|
استفاده از فی*لترشکن
|
|
۱۱:۴۹, ۵/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/بهمن/۸۹ ۱۲:۰۳ توسط oO DaViD Oo.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان بنده ترجیح می دم در این پست هیچ حرف اضافه ای نزنم و از قانون کپی پیست ! استفاده کنم !
به گزارش شيعه آنلاين به نقل از برنا، این روزها استفاده از فی*لتر شکن ها برای ورود به سایت های خبری، اطلاع رسانی، اجتماعی و فرهنگی که فی*لتر شده اند در میان مردم و به خصوص جوانان و دانشگاهیان رایج شده است. سعی کردیم حکم فقهی مراجع را درباره استفاده از آنها بپرسیم که سوال و جواب ها را می توانید، مشاهده نمایید. پرسش: استفاده از فی*لتر شکن ها با توجه به این نکته که قانونی نیستند، جهت ورود به سایتها و کسب اطلاعاتی که نیاز است (زناشویی، خانواده، سیاسی و ..) مجاز است؟ پاسخ دفتر رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت الله خامنه ای: تابع قوانين و مقررات مربوطه مىباشد. پاسخ دفتر حضرت آیت الله مکارم شیرازی: از قوانين و مقرّرات حکومت اسلامى تخلّف نشود. پاسخ دفتر حضرت آیت الله سیستانی: حضرت آيت الله اجازه نمي دهند. بر اساس قانون، اعضاي کارگروه مرکب از وزارتخانه هاي ارتباطات و فناوري اطلاعات اطلاعات فرهنگ و ارشاد اسلامي آموزش و پرورش سازمان تبليغات ناجا صدا و سيما و...) در راستاي وظايف و ماموريتهاي ذاتي خود مکلف به ايجاد سامانه رصد فضاي مجازي در دستگاه متبوع خود بوده و همچنين کليه ارائه دهندگان خدمات دسترسي و ميزباني نيز مکلف خواهند بود چنانچه با يکي از مصاديق مصرحه در اين فهرست مواجه شدند، بلافاصله مراتب را به دبيرخانه مستقر در دادستاني کل کشور اعلام نمايند. جرايمي در بند 5 اين فهرست آمده که شايد يکي از شايع ترين آن ها مربوط به شماره 7 اين فهرست باشد: 7 -انتشار في*لتر شکن ها و آموزش روشهاي عبور از سامانه هاي فی*ل*ترينگ ( بند ج ماده 25 قانون جرايم رايانه اي) استفاده از نرم افزارهاي موسوم به في*لتر شکن در دسته جرائم رايانه اي قرار دارد که مي تواند مجازات زندان هم داشته باشد فقط یه توضیح کوچیک بدم: بنده هیچ منظوری از زدن این پست ندارم فقط دوست داشتم دوستانی که از فی*لتر شکن استفاده می کنن فتاوی مراجع و قوانین مربوطه رو بدونن. یا علی |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۲۵, ۶/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
سلام
نگاه کنید یک مرجع میگوید حرام است یک مرجع میگوید جایز نیست یک مرجع میگوید اشکال دارد . عزیزان در این موارد به خاطر اینکه شک و شبه به حداقل برسدباید دست بالا را نگاه کرد یعنی حرام است تا مطمئن بود که اشتباه نکرده است . ولو اینکه استفاده کردن از فی*ل*تر شکن اثرات بد هم دارد و مضراتش بیشتر از فایده هایش است . اگر روزی تنهابودیدشیطان امد سراغتون وخدای نکرده به خاطر ان فی*لترشکن به گناه افتادید چه اونوقت فی*ل*تر شکن میشود حرام اندر حرام اندر حرام
|
|||
|
|
۷:۴۲, ۷/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
از آقای جوینده حق تشکر بسیار فراوان دارم به خاطر این که بیان فرمودند بین جایز نیست و حرام بودن فرقی نیست و بنده هم در مقابل حق سر تعظیم فرود می آورم و ازدوستان عذر خواهی می کنم .
|
|||
|
|
۱۶:۵۰, ۷/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
سلام و وقت به خیر
من که با استفاده از فی*لتر شکن مشکلی ندارم، به قول خود امام خامنه ای ما باید دشمن رو بشناسیم برای همین نیاز به ابزار داریم و صد البته که افسران جنگ نرم سلاح می خوان ، افسر بی اسلحه کی دیده به هر حال بحث جالبی بود http://943.sub.ir/ |
|||
|
|
۲۱:۲۵, ۷/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/بهمن/۸۹ ۲۱:۲۶ توسط Amir.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
|
سلام
اول که نام تاپیک رو خوندم تا چند ثانیه تو فکر بودم که چی میخواد موضوع این تاپیک باشه بحث خیلی خوبیه منم زیاد حرف نمیزنم فقط بگم که فی*ل*ترینگ ایران به شدت ضعیف داره عمل میکنه در واقع بهتر بود به جای گذاشتن یه روبات برای رصد و فی*ل*تر کردن سایت ها 4 نفر آدم رو استخدام میکردن که بیان این کار رو انجام بدن خیلی وضع فی*ل*ترینگ خرابه تا اونجایی که جرات نوشتن کلمه ف-ی-ل-ت-ر-ی-ن-گ رو نداریم نه این که نداریم حوصله اش رو نداریم چرا ؟ چون باید برید ارشاد اسلامی بعد فرم پر کنید و بعد زنگ بزنید و هزارتا دردسر دیگه که واقعا اذیت کننده است بهرحال بنده اصلا راضی از این سیستم نیستم یکی از دیگر عوامل آن فی*ل*تر کردن سایت های آپلود و مولتی آپـــ ـ ـلود است که اصلا هیچ دلیلی برای آن کار نمیبینم این لینک ها هم شاید به کارتان بیاید : گزارش سایت های خلاف کار کنترل اينترنت در ديگر کشورها یاعلی |
|||
|
|
۰:۴۸, ۸/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
سلام
برای بنده چند تا سوال پیش آمده : آیا در کشور ما هر چیزی که غیرقانونی هست الزاما حرام است؟ و هر چیزی که قانونی هست الزاما حلال؟ قانون رو چه کسانی تصویب می کنند؟ اعضای مجلس و ...اعضای مجلس رو چه کسانی انتخاب می کنند؟ چه کسی مخالف جهاد در راه خداست؟آیا معتقدیم که امر به معروف و نهی از منکر از مهمترین ستون های جهاد است؟آیا نباید خارج از حوزه فی*ل*ترینگ جهاد کرد؟ تا بحال بررسی کردید سودی که بانکها به مردم می دهند بدون رباست یا نه؟حلال است؟ پس کارمزد و مبلغ دیرکرد وام ها چطور؟اگر حرام است پس چرا قانونیست! اگر حمل اسلحه در داخل شهر غیر قانونی و حرام است پس چرا برای پلیس شهر قانونی و حلال است؟ اگر سایت های فی*ل*ترشده حرام هستند پس می توان به همه سایت های غیر فی*ل*تر اعتماد کرد و گفت حلال هستند؟ چرا دستگاه آنتن ماهواره اى حکم آلات مشترک را دارد ولی اینترنت نه؟ |
|||
|
|
۱۲:۱۸, ۸/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/بهمن/۸۹ ۱۲:۱۹ توسط oO DaViD Oo.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
سلام
دیروز یک سئوال برام پیش اومد توی اتوبوس که داشتم می رفتم سر کار ! چرا خود خدا موضوعات انحرافی و فساد آلود رو برای ما فی*لتر نکرده ؟ چرا یه سیستم فی*لترینگ درست نکرده که مثلا اگر چشممون به نامحرم افتاد سریع اونو شطرنجیش کنه ؟ چرا یه صفحه یا مکان درست نکرده که هر کی هر موقع اراده کرد گناه کنه ، تا خواست انجامش بده خدا انتقالش بده به اون صفحه یا مکان ؟!؟! به احتمال زیاد اون موقع ها که خدای عزیزم می خواست ما رو بیافرینه هنوز تکنولوژی فی*لترینگ وجود نداشته ولی الان اگه بخواد دوباره یه نسل جدید بیافرینه صد در صد این آپشن رو روش خلق می کنه ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۳:۱۳, ۹/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
خداوند چند چیز به ما داده:
چشم عقل اختیار راه |
|||
|
|
۲۰:۵۰, ۱۱/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/بهمن/۸۹ ۱:۲۱ توسط oO DaViD Oo.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۱۳, ۱۱/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
همون خدایی که به ما اعتماد کرده ،پیامبران و ائمه رو هم فرستاده و راه رو به ما نشون داده.
اگه این منطق رو قبول کنیم خود به خود باید قوانین رو نادیده بگیریم. مثلا حجاب! به نظر شما میشه توی حکومت اسلامی این طور عمل کرد که هر کس خواست با هر پوششی توی عموم ظاهر بشه؟ و دلیل این کار هم این قضیه بدونیم که خدا به همه عقل و شعور داده و همه خودشون می فهمن. تازه بیشتر سایتهایی که مطالب مستهجن رو ترویج می کنن نوجوونهایی رو هدف گرفتن که هنوز حتی بالغ هم نشدن!! و هنوز نمی تونن راه درست رو تشخیص بدن. در اسلام امر به معروف کنار نهی از منکر قرار گرفته. نباید این عقیده توی جامعه ترویج بشه که : همه چی خوبه! همه خوبن! همه دنیا گل و بلبله! یعنی جنبه سلبی دین رو از بین ببریم. دین رو تا جایی قبول کنیم که هیچ محدودیتی برامون نداره اما به محض اینکه جایی گفت نکن! جلوش جبهه بگیریم. |
|||
|
|
۰:۳۶, ۱۲/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم
بحث بسیار خوبی است فقط به این تناقض های شخصی من نگاه کنید؛ من اعتقاد دارم: 1- قانون به هرحال باید رعایت شود(یعنی من حتی به عنوان عابر پیاده سر همه ی چهارراه هایی که چراغ دارند آن قدر صبر میکنم که سبز شود) 2- کسی نمی تواند به حکم این که قانون به نظرش غلط می آید،خلاف آن عمل کند حتی اگر نظر او درست باشد و آن قانون غلط(عدم انجام این کار جامعه را به هرج و مرج می کشد و برای سایرینی هم که تشخیص درستی در غلط بودن قانون نداشته اند مجوزی می شود که قانون را بشکنند) 3- اگر فکر میکنیم قانونی غلط است باید تا وقتی که قانون است آن را رعایت کنیم و همزمان تلاش کنیم که درستش جایگزین شود. خب تا اینجا من ایده آلم اما... 1- روزی حداقل 2-3 ساعت کار با اینترنت به من آموخته است که سایتهای فاسد(از نظر اخلاقی) فی*لتر نمی شوند بلکه سایتهایی که دوستشان نداریم فی*ل*تر می شوند و این درحالی است که انحرافی که یک سایت مفسد اخلاقی ایجاد می کند قابل کنترل نیست، اما شبهات آن سایتها را کافی است که کمی به خودمان بجنبیم تا پاسخشان را بدهیم؛فی*لترینگ سایتها واقعا بداست. 2- اثر شبهاتی که آن سایتها وارد می کنند، خواه ناخواه از طریق قانون شکنان وارد بدنه ی جامعه می شود و چون منی که قانون شکنی را درست نمی دانم از شبهات خبرندارم، نمیتوانم پاسخشان را بدهم یا دیر پاسخ می دهم که با این کار دشمن را یک پله بالا برده ام. پس بصیرت را چگونه به جامعه بدهیم؟(البته قبول دارم که یک بخش بصیرت این است اما بالاخره یک بخش هست!) 3- سایتهای علمی در بسیاری از رشته ها فی*ل*تر میشوند و قانون عقل و طبیعتا شرع(ماحکم به العقل حکم به الشرع) میگوید که «اهم و مهم» کنم: مقام ولایت بر پیشرفت علمی بسیاربسیاربسیار تاکید دارند/مقام ولایت بر پیروی از قانون هم تاکید دارند؛ حالا بگویید کدامشان؟ این تناقضات هرکس را بنا به ظرفیت ها و عقاید و حدود دغدغه هایش به نتیجه ای میرساندو این نتیجه حتی اگر برای شخصی درست باشد الزاما برای دیگری درست نیست. دوستان! آخرالزمان است و مرزها و حدود خیلی به هم آمیخته شده اند... نظر من این است که قبح امری را که خدا دوست ندارد،نشکنید و هر کس به نتیجه ای که با خلوص نیت و بدون فریبکاری و دغلبازی با نفسش، به آن رسیده عمل کند و از پیشنهاد دادن نتایجی که به آنها رسیده به دیگران، احتراز کند. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |