|
بزرگترين دروغ قرن بيستم: سفر به ماه!!!
|
|
۲۲:۴۷, ۱۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
یک استادی می گفت که دشمن همیشه سعی داره برای تضعیف روحیه ما خودش رو بزرگتر از چیزی که هست نشون بده ، نمونش هم همین تجهیزات مثل میرکاوا بود که بچه بسیجی های حزب الله مثل گوجه فرنگی ترکوندنشون. یکی از این دروغ ها که چند ساله فکرم رو مشغول کرده ، پروژه سفر به ماه هست ، گفتم این جا در موردش صحبت کنیم. به عنوان نمونه سایت راسخون اینجا اسناد و مدارکی رو برای دروغ بودن این پروژه اعلام کرده ، اما روزنامه جام جم این ادعا رو تکذیب کرده.البته خوب من به شخصه عقیده دارم که این ادعا دروغ بوده. اما یک سوال دارم ،به نظر شما چرا کشورهایی مثل روسیه این ادعا رو تکذیب نکردند؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 12 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۵:۳۶, ۲۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #111
|
|||
|
|||
|
من خودم شک ندارم که این قضیه یک دروغ بزرگ بوده اما یک سوال برام پیش اومده...سنگهایی که ناسا از سفر به اصطلاح کره ماه آورد در اختیار تعدادی از آزمایشگاه های سرتاسر دنیا و دانشمندان زیادی قرار گرفت و نمونه هایی از اون هم به نمایش در اومد...تمام دانشمندانی که روی ترکیب این سنگ ها آزمایش انجام دادند به طور متفق القول این موضوع رو اذعان کردند که سنگهایی با این ترکیبات به هیچ عنوان روی کره زمین تا بحال یافت نشده است....اونهایی که قائل به دروغ بودن سفر به ماه هستند این رو چطور توجیه میکنند؟ برای خود من خیلی سواله این ماجرا....
|
|||
|
|
۱۹:۰۰, ۲۹/دی/۹۰
شماره ارسال: #112
|
|||
|
|||
(۲۸/دی/۹۰ ۲۳:۳۴)dark.knight نوشته است: اول اینکه نمیشه یه عده دروغ بگن و هیچ کشوری متوجه چنین دروغ بزرگی نشه!!این یه دلیل برای رد این قضیه. این همه دروغ گفتن ماجرای 11 ستامبر نمون ی بارز اونه بعد میشه بفرمایید چه سیاره ای رفتن ؟ البته به فرض که رفته باشن اما رفتن به ماه به خاطر فاصلش نیست بلکه شرایطی که توی ماه هست بودن در ان جا رو خیلی سخت و حتی غیر ممکن میکنه |
|||
|
|
۱۷:۳۸, ۵/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #113
|
|||
|
|||
|
سلام
اصلا این پروژه ها همشون مشکوکند. من اصلا باور ندارم که به ماه رفته باشند یا شاید میرن یه کارای دیگه میکنن یه چیزایی بیرون از جو قرار میدن میگن که تحقیق علمیه. الله اعلم |
|||
|
|
۱۵:۵۳, ۱۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #114
|
|||
|
|||
|
من هم از نظر علمی نمی تونم بپذیرم فرستادن انسان رو به کره ماه ، قبل از این ها هم چند بار ذهنم رو مشغول کرده بود.
در حال حاضر برای فرستادن یم سفینه به خارج جو یا به ماه ، یک سکوی عظیم با تنظیمات پیچیده ساخته میشه ، بعد با انرژی زیادی پرتاب میشه ، در طی مسیر قسمت های اصلی که شامل سوخت هستند جدا می شن ، بعد می رسه به ماه و میشه اون چیزی که ما از سفینه آمریکا دیدیم ، بعد چطور همین چیز کوچیک ، بدون اون همه سوخت ، بدون سکوی دقیق پرتاب ، بدون اون همه نظارت و تمهیدات ، پرتاب میشه درست سمت زمین ، اون هم جوری که سرنشین هاش سالم سالم می مونند؟ |
|||
|
|
۲۲:۴۱, ۱۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #115
|
|||
|
|||
|
پس اگر اینطوره پروژه فضایی ما هم اشتباهه!!!
عزیز در ماه جوی وجود نداره که نیاز به یک موشک پیش رانه داشته باشه و یا نیاز به یک سکوی پرتاب داشته باشه!! ما که از ریز جزئیات خبر نداریم علم کافی هم نداریم ولی با همین علم در حد خودم میتونم بفهمم که از اونجایی که در ماه جو نیست(مثل زمین)با یک وسیله ساده(مثلن در حد هلی کوپتر امروزی) میتونستن از سطح ماه بلند بشن و در مدار قرار بگیرن... در ضمن سایت بیداری اندیشه یک سایت علمی فضایی نیست و اشخاصی هم که میان اینجا نظر میدن هیچ کدوم ستاره شناس و یا فضانورد نیستن یا علم این کار رو ندارن! شک نکنید اگر این مسئله دروغ بود اولین کشوری که الان اون رو توی بوق رسانه ای میکرد کشور خودمون بود!! حتمن این مسئله واسه دانشمندان فضایی و موشکی ما قابل قبول بوده که اون رو انکار نکردن،در مورد پرچم هم باید بگم باز برمیگرده به جو ماه! علت اصلی که پرچمها در روی زمین رو به پایین میان چیه؟؟وجود جوه زمینه که اونها رو به پایین میکشه ولی در ماه جوی به قدرت زمین نداره که بخواد پرچم رو به پایین بکشه شاید واسه همین بوده که پرچم کاملن صاف بوده |
|||
|
|
۲۲:۴۹, ۱۷/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #116
|
|||
|
|||
(۱۷/بهمن/۹۰ ۲۲:۴۱)A L I نوشته است: پس اگر اینطوره پروژه فضایی ما هم اشتباهه!!!خوب درسته که ماه جو نداره و جرم اجسام در اونجا یک ششم زمین هست ، اما باز هم حداقل حدود یک دهم این نیرو برای برخواستن وجود داره ، بعد هم بالفرض که برگردن ، تنظیم پرتاب سفینه خیلی پیچیده هستو این که ایران موشک فرستاده که کار سختی نیست نسبت به دوران ما ، تنها نیاز به یک نیروی اولیه زیاد برای پرتاب و تمهیدات امنیتی داره ، اما این که شما چند نفر انسان رو بفرستی با یک سفینه ابتدایی (که امکاناتش با امکانات الآن ما قابل مقایسه نیست) به فضا ، اکسیژنش رو تامین کنی ، غذاش رو تامین کنی ، صاف و سالم برسونیش رو سطح ماه ، طوری که سفینه سالم بمونه ، بعد دوباره بلندش کنی از سطح ماه و بفرستیش سمت زمین ، اون وقت اون آدم ها سالم بمونند ، این خودش خیلی ناممکنه برای این همه سال پیش. این که ایران دم نزده ،چون خود این قضیه نقل مجلسه ، اگر می تونستند بفرستند، چرا نفرستادند دوباره ؟ خرجش زیاده ؟ خوب این همه پولدار دیوانه هست که حاضرهپول بده بره ماه و برگرده ، یا همین روسیه ، سر کل کل اگر میشد می رفت به ماه. من که بعید می دونم آمریکایی های دروغ گو که یک روده راست تو شکمشون ندارند ، بیان راست بگن به بشریت ، اون هم وقتی که با روسیه تو جنگ سرد و کل کل هستند. |
|||
|
|
۲:۰۶, ۱۸/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #117
|
|||
|
|||
|
ناسا درحال فرستادن انسان به مریخ ، اونوقت یه جامعه ی مسلمان در چنین اوضاعی نظریه های تخیلی در علم اختر شناسی صادر میکنه!!!!!
عجیبه !!!!! |
|||
|
|
۲:۱۴, ۱۸/بهمن/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۰ ۲:۲۷ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #118
|
|||
|
|||
(۱۸/بهمن/۹۰ ۲:۰۶)محمد667 نوشته است: ناسا درحال فرستادن انسان به مریخ ، اونوقت یه جامعه ی مسلمان در چنین اوضاعی نظریه های تخیلی در علم اختر شناسی صادر میکنه!!!!!ان شاء الله آقا امام زمان روحی و ارواح العالمین لتراب مقدمه الفداء که ظهور کنند ، مریخ که هیچ چی ، تا دورترین سیاراتی که خدا برای بشر خلق کرده رو هم تحت اختیار می گیرم، این یقین من هست که تمام هستی - که برای انسان خلق شده است- بالقوه تحت سیطره انسانه ، اما ، این کذاب های آدم نما لیاقت باور شدن ندارند.من با این شرایط حتی اگر فیلم رفتن به مریخ رو هم ببینم باور نمی کنم (چون هزینه ساخت یک انیمیشن برای این امر خیلی ساده تر از فرستادن انسان به جایی هست که چهار سال فقط رفتش طول می کشه) ، مگر این که یک آدم موثق تاییدش کنه ، این معاویه صفت ها روز رو هم شب نشون می دن. (۲۹/دی/۹۰ ۵:۳۶)mohammad1369 نوشته است: من خودم شک ندارم که این قضیه یک دروغ بزرگ بوده اما یک سوال برام پیش اومده...سنگهایی که ناسا از سفر به اصطلاح کره ماه آورد در اختیار تعدادی از آزمایشگاه های سرتاسر دنیا و دانشمندان زیادی قرار گرفت و نمونه هایی از اون هم به نمایش در اومد...تمام دانشمندانی که روی ترکیب این سنگ ها آزمایش انجام دادند به طور متفق القول این موضوع رو اذعان کردند که سنگهایی با این ترکیبات به هیچ عنوان روی کره زمین تا بحال یافت نشده است....اونهایی که قائل به دروغ بودن سفر به ماه هستند این رو چطور توجیه میکنند؟ برای خود من خیلی سواله این ماجرا....خوب حتما نیاز به فرستادن بشر برای این امر (یا حتی پرچم گذاشتن) نیست ، میشه با فرستادن سفینه های بدون سرنشین پرچم گذاشت ، یا این که این سنگ ها رو از بیرون جو بدست آورد ، یا حتی شهاب سنگ هایی زیادی که در آمریکا برخورد داشتند. |
|||
|
|
۱۳:۱۶, ۱۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #119
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیز : بعضی از دوستان پیش داوری کردن و به این دوستمون خرده گرفتن که چرا یه همچین موضوع به این مهمی رو رد میکنین . اما یه نکته جالب وجود داره و اونم اینه که این دوستمون که این موضوع رو اینجا مطرح کردن ، ایرانی بودن . اما شما میتونین به لینکی که توی صفحه 10 همین تاپیک قرار داره مراجعه کنین و ببینین که کاربران اونجا چه نظراتی گذاشتن . بعضی از نظرات رو همین دو سه روز پیش گذاشتن . اونایی که انگلیسی میدونن ، برن اونجا نظرات رو بخونن و دیگه به این دوستمون خرده نگیرن . توی بعضی از نظرات ، شبهاتی مطرح میشه که واقعا جوابی براش وجود نداره . اگه باز هم فکر میکنین که امثال بنده حقیر ، دارن زیاده روی میکنن ، به اون لینک یه نگاهی بندازین ، بد نیست . ضرر که نداره . . . برای سهولت لینک رو اینجا میارم : نگین ف.ی.ل.ت.ر.ه که اصلا قبول نمیکنم کسی ف.ی.ل.ت.ر شکن نداشته باشه . . . ![]() در پناه الله یا مهدی مدد
|
|||
|
۱۷:۲۲, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۴۱ توسط alimisaghian.)
شماره ارسال: #120
|
|||
|
|||
|
سلام
بحث ها رو خوندم. خیلی خوبه که راجع یک موضوع بحث میکنید و براحتی هرچیزی رو قبول نمیکنید. این خیلی عالیه. من مهندس هوافضا هستم بحثاتون واسم خیلی جالب بود. لازم دونستم چند تا نکته علمی مهندسی رو اینجا بذارم بقیش با خودتون. دوست ندارم نظرمو القا کنم. 1- تو مطالب زیاد خوندم که گفته بودید تو ماه خلا هست و به همین دلیل گرمایی که از خورشید به فضانوردا میرسه اونارو کباب میکنه.----------------------- ------ ما توی درس انتقال حرارت میخونیم که انتقال حرارت به 3 روش رسانش/همرفت/تابش انجام میشه. لباس فضانوردان سفیده و این باعث میشه 90% از انرژی گرمایی تابش شده به اون منعکس بشه . پس خورشید وقتی به لباس مستابه لزوما دمای اون تا 120 درجه بالا نمیره. این اصل از اصول اولیه انتقال حرارت تابشیه دوستان![]() یک اصل دیگه که تو انتقال حرارت تبشی وجود داره جسم سیاهه . اگه یک کاسه اب رو تو کویر و شب هنگام بیرون بزارین ممکن است اب یخ ببندد. بله تعجب نکنید. میدونید دلیلش چیه ؟ اسمان در کویر صافه و مشکی رنگ و به عنوان جسم سیاه عمل میکنه و گرما رو از کاسه اب دریافت میکنه و باعث میشه دماش پایین بره و اب یخ ببنده![]() ![]() فضانوردان در فضا هم با این پدیده روبرو هستن. یعنی همواره از سمت بدن و لباس اونا به سمت فضای نامتناهی گرما تشعشع میشه . یعنی اون 120 درجه که فرمودید در سطح ماه هوا نیست که تبادل خرارتی انجام بشه به این ترتیب از بدن و لباس فضانورد دفع شود.ادامه دارد یکی دیگه از مواردی که دیدم خیلی راجع به اون تردید داشتین بحث سوخت و انرژی مورد نیاز برای رفت و برگشت به ماهه ![]() اینجا مشخصات اندازه حرکت چند نوع سوخت موشک رو قرار میدم واستون. قضاوت با خودتون ![]() سوخت جامد راکت های کمکی شاتل (تتروکسید نیتروژن/UDHM) تکانه ویژه 262 ثانیه سوخت موشک پروتون روسی پنتوکسید نیتروژن تکانه ویژه 360 ثانیه سوخت ساترن 5 (اکسیژن مایع و نفت سفید) (موشک حامل اپولو) تکانه ویژه 363 ثانیه سوخت اریان 5 (اکسیژن مایع و هیدروژن مایع) تکانه ویژه 462 ثانیه تعریف تکانه ویژه: مدت زمانی که در ان یک کیلوگرم از ماده پیشران به طور مداوم یک کیلوگرم نیروی پیشزان تولید می کند. همونطور که میبینید موشک ساترن تکانه ویژه بالایی دارد . الان وقت ندارم. مظالب بیشتری را بزودی قرار می دهم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

------ ما توی درس انتقال حرارت میخونیم که انتقال حرارت به 3 روش رسانش/همرفت/تابش انجام میشه. لباس فضانوردان سفیده و این باعث میشه 90% از انرژی گرمایی تابش شده به اون منعکس بشه . پس خورشید وقتی به لباس مستابه لزوما دمای اون تا 120 درجه بالا نمیره.
. اگه یک کاسه اب رو تو کویر و شب هنگام بیرون بزارین ممکن است اب یخ ببندد.