|
متخصصین گیم میکر...کمک
|
|
۲۳:۱۴, ۲۰/مهر/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بچه ها من تو دورانی غیبت داشتم..مشغول یاد گرفتن بازی سازی با گیم میکر
بودم....دارم یه بازی ضد صهیونیزمی می سازم.....چند بک گراند شهر با کیفیت بالا لازم دارم... همینطور صدای کلاشینکف..و یک سورس هوش مصنوعی پیشرفته برای بازی های استراتژیک. بعد از اینکه انشاالله این بازی رو تموم کردم تازه می رم سر وقت udk و آخرین بازیمو با این موتور می سازم. در ضمن اگر اسپرایت یا کد های ویژه ای می خواهید بدید.به ایمیلم بفرستید milad_dashty2000@yahoo.com |
|||
|
|
۲۳:۵۱, ۲۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
آقایون منتظرما.....حداقل یکی نظرشو راجع به کارم بگه
بازی سازا همکاری کنید راه دوری نمی ره
|
|||
|
۰:۰۱, ۲۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز، بحث شما خیلی تخصصی است و شاید بچه ها خیلی در این وادی ها نباشند. پیشنهاد می کنم برای مسائل فنی از فروم های تخصصی تولید نرم افزار و بازی، و برای گرفتن ایده، مشورت در مورد محتوا و نهایتا عرضه محصول از این تالار استفاده کنید.
در ضمن توصیه می کنم در تالارهای تخصصی که از جنبه فنی به قضیه نگاه می کنند، به هیچ وجه بحث محتوایی نکنید که یا مسخره تان می کنند و اعصابتان خورد می شود یا اینکه جوابتان را نمی دهند و طرد می شوید. این را هم از من هدیه داشته باشید که خود از بزرگی هدیه گرفته ام: هر چیز را باید از یک نفر یاد گرفت. چه بسا استادی که به شما صنعت و تکنیک می آموزد، در اخلاق شاگرد شما باشد. پس لازم نیست همه چیز را از یک نفر یا یک طیف یاد بگیریم. (چون کارها تخصصی شده اند، آدم همه فن حریف که کار درست باشد، خیلی خیلی نایاب است) |
|||
|
|
۰:۱۴, ۲۲/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/مهر/۹۰ ۰:۱۵ توسط xmontazer.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
ممنون باز یکی پیدا شد جواب مارو بده.
من تو چند تا فروم تخصصی عضو هستم،ولی می خواستم هم سنگرام کمکم کنند... همونطور که گفتی من هیچوقت در مورد محتوای بازیم تو هیچ فرومی بحث باز نکردم.. راستی...بابت هدیه ی با ارزشت ممنون
|
|||
|
|
۲۰:۵۲, ۲۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
زمینه مورد علاقه منم بازی سازیه، ولی تحت وب. اگه کمکم کنی راه بیوفتم، حاضرم کمکت کنم.
|
|||
|
|
۲۱:۱۱, ۲۲/مهر/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
داداش والا من گیمیرم ، گیم میکر نیستم. اگه از لحاظ جذابیت بازی کاری داشتی، در خدمتم
|
|||
|
|
۴:۲۸, ۲۳/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۹۰ ۴:۵۸ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
خسته نباشید منتظر جان
با موتور World edtior می تونم کمک شایانی بهت بکنم . + زبان برنامه نویسی jass مدل های 3dmax هم می تونم بسازم ولی در سبک استراتژیک. یه زمانی مپ ساز خوبی بودم. درخواستت رو در IRGS مطرح کن . تضمین میکنم همکاران خوبی پیدا می کنی.
|
|||
|
|
۱۸:۳۶, ۲۴/مهر/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
بچه ها یادم رفت بگم بازی من دو بعدیه....هر کی فتوشاپ کار حرفه ایه و با فتوشاپ می تونه مدل های دو بعدی
طراحی کنه دریغ نکنه....این بازیه اول منه اگه ساخته بشه با تمام قدرت می رم واسه ساخت یه بازی بزرگ سه بعدی...که بازی های خارجی هم جلوش کم بیارن پس این اول کاری منو تنها نذارید... |
|||
|
|
۲۳:۴۷, ۲۴/مهر/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
والا منتظر جان اینجا فروم دینیه. منم تبحر بالایی درباره دو بعدی ندارم.
همون جایی که گفتم برو خیلی کمک میکنند. کاری هم به عقیدت ندارن. سرشون درد میکنه واسه اینکارا. موفق باشی سه بعدی در خدمتیم. |
|||
|
۰:۵۷, ۲۶/مهر/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
برادر چه اشکالی داره که تو سایت های دینی،دنبال علم و هنر بگردیم...
من عاشق کاربرای بیداری اندیشه هستم...احساس می کنم بهترین دوستان تمام عمرم تو این سایتن....حالا می خوام اگه دوستام هنر گرافیک و بازی سازی رو بلدن،ازشون کمک بگیرم.... راستی واسه بازی سه بعدیم خیلی لازمت دارم داداش....خیلی نمیگذره که سراغت بیام آماده شو....واسه یه پروژه ی بزرگ و جهانی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |