|
نظر شما چيست؟ (راهکارهای بهبود حجاب)
|
|
۲۱:۲۲, ۲/خرداد/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/خرداد/۹۰ ۵:۰۵ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحيم
قبل از هر چيز ايام ولادت بانوي دوعالم حضرت فاطمه (سلام الله علیها) رو به محضر امام زمان (علیه السلام) و همه مسلمانان جهان تبريك ميگم. من فقط سوال مي پرسم چون از از خودم چيزي بلد نيستم. و اما سوال: به نظر شما براي بهبود وضع حجاب كدام يك از گزينه هاي زير مهم تر و تاثير گذارتر است. 1- فرهنگ سازي از طريق رسانه هاي جمعي و كتب درسي. 2- برخورد سازمان هاي مربوط مانند نيروي انتظامي با افراد بي حجاب و بد حجاب در سطح جامعه.(شايد چيزي مانند حبس يا جريمه نقدي) 3- محدود كردن اين افراد در جامعه به اين صورت كه از حضور اين افراد در ادارات و مراكز جلوگيري شود. 4- امر به معروف و نهي از منكر. 5- برخورد جدي با توليد كنندگان و توزيع كنندگان لباس هاي نامناسب. مي خواستم يه نظر سنجي داشته باشم ولي به نظرم رسيد بحث انجام بشه و دوستان نظرات و راه كار هاي خودشون رو ارائه بدن و اگر خدا خواست بعد از جمع بندي يه نظر سنجي هم درست مي كنيم. لطفا اگر نظري داريد ارائه بدين تا گزينه ها كامل تر بشن و يه نظر سنجي خوب انجام بديم. نكته آخر اين كه منظورم از حجاب فقط خانم ها نيست بلكه شامل پوشش آقايان هم ميشه. دوباره تاكيد مي كنم اگر جاي گزينه اي رو خالي مي بينيد در ارسال هاي خودتون بنويسيد تا بقيه دوستان نظر بدن. در پناه خدا باشيد. |
|||
|
| آغاز صفحه 17 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۵:۰۲, ۱۵/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مهر/۹۰ ۵:۱۶ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #161
|
|||
|
|||
|
در ابتدا بهتر به شما خواهر و برادر عزیز پیشنهاد کنم اگر اعتقاد به اسلام دارید بهتر است با لحنی مهربان و لطیف سخن بگویید و از تندی بپرهیزید.
نقل قول:ون من يه دختره جوونم بين همه يه دخترا ! اما تو يه مردي و شايد خيلي از جنبه هايه درونيه حجابو نتوني بفهمي همونطوري كه ما متوجه نمي شيم خيلي از موضوعاته مردون رُ استفاده از لفظ شما بجای تو برای حفظ احترام و شخصیت خودتان بهتر است. نقل قول:داش واقعا دختری ادب مسلمان نقل قول: من تا بحال 20 30 کتاب روانشناسی و در حدود 30 40 تا کتاب در مورد حجاب خوندم. فروتنی مسلمان **************************************************************************************** این را می دانم که هیچ شخصی نمیتواند درد شخصی دیگری را بطور کامل بفهمد.غیر از خدا که خالق ماست ، بینا و شنوایی داناست. اما وقعا فکر میکنید این کفش ها به گرمی و سردی هوا ربط خاصی دارند؟ ![]() [u]پوشش امروزی مردم فقط شرچشمه از فرهنگ غلط ندارند و یا بواسطه گرمی و سردی هوا نیستند ، اینها دلایلی توجیه نا پذیرند. بسیاری بر این باورند که این نوع پوشش امروزی است. (مانند دهه شصت که مردان با موهایی بلند در جامعه ظاهر می شدند) اما این پوشش امروزی چه ایرادی دارد؟ مطمئنا شخصی که لباس و جامه خاصی بر تن میکند از نظر هر شخص دیدی متفاوت دارد و شخصیت خاص خودش را می سازد. ممکن است برای هم سن و سالانش فردی به روز و با شخصیت تلقی شود ، اما برای افرادی دیگر فردی خودشیفته و مدگرا دیده شود. از این رو میتوان نتیجه گرفت که ظاهر هر شخص بستگی به ارتباطش با افراد اطراف زندگیش دارد. پس برای مقابله و جلوگیری از انتشار بی حجابی باید دید افراد نسبت به پوشاک امروزی(طرز تفکر) را تغییر بدهیم. البته باید در نظر داشت که ظاهر و باطن دو معقوله جدا هستند پس نمیتوان هر شخص بی حجاب را مورد تعنه و توهین قرار داد. [/b] نقل قول:شاید یکم سخت باشه ولی حلاوت و شیرینی اجر این تحمل سختی تو آخرت فکر کنم کفایت بکنه.انسان ها امروز به فعل نگاه میکنند نه به مستقبل خبر خوش شخصی که حجاب را همراه با سختی های آن تحمل می کند شاید کسی متوجه نباشد اما خداوند لطف و عنایت خواهد داشت . از لطف اوست که محجبه ها محترم ترند و از دید بد چشمان محفوظ و از بلایا بدورند. + تهمت های ناروا کمتر بر شخصیت یک بانو محجبه تاثیرگذار است. این موضوع در تمام جهان یک قضیه ثابت و حاکم است. اما واقعا حجاب چیست؟ چادر است؟ حجاب به معنی "پوشیدن" بوده و در اصطلاح فقها ، کلمه "ستر" بکار رفته که به معنی پوشش است. یعنی اینکه زن، خود را به نحوی از دید نامحرم پوشانده و جلب توجه نکند. ظاهر لباس های امروزی به گونه ای طراحی شده است که بیننده را جلب خود میکند بهمین علت مناسب نیست. می توان بجای این پوشش زننده از پوشش های بهتری نیز استفاده کرد. چرا چادر؟ اگر بحث حجاب و استفاده از پوشش چادر در جامعه تضعيف شود باعث تنوعطلبی در بين افراد خواهد شد اما ترويج آن از سوی رسانهها موجب میشود كه در جامعه و خانواده دچار اين آفتها نشويم و از اين جهت نقش ويژه استفاده از چادر آشكار و واضح است. چرا که رسانهها در مديريت افكار عمومی نقش ويژه و منحصر به فردی دارند و حجاب از مقولههای است كه با آسيبشناسی فرهنگی میتواند در ذهن و فكر مردم جا بيفتد. در صورتی که بانوان از عهده این تکلیف شانه خالی کنند نه تنها باعث از دست رفتن ارزش و کرامت انسانی خود خواهند شد بلکه نتایج بدی نیز در جامعه بر جای خواهد گذاشت که در زیر به طور فهرست وار اشاره میگردد.
اگر حجاب نباشد و بجای آن جلوهگری و آرایش و عشوهگری باشد باعث بروز بیماریهای روحی و روانی جوانان، از هم پاشیدن بنیان خانوادهها، فساد و فحشا خواهد شد. پس کسانی که به هر طریقی، بی حجابی را رواج میدهند (ظاهر شدن در جامعه بی شکل بی حجابی سریع ترین راه انتقال) نه تنها همه مخالفت امر خدا و ائمه و پیامبر صلی الله علیه و آله نمودهاند بلکه در مقابل همه ضرر و زیانهای مختلف فردی، روانی و اجتماعی وبه خطر افتادن سلامتی روانی اجتماعی و به طبع آن انواع مرضهای جسمی مسئول خواهند بود و علاوه بر هلاکت خود زمینه هلاکت دیگران را نیز فراهم خواهند کرد. **************************************************************************************** بد نیست جهت اهمیت مطلب نگاهی گذرا به نامهای که چارلی چاپلین به دختر خود نوشت بیاندازیم تا روشن گردد که حجاب فقط یک بحث مذهبی نبوده و یک مسئله فرا مذهبی میباشد. چارلی چاپلین در بخشهای پایانی نامه خود به دخترش این چنین بیان می دارد: حقیقت را با تو میگویم دخترم: مردمان بر روی ریسمان نااستوار سقوط میکنند. شاید که شبی در خشش گرانبهاترین الماس این جهان، تو رافریب دهد آن شب این الماس، ریسمان نااستوار تو خواهد بود و سقوط تو حتمی است. شاید روزی چهره زیبای شاهزادهای تورا گول بزند آن روز بند بازی ناشی خواهی بود و بند بازان ناشی همیشه سقوط میکنند. دل به زر و زیور نبند زیرا بزرگترین الماس این جهان آقتاب است و خوشبختانه این الماس بر گردن همه میدرخشد ... .... اما اگر روزی دل به مردی بستی، با او یکدل باش. به مادرت گفتهام در این باره برایت نامهای بنویسد او عشق را بهتر از من میشناسد واو برای تعریف یکدلی شایسته تر از من است. کار تو بس دشوار است این را میدانم. اما هیچ چیز و هیچکس دیگر در این جهان نیست که شایسته آن باشد که دختری ناخن پایش را به خاطر او عریان کند. برهنگی بیماری عصر ماست و من پیرمردم و شاید که حرفهای خنده دار میزنم. اما به گمان من تن عریان تو باید مال کسی باشد که روح عریانش را دوست میداری. بد نیست اگر اندیشه تو در این باره مال ده سال پیش باشد، مال دوران پوشیدگی، نترس این ده سال تورا پیر نخواهد کرد ... منبع: نشریه الکترونیکی فصل نو ***************************************************************************************** البته آقایان فکر نکنند بی حجابی فقط برای خانم هاست. [b] ![]() راه اشتباه ما: ![]()
در برخی محافل و اماکن استفاده از چادر را اجباری میکنند نه تنها موجب حرمت گذاشتن به حجاب و چادر نیست بلکه به نوعی موجب بیحرمتی به حجاب و به خصوص چادر نیز میشود. (فاطمه طالبی کارشناس حوزوی) مطمئناً اجباری کردن استفاده از چادر نه تنها مفید نخواهد بود بلکه موجب کاهش قداست این امر میگردد. در واقع اگر قرار بود با اجباری کردن این امور به نتایج مفید و خوبی رسید در دینمان اجباری میشد چراکه می بینیم در اسلام تنها به پوشش کامل تأکید شده و هیچگونه اجباری در خصوص استفاده از چادر وجود ندارد پس ما نمیتوانیم فراتر از دینمان قدمی برداریم. چند وقت پیش مطلبی به چشمم خورد که خواندنش برای شما هم جالب خواهد بود. تشدید و پخش بیماری ، بعدش واکسیناسیون مثل بالا **************************************************************************************** نقل قول:***************************************************************************************** آنچه بیش از هر مسئلهای مشخص و نمایان است، ناهماهنگی و عدم وحدت نظر و رویه مسئولین کشور در موضوع حجاب است به صورتی که گروهی موضوع حجاب و پوشش را مسئله اصلی کشور نمیدانند، گروهی فعالیتها و برنامههای فرهنگی را تنها راه چاره عنوان میکنند و گروهی نیز برخوردهای قهری و فیزیکی را میپسندند. سرچشمه بی حجابی از کجا آب می خورد؟ (تشخیص با خودتان چون حرف من نیست) 1-درست است که خانواده در تربیت فرزندان و رعایت شئونات اسلامی نقش اصلی را به عهده دارد اما شخصیت اصلی کودک با ورود به مدرسه شکل میگیرد. من این سوال را از وزیر محترم آموزش و پرورش دارم که در کنار اسباب و لوازم آموزشی چه کار مفیدی برای ترویج فرهنگ حجاب برای دختران دانش آموز انجام دادهاند؟ (محمدتقی رهبر- نماینده مجلس) 2-عدم آشنایی مسئولین ذیربط را نسبت به امر حجاب مسبب بدحجابی در کشور است، طبیعی است وقتی مسئول فرهنگی کشور خودش نسبت به لزوم حجاب و استفاده از دستورات اسلامی اطلاع کافی ندارد و یا بهتر بگوییم سوادی در این باره ندارد نباید توقع بهتر از این را داشت. به واسطه رسانههاست كه میتوانيم يكسانسازی را در هر زمينهای از جمله حجاب در افكار عمومی ايجاد كنيم. زمانی مقوله حجاب در جامعه پذیرفته شدنی است و میتواند به صورت فرهنگ در بياييد که رسانهها به حجاب زنان احترام بگذارند و از زنان چادری فقط به عنوان قشر خاصی از زنان و یا زنان بدبخت جامعه استفاده نشود. (رضا آشتیانی عراقی - عضو کمیسیون فرهنگی مجلس) [b]تردد زنان بدحجاب در محلهها و شهرهایی که تا چند سال پیش چادری بوده اند و پوشش واحد زنان بوده است ناراحت کننده است. گسترش بدحجابی دختران و زنان، همه و همه معلول اقدامات، انفعال و خلاصه عملکرد ما در گذشته بوده است. حال اگر امروز حجاب را مسئله اصلی کشور ندانسته و فکری به حال فیلمهای مجوز دار ، سریالهای رسانه ملی و برنامههای فرهنگی و آموزشی نشود، فردا باید با حسرت بانوان محجبه ترکیه و لبنان و سایر کشورهای اسلامی را نظاره کنیم و بر گذشته خود افسوس بخوریم. چادر حجاب برتر اسلام است. در پناه خدای مهربان که هر چه خواسته برای خود ماست. نقل قول:2- استفاده از مجموعه CD های ایرانی به صورت رایتی به نظر من بطور کامل حرامه. ولی مجموعه نرم افزار هایی مثل office یا windows و . . . اصلا حرام نیست. همون طوری که کشور های خارجی از روی بعضی از مجموعه های غیر وطنی خودشون رایت میگیرن.یه جنس توی کشور تولید شده فروش خودش رو میکنه. ما راه دیگران رو ادامه نمیدیم محمد جان. راه اسلام رو ادامه میدیم. قرار نیست هر کس هر کاری بکنه ماهم تکرار کنیم و این تکرار این کار نشانگر درست بودنش نیست. |
|||
|
|
۱۱:۱۱, ۱۵/مهر/۹۰
شماره ارسال: #162
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
با عرض سلام خدمت کاربران عزیز. حقیر یک مرور کلی روی ارسالهای این تاپیک داشتم. اینطور به نظر میرسه که اگر این تاپیک تا 100 صفحه هم ادامه پیدا کنه، ما به یک جمع بندی درست و حسابی نمیرسیم. حرفهای زیادی گفته شده! نظرات مختلف با دیدگاه های مختلف! بحث اصلی چندین و چند بار از مسیر درستش منحرف شد ولی با اینحال بنده هم سعی کردم تا جایی که ممکنه موافقان و مخالفان نظر خودشون رو مطرح کنند... ولی الان وقت نتیجه گیری است! دوستانی که مایلند به بنده کمک کنند تا بتوانیم به یک نتیجه گیری خوب برسیم، لطفا با پیام خصوصی اعلام آمادگی کنند. توکل بر خدا. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اندر حکایت چشم و نگاه های ما!!+ چشم چرانی، آثار و راهکارهای درمان!! | علی 110 | 21 | 50,907 |
۱۸/بهمن/۹۲ ۲۰:۰۸ آخرین ارسال: قلب |
|

خیلی لاتی حرف می زنی ![[تصویر: cool.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/cool.gif)
![[تصویر: 107.jpg]](http://www.khabarfun.com/wp-content/uploads/2011/05/107.jpg)
![[تصویر: 12_8602080333_L600.jpg]](http://media.farsnews.com/Media/8602/ImageReports/8602080333/12_8602080333_L600.jpg)
![[تصویر: 11_8602080333_L600.jpg]](http://media.farsnews.com/Media/8602/ImageReports/8602080333/11_8602080333_L600.jpg)
![[تصویر: ghcdvj-300x155.png]](http://karamad.info/wp-content/uploads/2011/08/ghcdvj-300x155.png)