سايت از هدفش خيلي دور شده!!!!!! سايت احساس مي كنم يه هدف داش اما ما دورش كرديم !!!!!!!
نمي دونم شايد نظرم اشتبا باشه!!!!!
به نام خدا
سلام
با احترام به نظر خواهر sarbaz313
مباحث آخر الزمانی و وظایف منتظران آنقدر در دنیای امروز پیچیده شده که تمام ابعاد زندگی مارو تحت پوشش قرار داده و به همین دلیل است که شاید این گونه به نظر بیاید که برخی مباحث بی ارتباط هستند (گرچه برخی مباحث بی ارتباط هستند اما تعداشون زیاد نیست) ولی همین خوبه که برخی تاپیک ها میدانی هستند و باعث میشه بچه های تالار بهش سر بزنند. مثل تاپیک خنده حلال که دوسته خوبم EMPERATOR ایجاد کرد. این دسته تاپیک ها باعث میشه بعضی بچه های تالار که متاسفانه دلسرد میشن از تالار به تالار سر بزنند و قطعا در کنار آنها به مباحث مهم آخرالزمانی و مذهبی که ارجحیت دارند، نیز سری بزنند. و این به عقیده ی بنده بسیار خوب است.
بنده به تالار به چشم یک جا واسه گذران وقت نگاه نمی کنم و اینجا تنها سنگر من است و تنها جایی است برای آشنایی با منتظران حضرت مهدی((عجل الله تعالی فرجه الشریف)) شاید همه این گونه فکر نکنند!!!!
به امید ظهور یوسف زهرا، مولا و سرورمان آقا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)
اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و سهل مخرجهم
در پناه حق باشید
یا علی مدد
سلام، این تالار همه چیش خوبه فقط باید واسه بخش اخبارش محدودیت گذاشت چون تند و تند دوستان واسه خبرای مختلف تاپیک جدید ایجاد میکنن و این باعث میشه مطالب ارزشی کمتر دیده بشه...
در صورتی که میشه خبرهای مهمو در یه تاپیک جمع کرد...
آدم کلی وقت میزاره مطلب مینویسه اونوقت بعضی از کاربرا با یه کپی پیست ساده هرچی خبر چندخطی هست در تاپیک های جداگانه میذارن تو تالار و اون مطلبی که نوشتی سر 3سوت ناپدید میشه!!
این باعث میشه کاربرایی که میخوان واقعا واسه تالار و مطالبش وقت بذارن انگیزشون کمرنگ بشه و نهایتا اونها هم به کپی پیست اکتفا کنن...
جدا باید یه فکری به حال اخبار کرد...
یا علی
(۲۸/مهر/۹۰ ۲۲:۴۲)azam نوشته است: [ -> ]سلام، این تالار همه چیش خوبه فقط باید واسه بخش اخبارش محدودیت گذاشت چون تند و تند دوستان واسه خبرای مختلف تاپیک جدید ایجاد میکنن و این باعث میشه مطالب ارزشی کمتر دیده بشه...
از قسمت بالا آخرین ارسال رو که بزنید بعد قسمت سوم رو که میشه ارسال های مهم رو بزنید.
پست های مهم رو می تونید اونجا پیدا کنید.
یا حق
(۲۸/مهر/۹۰ ۲۲:۴۸)Sms4815 نوشته است: [ -> ] (۲۸/مهر/۹۰ ۲۲:۴۲)azam نوشته است: [ -> ]سلام، این تالار همه چیش خوبه فقط باید واسه بخش اخبارش محدودیت گذاشت چون تند و تند دوستان واسه خبرای مختلف تاپیک جدید ایجاد میکنن و این باعث میشه مطالب ارزشی کمتر دیده بشه...
از قسمت بالا آخرین ارسال رو که بزنید بعد قسمت سوم رو که میشه ارسال های مهم رو بزنید.
پست های مهم رو می تونید اونجا پیدا کنید.
یا حق
منظور من پست های جدید هستش، اونایی که هنوز مهم نشدن و اگه اخبار اجازه بده!! شاید بعدا مهم بشن...
من خودم حدود یه ماه فقط میومدم اینجا مطالب رو میخوندم و بعدا تصمیم به عضویت گرفتم...اون موقع فقط صفحه اول تالار رو نگاه میکردم و مطالبی که در حاشیه سمت چپ بود رو میخوندم...فکر می کنم بیشتر کسایی که میان اینجا به صفحه اول بیشتر توجه می کنن.