کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 4 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بزرگترين ضعف سايت بيداری انديشه
۱۳:۳۴, ۲۸/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۰ ۲۳:۳۴ توسط جویای حقیقت.)
شماره ارسال: #1

بسم الله الرحمن الرحيم
با سلام خدمت دوستان عزيز :
با اجازه ي مديريت تالار براي ارتقاء سطح مباحث مطرح شده ، از دوستان خواهش مي كنم كه بزرگترين ضعف اين تالار رو بيان كنن . من هم بعد از چند پست ، نظر شخصي خودم رو اعلام ميكنم . از مديريت تالار ميخوام كه اگه فكر مي كنن مبحث ابتريه كه ايجاد كردم ، اين تاپيك رو حذف كنن و دليلش رو هم به من بگن ؛ اگه نه كه بذارين چند روزي باشه تا نظر بقيه دوستان رو بتونيم بخونيم .
در پناه حق
يا مهدي مدد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، saloomeh ، ANTI satan ، Mitsonary ، Ramin_Ghn ، sarbaz 313 ، محمود ، montazer ، رهیافته ، shafagh_mah ، MAHDI59 ، Agha sayyed ، سرود پیروزی ، عبداللهی ، بیداری اندیشه ، Hadith ، soltanmahmoud ، Anti gods ، جوینده حق ، oO DaViD Oo ، MESSENGER ، black ، Farzaneh ، A L I ، فانوس *7* ، Mohammad Trust ، ترنم ، Amir ، مجید املشی ، ali0077
۱۴:۰۳, ۲۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
سايت از هدفش خيلي دور شده!!!!!! سايت احساس مي كنم يه هدف داش اما ما دورش كرديم !!!!!!!
نمي دونم شايد نظرم اشتبا باشه!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت ، aghah ، در جستجوی سختی ، رهیافته ، shafagh_mah ، عبداللهی ، MESSENGER ، تفکر ، mohamad ، ترنم ، Amir ، pari74bala
۲۱:۳۹, ۲۸/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۰ ۲۱:۳۹ توسط جویای حقیقت.)
شماره ارسال: #3

بسم الله الرحمن الرحيم
با عرض پوزش و عذرخواهي ، اگه قرار باشه فقط اين قسمت بازديد بشه و كسي نظر خودش رو نذاره، حتما اين پست رو حذف مي كنم . چون اصلا هدفم اين نبود كه فقط تعداد بازديد زياد باشه .
اما در هر صورت از دوست خوب مون Sarbaz 313 تشكر ويژه دارم .اميدوارم موفق باشيد .
يا مهدي مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رهیافته ، shafagh_mah ، عبداللهی ، sarbaz 313 ، فانوس *7* ، ترنم ، Amir
۲۲:۰۴, ۲۸/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۰ ۲۲:۰۶ توسط رهیافته.)
شماره ارسال: #4
آواتار
به نام خدا
سلام
با احترام به نظر خواهر sarbaz313
مباحث آخر الزمانی و وظایف منتظران آنقدر در دنیای امروز پیچیده شده که تمام ابعاد زندگی مارو تحت پوشش قرار داده و به همین دلیل است که شاید این گونه به نظر بیاید که برخی مباحث بی ارتباط هستند (گرچه برخی مباحث بی ارتباط هستند اما تعداشون زیاد نیست) ولی همین خوبه که برخی تاپیک ها میدانی هستند و باعث میشه بچه های تالار بهش سر بزنند. مثل تاپیک خنده حلال که دوسته خوبم EMPERATOR ایجاد کرد. این دسته تاپیک ها باعث میشه بعضی بچه های تالار که متاسفانه دلسرد میشن از تالار به تالار سر بزنند و قطعا در کنار آنها به مباحث مهم آخرالزمانی و مذهبی که ارجحیت دارند، نیز سری بزنند. و این به عقیده ی بنده بسیار خوب است.
بنده به تالار به چشم یک جا واسه گذران وقت نگاه نمی کنم و اینجا تنها سنگر من است و تنها جایی است برای آشنایی با منتظران حضرت مهدی((عجل الله تعالی فرجه الشریف)) شاید همه این گونه فکر نکنند!!!!

به امید ظهور یوسف زهرا، مولا و سرورمان آقا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)

اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و سهل مخرجهم

در پناه حق باشید

یا علی مدد
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Reza2035 ، shafagh_mah ، جویای حقیقت ، مسافر ، وحید110 ، عبداللهی ، zaeim ، بیداری اندیشه ، soltanmahmoud ، sarbaz 313 ، جوینده حق ، MohammadMeraj ، N.Mahdavian ، oO DaViD Oo ، MESSENGER ، ترنم ، Amir
۲۲:۴۲, ۲۸/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۰ ۲۲:۴۴ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #5
آواتار
سلام، این تالار همه چیش خوبه فقط باید واسه بخش اخبارش محدودیت گذاشت چون تند و تند دوستان واسه خبرای مختلف تاپیک جدید ایجاد میکنن و این باعث میشه مطالب ارزشی کمتر دیده بشه...

در صورتی که میشه خبرهای مهمو در یه تاپیک جمع کرد...

آدم کلی وقت میزاره مطلب مینویسه اونوقت بعضی از کاربرا با یه کپی پیست ساده هرچی خبر چندخطی هست در تاپیک های جداگانه میذارن تو تالار و اون مطلبی که نوشتی سر 3سوت ناپدید میشه!!

این باعث میشه کاربرایی که میخوان واقعا واسه تالار و مطالبش وقت بذارن انگیزشون کمرنگ بشه و نهایتا اونها هم به کپی پیست اکتفا کنن...

جدا باید یه فکری به حال اخبار کرد...
یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، جویای حقیقت ، MAHDI59 ، Agha sayyed ، رهیافته ، مسافر ، وحید110 ، عبداللهی ، Hadith ، zaeim ، بیداری اندیشه ، soltanmahmoud ، جوینده حق ، MohammadMeraj ، oO DaViD Oo ، MESSENGER ، انتصـار ، black ، A L I ، ترنم ، مرغ باغ ملکوت ، Amir ، 59-11(یامهدی)
۲۲:۴۸, ۲۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
(۲۸/مهر/۹۰ ۲۲:۴۲)azam نوشته است:  
سلام، این تالار همه چیش خوبه فقط باید واسه بخش اخبارش محدودیت گذاشت چون تند و تند دوستان واسه خبرای مختلف تاپیک جدید ایجاد میکنن و این باعث میشه مطالب ارزشی کمتر دیده بشه...

از قسمت بالا آخرین ارسال رو که بزنید بعد قسمت سوم رو که میشه ارسال های مهم رو بزنید.
پست های مهم رو می تونید اونجا پیدا کنید.

یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، Anti gods ، بهروز ، Amir
۲۲:۵۶, ۲۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
سلام
کار های عامیانه و پیگیری مطالب کم اهمیت.

ببخشید.Blush
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، جویای حقیقت ، عبداللهی ، Anti gods ، MESSENGER ، Amir
۲۳:۰۷, ۲۸/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۰ ۲۳:۰۸ توسط جویای حقیقت.)
شماره ارسال: #8

بسم الله الرحمن الرحيم
از اينكه لطف كردين نظر گذاشتين ، ازتون تشكر مي كنم . اجازه بدين نظرات يه كم بيشتر بشه ، من هم نظر خودم رو به شما دوستان عزيزم مي گم . قراره نقاط ضعف رو پيدا كنيم ؛ اما من يكي از محاسنش رو هم بگم كه فرق اين سايت و تالار با بقيه جاها اينه كه متاسفانه جاهاي ديگه فقط نظر موافق رو ثبت مي كنن . اما اينجا اينطور نيست . ولي من در مورد همين موضوع هم ميخوام بحث كنم . با تشكر از همه ي كسانيكه ما را در تهيه اين فيلم . . . اِ . . . ببخشيد ... كه نظرات خودشون رو صاقانه بيان ميكنن .
يا مهدي مدد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، عبداللهی ، Anti gods ، oO DaViD Oo ، Farzaneh ، Amir
۲۳:۰۸, ۲۸/مهر/۹۰
شماره ارسال: #9

من چند تا اشکال کوچیک به نظرم میاد که میگم:
1- به علت حجم بالای مطالب دوستان سعی کنند که نامی که برای تاپیک خود انتخاب میکنند گویای مطلب باشه تا در وقت بازدید کننده صرفه جویی بشه.
2-یه ذره زیادی داره رو بعضی موارد مانوور داده میشه و مسائل اعتقادی که هدف اصلی انتظاره داره کمرنگ میشه.
3-بعضی وقتا زیاد شعار داده میشه ولی عمل نمیشه !! مثلا یکی میاد میگه دوستان بیاید فعالیت کنیم تو شهرا و گروه تشکیل بدیم و.... چند روزی همه استقبال میکنن بعد فراموش میشه(منظورم کلا از این نوع تاپیک ها بود )
4-درسته مطالب دسته بندی شدس ولی تو هر عنوان که میری خیلی گیج میشی مخصوصا اگه تازه وارد باشی.
5- خروجیهای تالار کمه ینی اینجا بیشتر نقد و تحلیل میشه ولی مقابله نمیشه مثل همین مستند ظهور کرده که در حال حاضر همه روش نظر میدن ولی یه تیمی نیست بیاد یه مستد بسازه و به طور جذاب برای مخاطب انحرافشو نشون بده. خیلی از آدما حوصله 10 دقیقه خوندن ندارن ولی حضرن 10 ساعت ببینن.
فعلا همینا به ذهنم رسیدHuh

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: جویای حقیقت ، سرود پیروزی ، رهیافته ، shafagh_mah ، وحید110 ، zaeim ، بیداری اندیشه ، Detector ، جوینده حق ، oO DaViD Oo ، MESSENGER ، بهروز ، ELENOR ، مجید املشی
۲۳:۱۱, ۲۸/مهر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مهر/۹۰ ۲۳:۱۷ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #10
آواتار
(۲۸/مهر/۹۰ ۲۲:۴۸)Sms4815 نوشته است:  
(۲۸/مهر/۹۰ ۲۲:۴۲)azam نوشته است:  

از قسمت بالا آخرین ارسال رو که بزنید بعد قسمت سوم رو که میشه ارسال های مهم رو بزنید.
پست های مهم رو می تونید اونجا پیدا کنید.

یا حق

منظور من پست های جدید هستش، اونایی که هنوز مهم نشدن و اگه اخبار اجازه بده!! شاید بعدا مهم بشن...
من خودم حدود یه ماه فقط میومدم اینجا مطالب رو میخوندم و بعدا تصمیم به عضویت گرفتم...اون موقع فقط صفحه اول تالار رو نگاه میکردم و مطالبی که در حاشیه سمت چپ بود رو میخوندم...فکر می کنم بیشتر کسایی که میان اینجا به صفحه اول بیشتر توجه می کنن.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، وحید110 ، zaeim ، MESSENGER ، بهروز ، فانوس *7*
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا