کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 9 رای - 4.33 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
دروغی بزرگ در فیلم ظهور
۱۶:۰۰, ۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام،من یکی از کاربران تازه وارد هستم و خوشحالم که در بین شماها هستم.
یک سوال از تمامی کاربران محترم داشتم و اینکه آیا کسی به این موضوع تا به حال فکر کرده که این فیلم:
1- چه مقدار خرج برداشته؟
2- آیا واقعا فیلمی به این عظیمی فقط کار سه یا چهار نفر هست؟
3- این فیلم دارد چه هدفی را دنبال می کند؟
4- آیا هدف این فیلم فقط آگاه سازی مردمی است که هزاران سال است که زندانی این سیستم پیچیده هستند؟
5- چرا آمریکا و یا هر کشور دیگری این فیلم را ساخته؟
6- آیا کسی به دروغ بزرگ این فیلم پی برده است؟
7- آیا کسی تا حالا فیلم نقد و بررسی فیلم ظهور که توسط سپاه پاسداران ساخته شده است را دیده؟
8- و هزاران سوال دیگر؟؟؟HuhHuh
زمانی که تعداد این پست ها به ده تا رسید،خودم پاسخ تمام این سوالات را میدهم،ولی دوست دارم تا اون موقع اگر جواب این سوالات را می دانید در اختیار دیگران هم قرار بدهید.
با تشکر کاربر تازه وارد.Blush
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، mohsen 2012 ، shafagh_mah ، مبينا ، moje12.ir ، ST92 ، ilitih ، فدک زهرا ، Anti.Mason ، marziye ، kohnavard ، ztb ، azade ، توحید ، Ghaem ، ALMIDA ، Bran ، ahossein ، سرباز ولایت ، ascertained ، meisamtiger ، ahmad1300 ، من انقلابی ام ، tazevared ، عبدالرحمن ، پرهام ، fafa* ، amirak

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۱۲, ۱۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #21
آواتار
عزیز دلم قرار شد تحقیق کنین دیگه. درسته هر کسی نظر خاص خودشو داره. اینجا هم جای تحمیل عقاید نیست. حقیر هم به هیچ وجه چنین قصدی نداشته و ندارم. اما طرح مسئله کردین ما هم خواستیم شفاف سازی کنیم. تصمیم با خودتون. شما می فرمایین این مستند توطئه دشمن هست ما هم عرض می کنیم اشتباه برداشت کرده اید. دلایل خودتون رو ارائه دادین، ما هم پاسخهای نسبتا منطقی دادیم. اما اینکه صرف فلان نهاد فلان حرف رو زده براتون نشه معیار حق. یعنی چی صلاح ندیده مطرح کنه؟ اگر واقعا واقعیتی چنین بزرگ و مخوف در پس پرده هست وظیفه داره اعلام عمومی کنه وگرنه به هیچ وجه گفتار بی سند اینجا ارزش نداره.

مثلا همون حقایقی که مثلا نوریگا برملا کرد در مورد یوفو، در واقع ربطی به نوریگا نداره. اینها از مستندهای دیگه استفاده کردن. کاش توضیحات حقیر رو با دقت بیشتری مطالعه می فرمودین.

جناب ویلیام کوپر عضو نیروی دریایی آمریکا اطلاعات بسیار حجیمی راجع به یوفو افشا کرد که منجر شد به قتلش: William Cooper
قصه عجیبی داره .... جستجو کنین در موردش. مستندها و سخنرانیهای زیادی داره...

خانم کتی اوبرین ( Cathy O'Brien) در این مورد صحبت کرد که ایشون گرفتار پروژه mkultra بودن و بهشون تهمت زده شد که روانی هستن و .... کتابی هم دارن که در موردش در بحث قربانی کردن انسان صحبت شده. باز هم دعوت میکنم اون کار رو دانلود کنین ببینین.

جناب کشیش مالاخی مارتین (malachi martin) جنگیر معروف جهان بود که راجع به همدستی اجنه با واتیکان اطلاعاتی برملا کرد که در مستند ظهور فقط صدای ایشون روی تکه فیلمی پخش شد که ایشون هم در اواخر عمر از بالکن خانه خودش به پایین پرتاب شد و ترور شد.

...

در مورد افشای اطلاعات آمریکا هم نکته ای هست که خدمتتون عرض میکنم اینکه در آمریکا اطلاعات سری نمی تونه بیش از 30 سال مخفی بمونه و بعد از سی سال عمومی میشه. در این زمینه کتابهایی هست از اسناد فاش شده.

باز هم مثال قربانی کردن انسان رو می زنم.
می دونستین یهودی های شیطان پرست چقدر تلاش کردن تا قربانی کردن بچه های بیگناه رو از اذهان مردم پاک کنن اونهم با کنترل رسانه ها. واقعا هم موفق شدن. زمانی کل یهودی ها به خاطر فاش شدن اسرار قربانی کردن کودکان مسیحی از انگلیس اخراج شده بودن اما به مرور زمان و کنترل رسانه ها الان همه کاره انگلیس شدن....

حالا می دونین این مستند قربانی کردن انسان رو اگر ما روی نت پخش بکنیم می دونین چه خسارتی به یهودی ها وارد میشه و اینهمه هزینه کردن برای سانسور اطلاعات و عدم افشای اونها چه هزینه زیادی به ضررشون میشه؟ خوب ما ان شاءالله نسخه انگلیسی مستند رو که آماده شد روی نت میگذاریم. این یهود ابرقدرت تر از آمریکا چطور منو پیدا کنه بهم بگه چرا حقایقی که ما اینهمه هزینه کردیم مخفی بماند شما افشا کردین؟

امیدوارم متوجه منظورم شده باشین.

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، Anti gods ، only_y2d ، MAHDI59 ، MohammadMeraj ، pop313 ، PARADOX ، fardinho ، Forough ، salman313 ، Ronak ، zahra.shakiba ، مجید املشی ، قلب
۱۲:۳۶, ۱۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #22
آواتار
والا نمی دانم دیگه چی بگم،من که دارم گیج میشم.
البته به قول استاد رائفی پور،اگر کسی بخواد حقیقتی را فاش کند آن را فردی دیوانه و جنزده و هزیان گو جلوه می دهند به طوری که کسی حرف های او را باور نمی کند،همین طور که مدیریت تالار فرمودند.
حدیثی از پیامبر اکرم(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) نقل شده است که می فرماید:در آخرالزمان روزی فرا رسد که دیگر کسی نتواند راست و دروغ را از هم تشخیص دهد.
به هر حال من سعی میکنم بیشتر تحقیق کنم و از طرفی دیگر خود را برای جنگ آرمانگدون آماده میکنم که جنگ بین خیر و شر است و البته همین طور خود را برای ظهور آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) (البته اگر تا آن موقع عمری بود) آماده می کنم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: only_y2d ، بیداری اندیشه ، MohammadSadra ، سدرة المنتهی ، pop313 ، fardinho ، Ronak ، marvel
۱۲:۵۳, ۱۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #23
آواتار
(۱۰/آبان/۹۰ ۱۱:۳۹)ninjutsu نوشته است:  این سخن از من نیست،از بچه های سپاه پاسداران است که هدفش آگاه سازی مردم است ولی فعلا بنا به دلایلی که من هم مثل شما بی خبر هستم،صلاح در آگاه سازی مردم نمی داند.

خیلی عذر میخوام ولی مگر هرکسی سپاهی باشد عالم مطلق است که شما مبنای اصالت حرفتان را حرف های یک فرد سپاهی میدانید ؟
من هم با افرادی ارتباط دارم که مسئولیت های مملکتی مهمی دارند ولی هیچگاه ملاک حرف هایم را حرف های بی سند آنها قرار نمی دهم و همیشه حرف هایشان را با مدرک قبول می کنم.اینطور نیست که در تالار بنویسم فلان شخص با فلان رده فلان حرف را زد. چون او آدم مهمی است پس حرفش درست است.
افراد این تالار حرف هایشان را بر مبنای مستندات بیان می کنند و در غیر اینصورت کمتر کسی آن را قبول می کند.
آن هم در موضوعی که آنقدر مهم نیست که چه کسی سازنده آن بود و چه کسی پشت پرده ساخت آن.
موضوع مهم بیدار شدن ما بود که به حول قوه الهی تا حدی از خواب غفلت در آمدیم.
ما اصل را رها کردیم و به فرع چسبیدیم. دلیل غفلت ما این است.
من الله توفیق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، بیداری اندیشه ، MohammadSadra ، مجید املشی
۱۳:۲۱, ۱۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #24
آواتار
بسم الله الرحمن الرحيم
دوست عزيزم
شما كاملا درست ميگيد تشخيص دادن درست از غلط خيلي سخت شده .
اما براي كسي كه ندونه .... ولي بزرگاني داشتيم كه ما تازه الان به حقانيت اون ها پي ميبريم ....
مثال :
در زمان شهادت آيت الله طالقاني مردم بيرون ريختند و شروع كردند به شعار دادن :
بهشتي بهشتي ، طالقاني رو تو كشتي
ولي حالا ميبينيم كه آيه الله بهشتي چه انسان بزرگي بودن .
اونها به خاطر اين شعار ميدادن ، كه چيزي نميدونستن .
در مورد مستند ظهور هم همينطوره روشنگري بسيار خوبه ولي به شرطي كه در مورد اونها تحقيق كنيم و چشم بسته قبول نكنيم.
مستند ظهور ، اگر هم بگيم آمريكايي ها ساختندش ولي خير زيادي براي ما داشته كه يكيش هم همين تالاريه كه ما رو دور هم جمع كرده تا در مورد آقامون مهدي و بالا بردن معرفتمون تلاش كنيم .
و يكيش هم چيزهايي در مورد بازگشت انسان به سوي خدا هست . نزديكاي آخرين قسمت ها ديديد كه ميگفت :
انسان هست كه براي خودش بدي ها رو ميتراشه و خداوند هميشه بهترين چيز ها رو خلق ميكنه . همين حرف باعث شد تا من جون تازه اي بگيرم و بيشتر براي خدا تلاش كنم .
فكر نمي كنم يك فراماسون همچين چيزي رو بخواد ( كه خطر ناك ترين چيز براي فراماسون ها به پا خاستن كسانيه كه حتي حاضرن جونشون رو براي خدا فدا كنن و اون روز روز مرگ شيطانه )
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، only_y2d ، MohammadSadra ، بیداری اندیشه ، pop313 ، netlog36 ، fardinho ، Forough ، Ronak ، mofa ، قلب
۱۳:۵۶, ۱۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #25
آواتار
سلام
از یه طرف میشه گفت سریال ظهور یک سریال در جهت آگاه کردن مردم دنیا است وقتی در قسمت 45 از ایران می گوید وقتی 11 ستامبر را زیر سوال می برد وقتی به هلوکاست شک می کند وقتی با صحبت از امامان شیعه بخشی از طرفداران خود را از دست می دهد و اگر اشکالی هم در آن وجود دارد بهاین خاطر است که تهیه کنندگان آن اسلام را در کشور غیر اسلامی آموخته اند یا حداقل در بین مردم غیر مسلمان زندگی کرده اند
از طرف دیگر می توان گفت بر ملا شدن بعضی از موضوعات که مردم دنیا اعتقاد چندای به ان ندارند برای درست نشان دان سریال و رام کردن ذهن ها است وقتی سوال ایجاد می کند و جواب ان ها را نمی دهد وقتی شک ها را برطرف نمی کند وقتی مردم را نگران می کند وقتی از ساخت ان جلوگیری نمی شود و یکی دو قسمت ان برای ظاهر سازی از سایت ها حذف می شود وقتی گفته می شود فرماسون ها همه چیز را کنترل می کنند ولی پاسخ نمی دهند که چرا نتوانستند جلو برملا شدن رازهایشان را بگیرند جلو من وتو را .
از طرف دیگر می توان گفت سریال ظهور راست است و به وجود امدن این شک ها در ان برای زیر سوال بردن ان سریال و خراب کردن ان است
از طرف دیگر می توان گفت همه ی این ماجرا ها دروغ است و این ها می خواهند ما را مشغول کاری کنند تا هدفشان را پیش ببرند
اما مردم با این وجود چه کنند نگرانند از همه چیز می ترسند به هیچ چیز اعتماد ندارد همه چیز را یک فریب می دانند و همه ی زندگی انها پر از تشویش و نا امنی است نکند کم کم به خدا شک کنند که نکند خدا دشمن ما است و شیطان راست می گوید
نکند..........
این است کنترل ذهن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra
۱۹:۴۶, ۱۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #26
آواتار
دست شما درد نکن حالا ما شدیم دشمن؟؟؟

البته امیدوارم که همین طور باشد که دوستان می گوییند و من اشتباه کرده باشم و ساخت این فیلم فقط آگاه سازی مردم باشد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، ema1392 ، سدرة المنتهی
۲۱:۲۸, ۱۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #27
آواتار
(۱۰/آبان/۹۰ ۱۹:۴۶)ninjutsu نوشته است:  دست شما درد نکن حالا ما شدیم دشمن؟؟؟
سلام.
نه دوست عزیز شما دشمن نیستین تعوذ بالله.شما فقط کمی دچار اشکال شدی و فکر کردی سپاهی ها همه چیشون درسته.
شما میدونین کیا اول انقلاب رفتن تو سپاه؟
آدم خیلی خوب زیاده توشون.آدم ناجورم پیدا میشه.
شاید اون آشناتون کار ضد اطلاعاتی کرده یا شایدم باهات شوخی کرده.
Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، MohammadSadra
۰:۵۶, ۱۱/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آبان/۹۰ ۱:۰۷ توسط stranger00.)
شماره ارسال: #28

نقل قول:3- چرا دروغ بگم،من هم هنوز فیلم نقد و بررسی این سریال رو ندیدم،یعنی می خواستم ببینم ولی بخاطر بعضی مسائل به دستم نرسید،ولی دوستی دارم که در یکی از گردان های سپاه فعالیت میکند و او دیده و میگه که در این فیلم دروغ های سریال ظهور را می گوید ولی چیزی به من نگفته نمی دانم چرا؟؟؟

5- همان دوستم گفت که این فیلم تقریبا نزدیک به سه میلیارد دلار خرج برداشته.

نقل قول:اولا همانطور که گفتم این فقط و فقط نظر خودم است،فقط همین و دوما شاید در مورد رقم خرج این فیلم کمی اقرار کرده باشم

دوست عزیز نشد ها !

شما اول گفتی که پای سپاه در میون ه الان میگی نظر خودت بوده !

همین جوری که نمیشه به ارگانی مثل سپاه دروغ ببندی .

آقا این تاپیک کلهم مشکوک می زنه بدجور . Angry
۲:۰۸, ۱۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #29

salam be hamegi man avalin bareke daram nazar midam rastesh bahso goftegoye shomaro khondam va khastam nazaramo begam man seryale zohoro didam va tahte taasiresh gharar gereftam midonid etelaatike in seryal be ma dade kheyli moheme va chizai ro yad dadeke ghablaz in nemidonestim ama inke in seryal che hadafio donbal mikarde goftanesh kare ma nist va bayad karshenasi beshe harfe on dostemon khobe ke goft age mikhay be kasi etelaati bedi ke ghabol kardanesh vase taraf sakhte harfe rast bego va doroghharo labelaye on ja kon man khodam alaghe ziadi baraye tahghighat daram va dadehairoke zohor be man dadro be khater sepordam va toye zendegim kheylihasho didam toye shahr toye tv... va motaghedam karhaike fash shode vojod dare ama inke kasanike inharo fash kardan che hadafiro donbal kardan benazaram ona ghasde soestefade dashtan khastan ta maro be samte chizi bekeshan ke ghablan mokhalef bodim masalan hemayat va taraftari az shakhsiat ya keshvari midonin harkas mitone bardashte khodesho dashte bashe man migam in film ravanshenasi shode bode va kasike ono dide jazbesh mishe on alamat ha tasavir va tarfandha ro yad migire va to naa khodagahesh mire va baes mishe fard tamayol va alaghe be teste onha dashte bashe va ye hese bi imani va konjkavi nesbat be in masael peda kone midonid zaate ensan ineke konjkave va teshneye tajrobast va agar az chizi mahrom beshe say mikone baraye yekbar ke shode behesh berese va onha ba in etelaat ve raha be ma yad dadanke hamchin chizhai vojod dare ta maro konjkav konan va agar farda rozi ma chiziro az khoda bekhym va be on naresim dadeha mian soraghemon ta estefade konim midonid onha maro baraye ye jange ghalat amade mikonan shayad 2012 ya amsale on va binesho aghayede maro nesbat be kheyliu chza avaz mikonan albate inam hast shoma mitonin zerang bashin va ba negahe pezhoheshgar bebinin va ba aghle khodeton tasmim begirin baghiye roman bashoma... man fahmidamke hichkas to in donya harfe rast nemizane va faghd bayad az behtarin rahnama yani ghoran etelaate sahih behirim va ba manteghe khodemon barasi konim tavakol konin be khoda mamnonWink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: baran Bahari
۲:۲۶, ۱۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #30

در چندین پستی که شما دادی به این نکته به صورت متداول اشاره کردی
فیلم ظهور ، نقدش توسط سپاه ، دروغ بودن ، و...
هیچ دلیلی برای هیچ ادعاتون ندارید و فقط تهمت زدید اون دوستتون که تو سپاهه به اختمال زیاد قصد اذیت کردن شما رو داشته مگه میشه یه جمله بگه شما بیای با اون جمله پیراهن عثمان کنی و کلی تهمت بزنی و هنگام دلیل اوردن بگید دوستم که در سپاه است گفته و بیشتر توضیح نداده
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Anti gods ، salman313 ، zahra.shakiba
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]