کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کشف قرانی با 115 سوره در قم
۱۴:۱۳, ۵/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۵/آبان/۹۰ ۱۴:۳۰ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا
خبری که روی نت قرار گرفت و خیلی ها باورشون شد این بود :

نقل قول:خبرگزاری فارس: در پی حفاری گروهی از باستان شناسان در اطراف شهر قم، یک جلد قران کریم که قدمت آن به هزار و چهار صد سال پیش باز میگردد، کشف شد. پیش از این نسخه های خطی و قدیمی فراوانی از قران کریم در جریان حفاری ها به دست آمده بود اما آنچه که این قران را از سایر نسخه ها متمایز میکند، 115 سوره بودن آن است، امری که بحث های فراوانی را به دنبال داشته است. به گزارش خبرگزاری فارس، این نسخه خطی پس از کشف بلافاصله به حوزه علمیه قم منتقل شد تا علما و مراجع عظام درباره صحت و سقم سوره صد و پانزدهم تحقیق و بررسی کنند. آیت الله مقتدایی، مدیر حوزه علمیه قم در این ارتباط به خبرنگار فارس گفت: «ما تا قبل از کشف این نسخه نیز می دانستیم که قران کریم در حقیقت 115 سوره داشته است اما به دو لحاظ هیچگاه آن را بیان نمی کردیم. اول این که نمی خواستیم رشته ی پیوندمان با برادران اهل سنت از اینی که هست نازکتر شود و دوم این که مدرک مستدلی نیز در اختیار نداشتیم. اما در روایات اهل تشیع داریم که پیامبر اکرم پیش از رحلت شان یک جلد قران کریم را به دست سلمان فارسی میدهد و از او میخواهد که قران را به ایران برده و در جایی بیرون از شهر قم دفن کند. حضرت رسول نسخه ی دیگری از کتاب را به هنگام حج الوداع همراه با خود میبرد اما ابوبکر به بهانه تلاوت قران، کتاب را از پیامبر قرض می گیرد و دیگر هرگز آن را پس نمی دهد. پس از فوت پیامبر، ابوبکر سوره صد و پانزدهم را پاره کرده و می گوید که قران فقط صد و چهارده سوره دارد، موضوعی که تا به امروز مورد پذیرش غالب مسلمانان بوده است اما مسئله ای که خارج از درک مغز کوچک ابوبکر بوده این است که رسول اکرم علم غیب داشتند و برای همین هم نسخه ی دیگر را در دل خاک شهر قم به امانت گذاشتند زیرا می دانستند که روزی به دست اهلش خواهد رسید.» آیت الله مقتدایی در مورد علت این رفتار ابوبکر می گوید: «سوره صد و پانزدهم به صراحت تکلیف جامعه مسلمین را پس از رحلت پیامبر مشخص می کند. در این سوره نام هر دوازده امام شیعیان به صراحت ذکر شده و خداوند فرموده اند آنان جانشینان بر حق پیامبرند. همچنین در آیات پایانی این سوره، نام جانشینان امام زمان در زمان غیبت آمده است. به عنوان مثال، مقام معظم رهبری تحت عنوان السید علی الخامنه ای، در آیه شصت و چهارم به عنوان رهبر مسلمین جهان در عصر حاضر معرفی شده است و دو بار هم تاکید شده که هیچ مسلمانی بدون تبعیت کامل از فرمایشات ایشان، وارد بهشت نخواهد شد.»
منبع بالاترین

خوب این خبر رو که خوندم کلی خندیدم .این خبر از یک سایت طنز بود که مثل همیشه دست اویزی شد برای کوبیدن اسلام . وقتی نمیتوانند مدرک موثقی ارائه کنند به خبر سازی روی می اورند .

خبر گذاری فارس رو چک کردم همچین خبری نداشت !! مثل همیشه

اما ماجرا چیست؟!!!

این لینک در مورد این خبر و این لینک ماجرای این خبر است . تا اینجا

اما ماجرا انوقت جالب تر میشود که یک شبکه وهابی با نشان ندادن لینک واقعی خبر ان را سوژه خبر سازی و تبلیغات خود برای شیعه هراسی میکند .
گویا ایشان هرچ احترامی برای شعور خواننده و بیننده قایل نیستند !!!

و این لینک را ببینید همچنین کیلیپی که در ان است . ان وقت به جهالت این قوم بخندید و گریه کنید .
همیشه برایم سوال بود که چرا حضرت امیر (علیه السلام) از دست این امت اینقدر در عذاب بود ...
این ها را 1500 سال به عقب ببرید و بر مصائب مولا(علیه السلام) بگریید

نتیجه ای که بنده در این سالها گرفتم این است هیچ گاه خبری را قبول نکنم مگر اینکه بر من ثابت شود .

یا مولا (علیه السلام)
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ELENOR ، شهـاب ، Admirer ، Agha sayyed ، محمود ، علیرضا110 ، meshkat ، MAHDI59 ، rastin ، خیبر110 ، mohammad790 ، فاطمه خانم ، میلاد.م ، Mehrdad.IV ، خاک ، Mitsonary ، Maysam-1st ، خادمة الزهرا ، zarati313 ، Hadith ، MESSENGER ، سدرة المنتهی ، MohammadMeraj ، lpsl ، ema1392 ، H00man ، oO DaViD Oo ، بیداری اندیشه ، mohamad ، ozzy_mra ، آوای انتظار ، mahdyshr ، warior ، مجید121 ، jkb ، فرهاد ، sadegh-a ، GreeN.boy ، ST92 ، Detector ، Sarbaze Monji ، vahrakan ، حسن.س. ، mohammad74 ، aghah ، نجف آبادی ، رضا میزانی ، Woodi2020 ، ANTI satan ، azade ، مفقود الاثر ، جویای حقیقت ، Havbb 110 ، قلب ، ساقی ، در جستجوی سختی ، mahdy30na ، heaven ، netlog36 ، یاســین ، mhklord ، m.hossein ، رهجو ، عبدالرحمن ، مرهم ، عشقم کربلا ، حضرت عشق ، محمدهادی ، انتصـار ، فدايي ولايت ، rezamohammadi ، faateme-313 ، دل خسته ، Mahdy2021
۱۴:۴۱, ۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
قبلا برخوردی با این اخبار جاهلانه و دشمن ستیزانه با قرآن در تالار شده بود
خدا مخالفان قرآن ، تنها منبع عظیم و بدون عوج الهی را لعنت کند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، علیرضا110 ، rastin ، خیبر110 ، mohammad790 ، Maysam-1st ، خادمة الزهرا ، MohammadMeraj ، oO DaViD Oo ، بیداری اندیشه ، warior ، jkb ، vahrakan ، azade ، در جستجوی سختی ، فدايي ولايت ، مرتضی اقبالی
۱۸:۱۰, ۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
اهم اهم
راستش این خبر که خیلی قدیمی وحید جون
یه بار هم یکی از دوستان این خبر رو نوشته بود اما تا اومدم جواب بدم تاپیک رو بستن :

ببینید دوستان قرآن زمانی که برای پیامبر نازل می شه مفهومی به نام ایه نداشته یا بهتر بگم قرآن که یه باره برای پیامبر نازل نشده به همین خاطر بعضی از صحابه که بعد از نزول کلی قرآن دست به مصحف کردن قران بردند در بعضی جا ها با هم هم عقیده نبودند برای مثال به دلیل اینکه سوره ی توبه بسم الله الرحمن الرحیم نداشت اون رو با سوره ی انفعال یکی می دونستند که این جوری سوره هی قرآن می شه 113 یا ابن مسعود سوره ای قرآن رو 112 تا می دونست چون دو سوره ی اخر قران رو نداشت یا مصحف ابی ابن کعب 115 تا بود ( همینی که وحیده بهش اشاره کرده ) چون در این کتاب سوره ی فیل و قریش رو یه سوره در نظر گرفته و .....
اما قرآنی که دست ماست به مسئولیت خلیفه ی سوم عثمان صورت گرفته که صد البته خود امام علی (علیه السلام) این قرآنی که عثمان مصحف کرده بود رو کاملا قبول داشت و عثمان هم بعد از این که این مصحف رو امام علی صدیق کرد بقیه نوشته ها که دست دیگر صحابه بود رو با سرکه می شوره و بعد می سوزونه

منبع حرف هام هم :
1- فرهنگ قرآنی نوشته ی آقای محمود رامیار انتشارات امیر کبیر
2- دو جلدی قرآن شناسی اثر ایت الله محمد تقی مصباح یزدی انتشارات موسسه اموزشی و پرورشی اما خمینی (رحمة الله علیه)

پ.ن :
یه خبر دیگه امشب به همتون قول 100% می دم که وبلاگ قرآنی با دو تا مطلب و یه فهرست از مقالات بلند آماده می شه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خاک ، hamed313 ، فرهاد ، رضا میزانی ، Woodi2020 ، دل خسته
۲۳:۵۲, ۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
با سلام

این انگی است که وهابیون (یل سنیون دقیق یادم نیست) به شیعه می زنند و میگیویند که شیعیان بر این باور هستند که قرآن حاضر تحریف شده و این قرآن اصل نیست و قرآن واقعی دارای 116 سوره می باشد که نام سوره ها : سوره ولایت و سوره .... (اینم یادم نیست شهادت بود یا امامت یا .......) مباشد
که در اون به جانشینی امام علی و فرزندانش به جای پیغمبر دستور داده شده.

یا حق Smile
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۰:۰۰, ۶/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/آبان/۹۰ ۰:۰۶ توسط Gryffen.)
شماره ارسال: #5
آواتار
(۵/آبان/۹۰ ۲۳:۴۱)وحید110 نوشته است:  سلام
لطفا منابع رو بصورت دقیق بفرمایید .
چون این عقاید اهل تسنن است . نه شیعیان . احتمالا منابع شما در صدد رد این موضوع بوده اند

یا حق
وحید جون یه ذره واضح تر می گی چی به چیه من پاک گیج شدم Blush
بذار یه بک آپ بگیرم :

یه قرآن پیدا شده که 115 آیه داره اوکی
خوب من هم گفتم یه همچین قرآنی اماکن داره باشه اما اما اما توجه کنید منظور من این نبود که سورهای به قرآن اضافه شده یا سوره ای از اون کم شده بلکه منظور من این بود که کسانی که مصحف قرآن هستند مثل مثال هایی که زدم شاید دو سوره رو یکی بدونن در ان صورت یکی از سوره های قرآن کم می شه و یا یکی از سوره ها رو دو تا بدونن که در اون صورت یکی به تعدد سوره ها اضافه می شه
اگه باز سوالی هست من در خدمت هستم در ضمن اون دو تا کتای رو هم که گفتم هر دو تا واسه استادان شیعه بوده اند

پ.ن
وحید جون اگه می خوای تا شنبه بمون من برم کتاب خونه یه سری کتاب هست تو اونجا با این که من واسه خودم نت برداری کردم اما باز می رم و یه نگاهی دقیق تر بشون می ندازم بینم چی شده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، warior ، رضا میزانی
۰:۱۱, ۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
منظورر من این بود که کجای کتابه . شما فقط اسم کتاب رو دادی
میخواستم مطالعه کنم
بعد در موردش صحبت کنیم
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Gryffen
۰:۳۱, ۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
آهان وحید جون الان گرفتم چی می خواستی اول خیال کردم منظورت این بود که حرف های من در راه صدیق این خبر بود :دی
تاریخ قران آقای محمود رامیار که انتشارات امیر کبیر چاپش کرده از صفحه ی فکر کنم 70تا صفحه ی حول و هوش فکر کنم 120 همش در مورد مصحف هایی که صحابه انجامش دادن توضیح می ده (( البته چون این کتاب رو تابستون خوندم صفحاتش رو دقیق یادم نیست شرمنده ))
در مورد کتای آیت الله محمد تقی مصباح یزدی که کتابش آلان جلو ی من که اسمش هم قرآن شناسی , تو جلد اول صفحه ی 347 و 348 در این رابطه توضیحاتی داده که خوندنش خالی از لطف نیست
در ضمن تو دائره المعارف دکتر ابوالحسین مصاحب هم توجلد دوم تو بخش قرآن هم یه چیز هایی نوشته اون رو هم بخون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، وحید110 ، فرهاد
۱۲:۴۵, ۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
سلام
اين دشمنان اسلام تا كجا مي خوان پيش برن خدا ميدونه .
اما چيزي كه معلومه اينه كه ميخوان فاصله ي بين فرق مختلفي كه خودشون به وجود آوردن رو زياد تر بكنن كه كلا اسلام تكه تكه بشه
لعنت به اين جور آدما !!!Angry
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، Gryffen
۱۵:۰۸, ۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #9

(۵/آبان/۹۰ ۱۸:۱۰)Gryffen نوشته است:  اهم اهم
راستش این خبر که خیلی قدیمی وحید جون
یه بار هم یکی از دوستان این خبر رو نوشته بود اما تا اومدم جواب بدم تاپیک رو بستن :

ببینید دوستان قرآن زمانی که برای پیامبر نازل می شه مفهومی به نام ایه نداشته یا بهتر بگم قرآن که یه باره برای پیامبر نازل نشده به همین خاطر بعضی از صحابه که بعد از نزول کلی قرآن دست به مصحف کردن قران بردند در بعضی جا ها با هم هم عقیده نبودند برای مثال به دلیل اینکه سوره ی توبه بسم الله الرحمن الرحیم نداشت اون رو با سوره ی انفعال یکی می دونستند که این جوری سوره هی قرآن می شه 113 یا ابن مسعود سوره ای قرآن رو 112 تا می دونست چون دو سوره ی اخر قران رو نداشت یا مصحف ابی ابن کعب 115 تا بود ( همینی که وحیده بهش اشاره کرده ) چون در این کتاب سوره ی فیل و قریش رو یه سوره در نظر گرفته و .....
اما قرآنی که دست ماست به مسئولیت خلیفه ی سوم عثمان صورت گرفته که صد البته خود امام علی (علیه السلام) این قرآنی که عثمان مصحف کرده بود رو کاملا قبول داشت و عثمان هم بعد از این که این مصحف رو امام علی صدیق کرد بقیه نوشته ها که دست دیگر صحابه بود رو با سرکه می شوره و بعد می سوزونه

منبع حرف هام هم :
1- فرهنگ قرآنی نوشته ی آقای محمود رامیار انتشارات امیر کبیر
2- دو جلدی قرآن شناسی اثر ایت الله محمد تقی مصباح یزدی انتشارات موسسه اموزشی و پرورشی اما خمینی (رحمة الله علیه)

پ.ن :
یه خبر دیگه امشب به همتون قول 100% می دم که وبلاگ قرآنی با دو تا مطلب و یه فهرست از مقالات بلند آماده می شه

ببحشید من یک سوال برام پیش اومده:

این که می فرمایید زمان پیامبر قرآن مصحف بندی نشده و این کار بعدا صورت گرفته برای من کمی عجیبه....

پیامبری که در بیان اصول اخلاق به آداب دستشویی رقتن و آداب مسائل بسیار کوچک تر و بی اهمیت تر هم اشاره کرده چطور می تونه قرآن که در کنار ائمه یکی از مهم ترین پایه های اسلامه بدون اینکه دسته بندی درستی در موردش انجام بشه رها کنه؟تا خلیفه سوم بیاد و این دسته بندی رو انجام بده؟

برای من این مسئله خیلی عجیبه....

در ضمن این مسئله دسته بندی و تقسیم به آیه و سوره بر چه اساسی توسط خلیفه سوم صورت گرفته؟

ممنون
۲۳:۲۶, ۲۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #10
آواتار
جواب این احمقهایی که با ابروی شیعه بازی میکنند رو با ایه هایی از قران در ذیل میدهم.
1- سوره: حجر , آیه: 9 إِنَّا نَحْنُ نَزَّلْنَا الذِّكْرَ وَإِنَّا لَهُ لَحَافِظُونَ

بى‏ترديد ما اين قرآن را به تدريج نازل كرده‏ ايم و قطعا نگهبان آن خواهيم بود (9)
سمره الانعام ایه 7
وَلَوْ نَزَّلْنَا عَلَيْكَ كِتَابًا فِي قِرْطَاسٍ فَلَمَسُوهُ بِأَيْدِيهِمْ لَقَالَ الَّذِينَ كَفَرُواْ إِنْ هَذَا إِلاَّ سِحْرٌ مُّبِينٌ
﴿7﴾
و اگر مكتوبى نوشته بر كاغذ بر تو نازل مى‏كرديم و آنان آن را با دستهاى خود لمس مى‏كردند قطعا كافران مى‏گفتند اين [چيزى] جز سحر آشكار نيست (7)
Angry
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، جویای حقیقت ، عبدالرحمن
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا