کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 8 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مردانی با ظاهر زنانه....چرا!؟( + آراستگی در سیره پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) )
۲۲:۵۱, ۶/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آبان/۹۰ ۲۱:۳۱ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

---------------------------
ازخانه بیرون می آیم،آن قدر دیرم شده که برای قسمت اولیه مسیرم مجبورم با تاکسی برم.هرچه قدر منتظر می شوم،هیچ تاکسی بدون مسافری رد نمی شود..مجبور می شوم سوار اولین پراید شخصی ای که با شنیدن مسیرم می ایستد،شوم..
رادیو اخبار ساعت 8 را پخش می کند..وقتی می رسیم،پول را به او می دهم،بر می گردد و مودبانه میگوید:قابلی نداره..
و من تمام حواسم به ابرو های نازک شده اش جمع می شود...سریع نگاهم را می دزدم و دربهت ابروهایش،حتی یادم می رود بقیه پولم را بگیرم..

برای بقیه مسیر،اتوبوس را انتخاب می کنم...سوار می شوم و در اولین ردیف صندلی ها که یک جای خالی دارد،می نشینم..
اتوبوس در را می بندد و در آستانه حرکت قرار می گیرد که یکی محکم به در اتوبوس می کوبد که در را باز کند...همه نگاه می کنیم...پسری است که گویا دیرش شده...چشمم به ابروهای تیغ زده اش می افتد...رویم را بر می گردانم و با خودم می گویم:همه ی اینها تصادفی است! همه که اینطور نیستند!
برای هدایتش دعا می کنم..

به مترو می رسم،با عجله کارتم را روی دستگاه گیت ورودی می گذارم؛اما بوق ممتدی می زند که شارژ کارت تمام شده..
به سمت فروش بلیط اعتباری می روم..کارت را با پول روی پیشخوان می گذارم...
متصدی می پرسد:چه قدر شارژ کنم؟ و من تا می خواهم جواب بدهم،چشمم به ابروهائی می افتد که مدل دار،برداشته شده اند..

و تصاویر مشابهی در مترو...در قطار و حتی در دانشگاه...
حتی در میان دانشجویانی که ذاتا" انسانهای بدی نیستند...حتی تک و توک در بینشان بچه مذهبی هم پیدا می شود...

اینها تصاویری است که هرقدر هم سر به زیر حرکت کنیم،گاهی ناگزیریم به دیدنشان..
مردانی با ظاهر زنانه...مردانی با لباس های ناشایست...لباسهائی که در خور شأن و شخصیت یک مرد نیست..

چرا؟!
مگر نه اینکه ما ادعای مسلمان بودن داریم؟!
مگر نه اینکه در پیامبر،طبق گفته ی خدا،الگوی نیکویی برای ماست؟!
مگر نه اینکه امیرالمؤمنین را داریم و باید الگو بگیریم؟!
مگر نه اینکه ما در این سرزمین مردانی مثل شهید همت داشته ایم؟!
مگر نه اینکه ما در این سرزمین،در همین عصر،مردانی مثل شهیدان باکری داشته ایم؟!
پس چرا.....؟
چرا مردان نسل من الگویشان را از تعدادی خواننده و بازیگری می گیرند که بعضا" هنوز درگیر این سوالند که آیا خدایی هست؟!

در جائی خواندم:
پیامبر فرموده اند:خدا مردانی را كه شبیه زن می‏شوند و زنانی را كه خود را شبیه مرد قرارمی‏دهند ، نفرین كرده است.
پيامبر خاتم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) به همان اندازه كه به زيبايي وآراستگي دروني يعني معنويّت وخودسازی انسان، اهميت داده است، آراستگي بروني ورسيدن به وضعيت ظاهری،اصلاح به موقع موهای سرو صورت ، نظافت وپاکي و... رانيز اهميت داده ومورد تأكيدفراواني قرار داده است.آراستگي ظاهري، مطابق با اصول فكري واعتقادي ورعايت نظافت وبهداشت از ويژگي بارزيك مسلمان ومؤمن است. امام علي (علیه السلام)مي فر مايد: «التّجمّل من اخلاق المؤمنين »آراستگي از اخلاق مومنان است.پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)نيز چركي وژوليدگي رامذمت مي نمايد وبرازنده يک مسلمان نمي داند :«اِنّ الله يبغضُ الوسخ والشّعث »پروردگار،چركي وژوليدگي را دشمن مي دارد.چر کي وژوليدگي اگردشمني با خداوند است آراستگي ونظافت پاکي انسان مؤمن ،دوستي وتقّرب با خداوند است.

[/b]
من مخالف آراستگی نیستم،اما آراستگی با پاکیزگی،خوب پوشی،به دست می آید..
*روی صحبتم با بیمارانی که مبتلا به بیماری جسمی و روحی مرتبط با این موضوع هستند،نیست...
منظورم با مدگرایان افراطی و جوانانی که نادانسته درگیر این مسئله شده اند است.
ظاهر زنانه،فقط برای زنان زیباست..

در ادامه ان شاء الله مطلب آراستگی در سیره پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) را خواهم گذاشت..
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، fazel ، meshkat ، parisan ، shafagh_mah ، Gryffen ، rastin ، Ramin_Ghn ، مبينا ، sarbaz 313 ، Reza2035 ، MohammadMeraj ، میلاد.م ، MohammadSadra ، یاران مهدی ، paradise ، shakiba ، وحید110 ، Mitsonary ، 872325 ، خادمة الزهرا ، mohammad790 ، Abasaleh ، سدرة المنتهی ، s_habibee ، MESSENGER ، خیبر110 ، mahdyshr ، جوینده حق ، farshid ، zizi ، تازه مسلمان ، میرزا احمد ، در جستجوی سختی ، ترنم ، saloomeh ، ali.khm ، SARV ، mohammadhadi ، am_po ، محیصا ، ST92 ، esn ، mohammad74 ، ساقی ، انتصـار ، محمداحسان ، shaghhayeghh ، Havbb 110 ، پروانه ، m.hossein ، انديشه نو ، aboutorab

آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۴۸, ۶/آذر/۹۰
شماره ارسال: #31
آواتار
(۵/آذر/۹۰ ۲۳:۵۷)miladn نوشته است:  دوستان این مطالب درگیری بیش نیست همه چی به فکر آدم بستگی داره ظاهر 10 درصد از قضیه هست و از نظر من اصلا اهمییت نداره من قبلا با خیلی ها که میخواستم صحبت کنم از ظاهرشون قضاوت میکردم ولی بعد از صحبت میگفتم عجب اشتباه فکر میکردم
در ضمن من میگم

نباید توقع داشت همه آدما مثل هم باشن

مهم تر از اینا وجدانه آدمه

اول اینکه،از کوزه همان برون تراود که در اوست...
بعد هم خب چرا نباید این ظاهر رو درست کرد تا غلط اندازه نباشه!؟
قضاوتی صورت نگرفته؛
بلکه بحث ما اینه که چرا یک مرد،باید ظاهرش رو مثل زنها درست کنه و با ابروهای برداشته و ... در جامعه حضور داشته باشه!؟

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، MohammadSadra ، محیصا ، rastin ، shaghhayeghh
۲:۰۴, ۷/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/آذر/۹۰ ۴:۴۸ توسط kavoraa.)
شماره ارسال: #32

.
عالی بود ممنون..
.
ظاهرا باید از کوزه همان برون تراود که در اوست ولی امکانشم هست روی کوزه ای تراوش سایر کوزه ها رو مشاهده کنیم..سایر کوزه ها جامعه ای هست که درش زندگی می کنیم..
.
2 مدل مد داریم ، مد متعارف که علاوه بر جنبه جلب توجه جنبه های زیبا شناسی و تنوع دوستی هم داره و مد نامتعارف که تنها جنبه جلب توجه داره..
.
گاهی زیر ابرو گرفتن و یا هر مدل دیگه ای یه مد نامتعارف جدیده که تو حوزه جنبه جلب توجه باید بررسیش کرد و البته مطمئنا در بین زن ها خریدار خاص خودش رو داره وگرنه اقبالی نداشت..
.
ولی نکته اساسی اینجاست که این عمل با این اقبال رفته رفته تبدیل به یه مد متعارف میشه که اونوقت میشه در متن جامعه مشاهدش کرد..
.
و از اون نکته اساسی تر زمانیه که تبدیل به عرف جامعه بشه و این درست زمانیه که به معنای واقعی در سطح جامعه مردانی با ظاهر زنانه رو مشاهده خواهیم کرد..
.
پروژه دقیق و شیطانی مردانی با ظاهر زنانه و البته زنانی با ظاهر مردانه قبلا به طور کامل در غرب پیاده شده..
.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، sayed reza ، ترنم ، Hadith ، محیصا ، shaghhayeghh
۲۰:۲۸, ۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #33
آواتار
به نظر من علت اصلی این که بعضی زنان مانند مردان می خواهند رفتار کنند راه بروند لباس بپوشند و یا بر عکس بعضی مردان آرایش و لباس دنانه بپوشند به دلیل ظلمی است که به هردو میشه دن بودن و مرد بودن درست برای ان ها تعریف نشده به اندازه ی کافی به هویت ان ها احترام گذاشته نشده هردو جنس خوبی های جنس دیگر را می بینند و از سختی های ان بی اطلاع اند فکر می کنند اگر زن بودن یا مرد بودن بهتر و خوشبختر می توانستند زندگی کنند
این هم سوغات غرب است که ما از ان بدون هیچ پذیرایی کردیم

کاری باید کرد........
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محیصا ، ترنم ، MohammadSadra ، Hadith ، shaghhayeghh
۲۱:۱۷, ۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #34

بسم الله الرحمن الرحیم
.
مهرناز جان موضوع مهمی رو گفتین که متاسفانه بین جوونا داره همه گیر میشه ...هم خانم ها و هم آقایون
درسته عده ای از پسرها دختر نما شدن ولی از اون طرف دخترهایی هم هستن که ادای پسرا رو درمی یارن ...
اکثرا رفتار پسرانه از خودشون نشون میدن و توو مدرسه همو به اسم های پسرونه صدا می زنن طرز صحبت کردنشون هم شبیه پسرهاست ...
راستش روزای اول توو مدرسه میشنیدم بچه ها اسم های جعفر و رسول و فرهاد و ... بین خودشون میگن فکرکردم اینا همه پسرهایی اند که می شناسنشون اما بعد سه چهار روزی متوجه شدم که اینا جعفری و رسولی و فرهادی و ... اند که بین خودشون مخفف کردن ...
فقط باید ببینین چطور باهم صحبت می کنن : داداش ؛ رفیق ؛ و ... با این خطابه ها همدیگرو صدا می زنن ...
من هم دوسه سال قبل دیپلم گرفتم ولی از این کارا نه می کردیم نه دیده بودم کسی انجام بده ؟!
تلاش زیادی کردم تا بتونم رفتارشون رو عوض کنم اما هنوز موفق نشدم از نصیحت مستقیم و تعریف داستان و گفتن احادیث و صحبت از جایگاه و منزلت زن و شان و مقام زن و حیا و ... کلی براشون سخنرانی کردم ولی به جز یکی دونفر بقیه هیچ تغییری نکردن !!!!!!!!!
حالا یا من بلد نیستم یا اینا خیلی سرسخت اند یا اینکه باید قبول کنیم که جامعه و دیدهای نوجوون هامون عوض شده ؟!
خلاصه از این پسرهای دخترنما و دخترهای پسرنما متاسفانه تا دلتون بخواد هست ...
از حق نگذریم جوون و نوجوون خوب و مذهبی هم زیاده ولی باید یه فکری به حال این وضعیت کرد ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ترنم ، MohammadSadra ، Hadith ، shaghhayeghh
۹:۵۲, ۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #35

.
یکی از عالی ترین دستاوردهای جنبش فمنیسم برای زنان در غرب این بود که چون زنان هویت مستقلی در لباس پوشیدن ندارن پس لباس مردانه بپوشن..
.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، ترنم ، Hadith ، shaghhayeghh
۲۳:۴۷, ۲۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #36
آواتار
AngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuhHuh
نمی دونم چی بگم
اصلا مگه زیر ابرو برداشتن برا مردا غیرتی هم میذاره که بتونند دنبال جذب همسری برای خودشون بشن؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، Hadith ، shaghhayeghh
۰:۱۲, ۳۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #37
آواتار
میدانید اگر از عده ای سوال کنیم که چرا این کار انجام داده اند با جوابهایی مثل زیر رویرو میشویم:
1-مد شده است
2-از روی چشم هم چشمی این کار را کرده ام.
3-چون دیگران این کار را انجام میدهند من هم انجام میدهم.
4-برای زیبایی این کار ار کرده ام.
3 دسته ی اول جزو کسانی هستند که مثلا روی مد هستند و بقیه هر کاری بکنند انها هم به تقلید از انها این کار را انجام میدهند(منبع شیوع یک مد ماهواره میباشد)
ولی دسته ی اخر به اراده ی خود این کار را انجام میدهد و به نظرم (جرم) این دسته از افراد بیشتر از دیگر افراد است.
چون انها میدانند که لطافت و ظرافت روحی و جسمی جنس مونث دلیلی برای زیبایی اوست و سعی میکنند کهه مثلا خود را در جامعه جذاب نشان دهند ...
دیگر نمیدانند که با زن هیچ فرقی ندارند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، shaghhayeghh
۴:۵۱, ۲۶/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/خرداد/۹۱ ۴:۵۲ توسط M03TAFA.)
شماره ارسال: #38
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

حجاب برای مردان
[تصویر: 25654009114016928159.gif]

تو جامعه امروز ما حجاب رو فقط گذاشتیم برای خانمهامون و خودمون هر جور میخوایم از خونه بیرون میایم و به هر بهونه ای جا های مختلفی از بدنمونو به نمایش میذاریم . مخصوصا جوانان خیلی به این وضع گرفتار شدند طوری که میبینیم تیشرت های آستین کوتاه و چسبون (استرچ) تو تن جوونامون زیاد شده شلوار های پاره ای که هم تنگو چسبونه و هم رون و پا توش پیداست حالا بگذریم از اینکه تمام موهاشو میتراشن طوری که ... .

این موضوع بی حجابی و بد حجابی مردان رو حتی افراد خیلی مذهبی هم دچارشن برای مثال استین هارو به نشانه تجدید وضو تا کمر بالا میزنه و پایین نمیاره و یا زمان نشستن جلوی یه خانم جوری میشینه که تمام عورتش از رو شلوارش پیداست و ... .

حجاب برای مردان و زنان به یک اندازه اهمیت داره برای مثال اگر من یقه ام رو باز بذارم طوری که سینم یا مو های سینم رو نامحرم ببینه گناهش با دختری که مو هاشو از زیر روسری بیرون ریخته برابره شاید کناه من بیشترم باشه چون به این مسئله (حجابم) توجه ندارم .
چند تا حدیث در این مورد بر خوردم که بد نیست نشرش بدیم :
.................................................................

1. يكي از اصحاب پيامبر مي‌گويد روزي نشسته بودم و لباسم كنار رفت و ران پايم پيدا شد. پيامبر كه در حال عبور بودند، به من فرمودند: ران خود را بپوشان كه جزء عورت است.

[/font]2. حضرت موسي(عليه‌السلام) آن‌قدر بر پوشيدگي خود محافظت مي‌كرد كه مردم مي‌پنداشتند وي بيماري جسماني دارد. رسول خدا(صلي‌الله‌عليه‌وآله) درباره‌ي او مي‌فرمود: همانا موسي مردي باحيا و پوشيده بود كه به دليل حيايش، هيچ نقطه از بدن وي ديده نشد و لذا هنگامي كه مي‌خواست وارد آب شود تا بدنش وارد آب نمي‌شد، لباس خود را بيرون نمي‌آورد؛ در حالي كه بني‌اسرائيل حيا نمي‌كردند و در برابر هم براي شستشو برهنه مي‌شدند و به يكديگر نگاه مي‌كردند.

3. امام صادق پوشیدگی شدید لقمان را از علل حکیم شدنش میدانند

................................................................

[font=B Homa]حالا یه سوال پیش میاد که حدود حجاب مرد چیه ؟

چیزی که من شنیدم و نمیدونم تا چه حد اعتبار داره اینه که نمایش از گردن به پایین و پشت گردن ، بالا تر از آرنج و بالا تر از زانو گناه داره و حد حجاب مرده

این فکر نمیکنم خیلی اعتبار داشته باشه ولی به نظرم معقوله و از دوستان بخصوص علی110 استدعا دارم که اگر حدیثی یا مطلب موثقی در اینباره میدونن بیان کنن که باکمک هم اینجا تو بیداری اندیشه حدود حجاب مرد رو تعیین کنیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دیدگاه نوین ، soshiant ، تفکر ، یوسف خان ، علی 110 ، ایمانی ، فانوس *7* ، Mitsonary ، مجید املشی ، Hadith
۲۱:۱۱, ۲۸/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/مرداد/۹۱ ۲۲:۴۶ توسط rastin.)
شماره ارسال: #39
آواتار
مجله مهر: در گذشته اگر سبیل‌های چرب شده و

ریش‌های پر پشت، برای مردان افتخار و ارزش محسوب

می‌شدند، این روزها ریش ستاره‌ای و موی خامه‌ای جای

آنها را پر کرده اند
[/b]

یکی دو روز پیش، آماری از مصرف لوازم آرایشی در میان مردم اعلام شد که غافلگیر کننده بود. این آمارها نشان می‌داد که 7درصد از پسران ایرانی از لوازم آرایشی استفاده می‌کنند که صرفا زنانه هستند.

یعنی ریمل، کرم پودر و رنگ‌های گریم که اگر به این لوازم، کرم، ژل مو و اسپری‌های خوشبوکننده را هم اضافه کنیم، آمار از این بالاتر می‌رود. این در حالی است که ایران در مصرف لوازم آرایشی مقام دوم آسیا و مقام هفتم جهان را دارد و سن استفاده از این لوازم نسبت به دو دهه قبل، ۱۰ سال کاهش یافته و به ۱۷ سال رسیده است.

[تصویر: 104085_512.jpg]
سالن یا آرایشگاه

اگر به چند آرایشگاه مردانه در چهار گوشه تهران سری بزنید، می‌بینید که برخی آرایشگاه‌ها لیست خدماتشان پربارتر از سایر جاهای دیگر است. شاید به همین دلیل است که نام خود را از آرایشگاه به سالن تغیی داده اند. به عبارت دیگر آنها فقط موی س نمی‌زنند، انواع و اقسام خدمات آرایشی را هم ارائه می‌دهند.

وقتی وارد یکی از همین سالن‌ها در غرب تهران می‌شوم اولین چیزی که توجهم را جلب می‌کند شلوغی آنجا و گروه سنی تقریبا یکسان مشتریان است. اغلب کسانی که مراجعه کرده اند بین 18 تا 30 سال سن دارند. تمام آرایشگران، جوان و ظاهر آراسته‌ای دارند که شاید در جلب نظر مشتریان تاثیر بگذارد.

یک ژورنال خارجی از مدل‌های مو و آرایش مردانه روی میز است. مشتری‌هایی که در نوبت نشسته اند، ژورنال را دست به دست می‌چرخانند و ورق می‌زنند. روی صفحه نمایش یک لپ تاپ هم مدل‌های مو به نمایش درآمده است.

محمدرضا جوان 22 ساله‌ای است که در یونیت آرایشگری نشسته. می‌گوید می‌خواهد مدل موهایش را خامه‌ای بزند. آرایشگر می‌گوید خامه‌ای تقریبا همان کرونری قدیم است که آن موقع‌ها می‌گفتند کرنلی. مدلی که دور سر کوتاه می‌شود اما موهای وسط سر بلند است. در مدل خامه‌ای، تفاوت کوتاهی و بلندی بسیار فاحش است. محمدرضا می‌گوید که کار ابرو هم دارد و این یعنی که باید ابروهایش مرتب شود. در آرایشگاه‌های مردانه مشتری‌ها علاقه چندانی به استفاده از عبارت ابرو برداشتن ندارند.

مجید آرایشگری که روی موهای محمدرضا کار می‌کند می‌گوید: «بستگی به خود مشتری دارد که تا چه میزان دست ما را باز بگذارد. اگر فقط در حد مرتب کردن باشد احتیاجی به مو چین نیست. با استفاده از قیچی و تیغ این کار را می‌کنیم اما اگر مشتری بخواهد تغییر بیشتری کند بالطبع از موچین استفاده می‌کنیم.» بیشتر مردان روی نازکی ابرو حساسیت نشان می‌دهند. آنها ترجیح می‌دهند ابروهایشان فقط کمی مرتب شود تا اینکه کاملا زنانه بردارند.

ماسکی برای پوست سر

کمی آن طرف‌تر از محمدرضا مردی حدودا سی ساله نشسته است که صورتش پوشیده شده از ماسک است و تنها حلقه چشمان و لب‌هایش پیداست. عرفان، همان جوان سی ساله، می‌گوید که برای جوش‌های سر سیاهش آمده است و باید چند جلسه به طور مرتب بیاید تا نتیجه بگیرد. هزینه این کار برایش کمتر از 50 هزار تومان در نمی‌آید.

در منوی ماسک‌های سالن، به جز ماسک جوش، نام ماسک‌های میوه ای، کرم خاویار، نعنایی و آلوورا هم به چشم می‌خورد که آرایشگر می‌گوید کاربردشان در شاداب سازی پوست است.

خط بعد از آن در لیست، مخصوص کسانی است که پوست سرشان شوره می‌زند یا پوست سرش دچار آسیب شده ست. ماسک‌هایی که باید ر
وی سر مالیده شوند و بعد از 5 دقیقه شسته شوند.
[/font]
اسکلت یا ستاره؟

«نظر من را بخواهی، ستاره قشنگ‌تر است!» این جمله را یکی از آرایشگران به مشتری‌اش می‌گود. روی میز چند شابلون چیده شده که هر یک شکلی دارند. انتخاب سخت است. اسکلت، جمجمه، ستاره یا خط‌های موازی؟!

مشتری مردد مانده است بین ستاره یا خط موازی برای طرح پشت سرش. این طرح‌ها می‌توانند در هر قسمتی از سر استفاده شوند. از ریش صورت گرفت
ه تا موی پشت سر و یا حتی گیجگاه. آرایشگران طرح‌ها را با استفاده از ماشین مخصوص و شابلون روی موهای مشتری در می‌آورند. طرح‌هایی که از میان آنها، خط‌های موازی طرفداران بیشتری دارد.
[font=Tahoma]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan ، Mohammad Trust ، Hadith
۲۳:۳۹, ۲۸/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #40
آواتار
براشینگ، روزی 15هزار تومان

علیرضا سعیدی، صاحب سالن می‌گوید که برخی مشتریانش برای سشوار و فرم‌دهی هر روزه با آدامس مو یا کرم‌های مخصوص حداقل روزی 15 هزار تومان هزینه می‌کنند. آدامس مو براق کننده و نگهدارنده قوی مو است که معمولا برای مو‌های انعطاف پذیر استفاده می‌شود و به کسانی که موهای نرم دارند، کمک می‌کند به راحتی به موهایشان فرم دهند. این مبلغ سوای هر پانزده روزی است که مشتریان باید برای اصلاح و روتوش مویشان بیایند تا مدل اصلی مو همچنان حفظ شود و با بلند شدن موها، مدل از بین نرود. کسانی هم که مشتری ماسک‌های صورت برای پاکسازی هستند هفته‌ای 3 جلسه باید مرجعه کنند.

او می‌گوید مشتریانش حاضرند مبالغ بیشتری هم بدهند تا رنگ مو فرم و مدل مو و صورتشان شبیه مدل انتخابی ژورنال شود. طبیعی است هر چقدر مدل پیچیده‌تر باشد مبلغ بالاتر می‌رود.

[تصویر: 104087_573.jpg]
پلاتینی؛ رنگ محبوب آقایان

فرشید مشتری دیگری است که منتظر است تا نوبتش شود. یک تکه از موهای جلوی سرش را پلاتینه رنگ کرده است و حالا آمده تا براشینگ کند. می‌گوید رنگ‌های سرد را دوست دارد و ترجیح می‌دهد مش موهایش با رنگ‌های سرد انجام شود: «رنگ استخوانی و نقره‌ای چهره مردان را جذاب‌تر می‌کند. ژورنال را هم که نگاه کنید، مدل‌های مو مشکی مش‌شان همین رنگی است.»

فرشید درباره تفاوت رنگ مو در مردان و زنان می‌گوید: «رنگ و مش موی مردان تفاوت چندانی با زنان ندارد. البته من خودم مش سوزنی را به مش‌های ضخیم ترجیح می‌دهم.»

دوای درمان کم موها هم اینجاست! کلاه گیس‌هایی که روی دیوار آویزانند اولین چیزی هستند که توجه مشتریان کم مو را جلب می‌کنند؛ با رنگ‌ها و مدل‌های مختلف شان که قابلیت کوتاه شدن هم دارند. علیرضا سعیدی می‌گوید که این کلاه گیس‌ها از موی طبیعی هستند و قیمت‌شان بسته به سایز و کیفیت از 70 هزار تومان تا 800 هزار تومان متغیر است.

آرایش مردان بود افزون ز عروسان!

به مغازه‌های لوازم آرایشی و بهداشتی سری هم بزنید می‌بینید که هر روز ست‌های آرایشی بهداشتی مردان پر و پیمان‌تر از روز قبل می‌شوند. کرم‌های ضد چروک، ژل‌های دور چشم یا تونیک‌های ترمیم کننده ی پوست، ماسک صورت، آدامس مو، چسب مو، انواع کرم برنزه کننده، سایه دور چشم و خیلی موارد دیگر را می‌توانید در قفسه‌ها ببینید. آن‌وقت است که اپیلاسیون مردان را هم باور می‌کنیم!

اما با این وجود، تغییر تنها در سالن‌های آرایشی صورت نمی‌گیرد. در بعضی باشگاه‌های بدن‌سازی دستگاه‌های سولاریوم برای برنزه کردن پوست وجود دارد. مراکز زیر زمینی تاتو هم هستند که خال‌کوبی‌های رنگی را مطابق با الگوهای جدید روز روی بدن مشتریانشان انجام می‌دهند که قیمت آنها بسته به اندازه و نوع رنگی که استفاده می‌شود، متفاوت است. مثلا هزینه یک تاتوی کوچک با رنگ امریکایی از 100هزار تومان شروع می‌شود و بسته به پیچیدگی طرح، تا یک میلیون تومان می‌رسد. اما همین تاتو اگر قرار باشد با رنگ کم کیفیت‌تری طراحی شود، ممکن است حداکثر 300هزار تومان قیمت داشته باشد. درباره تاتوهای بزرگ و طرح‌های دشوار و چند رنگ هم این قیمت گاهی تا 3میلیون تومان هم می‌رسد.[/font]

[font=Tahoma]مواد لازم جهت داماد شدن

اینجا داستان داماد شدن مشتری‌ها با آنها که برای آرایش روزمره شان مراجعه کرده‌اند، کمی متفاوت است. داماد اگر بخواهد تمام مراحلی را که برای شب عروسی ارائه می‌شود طی کند، باید از روزهای قبل دست به کار شود.

این موضوع بستگی به خود داماد هم دارد که چقدر این مساله برایش مهم است. مثلا بعضی افراد از مدت‌ها قبل برای آماده شدن شب عروسی شان اقدام به شاداب سازی و پاک سازی پوست می‌کنند. در اینجا از کرم‌های لایه بردار یا ماسک استفاده می‌شود. اگر فرد احتیاج به رنگ مو داشته باشد چند روز قبل از عروسی آرایشگر برایش انجام می‌دهد.

روز عروسی هم کارهایی مثل اصلاح و تمیز کردن ابرو انجام می‌شود. همچنین از انواع کرم پودرها برای صاف کردن پوست و پنکک‌های خشک برای جلوگیری از عرق کردن استفاده می‌شود.

مدیر سالن آرایش در این باره می‌گوید: «معمولا از کرم‌هایی که برای گریم در سینماها رواج دارد استفاده می‌شود. مثلا با کرم گریم می‌توانیم صورت‌های لاغر را پرتر کنیم. از سایه هم برای یرگی‌های دور چشم استفاده می‌کنیم. یا از برخی کرم‌های ضد چروک یا دور چشم برای جوان‌تر کردن پوست مورد استفاده قرار می‌گیرد. البته همه این‌ها به رضایت خود فرد برمی‌گردد. مدل موهای داماد هم بستگی به خودش دارد. سشوار و تافت که برای تثبیت و حالت دادن مو استفاده می‌شود.» با این تفاسیر آرایشگاه داماد حدود 200 تا 250 هزار تومان هزینه خواهد داشت.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: vahrakan ، Mohammad Trust ، فدايي ولايت ، Hadith
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]