کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 59 رای - 4.64 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کجائید ای شهیدان خدایی
۱۷:۱۴, ۶/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۸۹ ۱۷:۱۶ توسط oO DaViD Oo.)
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام خدمت دوستان عزیزم

این تاپیک رو با این نیت شروع می کنم که یادی بکنم از کسانی که غیورانه و مردانه با دلی مملو از آرزوی وصال حق و برای حق به نبرد با باطل رفتند و شاهد لقای دوست شدند

امیدوارم که همیشه به یاد این عزیزان باشیم و خودمان هم آرزوی شهادت و لیاقتش را داشته باشیم

.( آل عمران ).
وَلاَ تَحْسَبَنَّ الَّذِينَ قُتِلُواْ فِي سَبِيلِ اللّهِ أَمْوَاتًا بَلْ أَحْيَاء عِندَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ
هرگز كساني را كه در راه خدا كشته شده‏اند مرده مپندار بلكه زنده‏اند كه نزد پروردگارشان روزي داده مي‏شوند

دوستان خاطراتی که در مورد شهدا دارند رو در این تاپیک ارسال کنند تا بقیه ی دوستان هم استفاده کنند

با تشکر
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shia12 ، ياس ، ANTI satan ، MAHDI59 ، یاران مهدی ، MohammadMeraj ، Ramin_Ghn ، FOADG ، حلما ، خادمة الزهرا ، Abasaleh ، ali73 ، help me ، nasimesaba ، pop110 ، N.Mahdavian ، باهتول ، فاطمه الزهرا ، m.hossein ، only_y2d ، peimane ، saloomeh ، vahrakan ، شهیدطیبه واعظی ، فدک زهرا ، Farzaneh ، erfaneh ، netlog36 ، azade ، ali.khm ، taleb ، بچه شیعه ، السا ، حقیر ، mahdy30na ، freewish ، hesam110 ، حسن.س. ، یاوران مهدی ، *مهاجر* ، مفقود الاثر ، fateme.R ، عماره ، omidman ، sina369 ، میثاق ، ali0077 ، آفتاب ، Night moans ، MohammadSadra ، محمد امین + ، عبدالرحمن ، soheyl68 ، حسن عزتي ، fiftynine ، سیمرغ ، مصباح ، نورالسادات ، Nmm ، آیات ، sagheb ، شیدا ، غریب ، fafa*

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۹:۴۸, ۱/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/اردیبهشت/۹۰ ۲۰:۲۴ توسط یاران مهدی.)
شماره ارسال: #11
آواتار
سلام
سردار شهید شوشتری:
دیروز از هرچه بود گذشتیم امروز از هرچه بودیم!!
آنجا پشت خاکریز بودیم و اینجا در پناه میز!!!!!!!!!
دیروز دنبال گمنامی بودیم و امروز مواظبیم ناممان گم نشود!!!!!!!!!!!!!!
جبهه بوی ایمان میداد و اینجا ایمانمان بو میدهد!!!!!!!!!!
الهی نصیرمان باش تا بصیر گردیم ،بصیرمان کن تا از مسیر بر نگردیم و آزادمان کن تا اسیر نگردیم......
یاعلی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، rastin ، MohammadSadra ، MohammadMeraj ، sunrise59 ، Ramin_Ghn ، حلما ، شهیدطیبه واعظی ، ali.khm ، Farzaneh ، عشقم کربلا
۱۹:۴۲, ۸/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
به نام خدا

قوانین شهید سید مجتبی علمدار برای نزدیکی به خدا

[تصویر: alamdar.gif]

قانون اول
خداوندا ! اعتراف می کنم به این که قران را نشناختم و به آن عمل نکردم .حداقل روزی ۱۰ آیه قران را باید بخوانم ، اگر روزی کوتاهی کردم و به هر دلیل نتوانستم این ۱۰ آیه را بخوانم روز بعد باید حتما یک جزء کامل بخوانم
تاریخ اجرا :69/5/4

قانون دوم
پروردگارا اعتراف می کنم از این که نمازم را به معنا نخواندم و حواسم جای دیگری بود در نتیجه دچار شک در نماز شدم .حداقل روزی دو رکعت نماز قضا باید بخوانم اگر به هر دلیل نتوانستم این دو رکعت نماز را بخوانم روز بعد باید نماز قضای یک ۲۴ ساعت را بخوانم .
تاریخ اجرا : 69/5/11

قانون سوم
خدایا اعتراف می کنم از این که مرگ را فراموش کردم و تعهد کردم مواظب اعمالم باشم ولی نشد.حداقل هر شب قبل از خواب باید دو رکعت نماز تقرب بخوانم اگر به هر دلیل نتوانستم روز بعد باید ۲۰ ریال صدقه و ۸ رکعت نماز قضا به جا بیاورم.
تاریخ اجرا 69/5/26

قانون چهارم
خدایا اعتراف می کنم از این که شب با یاد تو نخوابیدم و بهر نماز شب هم بیدار نشدم حداقل در هر هفته باید دو شب نماز شب بخوانم و بهتر است شب پنج شنبه و شب جمعه باشد اگر به هر دلیل نتوانستم شبی را به جا بیاورم باید به جای هر شب ۵۰ ریال صدقه و ۱۱ رکعت نماز را به جا بیاورم .
تاریخ اجرا : 69/6/16

قانون پنجم
خدایا اعتراف میکنم به اینکه (خدا میبیند ) را در همه کارهایم دخالت ندادم و برای عزیز کردن خود کار کردم.حداقل در هر هفته باید دو صبح زیارت عاشورا و صبحهای جمعه سوره الرحمن را بخوانم.اگر به هر دلیلی نتوانستم زیارت عاشورا را بخوانم باید هفته بعد ۴ صبح زیارت عاشورا و یک جز قران بخوانم و اگر صبح جمعه ای نتوانستم سوره الرحمن بخوانم باید قضای آنرا در اولین فرصت به اضافه ۲ حزب قران بخوانم.
تاریخ اجرا : 69/7/13

قانون ششم
حداقل باید در آخریم رکوع و در کلیه سجده های نمازهای واجب صلوات بفرستم.اگر به هر دلیلی نتوانستم این عمل را انجام دهم باید به ازای هر صلوات ۱۰ ریال صدقه بدهم و ۱۰۰ صلوات بفرستم.
تاریخ اجرا : 69/8/18

قانون هفتم
حداقل باید در هر بیست و چهار ساعت ۷۰ بار استغفار کنم.اگر به هر دلیلی نتوانستم این عمل را انجام دهم در بیست و چهار ساعت بعدی باید ۳۰۰ بار استغفار کنم و باز هم ۳۰۰ به ۶۰۰ تبدیل می شود.
تاریخ اجرا : 69/9/30

قانون هشتم
هر کجا که نماز را تمام میخوانم باید ۲ روز روزه بگیرم.بهتر است که دوشنبه و پنجشنبه باسد.اگر به هر دلیل نتوانستم این عمل را انجام دهم در هفته بعد باید به جای دو روز ۳ روز و به ازای هر روز ۱۰۰ ریال صدقه بپردازم.
تاریخ اجرا : 69/11/19

قانون نهم
در هر روز باید ۵ مسئله از احکام حضرت امام (رحمة الله علیه) را بخوانم.اگر به هر دلیلی نتوانستم این عمل را انجام دهم روز بعد باید ۱۵ مسئله را بخوانم.
تاریخ اجرا : 70/1/14

قانون دهم
در هر بیست و چهار ساعت باید ۵ بار تسبیحات حضرت زهرا (سلام الله علیها) برای نماز های یومیه و ۲ بار هم برای نماز قضا بگویم.اگر به هر دلیل نتوانستم این فریضه الهی را انجام دهم باید به ازای هر یکبار ۳ مرتبه این عمل را تکرار کنم.
تاریخ اجرا : 70/3/15

به نقل از: لبخندهای خاکی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، یاران مهدی ، Seyed Mohsen ، خادم الامام ، rastin ، yektasepas ، بیداری اندیشه ، MohammadMeraj ، محب الزهرا ، خادمة الزهرا ، شهیدطیبه واعظی ، jamandeh ، ali.khm ، بچه شیعه ، taleb ، شیدا ، Farzaneh ، میلاد.م ، ali0077 ، fiftynine ، mahyamatin ، rahi
۹:۲۲, ۹/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #13
آواتار
اینها کسانی هستند که گمشده دارند
هر وقت ما هم حقیقتاً گمشده داشتیم و در راه یافتنش از همه ی سرمایه هامون استفاده کردیم به امیدخدا حس خواهیم کرد
إن جاهدو فینا لنهدینهم سبلنا
همانا هر کس حقیقتاً در راه ما مجاهدت کند او را به راههایمان هدایت خواهیم کرد (راه های لقای خدا!!!!)

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاران مهدی ، Ramin_Ghn ، محب الزهرا ، خادمة الزهرا ، حلما ، شهیدطیبه واعظی ، ali.khm ، taleb ، Farzaneh ، ali0077
۱۱:۳۹, ۹/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #14
آواتار
دوستان عزیز من ، هر که به اندازه ظرفیت خود از دریای بیکران محبت امام زمان برخوردار میشود مانمیتوانیم بگوییم که آیا یکی از یاران آن حضرت هستیم یانه زیرا هرکس درزندگی میتواند اعمال خود را خود،بسنجد حتما خدا هر که را رابخواهد هدایت میکند حتی اگر تا لحظه آخر درگمراهی باشد مثل حر که آزاده شهید شد پس در زندگی هر چه باشیم به قول مولایمان حسین آزاده باشیم حتی اگر دین نداشته باشیم حتما آزاده خواهیم مرد[/
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی
۲۱:۱۹, ۱۳/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اردیبهشت/۹۰ ۲۱:۳۱ توسط yektasepas.)
شماره ارسال: #15
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcTT-3bSqaMzd-Qlied4Nfq...GzImVD2Dbl]
به مناسبت اجلاسیه 14600شهید شیراز یادی ازسید الشهداء شهر شیراز
حضرت احمدبن موسی( علیه السلام) نگین درخشنده وتابناک شهر شیراز ، شهیدی پاک از سلاله ی پیامبر اسلام(صلی الله علیه و آله) و از امام زادگان بزرگ وفرزند حضرت موسی بن جعفر (علیه السلام)و برادر امام رضا (علیه السلام)، انسان بزرگی که مانند اجداد طاهرینش شیفته و تشنه ی هدایت انسانها ونگران گمراهی آنها بود به همین خاطر با دست خط مبارکش هزاران قرآن نوشت تا قرآن زنده بماندو هدایت انسانها ادامه پیدا کند زمانی که برای دیدن و زیارت برادر بزرگوارش امام رضا (علیه السلام) به ایران آمد در نزدیکی شهر شیراز با عمال مامون ملعون و حکّام ظالم فارس درگیر شد و بعد از نبردی سخت وسنگین نا جوانمردانه و مظلومانه به شهادت رسید و مکان شهادتش مزار پاکش شد و مزارش مراد عاشقان و حاجتمندان .
کسی چه میداند شاید پس از ریخته شدن خون پاکش خداوند خواست که مزارش این شهر رامتبرک کند و اولین شهید وسیدالشهداء شهر شیراز شود و انسان ها با انفاس قدسیش و به یمن وجودش هدایت شوند و باب مبارک شهادت در این شهر نیز باز شود و 5000 شهید از شیراز تقدیم اسلام شود تا درخت اسلام با این خونها آبیاری و دین خدا یاری شود تا زمانی که ان شاء الله ثمر دهد و زمینه ساز حکومت حضرت مهدی (عج الله تعالی فرجه الشریف )شود .
برای شادی روح حضرت احمدبن موسی ، امام ، شهداو سلامتی مقام معظم رهبری صلوات
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aliakbar ، MAHDI59 ، oO DaViD Oo ، rastin ، netlog36 ، یاران مهدی ، خادمة الزهرا ، شهیدطیبه واعظی
۱۲:۳۹, ۱۴/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/اردیبهشت/۹۰ ۱۴:۳۹ توسط yektasepas.)
شماره ارسال: #16
آواتار
[]
بسم الله الرحمن الرحیم
به مناسبت اجلاسیه شهدا در شیراز

متن کوتاه ادبی تحت عنوان :
شجاعانی از جنس امیر المؤمنین علی ابن ابیطالب ( علیه السلام)

مقام معظم رهبری در گلزار شهدای شیراز (منبع سایت حزب الله شیراز)

[تصویر: 9802_886.jpg]

سخن از قهرمانانی است که از سرزمین ماسر برآوردند و زندگانی ومتاع قلیل دنیا را با حیات جاودانی معامله کردند و با نثار جانشان در راه پروردگار سرزمین مارا صلابت بخشیدند و« با حماسه هایشان ستارگانی شدند در آسمان تاریخ ما» (1).
هدف مقدسشان به آنها تقدس بخشید و آنها به سرزمین ما قداست .
قهرمانانی نه ازنوع رستم و سهراب و اسفندیار که قهرمانان نهضت وجنگ ما نه پیلتن که بلند روح بودند و نه گرزی آهنین در دست که گرزشان اراده ی آهنینشان بود و نه کلاه خودی برسر که کلاه خودشان ایمان راسخ و تقوایشان بود .
شجاعانی با پیکرهای نحیف از جنس امیر المؤمنین علی ابن ابیطالب (علیه السلام)که می فرمود: «چنان است که می شنوم که یکی از شما می گفت :« اگر خوراک پسر ابی طالب این است به ناچار ضعف وناتوانی در مبارزه با هم آوردان وتهمتنان بر او چیره خواهد گشت »ولی به خدا سوگند که من در از خیبر به قدرت بازو وبه به قوّت حاصل از خوراک بر نگرفتم که نیرویی ملکوتی و روحی که از نور پروردگار رخشان بود مرا در این کار تأیید نمود .(2)
آری آن دلیر مردان با تأسّی به مولای خود هوای نفس خود را زیر پا گذاشتند پوزه ی شیطان را به خاک مالیدند و پیروز و سربلند از جهاد اکبر پا به عرصه ی جهاد اصغر گذاشتند و دوست را مفتخر ودشمن را به حیرت وزبونی واداشتند .(3)
به راستی آیا اسطوره های شاهنامه نیز این صفت داشتند که با نام پهلوانی ستوده شدند ؟
آفریننده ی پهلوانان افسانه ای شاهنامه اگر زمان اینها رادرک می کرد دیگر مجبور نبود به خود زحمت دهد و برای سرزمینش اسطوره بیافریند .
او سرزمین خود را شاید باور نداشت که دل به اسطوره خوش داشت؟!!!!!
منابع :
1) مقام معظم رهبری
2) کتاب نشان از بی نشانها
3) کلام شهید آوینی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، MAHDI59 ، خادمة الزهرا ، شهیدطیبه واعظی
۱۶:۵۷, ۱۴/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/اردیبهشت/۹۰ ۱۶:۰۱ توسط yektasepas.)
شماره ارسال: #17
آواتار
[/quote][quote]
بسم الله الرّحمن الرّحیم

[تصویر: index.php?module=thumbnail&file=...go6fqb.jpg][تصویر: index.php?module=thumbnail&file=...mnhocc.jpg]]

به مناسبت بر گذاری اجلاسیه بزرگداشت 14600شهید استان فارس

الّذین جاهدو فینا لنهدینّهم سبلنا
یکی از شهدا وقهرمانان سپاه 14600 نفری شهیدان استان فارس شهید عزیز امیری 0 (فرمانده و مسئول طرح عملیات تیپ 46 الهادی)
در خردادماه 1342 با اراده ی کن فیکونی خمینی هستی یافت، همان زمانی که اراده ی خمینی اراده ی خداشد و فرمود فرزندان و یاوران من اکنون در گهواره ها و در دامان مادرانشان هستند .
اسفند ماه 42 ، مصادف با روز های اول ماه رمضان بود که روزه ی مادر با تولّد او شکسته شد .
به توصیه ی پدر بزرگش که از روحانیون شیراز و فرزندان حضرت موسی بن جعفر (علیه السلام)و سادات بزرگوار بود نامش را عزیز گذاشتند ، اما خود نمیدانستند که این نام را خدا وند تعالی بر فرزندشان گذاشته است .
زیرا مصداق واقعی عزیز بود ،عزیز به معنای شکست ناپذیر ، شکست ناپذیر در مقابل شیطان . نامش برازنده وجود و هستی اوشد، فطرت خود را آلوده به گناه نکرد . عالم پیش چشمش کوچک بود ، بنده ای بود حق طلب و تسلیم فرمان پروردگار و آماده برای انجام مأ موریتهای خداوند .
با اینکه طلبه بود تا فریاد خاموش و بی صدای ملّت افغانستان راشنید در جهاد برای خدا با آنان همراه شد ، بعد از آن برای کردستان احساس مسؤولیت بیشتری کرد و زمانی که جنگ تحمیلی و دفاع مقدس شروع شد بدون معطلی به عضویت سپاه در آمد وبه فرمان امام خمینی لبیک گفت و عازم جبهه ها شد حلّاج صفت اینقدر چوبه ی دار خودرا بردوش کشید تا پس از بارها زخمی شدن و ابراهیم گونه امتحان پس دادن وخسته نشدن بالاخره خون خود را به حضرت حسین بن علی (علیه السلام) تعارف کردو جواز قبولی خالصانه را از پروردگار دریافت کرد وبه خیل شاهدان پیوست . بوی عطر گل رز هنوز که هنوز است همه بستگانش را به یاد او می اندازد .

این عکس عکس بسیار عجیبی است .
تعدادزیادی ازجمع زیر به شهادت رسیده اند.آن که پیرا هنش قهوه ای هست شهید امیری هست . ان شاءالله نام شهدای دیگر راهم پیدا می کنم و می نویسم .
[تصویر: 6fbve0y313nxktc7q06.jpg]
[تصویر: c824be2be6ac.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: parisan ، rastin ، MAHDI59 ، یاران مهدی ، خادمة الزهرا ، mohamad ، شهیدطیبه واعظی
۱۱:۵۳, ۲۱/اردیبهشت/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/اردیبهشت/۹۰ ۸:۵۴ توسط mohammad790.)
شماره ارسال: #18
آواتار
بسم الله

من یه چیزی شنیدم از شهید عباس دوران (خلبان دوران جنگ) که وقتی میگن بلند میشده تا هدف رو نمیزده نمیشسته و آخرین بار هم که میره قرار بوده محل یه کنفرانس رو تو عراق بزنه و خلاصه هواپیماها و ضد هوایی دشمن اجازه نمیدن این کارو بکنه و مجبور میشه برگرده چون سوختش رو به اتمام بوده ولی برنمیگرده و با هواپیما میره تو محل کنفرانس و شهید میشه...Angel Angel Angel

ایشون از خلبان های خیلی خفن بوده میگن یه بار تو خاک عراق بوده دوتا هواپیما سوخو عراق میان روش لاک میکنن و میگن باید بشینی تو خاک عراق ایشون برمیگرده به کمک خلبان میگه: میخوای برگردی نوژه؟ کمک خلبان هم میگه خب کیه که نخواد، ولی چجوری ؟ شهید دوران هم میگه محکم بشین و یکدفعه هواپیمارو (f14) سروته میکنه و تا پایگاه نوژه برعکس میاد... (یعنی کف هواپیا رو به آسمون بوده)

اون دوتا سوخو هم تابیان دور بزنن هدف از لاک درمیاد...

یا الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، parisan ، یاران مهدی ، Seyed Mohsen ، netlog36 ، yektasepas ، MAHDI59 ، Ramin_Ghn ، خادمة الزهرا ، mohamad ، شهیدطیبه واعظی ، ali.khm ، Farzaneh
۱۲:۳۵, ۲۱/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #19

باتشکر ازجناب mohammad790بابت زنده کردن نام این خلبان شهیددراین تالار.
لازم دونستم این نکته کوچیک روبگم:
اسم این خلبان رشید عباس دوران هست.
جهت تکمیل صحبت های شما:

[تصویر: vlzhwiupzq4xbuii9ysm_thumb.jpg]

این هم تصویری از مزار این شهید (درشیراز):
[تصویر: m9evfpi8w7wzycc91qi_thumb.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: parisan ، یاران مهدی ، Seyed Mohsen ، netlog36 ، mohammad790 ، yektasepas ، MAHDI59 ، Ramin_Ghn ، خادمة الزهرا ، شهیدطیبه واعظی ، ali.khm ، taleb
۲۱:۳۳, ۲۸/اردیبهشت/۹۰
شماره ارسال: #20
آواتار
رفقا خدا توفیقتون بده
عجب تاپیکی داره میشه
خدا به همه ی ما توفیق بده و خلوص ما رو زیاد کنه ان شالله

به این تاپیک ارزشمند هم روز به روز برکت بیشتری به حرمت شهدا و امام شهدا و راه شهدا عنایت کنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حلما ، شهیدطیبه واعظی ، ali.khm ، taleb ، Farzaneh
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
2 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا