|
نقد و تحلیل warcraft
|
|
۱۷:۰۹, ۴/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/آبان/۹۰ ۱۷:۴۴ توسط revenger.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
مقدمه
![]() عنوان Warcraft با بازی Warcraft: Orcs Humans در سال ۱۹۹۴ آغاز شد. داستان به طور کلی فضایی خیالی و افسانهای دارد و نبرد میان انسانها، Orcها، Undeadها و Night Elfها را به تصویر میکشد. این فضای داستانی در سال ۱۹۹۴ آغاز شد و اندک اندک با رومانها و کامیکهایی که بلیزارد در فاصله زمانی میان بازیها منتشر میکرد، روزبهروز کاملتر شد.تا سال ۲۰۰۳ بلیزارد (شرکت سازنده بازی) بازیهای Warcraft II: Tides of Darkness و Warcraft III: Reign of Chaos و بسته توسعه نسخه آخر را با عنوان The Frozen Throneمنتشر کرد. The Frozen Throne محبوبترین عنوان استراتژی است که از سال ۲۰۰۳ تا به امروز، حریف قابلی به خود ندیده است. همچنان این بازی پرطرفدارترین بازی در سبک استراتژیک است و بر اساس آمارهایی که سرورهای بازیهای آنلاین ارائه میکنند، بیش از هر بازی استراتژیک دیگری بازی میشود. محبوبیت بیش از حد وارکرافت باعث شد تا بلیزارد دست به سرمایه گذاری عظیم بزند و بازی انلاین world of warcraft را بسازد.لازم به ذکر است که world of warcraft پر در آمدترین و محبوبترین بازی رایانه در طول تاریخ است به طوری که درآمد سالانه بلیزارد از تنها شارژ ماهیانه بازیکنان و مخارج دیگری که در بازی پرداخت میشود بیش از 2 میلیارد دلار تخمین زده شده و از نظر محبوبیت هم اکنون تعداد بازیکنان wow از 15 میلیون نفر گذشته است که این خود رکوردی در صنعت بازیست. بدون شک این بازی یکی از اعتیاد اورترین بازیهایی است که تا کنون ساخته شده اند و با جمعیتی حدود 15 میلیون نفر حکم کشوری را دارد که به موازات جهان بنا شده و وظیفه تخریب ذهن و اعتقادات و حتی زندگی حقیقی کاربرانش را بر عهده دارد. برای مثال همین تروریست نروژی andres behring بعد از دستگیری اعتراف کرد که عاشق بازی world of warcraft بوده و تمامی اموخته های جنگی خودش را از call of duty اموخته که این خود سندی بر تاثیر بالای این دسته بازیهاست. گاهي هم شايعات و گاهي اخبار معتبري نيز از کشتهها و زخميهاي واقعي اين بازي به گوش ميرسد. به عنوان نمونه سايتهاي زيادي از مرگ يکي از بازيکنان خبر دادند که يک هفته پيدرپي بازي کرد و پشت رايانهاش جان داد و يا داستان شگفتانگير بازيکن ديگري که پس از شکست خوردن در يک نبرد حساس، خود را از پنجره آپارتمان خود به بيرون پرتاب کرد، بارها و بارها تکرار شد. پس از انتشار اين گونه اخبارو شايعات، شرکت بليزارد ترتيبي داد تا والدين بتوانند ساعات خاصي را براي بازي فرزندان خود تعيين کنند.اما چه فایده ای دارد؟؟؟ ومگر چند درصد از بازیکنان این بازی انقدر کوچک هستند که والدین توان کنترل آنها را داشته باشند واقعا این چه دسیسه و نیرنگیست که زندگی واقعی یک انسان را فدای جهانی دروغین و مجازی میکند؟؟؟ نکته بسیار مهم دیگری که میتوان به ان اشاره کرد این است که در داستان وارکرافت و مجموعه بازیهای ان برخلاف تمامی فیلمها و داستانها و بازیهایی که سراغ داریم شخصیتهای منفی محبوبترین ها بوده اند آن هم نوع خاصی از این شخصیتهای منفی که همگی خائن بوده اند! و این واقعا در نوع خود جالب است چون درگذشته دشمن شخصیتهای زر ورق شده ای را نشان میداد و با مثبت نشان دادن شخصیتها و معرفی آنها به عنوان نجات دهنده ی دنیا قصد در نفوذ بیننده و کاربران داشت ولی این بار چقدر حساب شده بدترین و خبیث ترین شخصیتهای بازی که قصد نابودی دنیا را دارند را به محبوبترین آنها مبدل میکند به نحوی که هزاران شمشير واقعي از جنس استيل و شبيه به شمشير کاراکتر ليچکينگ که روی آن نماد بز بافومت به وضوح نمایان است را به فروش میرساند که این خودش سندی برای اثبات محبوبیت این ابلیس(لیچ کینگ) می باشد نکته منفی دیگر در این بازی این است که برخلاف بازيهايي که ميتوان يک بار براي هميشه تمامشان کرد، براي وارکرفت پاياني وجود ندارد و اگر يک بار اين بازيها را بازي کنيد و بپسنديد، اين خود شما هستيد که زمان پايان آن را مشخص خواهيد کرد، چه بسا زمان پايان بازي خيلي از بازيکنان بازيهاي بليزارد سالهاست که ادامه دارد و هنوز هم تمام نشده است و حتی این نکته در مورد داستان وارکرفت هم صدق میکند که بسیار خطرناک است زیرا شما از پایان داستان مطلع نیستید و ازطرفی بازی هم به دلیل طولانی شدن جزئی از زندگی روزمره شما شده است درنتیجه دست به انواع تخیلات و توهمات برای پیش بینی داستان میزنید که کمترین پیامد آن پرورش قوه سرکش خیال است تمامی دلایلی که ذکر کردیم ما را بر آن داشت تا به نقد و تحلیل این بازی و به خصوص شخصیتهای ان بپردازیم و از همه شما عزیزان تقاضا دارم هر اطلاعاتی درمورد این بازی دارید در این موضوع قرار دهید یاعلی این بحث ادامه دارد... |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۵۰, ۲۴/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
نقل قول:سلام راستشو بخوای تلف نشده از امروز به مدت این 9-10 سال که بخوایم بیایم عقب تنهای کاری که میتونستم انجام بدم تمام کردن درسام بوده که اونم به نحو احسنت تموم کنم. ببین به طور کلی یه سری معایب داره و یه سری مزیت ها که برای بعضی ها میتونه مفید باشه برای بعضی ها هم مضر : برای یکی مثل من : مزیت : 1: تقویت زبان خارجی 2: باز شدن ذهن و تصمیم گیری بهتر در شرایط مختلف 3: اشنایی با اداب و رسوم اکثر شهرهای کشور و دیگر نقاط دنیا 4: پیدا کردن دوستان بسیار در شهر ها و نقاط مختلف ( این مورد بسیار برای بنده اهمیت داره ) 5: کسب درامد ( این مورد بستگی به توانایی شخص داره ) 6: افزایش توانایی ها در اجتماع معایب : 1: معتادی بسیار 2: دیدن و شنیدن حرف های نا سزا خطاب به قوم های ایرانی 3: تلف شدن وقت ( برای یه سری از افراد مانند من مفید بوده و برای افرادی دیگر میتونه بسیار مضر باشد ) 4: دور شدن از اقوام 5: عدم نداشتن ورزش باعث کاهش شدید وزن و اختلال در اندام های بدن میشه مورد های خوب و بد زیاده ولی برای هرکسی فرق داره.یکی مثل من از همون 5 سالگی پا به دنیای گیم گذاشتم و یک نواخت تا الان دارم ادامه میدم. |
|||
|
|
۲۰:۴۲, ۲۴/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
اصلا دلم نمیخواد حرفهام حالت نصیحت بگیره !
![]() ما دهه ی شصتیا بچه های کلوپ هستیم!! حدود 12 سال از عمرم رو تلف کردم توی کلوپها و لابلای میکرو و سگا و پلی استیشن و دریم ورک و... هیچ افتخاری هم بهش نمیکنم. در نهایت من و شما خودمون تصمیم میگیریم برای زندگی آینده خودمون. هیچ کس نمیتونه تصمیم بگیره حتی پدر و مادر بقیه فقط میتونن راهنمایی کنن این که عمر بنده و شما که به عنوانی گیمر بوده و یا هستیم تلف شده یا نه شاید بعدها مشخص بشه یعنی زمانی که بر گردیم و به عمرمون نگاه کنیم که چطور گذشته کی این اتفاق می افته ؟ خدا میدونه برای بعضی ها توی سنین نوجوانی و بعضی هم توی پیری فقط امیدوارم وقتی این اتفاق می افته افسوس نخوریم ! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نمادهای ماسونی در بازی ورد آف وارکرافت World of warcraft | مسافر | 20 | 25,137 |
۹/آبان/۹۳ ۵:۱۵ آخرین ارسال: Hidaren |
|
| World of Warcraft: Mists of Pandaria | دل خسته | 7 | 7,685 |
۸/تیر/۹۱ ۱۵:۳۵ آخرین ارسال: revenger |
|

![[تصویر: Wrath_of_the_Lich_King.jpg]](http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/a/a9/Wrath_of_the_Lich_King.jpg)