|
صندلـــی داغ برای جناب "وحید110"
|
|
۱:۱۸, ۲/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/آبان/۹۰ ۳:۰۷ توسط mohamad.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت همه دوستان تالار بیداری اندیشه
بالاخره نظرسنجی هم به پایان رسید و سه نفر برای نشستن بروی صندلی داغ انتخاب شدن نفر اول جناب "بیداری اندیشه" با 43 رای نفر دوم جناب "علی 110" با 37 رای نفر سوم جناب "MESSENGER" با 36 رای ولی از آنجایی که ایشان در آخرین لحظه انصراف خود را اعلام کردند نفر چهارم یعنی جناب "وحید110" با 34 رای بروی صندلی داغ خواهند نشست. برای پرسیدن سوالات از دوستان مذکور فقط یک قانون وجود دارد: سوالاتی باید پرسیده شود که این عزیزان قادر به پاسخ گویی باشند. ![]() صندلـــی داغ برای جناب "بیداری اندیشه" صندلـــی داغ برای جناب "علی110" ![]() |
|||
|
|
۲:۱۷, ۲/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/آبان/۹۰ ۳:۴۴ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
با سلام . . . به عنوان اولین و سخت ترین سوالی که باید جواب بدید و حسابی بسوزید روی صندلی داغ . . . ![]() ![]() ![]() لطفا یک ویژگی خوب و یک ویژگی بد تک تک افراد زیر رو بگید! فقط قبلش تاکید و خواهش می کنم که حتما با صراحت ویژگی بد رو فراموش نکنید و نمیشه که از زیرش در برید! نکته : اصراری نیست که همه رو توی یک پست جواب بدید! پیشنهادم اینه که برای این که از جذابیت تاپیک تا انتها کاسته نشه ذره ذره جواب بدید! تذکر : اسم خودتون هم داخل این لیست هست و بنابراین باید راجع به خودتون هم اظهار نظر کنید! حلقه ی مدیران و مقامات بلند پایه : مدیران ارشد : 1.بیداری اندیشه 2.Mahdy2021 معاونین تالار : 1.وحید110 2. جوینده حق مدیران کل : 1.علی 110 2. mohamad 3. Reza_Jackman 4. parisan 5. zarati313 ناظرین فعلی : 1. guided 2. مسافر 3. ANTI satan 4. zohur12.ir 5. Seyed Mohsen 6. mohammad790 7. rastin 8.mehrnaz 9. s-eyvazi-sa 10. ELENOR 11. محب الزهرا 12. paradise 13. احیاء ناظرین سابق : 1. oO DaViD Oo 2. Ramin_Ghn کاربران ارزشمند : 1. MESSENGER 2. Khademolemam کارشناسان گروه : 1.سلمان 2. abay حلقه ی کاربران فعال، پیشرو و پایه ثابت : 1.EMPERATOR 2.منتقم زهرا 3.فاطمه خانم 4.علائم ظهور 5.m.shirazi80 6.idea 7.ANTi666 8.vavp 9.mosafer 10.Sms4815 11.محمود 12.mohammad.d حلقه ی سایر کاربران : تبصره : تعداد کاربرایی که نوشتم خیلی زیاده و ممکنه خیلی هاشون از اینجا رفته باشن و یا این که شما اصلا حضور ذهن برای پاسخگویی نداشته باشید! پس در این مورد اختیار با خودتونه و می تونید گزینشی پاسخ بدید! ولی اونایی رو که می شناسید حتما جواب بدید! 1. . . . 2.خودم ( mamad90 ) از اینجا به بعد اول به ترتیب سابقه و بعد هم پست های بالای 80 : 3. مهدی 4. فرهاد 5. یکدوست 6. 7parsa4 7. Mosi34 8. منتظر کوچولو 9. asier 10. K-1 11. امیر گیمر 12. arnh 13. rahbin 14. rajaby 15. ضد ماسون 16. seyyedi 17. omoridi 18. shia12 19. خادم الرضا 20. InsomniAc 21. akhevi 22. user313 23. ghadimi2 24. elecman_1984 25. Grace Dies 26. منتظر 14 27. roohi_issa 28. hesam110 29. Ahmad-A.R.M 30. یاران مهدی 31. Gryffen 32. ONLY66 33. خادم الامام 34. مجنون الحسین 35. محیصا 36. علی درستکار 37. MohammadSadra 38. nooromahdi 39. warior 40. Anti-satanism 41. shafagh_mah 42. GrievingAngel 43. سپهسالار 44. شهـاب 45. moje12.ir 46. نسیم 47. janali 48. sinasafaee 49. ANTI MASON 50. zaeim 51. netlog36 52. ريحانه الرسول 53. fereydun 54. meshkat 55. hamed313 56. bagheri4 57. A L I 58. libera 59. hajiali.m 60. 7zahra7 61. fire man 62. sarbaz 313 63. miley 64. Braveheart 65. Agha sayyed 66. wakeup2012 67. N.Mahdavian 68. dani 69. رهیافته 70. حسن عزتی 71. علیرضا110 در آخر از کسانی که اسمشون نیومد عذرخواهی می کنم . . . موفق بمانید یا علی |
|||
|
|
۲:۲۷, ۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
میگم برادر ممد اینارو یادت رفت:
72.خواجه حافظ شیرازی 73.مرحوم دکتر غریب 74. ای کیو سان و... ![]() آخه این لیست شما که خودش یه ماه کار میبره. |
|||
|
|
۲:۳۳, ۲/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/آبان/۹۰ ۲:۳۳ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
والا من هم خودم سه چهار ساعتی طول کشید تا این لیست رو جمع کنم!
و فقط به خاطر این همه رو آوردم که کسی از ما دلخور نشه! و درباره ی سایر کاربر ها هم گفتم که می تونن اختیاری جواب بدن و قطعا هم انتظار نمیره که همه رو دقیقا به یاد بیارن! یا علی |
|||
|
|
۲:۴۱, ۲/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/آبان/۹۰ ۲:۴۳ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
با توجه به اینکه در رای گیری به من رای ندادی به سوالت نصفه جواب میدم و فقط خوبی ها رو مینویسم
![]() البته فقط میشه روی شخصیت مجازی افراد قضاوت کرد. که با عالم واقع خیلی فرق داره واقعا سوال سختی پرسیدی مدیران ارشد : 1.بیداری اندیشه منطقی ارام متین . 2.Mahdy2021 واقع گرا معاونین تالار : 1.وحید110 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 2. جوینده حق مردی پشت پرده مدیران کل : 1.علی 110 محب اهل بیت 2. mohamad خوش سلیقه و عمل گرا 3. Reza_Jackman منتقد بزرگ سینما 4. parisan بی سر و صدا و مفید با احساس مسئولیت 5. zarati313 کسی که برای جواب خوب تحقیق میکنه |
|||
|
|
۲:۵۰, ۲/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/آبان/۹۰ ۲:۵۲ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
قبول نیست . . .
شما دارید جر زنی می کنید ![]() ![]() از مدیر ارشد می خوام که ایشون رو اخراج کنند یا اینکه ویژگی بد رو هم بگن! ![]()
|
|||
|
|
۲:۵۷, ۲/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/آبان/۹۰ ۳:۴۱ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
ناظرین فعلی :
1. guided شاعر و نویسنده 2. مسافر خوش خنده 3. ANTI satan صاحب 1 گیگ شکلک 4. zohur12.ir مبلغ 5. Seyed Mohsen خوش فکر 6. mohammad790 جوانترین مدیر 7. rastin عمل گرا .قاطع 8.mehrnaz مترجم قابل 9. s-eyvazi-sa مدیر یت سیستمی 10. ELENOR پسر خوب 11. محب الزهرا ![]() 12. paradise ارام متین . خوش سلیقه 13. احیاء کاربران ارزشمند : 1. MESSENGER برادر بزرگ _مشاور قابل اعتماد ![]() (۲/آبان/۹۰ ۲:۵۰)mamad90 نوشته است: قبول نیست . . . برادر عیب کسی رو که در ملا عام نمیگن . اونم در محیط مجازی که نمیشه کسی رو شناخت!! همینم که جواب دادم به خاطر گل روی دوستان بود . مغزم هنگ کرد از بس فکر کردم!!! ویژگی بد خودم اونقدر هست که روم نشه عیب کسی رو بگیرم . محمد جان بد جوری داغش کردی برادر . رحم کن . یا حق |
|||
|
|
۳:۰۶, ۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
آقا وحید در مورد ورزشهای رزمی که بلدین هم توضیح بدین
![]() اصلا چجوری این همه ورزش رو یاد گرفتین و مربی شدین؟ |
|||
|
|
۳:۳۰, ۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۲/آبان/۹۰ ۳:۰۶)amin0151 نوشته است: آقا وحید در مورد ورزشهای رزمی که بلدین هم توضیح بدینداستان ورزش رزمی کار کردن بنده خودش ماجرا هایی داره بنده عمویی دارم که زمان انقلاب در یک درگیری فرمانده گارد شاه رو میزنه و مجبور میشه فرار کنه . بعد از اون تا زمانی که انقلاب پیروز میشه زیر نظر یک استاد چینی چند سال ورزشهای رزمی رو یاد میگیره و البته توی انقلاب هم شرکت داشته . ایشون خیلی مذهبی خوش هیکل مهربون و ... بود و از کودکی برای بنده الگو خیلی هم محبوبیت داشت بین مردم و همه میشناختنش . جزو اولین کسانی بود که این ورزش رو اورد ایران . اون زمان هم کنگ فو ممنوع بود ایشون در منزل خودشون برای بچه مذهبی ها کلاس میزاشت . بنده خیلی کوچیک بودم و حدود 35 تا از شاگرداش شهید شدند . علا وه بر این بچه که بودم ریزه میزه و همیشه هم توی دبستان کتک میخوردم . درسم هم خیلی خوب بود و همیشه مورد حسد بودم . خوب با این اوصاف دنبال چیزی بودم که بتونه این ضعف رو جبران کنه و از دبستان و قبلش شروع کردم ورزش . و چون عموی دیگرم (که شهید شد ) وصیت کرده بود که هوای من رو داشته باشند . بطور خاص ورزش میکردم و یاد میگرفتم . ورزش اصلی من کونگ فی چینی بود . اما چون عشق ورزش بودم توی مسجدمون (اول راهنمایی) موتای هم میرفتم ... برای شرکت در مسابقات سبک های دیگر ... و دوستانی داشتم که به هم دیگه ورزش خودمون رو یاد میدادیم ... تا زمانی که دبیرستان رسیدم و بعد از اون حرفه ای ورزش میکردم . صبح ظهر شب . چند تا باشگاه و سبک مختلف . مثلا برای سرعت پا تکواندو . برای درگیری نزدیک جودو .... چند تا مقام قهرمانی هم هست .که از دوران ورزشکاری یادگار مونده البته ورزشهای دیگه هم بود . پینگ پنگ در حد تیم شهرستان . بقیه تفریحی ... بعدش هم خدمت سربازی رفتم توی تیپ تکاور سپاه و .... البته حالا فکر نکنید به قول اقای مسافر یه ادم خشن اندازه داداش کایکو هستم!! نه . قد و هیکل معمولی اخلاق اروم . خیلی هم ورزش به دردم خورد . خدا را سپاس یه زمانی که جوان بودیم و دل پاکی داشتیم به عشق سربازی اقا (عجل الله تعالی فرجه الشریف) ورزش میکردیم ..... یه زمان کمی هم مربی شدم . ولی وقتش نبود . مربی گری جلوی پیشرفت رو میگرفت برای همین مدت زیادی مربی گری نکردم . استاد ورزش رزمی ما خیلی انسان گلیه . ایشون روی مذهبی شدن حقیر خیلی اثر داشت . اهل عرفان بود و یه محبوبیت عجیبی دارند ... خدا حفظش کنه التماس دعا |
|||
|
|
۵:۵۱, ۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
ما رو نگفتید وحیدخان
![]() ------------------------------- خدا رو چطور می شناسید؟ |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| صندلـــی داغ برای جناب "بیداری اندیشه" | mohamad | 42 | 25,225 |
۶/آبان/۹۰ ۱۰:۰۳ آخرین ارسال: بیداری اندیشه |
|

![[تصویر: v110.jpg]](http://networkan.persiangig.com/image/bidari-andishe/hot/v110.jpg)

![[تصویر: blush.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/blush.gif)