|
مباحثی پیرامون دکتر علی شریعتی
|
|
۱۷:۲۱, ۶/بهمن/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/بهمن/۸۹ ۲۳:۰۷ توسط K-1.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت تمامی دوستان ببخشیدا نمیخواهم توهین کرده باشم ولی من از چند وقت پیش این سوال برایم پیش امد که ایا دکتر علی شریعتی فراماسونر است یا خیر ؟ هر چیزی از ایشان پیدا کردید خوشهالیم بدون هیچ چشم داشتی در این پست قرار دهید . |
|||
|
| آغاز صفحه 10 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۳۸, ۲/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #91
|
|||
|
|||
|
قلم میتونه احساس باشه وخیلی چیزای دیگه ... همیشه از ذهن یا کلاً تفکر نیست!!!
ولی اگر چیز دیگه ای باشه و در قالب تفکر بیاد خطرناکه ! |
|||
|
|
۰:۴۵, ۲/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #92
|
|||
|
|||
(۲/فروردین/۹۱ ۰:۳۸)heifa نوشته است: قلم میتونه احساس باشه وخیلی چیزای دیگه ... همیشه از ذهن یا کلاً تفکر نیست!!!تمام حرکات ما توش احساس دخیله اگر احساس نکنی که کشور در خطره اقدام به تصحیح نمی زنی بعد از اینکه احساس ذهن رو به تکاپو واداشت که یه عکس العملی رخ می ده! شما تنها با احساستون می تونید چیزی بگید که به این گیرایی باشه؟ می گن هر چیز که از دل بر آرید لاجرم بر دل نشیند ولی این یه چیز دیگه است این دل منظور فواد هستش ! چیز دیگه ای باشه خب مثلا منظورتون تفکر دیگه ای هستش مثل نئو لیبرالی یا کاپیتالیسم که خودش رو می خواد تویه پوست گوسفند معرفی کنه؟ اگر اینطوری بود که بعد از گذشت سال ها روشنفکران حال حاضر می تونستند روشون مانور بدن و زیر سوال ببرنشون! |
|||
|
|
۰:۴۵, ۲/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #93
|
|||
|
|||
|
|
۰:۴۹, ۲/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #94
|
|||
|
|||
|
اگر کسی عقاید خطر ناک داشته باشه به تدریج تو نوشته های اون نویسنده تجلی پیدا میکنه و منتقدان هم به راحتی مشکل رو پیدا میکنن.در ضمن هر کتابی از دکتر خوندم همیشه یاد پیامبر و ائمه بودن.زیبا ترین جمله های ادبی رو هم در مدح آن بزرگواران استفاده کردن
|
|||
|
|
۰:۵۷, ۲/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/فروردین/۹۱ ۱:۰۱ توسط heifa.)
شماره ارسال: #95
|
|||
|
|||
|
اونقدری که قلم ایشون مدح شده و جملات ایشون مدح شده ...تفکر و سیر بحث در مورد یه مسئله مدح نشده چون (به نظرم)پراکنده مینوشتند ...
مثلا جمله ای که در مورد امام حسین (علیه السلام) فرمودند که .... به جای زخم ها..... یک بعد نگری زیاد داشتند ...اونقدری که به بعد انسان توجه دارند به بعد روح توجه ندارند ... معنویت رو در قالب انسان بیشتر میدیدند ...درسته همه کتاب هاشونو مطالعه نکردم ولی جملات زیادی از ایشون خوندم ... و همه همین مطلب رو به من رسوندند... امیدوارم از بحث خسته نشده باشید ... لذت میبرم که اینقدر با تعمل و تحمل جواب میدید ![]() اگر هم به نظرتون ادامه بحث برای فردا بماند زیاد وقت شما رو نگیرم ![]() گفتم تو دربایستی قرار نگیرید...
|
|||
|
|
۱:۰۴, ۲/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #96
|
|||
|
|||
|
کتاب کویر بخش 4
دوست داشتن از عشق برتر است. کتاب کویر بخش 1 توصیف کویر کتاب فاطمه فاطمه است. فکر کنم از صفحه 40 به بعد. کتاب علی حقیقتی بر اساطیر جهان اینا رو مطالعه کنید ببینید به چقدر به بعد روح توجه کرده.(البته یکم درک برای گرفتن مطلب میخواد) دوست داشتن از عشق برتر است . عشق از غریزه سرچشمه میگیرد ولی دوست داشتن از روح. هرچه از غریزه بیاید بی ارزش است اما دوست داشتن از روح به وجود می اید و هر چقدر روح ارتفاع بگیرد دوست داشتن نیز به همان اندازه اوج میگیرد. |
|||
|
|
۱:۰۵, ۲/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #97
|
|||
|
|||
(۲/فروردین/۹۱ ۰:۵۷)heifa نوشته است: اونقدری که قلم ایشون مدح شده و جملات ایشون مدح شده ...تفکر و سیر بحث در مورد یه مسئله مدح نشده چون (به نظرم)پراکنده مینوشتند ...من برای پراکنده گویی فقط می تونم بگم که قران بهترین نوع داستان گویی رو داره دیگه خودش هم خودش رو تعریف کرده و به قولی با خودش کلی حال کرده! تویه قران می بینیم که در مورد مثلا داستان فرعون تویه این سوره یه چیزی گفته تویه سوره ی دیگه چیز دیگه یا مثلا تویه داستان یوسف (علیه السلام) پراکنده گوییش باعث شده که از پرداختن صرف یه داستان سکسی جلوگیری بشه و بجه ی تازه به بلوغ رسیده هم بخونه بهش شهوت و غریزه دست نمی ده این پراکنده گویی خودش هنریه به طوری که از این پراکنده گویی باید به نتیجه ای رسید این ارزش اثرات دکتر شریعتی رو بالا برده تا هر کسی نتونه به اصل موضوع پی ببره! در مورد یه بعد گرایی خب من نمی تونم کمکی کنم شرمنده ام چون چیزی نمی دونم ازش ! انشالله کمک کرده باشه! |
|||
|
|
۱:۱۴, ۲/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #98
|
|||
|
|||
|
در مورد بعد روح و انسان پیشنهاد میکنم این کتاب رو بخونید
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-13151.html در مورد قرآن کریم خیلی سطحی تشبیه کردید کمی بهتر و بزرگتر فکر کنید ... بحث قرآن کریم قوانین خودشو داره در این کتاب اسمانی در موقع بخصوصی مثال اورده شده که به اون صورت قصص پیامبران کتابت شده ... و سیر نزول قرآن کریم این نبوده ... دو مبحث کاملاً جداست! |
|||
|
|
۱:۱۷, ۲/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #99
|
|||
|
|||
(۲/فروردین/۹۱ ۱:۱۴)heifa نوشته است: در مورد بعد روح و انسان پیشنهاد میکنم این کتاب رو بخونیدنه چرا جداست؟ سریال لاست رو دیدید؟ سریال لاست کلا بر پایه نوع داستان گویی قرآن هستش که یکی از ناب ترین سریال های استراتژیک شده! هیچ چیزی رو ما نمی تونیم جدا کنیم از هم این جا بحث من نیستم که عقلم ناقصه بحث افرادی هستش که ذهنشون خیلی از سطحی که من هستم فاصله داره و من جلوشون هیچم! باید نوع تفکر و قدرت ذهن شخص رو هم در نظر گرفت! |
|||
|
|
۱:۱۸, ۲/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/فروردین/۹۱ ۱:۲۰ توسط black.)
شماره ارسال: #100
|
|||
|
|||
|
این لینکی که گذاشتین بی ربط به نوشته های شریعتی هست.
دکتر شریعتی اغلب تو کتاب هاشون آسیب شناسی و راه کار مشکل رو بیان کردن. من ندیدم که تو کتاب هاشون به دنبال اثبات خدا یا اصول دین باشند چون همه اینها رو از قبل قبول داشته. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |