|
استفاده از فی*لترشکن
|
|
۱۱:۴۹, ۵/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/بهمن/۸۹ ۱۲:۰۳ توسط oO DaViD Oo.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
دوستان بنده ترجیح می دم در این پست هیچ حرف اضافه ای نزنم و از قانون کپی پیست ! استفاده کنم !
به گزارش شيعه آنلاين به نقل از برنا، این روزها استفاده از فی*لتر شکن ها برای ورود به سایت های خبری، اطلاع رسانی، اجتماعی و فرهنگی که فی*لتر شده اند در میان مردم و به خصوص جوانان و دانشگاهیان رایج شده است. سعی کردیم حکم فقهی مراجع را درباره استفاده از آنها بپرسیم که سوال و جواب ها را می توانید، مشاهده نمایید. پرسش: استفاده از فی*لتر شکن ها با توجه به این نکته که قانونی نیستند، جهت ورود به سایتها و کسب اطلاعاتی که نیاز است (زناشویی، خانواده، سیاسی و ..) مجاز است؟ پاسخ دفتر رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت الله خامنه ای: تابع قوانين و مقررات مربوطه مىباشد. پاسخ دفتر حضرت آیت الله مکارم شیرازی: از قوانين و مقرّرات حکومت اسلامى تخلّف نشود. پاسخ دفتر حضرت آیت الله سیستانی: حضرت آيت الله اجازه نمي دهند. بر اساس قانون، اعضاي کارگروه مرکب از وزارتخانه هاي ارتباطات و فناوري اطلاعات اطلاعات فرهنگ و ارشاد اسلامي آموزش و پرورش سازمان تبليغات ناجا صدا و سيما و...) در راستاي وظايف و ماموريتهاي ذاتي خود مکلف به ايجاد سامانه رصد فضاي مجازي در دستگاه متبوع خود بوده و همچنين کليه ارائه دهندگان خدمات دسترسي و ميزباني نيز مکلف خواهند بود چنانچه با يکي از مصاديق مصرحه در اين فهرست مواجه شدند، بلافاصله مراتب را به دبيرخانه مستقر در دادستاني کل کشور اعلام نمايند. جرايمي در بند 5 اين فهرست آمده که شايد يکي از شايع ترين آن ها مربوط به شماره 7 اين فهرست باشد: 7 -انتشار في*لتر شکن ها و آموزش روشهاي عبور از سامانه هاي فی*ل*ترينگ ( بند ج ماده 25 قانون جرايم رايانه اي) استفاده از نرم افزارهاي موسوم به في*لتر شکن در دسته جرائم رايانه اي قرار دارد که مي تواند مجازات زندان هم داشته باشد فقط یه توضیح کوچیک بدم: بنده هیچ منظوری از زدن این پست ندارم فقط دوست داشتم دوستانی که از فی*لتر شکن استفاده می کنن فتاوی مراجع و قوانین مربوطه رو بدونن. یا علی |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۳:۴۱, ۱۴/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
با سلام
منم نظرمو بگم به نظر من گاهی اوقات این فی*ل*ترینگ بی جهت هست. چرا؟ مثلا سایت گوگل ترنسلیت وقتی بهش ادرس یک سایتی رو بدی بعضی سایتها توش فی*ل*تره. ![]() یا بعضی سایتهای دیگر هم باز نمیدنم به چه علت ولی بیخود باز فی*ل*تر میشن به نظر من اگه امر فی*ل*ترینگ درست و با هدف مشخص انجام بشه دیگه نیازی به ف ی ل ت ر شکن نیست
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |