|
انتقاد بر نقد ها
|
|
۱۳:۱۲, ۲۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام.من خيلي اتفاقي با سايت شما آشنا شدم و ديدم كه باز ي زيباي رزيدنت اويل 5 رو فراماسوني تلقي كرديد چون مردم مظلوم آفريقا رو به صورتي وحشيانه به نشان داده.
من اين بازي رو تا آخر رفتم همانند ساير قسمت هاي اين مجموعه.ولي چيزي كه خلاف باشه در اين بازي نديدم. از شما عزيزان كه بازي رو نقد ميكنيد خواهش دارم كه بازي رو انجام بديد و سپس اون رو نقد كنيد. در اين بازي كه مردم آفريقا رو اينجور به تصوير كشيده به اين دليله كه اون ها به ويروسي به نام ويروس تي و bssa توسط شخصي به نام وسكر آلوده شده اند.ما دراين بازي ميبايست منبع آلودگي و وسكر رو نابود كنيم تا از شيوع ويروس جلوگيري كنيم و مردم آفريقا رو نجات بديم.حالا كجاي اين بازي فراماسونيه؟؟؟؟؟ خواهشا اول بازي رو كامل بررسي كنيد و به چند تا اسكرين شات از بازي بسنده نكنيد. منتظر جواب شما هستم. يا حق.
|
|||
|
|
۱۳:۴۱, ۲۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
شما درست میگید.ما خودمونو داریم اینجا میکشیم بعضی از دوستان نیفتن دنبال نماد شناسیای افراطی که فقط باعث مسخره شدن مسائل آخر الزمانی میشه.ولی بعضی از دوستان ول نمیکنن.
|
|||
|
|
۱۴:۲۹, ۲۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۵/اسفند/۸۹ ۱:۳۶)مسافر نوشته است: دوست عزیز، مسئله، مسئله فرهنگسازی می باشد. یکی از مهمترین مسائلی که باید به آن توجه داشت اینست که مخاطب بازی رایانه ای، خود را در یک محیط مجازی، به جای شخصیت اصلی داستان بازی می بیند، در فضای حاکم بر بازی تنفس می کند، و از آن تاثیر می پذیرد. با پیشرفت موتورهای گرافیکی به کار رفته در بازی ها و خلق گرافیک فوق العاده این دنیای مجازی هر چه بیشتر ملموس می شود... |
|||
|
|
۱۶:۱۹, ۲۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
4 نسخه قبلي تمام زامبي ها سفيد پوست بودن، حالا تو اين شماره زامبي ها سياه پوستن كه تا اونجايي كه من مي دونم توي بازي زامبي سفيد پوست هم اضافه كردن!
اگر امكان داره تفاوت سرگرمي و تفريح نيز توضيح دهيد. |
|||
|
|
۱۶:۳۱, ۲۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
منم موافق خیلی از این حرفا هستم که دوستان در همه چیز به دنبال نماد هستند
باید هم باشن چون حتما در کوچکترین کار فرهنگی به دنبال بیشترین سود هستند |
|||
|
۱۶:۳۹, ۲۱/مهر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/مهر/۹۰ ۱۶:۳۹ توسط amin7.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
|
۱۶:۵۰, ۲۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
در اين بازي اصلا زامبي وجود نداره و همه ويروسي شدن و ما بايد ويروس رو از بين ببريم.در اين بازي هيچ افراط گرايي يا نماد فراماسوني وجود ندارد.
|
|||
|
|
۱۶:۵۵, ۲۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
درسته
منم با افراط در این تالار کاملا موافقم یه تاپیک هم با همین موضوع زدم که بسیار زیبا در عرض چند دقیقه پاک شد. |
|||
|
|
۱۸:۳۱, ۲۱/مهر/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم .
هر کسی بر مبنای اطلاعات خود شروع به زدن تاپیک میکند این تاپیک ممکن است : 1.صرفا نمادیابی باشد 2.صرفا تحلیل باشد 3.ترکیبی از هر دو وظیفه ی دیگر کاربران در مقابل تاپیک این است که در بحث شرکت کند و به پویایی ان کمک کند و یا نقاط ضعف انرا پر رنگ کند . هر گونه مرثیه سرایی که چرا نماد یابی میکنید ؟ چرا تحلیل های ضعیف اراه میکنید فورا پاک خواهند شد . از اسم بخش مشخص است که وظیفه ما اینجا فقط نمادیابی و تحلیل و ... است . حتی اگر به افراطی ترین شکل ممکن باشد . پس از زدن تاپیک های بی مورد و پندگونه خودداری کنید ! تاپیک قفل ! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: indian-poverty1.jpg]](http://hesabdaroo.persiangig.com/archive4/indian-poverty1.jpg)
![[تصویر: resident-evil-5.jpg]](http://videogames.techfresh.net/wp-content/uploads/2008/06/resident-evil-5.jpg)
![[تصویر: 0000000105-L-9ecd444.jpg]](http://www.consolemonster.com/media/0000000105/screenshots/0000000105-L-9ecd444.jpg)