلام ) آمده است : ((هر کس این کار را انجام دهد، خداوند صدهزار حسنه براى او بنویسد و صدهزار گناه را از او پاک کند و صدهزار درجه براى او مقرر کند و چنان باشد که صد هزار بنده آزاد کرده باشد و حق تعالى در قیامت او را خوشحال و با اطمینان خاطر محشور گرداند.))
۲ - امام صادق (علیه السلام ) فرمودند: ((گاهى مى شود که انسان آب مى نوشد و خداوند او را به وسیله همان آب خوردن به بهشت مى برد؛ به این که آب بخورد و در حالى که هنوز سیر نشده و تشنه مى باشد آب را از لب بردارد و حمد خدا بگوید. سپس آب را بیاشامد و در صورتى که هنوز سیر نشده از لب باز گیرد و دوباره حمد خدا بگوید و باز آب را بخورد. پس ، حق تعالى به سبب این کار بهشت را بر او واجب مى کند.))
۳ - مستحب است که پیش از نوشیدن آب ((بسم اللّه )) بگوید و دمى بخورد و الحمدلله بگوید. پس ، باز ((بسم اللّه )) بگوید و بخورد و بعد از خوردن ((الحمدلله )) بگوید. در روایت است که هر کس این عمل را انجام دهد، مادامى که آب در شکم اوست ، تسبیح خدا مى گوید و ثوابش ‍ براى او مى باشد.(این روش پیامبر اكرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در آبخوردن بود حالا این روش كه ثوابشو نوشته شما حالا تو ظرف یس هم بخورین دیگه چی میشه یكم اوائل سخته اینطوری آب خوردن ولی اگه عاشق باشی عادت میكنی یبار هم كه به این روش عمل نكنی ناراحت میشی)
۴ - سزاوار است که اگر انسان خواست در شب آب بیاشامد، سه مرتبه بگوید: ((علیک السلام من ماء زمزم و ماء الفرات )).
۵ - سزاوار است که بسیار آب نخورد.
۶ - سزاوار است که آب را به سه نفس بخورد.
۷ - مستحب است که در شب نشسته و در روز ایستاده آب بیاشامد.
۸ - سزاوار است که با دهان به آب ندمد (فوت نکند).
۹ - سزاوار است که آب را با دست راست بیاشامد.
۱۰ - خوب است که آب را بمکد و کم کم بخورد و دهان را پر از آب نکند

اگه حوصلوتون گذاشت این مطلب رو هم در مورد سوره یس در این آدرس بخونید
یاسین،رکن سیر و سلوک
آن دسته از روایات نیز که از «یس» به قلب قرآن تعبیر کرده‌اند،ناظر بر همین ویژگی آن می‌باشد و به این معناست که همچنان که همه اعضا تنها در پرتو وجود قلب می‌توانند فعالیت و حرکت کنند و آثار خود را آشکار سازند،آثارو توانایی‌های آدمی نیز،تنها در پرتو «یس» فعال و هویدا می‌گردد.

پس قرارمون یكسال دیگه اگه زنده بودیم ببینیم بعد از یكسال آب خوردن تویه این ظرفا چه تاثیری تویه وضعیت معنویمون به وجود اومده.بچهاتون هم یادتون نره ولی حتما احترام گذاشتن رو یادشون بدید حتما.یادش بخیر قدیما از این ظرفا كه مثلا توش نوشته بود یا حسین كنار یه كوزه آب میگذاشتن تا هر كی میخواد استفاده كنه هم یاد امام حسین (علیه السلام) سلامی داشته باشه بر امامو نفرینی بر دشمنایه ایشون تویه كربلا هم روح جلا پیدا كنه اما حالا فقط تویه مراسم محرمو عاشورا این ظرفا رو فقط میبینید.



منبع:http://www.yamojir.com/fa/ganj-manavi/adabe-manavie-2000-amale-mostahab-
va-makruh/2132-2009-11-20-10-31-56.html

منبع سخنرانی استاد پناهیان:http://www.rasekhoon.net/song/PersonPage-41.aspx
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، حسن.س. ، یا ثارالله ، حلما ، K-1 ، mahdy_mir ، saloomeh ، rezvan ، تفکر ، رمز شب ، رهجو ، samane ، محب الزهرا ، mohammad reza ، بیداری12 ، springly ، MohammadMeraj ، نسیم ، ztb ، nafas ، ابراهیم313 ، El-Yasin
۶:۳۲, ۱۸/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #27
آواتار
به نام خدا

سلام

مطلب جالبیه و شما شواهدی رو ارائه دادی البته دوستان دیگه تجربه ای دارن در موردش ؟ آیا روایتی در این موارد داریم ؟

البته حفظ سوره یس هم بسیار بافضیلته . Smile
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhvvhm ، رهجو ، یا ثارالله ، mohammad reza ، ztb ، ابراهیم313
۱۲:۱۶, ۱۸/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #28
آواتار
(۱۸/اسفند/۹۰ ۰:۰۳)mhvvhm نوشته است:  2-حتما این ظرفا رو كه خردین كه (حالا 3 سایزه كوچیك 300 متوسطش 500 تومن و بزرگش كه یكم از یك كاسه معمولی كوچیكتره 700 تومن) چند نكته رو رعایت كنید


سلام !!! حالا اين ظرفها را از كجا بايد تهيه كرد؟؟؟؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhvvhm ، mohammad reza ، ابراهیم313
۲۱:۳۰, ۱۸/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۹۰ ۲۱:۳۳ توسط mhvvhm.)
شماره ارسال: #29
آواتار
سلام دوست عزیز
راستش فکر کنم هنوزم مغازه های اطراف حرم عبدالعظیم(علیه السلام) بفروشن این قیمت ها فکر کنم ماله 10 سال پیش باشه!SadSmile
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رهجو ، mohammad reza
۲۳:۴۲, ۱۸/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #30
آواتار
به ام خدا

قم هم هست .البته ظاهرا چون سنی ها نوشتن پس آخر سوره نام علی العظیم ذکر نشده . قیمتش ارزونه .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ابراهیم313
ارسال پاسخ  به روز آوری


[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:


بالا