|
دستبند مشکوک
|
|
۰:۴۵, ۲۰/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/مهر/۹۰ ۰:۵۰ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
همونطور که میدونید چیزهایی تحت عنوان های : انرژی درمانی ، یوگا ، مدیتیشن ، حاله ی انرژی و.... همه کارهایی کثیف هستند که در واقع منجر به پرستش و عبادت شیاطین من الجن میشود. حالا یه نگاه به این صفحه بندازید و طرز کار این دستبند رو کامل بخونید: http://biafun.melimarket.com/product/1 |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۴۶, ۲۷/مهر/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/مهر/۹۱ ۱۶:۱۹ توسط hadiii.)
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
(۲۷/مهر/۹۱ ۰:۴۴)Havbb 110 نوشته است: خوش تیپ! آقای اهل مطالعه! چیزی که من تو صفحه اول فقط درباره یوگا بود و این دستبند! شما که میگی هاله انرژی یه چیز شیطان پرستی هست تا حالا چیزی درباره عکس برداری کریلیان (Kirlian photography) شنیدی؟ شما میدونی که چندتا تکنیک برای عکس گرفتن از هاله هست یکی از اونا همین کریلیان هست؟ (البته یه نوع دیگشم میدونم ولی الان اسمش یادم رفته) شما که میگی انرژی درمانی شیطان پرستیه میدونی چند نفر تو همین ایران دارن این کارو انجام میدن؟ (که چندین بارهم از طرف حکومت بهشون گیر دادن و وقتی فهمیدن که کارشون درسته ولشون کردن) نمومش هم دکتر دوست+داری (فکر میکنم اسمش همین بود) داخل مجله روزهای زندگی که هر 15 روز یکبار میاد از خودش و مریضاش مصاحبه میگیرن. البته اینم بگم که کسانی هستن که از طریق اتصال به اجنه افراد رو شفا میدن ولی بهمون نسبت و حتی بیشتر هم کسانی هستن که از طریق مثبت انرژی درمانی افراد رو درمان میکنن. من درباره یوگاهم اطلاعات کامل ندارم چون که شخصا خوشم نمیاد. کاری هم به این دستبند ندارم و فکرم نمیکنم که چیز بدرد بخوری باشه. منم خودم شخصا اهل مطالعه نیستم و فقط درباره ی چیزهایی حرف میزنم که اطلاعات دربارش داشته باشم. در غیر این صورت حتی اظهار نظر هم نمیکنم. بعد شمایی که میگی این دستبند خرافه هست و شیطان پرستی هست و از این جور چیزها (من از این دستبند دفاع نمیکنم همونجور که گفتم کاری هم به این دستبند ندارم و فکرم نمیکنم که چیز بدرد بخوری باشه.) پس لابد شما به قدرت سنگها هم اعتقاد نداری؟ در هر حال من از چیزی که میدونستم حرف زدم اگه کسی هم بهم بگه بیسواد و بی مطالعه بدم نمیاد البته اگه اون شخص اطلاعات کاملتری از من داشته باشه. |
|||
|
|
۰:۳۷, ۲/آبان/۹۱
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
نقل قول:شما که میگی... صد بار توی پست بالا نوشتی : شما که میگی... من میگم؟؟؟ من از خودم حرفی زدم؟ خوبه منبع تمام حرفهام رو نوشتم که نگی از خودت حرف در میاری! حد اقل یه دور با دقت پست رو بخون بعد یه طومار تایپ کن! |
|||
|
۲۲:۴۹, ۵/تیر/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/تیر/۹۳ ۲۲:۵۲ توسط Eve.)
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
(۲۲/مهر/۹۱ ۱:۴۲)ANTI satan نوشته است: سلام چرا بحث چاکرا مربوط به سحره؟؟مقاله ای خوتدم (و در اولین فرصت اینجا میذارمش) در مورد اینکه وضو چاکرا هارو باز و پاک سازی میکنه و حتی تفاوت وضو در خانم ها و آقایون هم توجیه میشد... لینک اصلی رو بیدا نکردم اما همین مطلب بود...اگر خودتون هم ؛وضو و چاکراها رو جستجو کنید میبینید ![]() http://shiateb.com/pages/?current=viewdo...1&sel=1009 |
|||
|
۱۸:۳۸, ۱۹/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
(۲۰/مهر/۹۰ ۱:۱۹)مسافر نوشته است: خوب تا یک حدی می تواند تلقین باشد. تلقین کم چیزی نیست. اما خودشان می گویند با متعادل کردن هاله اطراف بدن انسان باعث ایجاد آرامش می شود.من داشتم از اینا یکی از آشنایان آورده بود برام حدود چهار سال پیش هر وقت اینو دستم میکردم مغزم دیگه کار نمیکرد و از زمین و آسمون اتفاقات عجیب واسم پیش میومد و شب ها یک نفر رو پیش خودم حس میکردم..... خلاصه بعد چند وقت دایی یه چیزایی فهمید و بردیم آتیشش زدم.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نگاهی به تحرکات مشکوک تشکیلات فراماسونری | انتصـار | 0 | 1,650 |
۱۵/بهمن/۹۰ ۱۶:۰۸ آخرین ارسال: انتصـار |
|
| چرا دیوید بکام از دستبند قرمز استفاده می کند؟ | علیرضا110 | 0 | 1,832 |
۱/مهر/۹۰ ۱۱:۳۷ آخرین ارسال: علیرضا110 |
|

![[تصویر: power_balance.jpg]](http://www.prwatch.org/files/images/power_balance.jpg)