|
بزرگترين دروغ قرن بيستم: سفر به ماه!!!
|
|
۲۲:۴۷, ۱۴/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
یک استادی می گفت که دشمن همیشه سعی داره برای تضعیف روحیه ما خودش رو بزرگتر از چیزی که هست نشون بده ، نمونش هم همین تجهیزات مثل میرکاوا بود که بچه بسیجی های حزب الله مثل گوجه فرنگی ترکوندنشون. یکی از این دروغ ها که چند ساله فکرم رو مشغول کرده ، پروژه سفر به ماه هست ، گفتم این جا در موردش صحبت کنیم. به عنوان نمونه سایت راسخون اینجا اسناد و مدارکی رو برای دروغ بودن این پروژه اعلام کرده ، اما روزنامه جام جم این ادعا رو تکذیب کرده.البته خوب من به شخصه عقیده دارم که این ادعا دروغ بوده. اما یک سوال دارم ،به نظر شما چرا کشورهایی مثل روسیه این ادعا رو تکذیب نکردند؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۲:۰۳, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اردیبهشت/۹۱ ۲۳:۱۰ توسط alimisaghian.)
شماره ارسال: #121
|
|||
|
|||
|
نکته دیگری که در مورد سوخت و انرژی مورد نیاز میشه بهش اشاره کرد و از ارکان مهم علوم فضایی هست کمک گرانش یا در اصطلاح موتور گرانشیه.
برای درک بهتر قلاب سنگ رو مثال می زنم. شما یک سنگ رو در قلابسنگ قرار میدین و سپس شروع به چرخوندن قلابسنگ می کنید. بر افر این کار نیروی گریز از مرکز زیادی به سنگ وارد میشه. هرچقدر شما سنگ را بیشتر و با سرعت بالاتر بچرخانید هنگامی که سنگ رها می شود مسافت بیشتری را طی میکند. به همین سادگی.وقتی موشک ساترن میخاد اپولو رو به ماه ببره به صورت مستقیم این کارو انجام نمیده.بلکه موشک ساترن ، اپولو رو از جو خارج میکنه و موتوراشو خاموش میکنه، چند دور دور زمین میچرخه و وقتی شتاب لازم رو گرفت موتوراش در سمت و زاویه مناسب برای مدت کمی شروع به کار میکنن و باز دوباره خاموش میشن. اپولو به سمت ماه میره(اینو میدونین که تو فضا بخاطر خلا اصطکاکی وجود نداره و وقتی به جسمی نیرو وارد بشه تا هنگامی که نیروی دیگری بهش وارد نشه طی مسیر میکنه ) .مدول فرماندهی دور ماه باقی میمونه و میچرخه و مدول ماه نشین میره رو ماه فرود میاد. بعد از انجام ماموریت مدول ماه نشین که بسیار سبکتر از کل محموله ارسال شده از روی زمین (منظورم موشک عظیم ساترن و اپولو که شامل مدول فرماندهی و خوده ماه نشینه) هست به کمک چند راکت سوخت جامد براحتی از روی ماه بلند میشه (چون گرانش خیلی کمتر نسبت به زمین داره) و میاد به مدول فرماندهی که در حال گردش دور ماه بوده میچسبه. بعد چند دور دور ماه میزنن تا شتااب و سرعت کافی بدست بیارن بعد در سمت و زاویه مناسب به سمت زمین موتوراشونو برای مدت کمی روشن میکنن و میان به سمت زمین. جلوی مدول فرماندهی سپر حرارتی وجود داره و مانع از سوخته شدن اپولو در بازگشت به جو زمین میشه. خبری هم از سوخت اتمی و اینجور حرفا نیست. دوستان این چیزا به راحتی با قوانین نیوتن قابل محاسبه است.دوستان توی اطلاعاتی که گذاشته بودین چیزایی راجع به خورشید گرفتگی گفته شده بود که واقعا باعث تعجب من شد. ![]() دوستان اجداد ما در 2500 سال قبل به طور دقیق زمان و مکان دقیق خورشیدگرفتگی رو محاسبه میکردن و تقویم شمسی ما هم بر پاییه همین مطالعات پیشینیان ماست که دقیقترین تقویم دنیاست که فصول با اب و هوا دقیقا مطابقت دارد. دانش اموزان امروزی هم در دبستان می اموزند که خورشید گرفتگی و ماهگرفتگی چگونه رخ می دهند. این بخش اطلاعات واقعا نا امید کننده بود . راستی در مورد موتور گرانشی اینو هم ذکر کنم که فضاپیمای وویجر و پایونیر که از منظومه شمسی خارج شدند بدون هیچگونه سوختی و فقط به کمک گرانش سیاره های موجود در مسیر حرکت توانستند به لبه خارجی منظومه شمسی برسند. به هر سیاره که میرسیدند چند دور دور ان می زدند و سپس همانند قلابسنگ راهی ادامه مسیر به سوی سیاره بعدی میشدند. امیدوارم در مورد مسئله سوخت و انرژی و استگه پرتاب شبه ای واسه کسی باقی نمونده باشه. اگه خاستین اطلاعات فنی تر و دقیق تر واستون میدم. دوستان یه مورد دیگه که دیدم راجع بهش پرداخته شده پرتوهای کیهانی بود که حرف صحیحی است. پرتوهای کیهانی شامل پرتوهای ایکس و گاما و ذرات یونیزه و نوترونی میباشد که در صورت برخورد با بدن بسیار خطرناک و مرگبار میباشند و بر روی فیلم نگاتیو هم اثراتی خواهد گذاشت. اما دوستان یک اصل ساده در پدیده های انتقال اصل سپر تابشی هست. شما می توانید براحتی در برابر تشعشع های گوناگون سپر تابشی متناسب با ان را استفاده کنید. لباس های فضانوردان نیز از این اصل پیروی می کنند و مانع از رسیدن تشعشعات کیهانی به داخل ان می شوند. همچنین بدنه کلیه فضاپیماها و ماهواره ها نیز با این سپر های تابشی پوشیده می شود. اختمالا در عکس های مربوط به ماهواره ها دیده اید که چیزی شبیه زرورق در برخی جاهای ماهواره یه فضاپیما وجود دارد. این همان سپر تابشی است. براحتی میتوان دوربین یه هر وسیله دیگر را به این طریق از پرتوهای کیهانی محافظت کرد و عکسی با کیفیت تهیه کرد.
|
|||
|
|
۰:۱۶, ۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #122
|
|||
|
|||
|
این حرفا رو نزنید اخه امریکا که ۶۴۲.۵ میلیارد دلار فقط بودجه نظامیشه کمبود پول داره که برا دو سه میلیارد دلار دست به چنین کاری بزنه!! بعدم در مورد نکون خوردن پرچم اگه تو گوگل سرچ کنید میبینید که خود فضانورد پرچم رو تکون داده و چون اونجا هوا نیست تا مدت خیلی زیادی تکون میخوره.
بعدشم تحقیق کنید ببینین امریکا با انتن هارپ چه بلا هایی که بر سر مردم رو زمین نیورده. هارپ انقدر پیشرفتس که حتی فکرشم نمیکنید. سفر انسان به ماه کانلاً در حیطه ی توانایی های انسان هستش و من هیچ چیز عجیبی نمیبینم. |
|||
|
۱:۰۳, ۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #123
|
|||
|
|||
(۵/آبان/۹۰ ۲۲:۴۰)shafagh_mah نوشته است: سلام پرچم آمریکا به اهتزاز در نیومده بلکه بویسله یک میله افقی ثابت شده (۵/آبان/۹۰ ۲۲:۴۰)shafagh_mah نوشته است: حتی اگه پنکه هم بذاره باز هم نمیشه پرچم رو تکون بده. چون اونجا هوایی وجود نداره که بخواد بوسیله پنکه به جریان بیفته. |
|||
|
۶:۴۷, ۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #124
|
|||
|
|||
|
"نیل آرمسترانگ" مردی که در سال 1969 با برداشتن قدمی تاریخی بر روی خاک کره ماه، جهان را برای چند لحظه متوقف ساخت، طی مصاحبهای چهار بخشی درباره دقایق نفسگیری فرود بر روی ماه و نظریههای توطئه درباره تقلبی بودن ماموریت آپولو سخن گفته است.
به گزارش همشهری آنلاین آرمسترانگ در این مصاحبه که توسط "الکس ملی" مدیر شرکت CPA استرالیا انجام گرفته روی تصاویر بازسازی شده که از مراحل فرود بر روی ماه پخش میشوند میگوید: آن تپهها بسیار پرشیب و تخته سنگها بسیار بزرگ و به اندازه یک ماشین هستند. آرمسترانگ در بازگویی آنچه در حین ماموریتش رخ داده میگوید: اینجا جایی نیست که من بخواهم بر روی آن فرود بیایم،به همین خاطر رایانه را از حالت خلبان خودکار خارج میکنم و به سمت غرب میروم تا جای مسطحتری را برای فرود آمدن بیابم. تصاویر نشان میدهند که آرمسترانگ نقطهای مسطحتر را در سمت دیگر حفره پیدا میکند. آرمسترانگ ادامه میدهد: سوخت من در حال پایان است، کمتر از دو دقیقه سوخت دارم. تصاویر اصلی ماموریت نشان میدهند موتور ماهنشین "عقاب" آغاز به پراکنده ساختن غبارهای سطح ماه میکند و 30 ثانیه بعد صدای آژیر هشدار سوخت به صدا درمیآید. آرمسترانگ در این شرایط میگوید: باید پیش از اینکه سوخت تمام شود همین جا فرود بیایم. پس از آن صدای فرود آرامی به گوش رسیده و کلمات جاودانهای گفته میشوند: اینجا پایگاه آرامش؛ عقاب فرود آمد. گفتگو با اولین انسانی که قدم بر روی خاک ماه گذاشت طی هفته گذشته در تلویزیون استرالیا و در برنامهای به نام "خط پایین" پخش شد. آرمسترانگ، فردی که به خاطر بیمیلی از سخن گفتن درباره تجربیاتش بر روی ماه بسیار مشهور است، بیپردهترین مصاحبهای که از زمان انجام ماموریتش در کره ماه در سال 1969 تا به امروز انجام داده را در اختیار تلویزیون استرالیا قرار داده است. ملی، فردی که توانست به مدت 40 دقیقه با آرمسترانگ مصاحبه کند میگوید: زمانی که تصمیم گرفتم به نیل نزدیک شده و با او گفتگو کنم به سرعت دریافتم که بسیاری از اطرافیانم این کار را غیر ممکن میدانند. به گفته وی جالب توجهترین ویژگیهای آرمسترانگ، تواضع، متعهد بودن به تیمش، احساس احترامش نسبت به همه انسانها به جز خودش و حس احترامش به روسها بوده است. آرمسترانگ حتی در سن 82 سالگی هم نمیتواند با مرکز توجه عموم بودن کنار بیاید. سال گذشته وی در حین روایت مراحل فرود بر روی ماه در که توسط برنامه گوگل ماه بازسازی شده بود به شکلی آشکارا عصبی به نظر میآمد. با این همه در حین مکالمه رودررو با "ملی" احساس راحتی بیشتری داشت از این رو پخش این مصاحبه بازخوردهای فراوان و مثبتی از جانب دوستان همکاران آرمسترانگ برای تلویزیون استرالیا به ارمغان آورد. وی در این مصاحبه به سوالات مختلفی درباره نیروی هوایی، دولت آمریکا، رهبری، موفقیت و مرگ دوستان قدیمیاش پاسخ داد و "ملی" یکی از جنجالی ترین پرسشهایی که درباره ماموریت آپولو مطرح است را نیز از آرمسترانگ پرسید: آیا فرود بر روی ماه تقلبی است؟ آرمسترانگ در پاسخ به این پرسش گفت: مردم عاشق نظریههای توطئه هستند. این نظریهها بسیار جذابند اما هرگز ذهن من را به خود مشغول نکردهاند، چون میدانم روزی یک نفر به ماه پرواز کرده و دوربینی که بر روی آن جا گذاشتهام را به زمین باز خواهد گرداند. |
|||
|
|
۱۱:۰۷, ۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #125
|
|||
|
|||
(۷/خرداد/۹۱ ۶:۴۷)آقا رضا نوشته است: آرمسترانگ، فردی که به خاطر بیمیلی از سخن گفتن درباره تجربیاتش بر روی ماه بسیار مشهور است.سلام به این سه نکته دقت کنید اول این که اگر این ماجرا واقعیت داشته و افتخاری برای آرمسترانگ به همراه داشته ، پس چرا ایشون دائما از این که تجربیاتشون رو بیان کنند سر باز می زنند؟و چرا وقتی به یادش می افتند عصبی می شند؟ به نظر من دو احتمال وجود داره : 1- ایشان عذاب وجدان گرفتند از این که چنین دروغی گفتند ،پس سعی می کنند با تفره رفتن این خاطرات رو یادآوری نکنند 2- چون این امر دروغ هست ، و دروغ گو هم ضعف حافظه می گیره ، از ایشون خواسته شده کمتر مصاحبه کنند تا یک وقت تناقضی مطرح نشه. نکته بعد ، دقت کردید جمله آخر رو "میدانم روزی یک نفر به ماه پرواز کرده و دوربینی که بر روی آن جا گذاشتهام را به زمین باز خواهد گرداند".نوع این جمله به نظر شما مشابه چه نوع جمله ای هست؟معمولا در چه حالتی از افراد چنین جمله ای سر می زنه؟ مثل وقتی که می گیم :می دونم یک روز می رسه که من هم به حقی که دارم می رسم" یا "می دونم روزی یک نفر پیدا می شه که من رو درک کنه". معمولا این نوع جمله بندی وقتی استفاده می شه که یک نفر یک کار رو بعید بدونه،اما خیلی بهش نیاز داشته باشه.یعنی ایشون خیلی امید دارند که روزی یک نفر بتونه بره به ماه و حقانیتشون رو اثبات کنه.مثلا در صورت دروغ ، بره و یک دوربین رو به صورت سوری به نام آقای آرمسترانگ بیاره.این نوع جمله بندی نشون می ده که در ذهن ایشون هم رفتن به ماه بعید به نظر می رسه. |
|||
|
|
۱۸:۰۱, ۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #126
|
|||
|
|||
|
سلام
لازم دونستم چند تا نکته رو عرض کنم اول این که ما ایرانی ها و مسلمون ها نبودیم که ارفتن بشر به ماه رو زیر سوال بردیم ، بلکه خود غربی ها هم به این موضوع شک دارند .خودتون می تونید برید ببینید. دوم این که توطئه تئوری نیست ، بلکه واقعیته ، شما از آدمی که سرتاپاش دروغه غیر از دروغ انتظار دارید در وقتی که به نفعشه؟ سوم این که شوروی از نظر فضایی برتر بود،ولی آمریکا از نظر جلوه های بصری ، پس به همین خاطر نمی تونست در اون شرایط که هنوز با جلوه های بصری آشنایی کامل نداشت این رو زیر سوال ببره. چهارم این که شما از یک آدم دروغ گو چه جور چیزی رو می پذیرید؟ یک فیلم کافیه تا ما باور کنیم بشر به ماه رفته باشه؟آیا در اون زمان آمریکا قدرت نداشت چنین فیلمی رو بسازه و مردم رو فریب بده؟ نباید معاویه رو دست کم بگیریم ، وگرنه با یک قرآن سر نیزه کردن هممون رو خام خودش می کنه. |
|||
|
|
۸:۴۸, ۲۹/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/تیر/۹۱ ۰:۲۹ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #127
|
|||
|
|||
|
ما یک استادی داشتیم(اسمشو نمیبرم خیلی معروفه) میگفت امکان نداشت در آن زمان انسان بتواند روی ماه فرود بیاید.
به چندین دلیل برای ما ثابت کرد که این مسئله دروغ بوده. یادمه یک نفر میگفت یکی از شعارهای یکی از افراد ذی نفوذ در دستگاه هیتلر این بوده:دروغ هرچه بزرگتر باشه باور پذیر تره |
|||
|
|
۰:۳۳, ۴/تیر/۹۱
شماره ارسال: #128
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت دوستان
تعدادی از پستها پاک و تعدادی هم ویرایش شدند . متاسفانه فرصت نیست برای تک تک دوستان توضیح عرض کنم . اگر توهینی دیدید ، لطفا اطلاع دهید . تشکر از توجه شما |
|||
|
۱۵:۱۶, ۱۱/تیر/۹۱
شماره ارسال: #129
|
|||
|
|||
|
سلام به همه امریکا پایگاهه دجاله و شما معنیه دجالو میدونید. من تمام نظرهارو خوندم و فقط 1 چیزو میگم بقول ظهور اونها مخفیانه ازنظره علم 30 یا 40 سال از مردوم جلوترند پس اگه شما قبول دارید که امروز با این تکنولوژی میشه رفت ماه پس اونها رفتن یا حدقل برای باور کردن و اثبات کردن دلایل و مدرک بیشتری می خواد اما الان نه
![]()
|
|||
|
۱۷:۳۳, ۲۳/تیر/۹۱
شماره ارسال: #130
|
|||
|
|||
|
شما دیگه کی هستین!
لطفا علمی صحبت کنید. شما هر مطلبی که دوست داشتین میگید که مثلا کشورهای غربی رو زیر سوال ببرید! فکر کردید خودمون کجای دنیائیم؟ حداقل علمی حرف بزنید که آدم وقتب میخونه خندش نگیره! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

برای درک بهتر قلاب سنگ رو مثال می زنم. شما یک سنگ رو در قلابسنگ قرار میدین و سپس شروع به چرخوندن قلابسنگ می کنید. بر افر این کار نیروی گریز از مرکز زیادی به سنگ وارد میشه. هرچقدر شما سنگ را بیشتر و با سرعت بالاتر بچرخانید هنگامی که سنگ رها می شود مسافت بیشتری را طی میکند.
به همین سادگی.
) .مدول فرماندهی دور ماه باقی میمونه و میچرخه و مدول ماه نشین میره رو ماه فرود میاد. بعد از انجام ماموریت مدول ماه نشین که بسیار سبکتر از کل محموله ارسال شده از روی زمین (منظورم موشک عظیم ساترن و اپولو که شامل مدول فرماندهی و خوده ماه نشینه) هست به کمک چند راکت سوخت جامد براحتی از روی ماه بلند میشه (چون گرانش خیلی کمتر نسبت به زمین داره) و میاد به مدول فرماندهی که در حال گردش دور ماه بوده میچسبه. بعد چند دور دور ماه میزنن تا شتااب و سرعت کافی بدست بیارن بعد در سمت و زاویه مناسب به سمت زمین موتوراشونو برای مدت کمی روشن میکنن و میان به سمت زمین. جلوی مدول فرماندهی سپر حرارتی وجود داره و مانع از سوخته شدن اپولو در بازگشت به جو زمین میشه. خبری هم از سوخت اتمی و اینجور حرفا نیست. دوستان این چیزا به راحتی با قوانین نیوتن قابل محاسبه است.