کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام



ارسال پاسخ  به روز آوری
 
رتبه به موضوع
  • 36 رای - 4.44 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اخبار وضعیت و تحولات مصر
۱۸:۲۴, ۶/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
نقل قول:جامعه بسیار جوان مصر در این تظاهرات پلاکاردهای رنگارنگی را در دست داشتند که روی آنها نوشته شده بود: «بن علي تو را صدا مي‌زند، بن‌علي در جده منتظر توست»، «مبارك، هواپيما منتظر توست»، «زين‌العابدين اكنون نوبت كيست»، «مصر مثل تونس است»، «برو بيرون مبارك»، «جمال به پدرت بگو ملت از تو بيزار است».


سرویس بین الملل ـ روز گذشته، صدها هزار مصری با آمدن به خیابان‌ها خواستار رفتن حسنی مبارک از کشور، برداشتن حالت فوق‌العاده که سه دهه است در این کشور برقرار است و همچنین لغو قانون پایین‌ترین دستمزدها شدند.

به گزارش «تابناک»، تظاهرات دیروز مردم مصر که به تاسی از انقلاب مردم تونس و در «روز خشم» صورت گرفت، پس از انتفاضه ژانویه 1977 بی‌سابقه بوده است. شهرهای بزرگ مصر شاهد تظاهرات بی‌سابقه‌ای بود که همه خواستار رفتن دیکتاتور این کشور بودند. در حالی که این تظاهرات با وجود هشدارهای مقامات امنیتی مبنی بر برخورد شدید با هر گونه تجمعی برگزارش، وزارت کشور مصر جنبش‌های اخوان‌المسلمین، جمعیت ملی برای تغییر و جنبش ششم آوریل را متهم به طرح «شعارهای تحریک‌کننده» کرد.

روزنامه «القدس العربی» چاپ لندن در این باره نوشت: در حالی که میدان آزادی در قاهره میزبان بزرگترین تجمع جوانان مخالف دیکتاتوری بود، در دیگر شهرهای مصر مانند اسكندريه، منصوره، سوئز، دمياط، اسيوط، اسماعيليه و دقهليه مردم به خیابان‌ها آمدند تا مخالفت خود را تداوم حکومت وحشت در مصر و موروثی شدن آن اعلام کنند.

تب تند حرکت‌های مردمی علیه سلطه و دیکتاتوری در کشورهای عربی در حالی به مصر رسیده است که دیگر کشورهای عربی نیز آبستن حوادث بسیاری است. در تظاهرات روز گذشته مردم مصر که تنها دو ماه پس از اعلام نتایج انتخابات پرحاشیه و کم فروغ پارلمانی در این کشور برگزار شد، شعارهای تندی علیه حکومت مبارک داده شد، این شعارها که به تاسی از مردم تونس طراحی شده بود، خواستار رفتن مبارک از قدرت و موروثی نکردن آن بود.

بر پایه این گزارش، منابع خبری عرب زبان مقیم کشورهای اروپایی با تأکید بر این موضوع که تظاهرات روز خشم در مصر با حضور صدها هزار نفر برگزار شد، نوشتند: تعداد تظاهرکنندگان هر لحظه رو به افزایش بود و این ناشی از ریختن ترس مردم از حکومت دیکتاتوری است که بیش از سه دهه است، حالت فوق‌العاده را لغو نکرده و با تجمع بیش از سه نفر برخورد می‌کند.

جامعه بسیار جوان مصر در این تظاهرات پلاکاردهای رنگارنگی را در دست داشتند که روی آنها نوشته شده بود: «بن علي تو را صدا مي‌زند، بن‌علي در جده منتظر توست»، «مبارك، هواپيما منتظر توست»، «زين‌العابدين اكنون نوبت كيست»، «مصر مثل تونس است»، «برو بيرون مبارك»، «جمال به پدرت بگو ملت از تو بيزار است».

حرکت اعتراضی روز گذشته مردم مصر همان گونه که انتظار می‌رفت با شلیک بی‌هدف ماموران امنیتی «مبارک» به خون کشیده شود، در شهر استراتژیک سوئز سه جوان به نام‌های محمد جمعه، مصطفى رضا محمود و سليمان صابر کشته شدند و صدها تن دیگر نیز زخمی و بازداشت شده‌اند.

رسانه‌های عرب زبان که تحولات مصر را زیر نظر دارند با توصیف حرکت مردم به مصر به «حرکت فیل مصری»، نوشته‌اند اگر تظاهرات مردمی در مصر به نتیجه برسد، تکلیف دیگر کشورهای عربی به ویژه یمن و اردن نیز مشخص خواهد بود، تأکید می‌کنند، حمایت‌های بی‌چون و چرای آمریکا در نیم ‌قرن گذشته از حکومت‌های دیکتاتوری عرب به آنها جرأت هرگونه تعدی و ظلمی به مردم کشورهایشان را داده است، می‌نویسند: بدون شک، شکایت خانم هیلاری کلینتون از وضع موجود در کشورهای عربی، نگرانی وی از پیشامدهای احتمالی در این کشورها و درخواستش برای خویشتن‌داری! ـ شما بخوانید رفتن دیکتاتورها و قدرت‌گیری مردم ـ جای تأمل دارد، او باید بداند که «فیل مصری» حرکت کرده است و نه از دست آمریکا کاری برمی‌آید که انجام دهد، نه از دست اسرائیل و نه متحدان عرب مبارک در گروه موسم به «محور اعتدال عربی»!

گفتنی است، انقلاب مردم تونس در حالی آغاز شد که در ابتدا یک حرکت اعتراضی علیه بیکاری و فقر بود و پس از آن خواست‌های سیاسی مطرح شد، این در حالی است که کشور مصر سه برابر فقیرتر از تونس است، در حالی که درآمد سرانه هر تونسی سه هزار دلار در سال بود، این رقم برای یک شهروند مصری نزدیک هشتصد دلار در سال است که کمترین میزان در میان کشورهای منطقه است، حال آن که مردم مصر به دلیل حضور و وجود اپوزیسیون قوی در کشورشان از پتانسیل‌های بالایی هم برای سرنگون کردن دیکتاتوری مبارک برخوردارند.

تابناک
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: F.E.A.R ، MohammadMeraj ، aliakbar ، میثم2

آغاز صفحه 8 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۲:۲۲, ۱۵/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/دی/۹۰ ۲۲:۳۲ توسط ali.khm.)
شماره ارسال: #71
آواتار
*خبر فوری *

دادستانی مصر تقاضای خود مبنی بر اعدام حسنی مبارک و پسرانش با چوبه دار را تقدیم قاضی کرد.



پیگیر اخبار تکمیلی از رسانه ها باشید
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۲۳:۰۲, ۱۸/دی/۹۰
شماره ارسال: #72
آواتار
[align=CENTER CLASS=RUTITR]مفتی پیشین مصر هم اعدام رئیس‌جمهور سابق مصر را حلال می‌داند؛[/align] در روز‌‌های اخیر، خبر درخواست دادستان مصر برای اعدام حسنی مبارک، رئیس جمهور سابق مصر در رسانه‌‌ها بارتاب فراوانی یافت. امروز هم مفتی پیشین مصر، اعدام مبارک را از لحاظ شرعی حلال و جایز اعلام کرد، اما آیا این همه ماجراست؟ در پشت پرده خبر اعدام مبارک، چه مسائلی نهفته است؟
سرویس بین‌الملل ـ شیخ «نصر فرید واصل»، مفتی پیشین مصر در اظهاراتی، اعدام «حسنی مبارک» و پسرانش را حلال اعلام کرد.

به گزارش «تابناک»، این شیخ سرشناس مصری در ادامه افزود: کشتار انقلابیون مصر که در طول انقلاب 25 ژانویه توسط رژیم حاکم آن وقت انجام شد، به مثابه «محارب» است؛ بنابراین، حکم آن اعدام است و نباید مورد عفو قرار گیرد، زیرا هدف حاکم وقت، قتل مستقیم مردم انقلابی و کشتار جامعه بود.

در همین ارتباط، «صفحه عربی تابناک» نیز گزارش داد: مفتی پیشین مصر همچنین گفته است که در این حالات، عفو ارزش و جایگاهی ندارد، زیرا قتل‌های انجام شده از روی اشتباه و غیر عمدی نبوده، بلکه عمدا انجام شده است. اقدام آنان کشتار وحشیانه و دیوانه‌وار انقلابیون بود.

«مصطفی خاطر» دادستان مصر نیز پنجشنبه گذشته، با ارایه دادخواست به دادگاه، خواستار اعدام «حسنی مبارک»، دیکتاتور سابق مصر و چند تن از اطرافیانش شد.

دادستان مصر که یکی از پنج دادستان این پرونده است، طی اظهاراتی در دفاع از خواسته خود، مبنی بر اعدام مبارک و دیگر متهمان گفت: بر پایه قانون، مجازات قتل عمد اعدام است.
مدعي‌العموم خواستار اجرای اشد مجازات است؛ بنابراین، هر قاضي عادلي بايد براي اين مجرمان حکم اعدام صادر کند. ملت مصر انتظار اين حقيقت را دارند که همه مردم در پيشگاه قانون برابر هستند و خون مصري ديگر ارزان نيست.

اما پشت پرده این حکم دادگاه و تأیید شرعی آن چیست؟

گویا، حکم اعدام و تأیید شرعی آن توسط مفتی مصری که خود منصوب دولت مصر است، حاکی از بازی جدید شورای نظامی مصر با افکار عمومی این کشور است. در این باره، می‌توان گفت، از آنجا که مفتی‌های مصر منصوب دولتند، تأیید شرعی حکم اعدام مبارک هم خواسته دولت و شورای نظامی حاکم بر این کشور است.

در همین زمینه، يكي از سناريوهاي نظاميان براي دادگاه مبارك اين بود كه تا جایی که می‌شود، جريان دادرسي را طولاني كنند تا اين مسأله موضوعيت خود را از دست بدهد يا اينكه حسني‌ مبارك به نقطه بازگشت ناپذیری برسد. مثلا اعلام كنند كه وي به علت كهولت سن و شدت بيماري، حافظه خود را از دست داده و نمي‌تواند چيزي را به یاد بياورد؛ چيزي شبيه دادگاه ژاك شيراك در فرانسه.

در همین راستا، تحلیلگران بر این باورند که اعضای شورای نظامی مصر به اين نتيجه رسيده‌اند كه مبارك به دلايلي كه خودشان مي‌دانند، به سراي باقي خواهد شتافت. از اين‌روی خواسته‌اند با يك تير دو نشان بزنند؛ نخست خود را در نزد مردم محبوب جلوه داده و خاطره خونريزي‌هاي اخير را از ذهن‌ها زدوده و بقاي خود را در حاكميت تثبيت كنند و ديگر آنكه جسد مبارك را كه بر اثر بيماري و كهولت سن درگذشته، با حكم فرمايشي اعدام همزمان به ملت تقديم كنند.
احتمال ديگر اين است كه نظاميان مي‌دانند دادگاه مبارك، موجب بيداري مردم خواهد شد و قطعا جاي پاي ايشان نیز همچون گذشته محكم نخواهد بود.

از سوی دیگر، حاکمان نظامی مصر می‌توانند با این کارها بر آتش هیجانات مردم مصر بدمند و آنان را از مسائل اصلی کشورشان غافل کنند. بدین نحو می‌توانند زمان بخرند تا سهم خود را از احزاب برنده بگیرند، بدون این که جامعه بتواند خود آنها را به پای میز محاکمه بکشاند و نسبت به سهمشان در حکومت استبدای و ظلم‌های آن، برایشان مجازات تعیین کند.

گفتنی است، «حسنی مبارک» 83 ساله به همراه دو فرزندش، «جمال» و «علاء» و نیز «حبیب العادلی» که وزیر کشور رژیم سابق بود، با چهار تن دیگر از نزدیکان دیکتاتور سابق مصر، به اتهام همدستی در قتل و کشتار بیش از هشتصد معترض در جریان هجده روز اعتراضات مسالمت‌آمیز ـ که سرانجام به سرنگونی و سقوط رژیم سابق مصر در 11 فوریه 2011 شد ـ در زندان هستند.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan
۲۰:۴۳, ۲۹/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/بهمن/۹۰ ۲۰:۴۴ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #73
آواتار
[url=http://forum.bidari-andishe.ir/mail.php?nn=13901128000265][/url]





اعدام در انتظار دیکتاتور/ حکم دادگاه "مبارک" چهارشنبه اعلام می‌شود
خبرگزاری فارس: دادگاه کیفری قاهره در جلسه روز پنجشنبه خود اعلام کرد که تاریخ قرائت حکم در مساله اتهامات "حسنی مبارک"، رئیس جمهور برکنار شده مصر، چهارشنبه آینده اعلام می شود.




[تصویر: 13901128000069_PhotoA.jpg]


به گزارش فارس به نقل از پایگاه خبری "الجزیره"، قاضی "احمد رفعت"، اعلام کرد: جلسه محاکمه حسنی مبارک چهارشنبه آینده پایان می یابد و دادگاه دفاعیات متهمان را می شنود و در پایان جلسه، تاریخ قرائت حکم اعلام می شود.

وی افزود: دادگاه همچنین دوشنبه آینده سخنان آخر دادستان ها را می شنود.

"حسنی مبارک" 83 ساله از 3 آگوست گذشته به اتهام قتل عمد، ثروت غیر مشروع، سوء استفاده از قدرت، ضرر رساندن عمدی به اموال دولتی و موافقت برای صدور گاز به اسرائیل به قیمتی پایین تر از قیمت های جهانی، محاکمه می شود.

مبارک همچنین به همراه دو فرزندش "علاء" و "جمال" با اتهام فساد نیز روبرو است. "حبیب العادلی"، وزیر کشور و تعدادی از معاونان و اعضای دولت وی نیز در برابر دادگاه محاکمه می شوند.

پیش بینی می شود در صورت کیه برای مبارک در مساله کشتن تظاهرات کنندگان حکمی با تخفیف صادر شود، خشم مردم بیشتر شده و تظاهرات دیگری برگزار شود.

در انقلاب مردمی که سال گذشته 18 روز به طول انجامید و به براندازی دولت مبارک منجر شد، 850 نفر از مردم مصر کشته شدند.

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amirsaeed ، Hadith ، أین المنتظر
۲۲:۱۶, ۲۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #74
آواتار
به گزارش فارس به نقل از پایگاه اطلاع رسانی التوافق، مجلس منتخب ملت مصر در نشست روز گذشته خود خواستار اخراج سفیر رژیم صهیونیستی از این کشور و توقف صادرات گاز به این رژیم شد.

بیانیه منتشر شده از سوی کمیسیون امور عربی مجلس که ریاست آن را "محمد السعید ادریس" بر عهده دارد، بر ضرورت فراخواندن سفیر مصر از تل‌آویو و تعلیق توافقنامه "الکویز" نیز تاکید دارد.


الکویز توافقنامه‌ای تجاری است که در 14 دسامبر 2004 بین آمریکا و مصر و رژیم صهیونیستی امضا شد و بر ایجاد صنایع مشترک و توسعه سرمایه‌گذاری‌های صنعتی میان قاهره و تل‌آویو و واشنگتن تاکید می‌کند.

این بیانیه به شدت از ضعف کشورهای عربی در مبارزه با رژیم صهیونیستی و سهل انگاری و سستی مصر در برابر رژیم صهیونیستی در دوران حاکمیت مبارک که موجب ضربه وارد آمدن به منافع ملی مصر و تبدیل کشور به پناهگاه و مامنی برای دشمن شده بود، انتقاد کرد.

بیانیه منتشره توسط کمیسیون امور عربی مجلس ملت مصر در ادامه بر لزوم اقدام دولت مصر جهت گشودن پرونده ممنوعیت فعالیت هسته‌ای اسرائیل تاکید کرد که تهدیدی علیه امنیت ملی مصر به شمار می‌اید.

این بیانیه همچنین بر ضرورت تکیه بر گزینه مقاومت در برابر رژیم صهیونیستی در تمام اشکال آن تاکید کرد.

در همین راستا "عمرو موسی"، کاندیدای ریاست جمهوری مصر بر لزوم اصلاح توافقنامه کمپ‌دیوید به‌گونه‌ای که حاکمیت و استقلال مصر را به طور کامل حفظ کند، تاکید کرد.

یکی از مهمترین خواسته‌های انقلاب 25 ژانویه مردم مصر قطع رابطه با رژیم صهیونیستی بود که مهمترین نماد آن حمله به سفارت این رژیم در 10 سپتامبر سال گذشته و تصرف آن توسط انقلابیون مصری بود.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soldier ، Hadith
۲۰:۴۵, ۱۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #75
آواتار
در حالی که منابع پزشکی از عارضه قلبی مبارک و ممانعت وی برای ورود به بیمارستان واقع در زندان طره خبردادند، بنیامین بن الیعازر نسبت به صدور حکم حبس ابد برای مبارک ابراز ناراحتی کرد.
ایسنا به نقل از خبرگزاری آلمان نوشت: این منابع پزشکی مصری عنوان داشت که حسنی مبارک در زمان نشستن هواپیمای حامل وی مقابل زندان طرة و تلاش همراهان برای انتقال مبارک به این زندان دچار عارضه قلبی شد.
منابع پزشکی همچنین عنوان داشتند که گروه پزشکی همراه مبارک برای معالجه وی دست به کار کردند.
یک منبع نیز عنوان داشت که مبارک بعد از صدور حکم حبس ابد و انتقالش از مقر آکادمی پلیس مصر هواپیما را برای ورود به زندان طره ترک نکرده است.
مبارک بعد از آنکه مطلع شد قرار است در بیمارستان واقع در زندان طره و نه مرکز بین المللی پزشکی حبس شود دچار این عارضه قلبی شد.
منابع امنیتی نیز اعلام کردند که به دنبال این عارضه قلبی تیم پزشکی اعلام کردند که شرایط جسمی مبارک بسیار نامناسب است و ممکن است در هر لحظه دچار مرگ مغزی شود.
از سوی دیگر به گزارش مرکز اطلاع رسانی فلسطین، بنیامین بن الیعازر، یکی از اعضای پارلمان رژیم‌صهیونیستی(کنست) که به داشتن روابط قوی با حسنی مبارک شهره است رفیق صمیمی خود را “قهرمان مصر” توصیف کرد و گفت: انتظار ملایمت بیشتری با مبارک را داشتم و از صدور حکم حبس ابد برای وی به شدت ناراحت و غمگینم. بن الیعازر تصریح کرد: انتظار داشتم که دستگاه قضایی مصر با شفقت و مهربانی بیشتری با مبارک برخورد کند؛ چرا که وی کل عمرش را وقف امنیت و اقتصاد و پیشرفت ملت مصر کرد و نقش برجسته ای در آرامش منطقه خاورمیانه طی ۳۰ سال گذشته داشت!
صدور حکم حبس ابد برای مبارک و وزیر کشور وی واکنش های مختلفی را هم در دیگر محافل صهیونیستی به دنبال داشت و شبکه دو تلویزیون این رژیم در واکنش به صدور حکم مبارک اعلام کرد که «مبارک از مرگ (اعدام) نجات پیدا کرد.»
این شبکه خاطر نشان کرد که با وجود درخواست‌های مکرر مردم مبنی بر لزوم اعدام مبارک، دادگاه حکم حبس ابد برای وی صادر کرد تا مبارک سالیان باقی مانده عمر خود را در پشت میله های زندان سپری کند.
این منبع صهیونیستی خاطر نشان کرد که حکم مشابهی نیز علیه حبیب عادلی وزیر کشور اسبق مصر به خاطر صدور دستور تیراندازی به سمت تظاهر کنندگان در دوران انقلاب مصر صادر شده است.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، Hadith ، Agha sayyed ، M03TAFA ، m.hossein ، شهرام ، mohamad
۱۶:۴۳, ۱۹/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/خرداد/۹۱ ۱۵:۳۳ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #76
آواتار
شبکه مصری 'البشائر' مدعی شد که منابع آگاه از مرگ 'حسنی مبارک' در زندان نظامی طره در قاهره خبر دادند.
به گزارش خبرگزاری اهل‌بیت(علیه السلام) ـ ابنا ـ در حالی که خبر مرگ «حسنی مبارک'» در زندان نظامی طره، در کشور مصر به طور گسترده‌ای در حال پخش است، هنوز هیچ منبع رسمی صحت آنرا تائید نکرده است.
تنها منبع این خبر، شبکه مصری البشائر است که آن را به نقل از "منابع آگاه" منتشر کرد.
دیروز هم اخباری مبنی بر "ادامه حیات حسنی مبارک با کمک تنفس مصنوعی" و نیز "بستری شدن سوزان مبارک" در بیمارستان مخابره شده بود.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Maysam-1st ، یاســین ، mhvvhm ، ELENOR ، جویای حقیقت ، vahrakan ، seiied ، نگار ، fazel
۱۵:۳۷, ۲۱/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۱ ۱۶:۲۲ توسط sarallah.)
شماره ارسال: #77
آواتار
مبارک به درک واصل شد؟
حسني مبارك درگذشت؟
کد خبر: ۲۵۰۲۸۷تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۱ - ۱۳:۱۲
اخبار ضد و نقيضي امروز (يكشنبه) درباره مرگ حسني مبارك در بيمارستان طره منتشر شده است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از پايگاه اينترنتي المحيط ؛ منابع مصري امروز اعلام كردند كه محمد حسني مبارك ، رئيس جمهور سابق مصر پس از سكته مغزي در بيمارستان طره درگذشت.

اين منابع اعلام كردند كه شبكه الجزيره در پيامي در صفحه اين شبكه در پايگاه اجتماعي فيس بوك اعلام كرده است كه برخي از گروه‌هاي ذيربط مصري در حال تهيه مقبره‌اي براي مبارك هستند كه به گزارش اين شبكه در اين مقبره محمد علا مبارك، نوه وي نيز دفن شده است.

اين در حالي است كه فعالان شبكه‌هاي اجتماعي فيس بوك و توييتر نيز ضمن تاكيد بر خبر مرگ مبارك اعلام كردند كه اين خبر به زودي به طور رسمي اعلام خواهد شد.

همچنين منابع مصري اعلام كردند كه مبارك دوره درمان خود را از صبح روز شنبه 9 ژوئن به ----- رسانده و پزشكان در علاج وي ناكام مانده‌اند.

اين در حاليست كه يكي از وكلاي هيات دفاعي حسني مبارك ضمن تكذيب اين خبر تاكيد كرده است كه مبارك در قيد حيات است اما در شرايط جسماني نامطلوبي به سرمي‌برد.

بنا به گزارش يك منبع پزشكي ، اوضاع جسماني حسني مبارك در پي اطلاع وي از اينكه در بيمارستان زندان طره زنداني خواهد شد نه در مركز جهاني پزشكي در قاهره ناگهان رو به وخامت نهاد و به محض خروج از هواپيمايي كه وي را به زندان طره منتقل كرد، دچار سكته مغزي شد.


وزارت كشور مصر وخامت حال 'حسنی مبارك' را تایید كرد
قاهره- وزارت كشور مصر با تاكید بر وخامت حال حسنی مبارك رئیس جمهور پیشین این كشور كه اخیرا به حبس ابد محكوم شد، اخبار مربوط به درگذشت وی را تكذیب كرد .
[تصویر: T80175605-2646471.jpg]
به گزارش ایرنا ، وزارت كشور مصر امروز (یكشنبه ) در بیانیه ای اعلام كرد كه حال حسنی مبارك پیوسته رو به وخامت پیش می رود و روز گذشته بارها دچار مشكلات قلبی شد و در حال حاضر فشار خون وی بالا رفته و پزشكان پیوسته به وی تنفس مصنوعی می دهند .
وزارت كشور مصر اخبار مربوط به درگذشت حسنی مبارك در بیمارستان زندان طره را رد كرده و خاطر نشان ساخت كه تیم پزشكی معالج وی در ساعات گذشته پیوسته بر بالین او حاضر بوده و پس از وصل كردن دستگاه تنفس مصنوعی و دستگاه سنجش ضربان قلب به وی ،لحظه به لحظه اوضاع جسمانی اش را كنترل می كند .
این وزارتخانه افزود : پس از انكه مدیریت زندان طره به دلیل وخامت حال مبارك و احتمال درگذشت وی در این شرایط ، حالت فوق العاده اعلام كرد ، اقدامات امنیتی در این بیمارستان تشدید یافته است .
این وزارتخانه هدف از انتشار شایعه مرگ مبارك را ایجاد آشوب و بلوا در مصر و به ویژه با نزدیك شدن زمان برگزاری دور دوم انتخابات ریاست جمهوری دانست.
گفتنی است اخیرا چند پایگاه خبری و روزنامه مصری از درگذشت مبارك و آمادگی های سری برای تشییع جنازه وی خبر داده بودند
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، seiied
۱۵:۱۸, ۲۳/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #78
آواتار
منابع رسمی مصر از بحرانی شدن حال مبارک و انتقال وی به بخش مراقبت های ویژه بیمارستان «طره» قاهره خبر دادند.
به گزارش شبکه خبری «نیل» به نقل از منابع آگاه در دولت مصر، «حسنی مبارک» رئیس جمهور مخلوع مصر که از چند روز پیش وضعیت جسمانی اش به وخامت گرائیده بود، با دستور مقام های زندان مرکزی طره در حومه قاهره پس از انتقال به بیمارستان به بخش مراقبت های ویژه منتقل و تحت مداوا قرار گرفت.
به گفته این منابع مصری، مبارک دوره درمان خود را از صبح روز شنبه (۹ ژوئن) به پایان رسانده و پزشکان در معالجه وی ناکام مانده اند.
بنا به گزارش یک منبع پزشکی، اوضاع جسمانی حسنی مبارک در پی اطلاع وی از اینکه در بیمارستان زندان طره زندانی خواهد شد، حالش رو به وخامت نهاد و به محض خروج از هواپیمایی که وی را به زندان طره منتقل کرد، دچار سکته مغزی شد.
شایعات تایید نشده ای نیز حاکی از مرگ حسنی مبارک پس از سکته مغزی در بیمارستان طره است و این خبر در سایت های اجتماعی به نحو گسترده ای منتشر شده است.
این در حالی است که یکی از وکلای هیئت دفاع از وی، ضمن، تکذیب این خبر، تاکید کرده است که مبارک در قید حیات است اما در شرایط جسمانی نامطلوبی به سر می برد.
در همین حال روزنامه الجمهوریه چاپ مصر نیز گزارش داد که حال جسمانی حسنی مبارک بسیار وخیم گزارش شده است و وی چندین بار، دچار حملات قلبی شدید و تنگی نفس شده است.
بنابراین گزارش، دیکتاتور ۸۴ ساله مصر از خوردن غذا در روزهای گذشته خودداری کرده بود و این امر در وخامت اوضاع جسمانی وی موثر بوده است.
البته مقام های امنیتی مصر، خبرهای منتشر شده در خصوص مرگ مبارک را به دنبال سکته مغزی رد کرده و عنوان کردند که مبارک روز شنبه به کما رفت و اعضای تیم پزشکی وی توانستند مبارک را به هوش آورند، مقام های امنیتی، دولت و نظامیان حاکم بر مصر برای کنترل اوضاع کشور در صورت مرگ فرعون مصر، به دنبال یافتن راه هایی برای عادی جلوه دادن وضعیت پزشکی مبارک و آرام کردن افکار عمومی هستند.شبکه خبری الجزیره همچنین در پیامی در صفحه این شبکه در پایگاه اجتماعی «فیس بوک» اعلام کرد، که برخی از گروه های ذیربط مصری در حال تهیه مقبره ای مناسب برای دفن مبارک که دیکتاتور، پیش از مرگ وصیت کرده بود در کنار نوه اش «محمد علا» در قاهره به خاک سپرده شود، هستند.
خبرهای دریافتی از منابع وابسته به سرویس های امنیتی مصر حکایت از آن دارد که مسئولان نظامی مصر ترجیح می دهند رئیس جمهور مخلوع که خود از ژنرال های ارتش است در گورستان نیروهای مسلح که در سال ۱۹۸۵ در شهر «نصر» ایجاد شده دفن شود، اما خانواده وی مخالف این موضوع هستند.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۰:۲۱, ۳۱/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۳۱/خرداد/۹۱ ۰:۳۳ توسط akhevi.)
شماره ارسال: #79
آواتار
خبرگزاری فارس: قلب دیکتاتور سابق مصر که دومین هفته خود در زندان را سپری می‌کند ایستاد و پزشکان با شوک الکتریکی تلاش کردند که وی را بار دیگر احیا کنند.

[تصویر: 13910313000158_PhotoA.jpg]


به گزارش فارس، خبرگزاری مصری "الشرق الاوسط" خبر داد که قلب مبارک ایستاد و پس از ایستادن قلب وی، از شوک الکتریکی برای احیای مجدد وی استفاده شد.

مبارک هم اکنون دومین هفته خود در زندان را سپری می‌کند.

هنوز خبری درباره وضعیت جسمانی مبارک پس از ایست قلبی مخابره نشده است.

بدنبال مخابره خبر از کار افتادن قلب مبارک؛

النيل: مبارک سکته مغزي کرد Smile

وخامت حال دیکتاتور مصر
شبکه تلویزیونی النیل در خبری فوری به نقل از منابع پزشکی گزارش داد حسنی مبارک سکته مغزی کرده و وضع جسمی وی بسیار وخیم است.

این در حالی است که پیش از این شبکه های المنار و العالم خبرهایی درباره از کار افتادن قلب وی نیز مخابره کرده بودند.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، Hadith ، محمود ، m.hossein ، دل خسته
۱۵:۵۷, ۳۱/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #80
آواتار
خبرگزاری الشرق الاوسط مصر مرگ مبارک دیکتاتور مصر را تائید کرد.


به گزارش ظهور، خبرگزاری الشرق الاوسط به نقل از منابع پزشکی مرگ مبارک دیکتاتور مصر را ئائید کرد.



شبکه تلویزیونی المیادین نیز به نقل از شبکه ۱۰ اسرائیل نیز خبر مرگ مبارک را تائید کرد.



یک مقام نظامی مصر نیز در گفت‌وگو با الجزیره از مرگ مبارک خبر داده بود اما خبرگزاری رویترز به نقل از یک منبع گزارش داد که مبارک هنوز نمرده و در کما به سر می برد.



هنوز مقامات مصری رسما این خبر را تائید نکردند
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.hossein
ارسال پاسخ  به روز آوری


[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]
موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: مشاهده: آخرین ارسال
  اخبار وضعیت و تحولات ترکیه وحید110 20 9,677 ۹/مهر/۹۵ ۱۲:۴۴
آخرین ارسال: میثم2
  تحولات یمن انتصـار 15 4,280 ۱/مهر/۹۳ ۱۱:۱۱
آخرین ارسال: میرزا احمد
  اخبار درگیری و تحولات سوریه m.shirazi80 168 51,792 ۶/اردیبهشت/۹۲ ۱۷:۱۴
آخرین ارسال: Hadith
  اخبار وضعیت و تحولات بحرین علائم ظهور 118 48,832 ۱۷/خرداد/۹۱ ۱۶:۱۸
آخرین ارسال: عدالت
  آزادی قدس نزدیک است (اخبار وضعیت قدس ،فلسطین و منطقه) مهدی 52 19,957 ۹/اسفند/۹۰ ۱۸:۰۲
آخرین ارسال: sarallah
  اخبار وضعیت لیبی علائم ظهور 199 68,769 ۲۸/دی/۹۰ ۱۲:۲۱
آخرین ارسال: only_y2d
  اخبار و وضعیت تحولات جمهوری آذربایجان K-1 13 9,025 ۲۴/آذر/۹۰ ۱۸:۰۴
آخرین ارسال: خاک

پرش در بین بخشها:


بالا