کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 3.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
امام خمینی ونشانه های ماسونی!!!
۲۱:۳۹, ۶/بهمن/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/بهمن/۸۹ ۲۰:۰۷ توسط علی اکبر.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
با دیدن مستند ظهور و سخنرانی های استاد رائفی،حقایق دنیای امروز برام روشن تر شد.
اما
چند تا خطر رو حس می کنم.
1-شناخت دشمن لازمه ی مبارزه است.باید مراقب بود شناخت دشمن تبدیل به هدف نشود. در واقع نباید عرصه های دیگر مبارزه را فراموش کرد.
2-شناخت نمادهای شیطانی وفراماسونی برای شناخت مجموعه ها وافراد پشت پرده لازم است تا ماهیت جریان شیطانی و سپاه باطل برای عوام وخواص اشکار شود.ولی تبدیل این حرکت به مثلث یابیونماد یابی وبعضا نمادسازی خود انحراف این جنبش را در پی خواهد داشت.توجه صرف به نماد ها بدون در نظر گرفتن اندیشه ها ودرون مایه های فراماسونی خطرات زیادی را در پی خواهد داشت.
[/b]به عنوان مثال
[تصویر: x6ep30vub9lbqnaump0.jpg]

نتیجه این نوع نگاه به امام خمینی
امام ساعت 9:33 وارد ایران شد ،در 22/11 انقلاب به رهبری ایشان پیروز شد و ایشان معمار کبیرانقلاب لقب گرفت. نشانه های ماسونی هم در مرقد مطهرش وجود دارد.
می بینید رواج تفکر نماد یابی صرف تا چه حد می تواند خطرناک باشد.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ياس ، oO DaViD Oo ، F.E.A.R ، mohamad ، 313 ، فرهاد ، aliakbar ، shia12 ، MohammadMeraj ، 1404 ، سیماباروتیان ، Amir ، EMPERATOR ، هادی نظری ، محصل ، rezakarimi ، psp2004 ، سینا ، سرود پیروزی ، السا ، سدرة المنتهی ، آرین (الهه.ع) ، Wanted

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۰:۰۸, ۳/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۰ ۰:۳۸ توسط arashpersian.)
شماره ارسال: #31
آواتار
جهت اطلاع عرض میکنم ..

میدونید هرم یا خیمه های روی حرم امام به دستور چه کسی ساخته شد ؟

یک ماسون ایرانی به اسم میر حسین موسوی ....!!!

http://mirmasonmusavi.blogfa.com/

http://mardom881.blogfa.com/post-1191.aspx

http://www.asr-entezar.ir/archives/5691
۱۲:۲۰, ۳/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۰ ۱۲:۲۶ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #32
آواتار
(۶/بهمن/۸۹ ۲۲:۰۰)مسافر نوشته است:  این اشکال، هرم نیستند، بلکه انحنا دارند و با توجیه خیمه گاه ساخته شده اند. در مورد ساعت ورود امام خمینی به فور در تالار صحبت شده و اعلام شده که ساعت ورود 9:33 دقیقه دروغ می باشد.

دشمن که از اول نمیاد هرم بسازه که دوست عزیز
منم الان اولین باره اینو میبینم خدایی تصورم رفت رو ماسون ها!
خودتو بزاری جای دشمن هرم میسازی؟

(۳/خرداد/۹۰ ۰:۰۸)arashpersian نوشته است:  جهت اطلاع عرض میکنم ..

میدونید هرم یا خیمه های روی حرم امام به دستور چه کسی ساخته شد ؟

یک ماسون ایرانی به اسم میر حسین موسوی ....!!!

اولا که بحث هایی که به سیاست مرتبط میشه توی این تالار ممنوعه
دوما ما ازینا زیاد شنیدیم و دیدم که آقای خاتمی و موسوی ازین کارا کردن اما بعد کلی تحقیق فهمیدم همش تهمت

تهمتم گناه بزرگیه...ایشون هم یک وطن ماست شما با این کارتون دارین ضعیف کشی میکنید این واقعا رویه غلطیه که تو جامعه ما وجود داره و شاید همینه که اینقدر بیچارگی میکشیم و جهان سومی شدیم
به آرمان های خودمون و به خودمون و ملتمون هیچ احترامی قائل نیستم تا کسی از درجه احترام ساقط میشه هر تهمت و حرف ناروایی رو بهش میزنیم.
من واقعا برای همه کسانی که اینگونه اند متاسفم.
من نه طرفدار راستم نه چپ اما هوای دولتو دولت مردامو دارم و الکی شخصیت هم وطن خودمو که نمیدونم شما برای چی اینکارو میکنید خدشه دار نمیکنم.
واقعا خسته شدم از بس اینا رو شنیدم فردام حتما نوبت دکتر میشه.
بابا بس کنید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۳:۰۷, ۳/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #33
آواتار
واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای! Exclamation
محض رضای خدا! فکر کنم منظور دوستمون این بود که اگه فقط و فقط بخوایم رو دشمن شناسی وقت بذاریم کارمون تمومه! اگه یه مشت نماد واسمون بشن دلیل و برهان نعوذبالله به قرآن هم میشه گیر داد...
خوب دشمن سرگرممون کرده با این چیزا! فکر نمی کنید چرا دو سال پیش حرفی از نماد و ماسون و ایلومناتی نبود؟ و چرا حالا اینقدر این بحثا زیاد شده؟! اگه میخواستن نماد ها و اهدافشون رو لو ندن ، لو نمیدادن خب!
اونا دارن به هدفشون نزدیک میشن و برنامه هاشونو کامل میکنن اونوقت ما میگیم لوگوی صدا و سیما ماسونیه! فلان آدم اینطوریه و .... واقعا بلده چیکار کنه دشمن! دست مریزاد داره!
نمیگم دیگه نباید در مورد نمادها صحبت کرد... اولین شرط مبارزه با دشمن ، شناخت اون و اهدافش هست... اما این اولین قدمه! ما هنوز تو قدم اول موندیم!
اگه نماد ها اینقدر مهمن و هر چشمی نماد دجال!!! پس من خودم یک پا ماسونرم! اونم از نوع اعظمش!!!
به خدا نمی خوام کسی یا چیزی رو زیر سوال ببرم، اما همین تالار رو هم که نگاه کنی میبینی نود درصد مطالبش شده نماد شناسی... خوبه ، خیلی هم خوبه، اما یه جایی هم واسه مبارزه ی عملی بذارین بابا!
کدوممون تا حالا عملی وارد صحنه شدیم؟؟؟؟؟ اصلا راهشو بلدیم؟؟؟؟؟؟
اگه مسئله فقط نماد باشه که قضیه حله! ماهم یک سری نماد علیه شون میسازیم و تمام!
دشمن هدفش چیز دیگست...
ما هم حداقل کاری که میتونیم بکنیم اینه که روشن گری بکنیم... عملا بریم دنبال اهدافمون... یکی بیاد راه های مبارزه ی عملی رو بررسی کنه...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی
۱۳:۳۳, ۳/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #34

دوستان اشتباه نکنید هرم هم مثل گنبد یکی از اشکالی هست که انرژی رو بیشتر از اشکال دیگه منعکس می کنه و به اطراف میفرسته و نوع انرژیش بستگی به عمالی داره که توش انجام میشه . تو حرم امام هم اعمال معنوی انجام میشه و اون شکلا اگه هم هرم باشن انرژی مثبت رو انعکاس میدن (فیلم ظهور رو دقیق تر ببینید.)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی
۱۴:۱۳, ۳/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۰ ۱۴:۲۵ توسط arashpersian.)
شماره ارسال: #35
آواتار
فرق گنبد و هرم از لحاظ انرژی میدونید چی هست ؟

راه ورود شیطان به شکل جن در ساختمان های هرمی به راحتی فراهم میشه ، جهت انجام مناسک و ..

و گنبد مخالف این شرایط هست .

Grace Dies ولی فکر نکنم یک هم وطن منافق ارزش دفاع کردن داشته باشه ..
تکلیف منافق روشن و ایشون در راس میباشند .
بهتره بیشتر در موردش تحقیق کنید .
مخصوصا در زمان قبل و بعد از انقلاب ...
همش هم مستند موجوده مثل شهید دیالمه
به این سایت مراجعه کنید و الکی به کسی نگید که داری تحمت میزنی .

http://www.irdc.ir/fa/content/9347/default.aspx
۲۱:۴۹, ۳/خرداد/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/خرداد/۹۰ ۲۱:۵۰ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #36
آواتار
http://www.irdc.ir/fa/content/9347/default.aspx

[/quote]

اخبار شنیده میشن اما دیده نمیشن امیدوارم بفهمید چی گفتم ...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۱۴:۵۵, ۷/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #37
آواتار
سلام
من کل تاپیک رو خوندم .
فرض میکنیم امام ره ۹.۳۳ امده باشه . خوب این چی رو ثابت میکنه؟اینکه خلبان ماسون بوده؟؟
به نظر شما در اون شرایط میشه پرواز فرانسه به ایران رو طوری تنظیم کرد که سر این ساعت بشینه؟!!
یا اون ۳۳ کیلومتر صف انسانی !! به نظر شما چطور میشه تنظیم کرد که یک جمعیت میلیونی خودش رو در ۳۳ کیلومتر جا بده!!!!(فرض صحیح بودن)
یکی از دوستان گفته یود هرم اجنه راحت واردش میشن ولی گنبد نه!!!!نمیدونم با چه استدلالی و لی گاهی زیادی میریم توی تخیل!همش هم مقصر فیلمای هالیووده!!

در کل من به موضوع انرژی و گنبد هم هنوز اعتقادی پیدا نکردم .چون سفارشی ندیدم که نمازتون رو در مسجدی بخونید که گنبد داره و در هرم مکروه هست!!
در این که گنبد نماد اسلامی هست و هرم نماد ماسونس شکی نیست .اما بقیه مطالب شاخ و برگ های ثابت نشده هست
قضاوت در مورد شخصیت شگرفی مثل امام خمینی (رحمة الله علیه) رو با یک ساعت فرود و یک اندازه یک صف!!انجام دادن بدور از منطق و عقله
حد اقل نظر عرفای معاصر در مورد امام (رحمة الله علیه) رو بخونید .
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hamed313
۲۲:۰۷, ۸/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #38
آواتار
منم موافقم که صدا و سیما یه جوراری نمیگم ماسونی چون مال این حرفا نستن دارن اهداف اونارو دنبال میکنن ولی چون تلوزیون ساخته غرب پس طریقه استفادشو از غرب میگیرن . به نظر من صدا وسیما یه جورای دنیا زدگی چون غرب زده است تبلیغ میکنه کافی سریالهاشو تماشا کنینن.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا