کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 2.25 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دستبند مشکوک
۰:۴۵, ۲۰/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مهر/۹۰ ۰:۵۰ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #1

سلام

همونطور که میدونید چیزهایی تحت عنوان های : انرژی درمانی ، یوگا ، مدیتیشن ، حاله ی انرژی و.... همه کارهایی کثیف هستند که در واقع منجر به پرستش و عبادت شیاطین من الجن میشود. حالا یه نگاه به این صفحه بندازید و طرز کار این دستبند رو کامل بخونید:
http://biafun.melimarket.com/product/1
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: هدهد ، mohamad ، أین المنتظر ، محمود ، hesam110 ، amirytr ، جویای حقیقت ، سرباز ولایت ، AMINI ، minoo ، mhvvhm ، فدايي ولايت ، soora ، hamediran ، mahdy30na

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۴۶, ۲۷/مهر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مهر/۹۱ ۱۶:۱۹ توسط hadiii.)
شماره ارسال: #51

(۲۷/مهر/۹۱ ۰:۴۴)Havbb 110 نوشته است:  خوش تیپ! آقای اهل مطالعه!
موتور جستجو برای همچین مواقعی اختراع شده!!! شما بهتر بود یه سرچ میزدی تا بیشتر اهل مطالعه بشی ، یا حداقل صفحه ی اول این تاپیکو کامل میخوندی متوجه میشدی ، سند حرفی که توی پست اول زدم رو در پستهای بعدی دوستان اوردند و همچنین در پست شماره 10 صفحه اول این تاپیک توضیحات و لینک تاپیک مربوطه رو اورده ایم.

از بس با ادب هستی همه حیفشون اومد جواب ندن ، ولی دیگه با این جمله ی آخر....
فکر کنم این عذر خواهی رو اصلا نمیکردی بهتر بود!

چیزی که من تو صفحه اول فقط درباره یوگا بود و این دستبند!
شما که میگی هاله انرژی یه چیز شیطان پرستی هست تا حالا چیزی درباره عکس برداری کریلیان (Kirlian photography) شنیدی؟ شما میدونی که چندتا تکنیک برای عکس گرفتن از هاله هست یکی از اونا همین کریلیان هست؟ (البته یه نوع دیگشم میدونم ولی الان اسمش یادم رفته)
شما که میگی انرژی درمانی شیطان پرستیه میدونی چند نفر تو همین ایران دارن این کارو انجام میدن؟ (که چندین بارهم از طرف حکومت بهشون گیر دادن و وقتی فهمیدن که کارشون درسته ولشون کردن) نمومش هم دکتر دوست+داری (فکر میکنم اسمش همین بود) داخل مجله روزهای زندگی که هر 15 روز یکبار میاد از خودش و مریضاش مصاحبه میگیرن.
البته اینم بگم که کسانی هستن که از طریق اتصال به اجنه افراد رو شفا میدن ولی بهمون نسبت و حتی بیشتر هم کسانی هستن که از طریق مثبت انرژی درمانی افراد رو درمان میکنن.
من درباره یوگاهم اطلاعات کامل ندارم چون که شخصا خوشم نمیاد.
کاری هم به این دستبند ندارم و فکرم نمیکنم که چیز بدرد بخوری باشه.
منم خودم شخصا اهل مطالعه نیستم و فقط درباره ی چیزهایی حرف میزنم که اطلاعات دربارش داشته باشم. در غیر این صورت حتی اظهار نظر هم نمیکنم.
بعد شمایی که میگی این دستبند خرافه هست و شیطان پرستی هست و از این جور چیزها (من از این دستبند دفاع نمیکنم همونجور که گفتم
کاری هم به این دستبند ندارم و فکرم نمیکنم که چیز بدرد بخوری باشه.) پس لابد شما به قدرت سنگها هم اعتقاد نداری؟
در هر حال من از چیزی که میدونستم حرف زدم اگه کسی هم بهم بگه بیسواد و بی مطالعه بدم نمیاد البته اگه اون شخص اطلاعات کاملتری از من داشته باشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی
۰:۳۷, ۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #52

نقل قول:شما که میگی...

صد بار توی پست بالا نوشتی : شما که میگی...
من میگم؟؟؟ من از خودم حرفی زدم؟ خوبه منبع تمام حرفهام رو نوشتم که نگی از خودت حرف در میاری!
حد اقل یه دور با دقت پست رو بخون بعد یه طومار تایپ کن!
۲۲:۴۹, ۵/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ توسط Eve.)
شماره ارسال: #53
آواتار
(۲۲/مهر/۹۱ ۱:۴۲)ANTI satan نوشته است:  سلام

واقعاً چقدر سخت و مشکله که ما با رعایت ادب و احترام نظر و عقیدمون رو بیان کنیم
واقعاً جای تاسف داره Confused

ببینید دوستان ، یه سری از علوم هست که هدف از بوجود آمدنش اینه که تهش برسه به سحر و جادو و از اونجا هم به شیطان پرستی
به عنوان مثال علم جدید خواب مغناطیس یا هیپنوتیزم که انقدر در دنیا صدا کرده و خیلیروش تبلیغ میشه ، یک نوع علم سحر و جادو هست ، متاسفانه در این مورد اصلاً اطلاع رسانی نشده ، این علم شاخه ای از علوم سحر و ساحری است که با این کار فرد با اجنه از نوع شیاطین ارتباط برقرار می کنه ! و کنترل فرد هیپنوتیزم شده رو در دست می گیره و اون اجنه هست که پاسخگو هست نه فرد هیپنوتیزم شده .اما این علوم جدید که به عنوان انقلابی درروانشانسی شاید برخی بشناسنش ، نوعی از علوم غریبس که همان غربی هایی که بدنبال شیاطین و ارتباط گرفتن با اونها هستند دارند این علوم رو تحت عنوان علوم روانشناسی نوین و... بین مردم جا می اندازند . در فیلم های هالیوودی این مطالب و استفاده از سحر و جادو و ترغیب و تشویق مردم به فراگیری این علوم بسیار زیاد است ! قرن حال حاضر قرن سحر و جادو ارتباط با اجنه است که غربی ها تدارک دیده اند شما بخوانید اَبر انسان شدن !!!
اما یوگا ورزشی است که بدون در نظر گرفتن مطالب پلیدی که درونش قرار داده اند ، مشکلی ندارد ، اینکه صرف ورزش را انجام دهید ، اما اساس یوگا بحث چاکرا ها است و تقویت و تعادل انرژی درون با دقت در این نقاط ، اینجاس که کسی که وارد این مباحث می شود خواسته یا ناخواسته وارد علوم غریبه و سحر و جادو می شود ، این گونه عرض کنم که تابعی تعریف کرده اند ( یوگا ، هیپنوتیزم ،انرژی درمانی ، یوگا ، مدیتیشن ، هاله های انرژی ،احضار ارواح...) که اگر واردش شوید در انتها با علومی خبیث و شیطانی مرتبط می شوید بدون آنکه متوجه باشید. آن موقع است که متوجه می شویم که یوگا چه می خواهد بکند با انسان ها ! قرن ما همانطور که عرض شد طبق مدل صهیونیست ها ،قرن ارتباط با اجنه و سحر و جادو است !
شما اگر ورزش می کنید فقط، مشکلی ندارد ، قطعاً . اما اگر وارد مباحث چاکراها شوید آن موقع است که وارد حیطه بسیار خطرناکی می شوید که بخواهید یا نخواهید با هندوهای کثیف و پلید و شیطان پرست مرتبط خواهید شد و...
بحث سیاسی ممنوع هست لطفاً رعایت کنید !

چرا بحث چاکرا مربوط به سحره؟؟مقاله ای خوتدم (و در اولین فرصت اینجا میذارمش) در مورد اینکه وضو چاکرا هارو باز و پاک سازی میکنه و حتی تفاوت وضو در خانم ها و آقایون هم توجیه میشد...

لینک اصلی رو بیدا نکردم اما همین مطلب بود...اگر خودتون هم ؛وضو و چاکراها رو جستجو کنید میبینید Smile
http://shiateb.com/pages/?current=viewdo...1&sel=1009
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۸:۳۸, ۱۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #54
آواتار
(۲۰/مهر/۹۰ ۱:۱۹)مسافر نوشته است:  خوب تا یک حدی می تواند تلقین باشد. تلقین کم چیزی نیست. اما خودشان می گویند با متعادل کردن هاله اطراف بدن انسان باعث ایجاد آرامش می شود.
در ویکی پدیا هم در موردش مطلب هست.
باید دید آیا واقعا به جز بحث تلقین، اثر دیگری دارد؟ چرا اینقدر قیمتش مفت است؟ آیا ارزان بودنش برای این است که همه یکی از آن بگیرند؟ چطور این قدر سریع در جهان پخش شده است؟ چطور برای توضیح نحوه کارکردش اسم هاله انرژی را به عنوان یک اصل بدیهی عنوان می کنند در حالیکه خیلی هاشان ماتریالیست هستند؟
از همه مهمتر آیا استفاده از آن نوعی اعتیاد ایجاد می کند؟ آیا استفاده از آن تعادل طبیعی بدن را بهم می زند به گونه ای که اگر از آن استفاده نکنیم دچار مشکل (مثلا استرس) می شویم؟

در خوشبینانه ترین حالت می تواند کلک پول باشد. اما بدترین حالتش را خدا عالم است.
به شخصه حاضر نیستم تستش کنم.
ضمن اینکه از توکل و توسل و صدقه دادن، عجایبی را دیده ام که فکر می کنم بچه شیعه را از هر چیزی غیرشان بی نیاز می کند.

[تصویر: power_balance.jpg]
من داشتم از اینا یکی از آشنایان آورده بود برام حدود چهار سال پیش هر وقت اینو دستم میکردم مغزم دیگه کار نمیکرد و از زمین و آسمون اتفاقات عجیب واسم پیش میومد و شب ها یک نفر رو پیش خودم حس میکردم.....
خلاصه بعد چند وقت دایی یه چیزایی فهمید و بردیم آتیشش زدم.Sad
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: قلب
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]