|
ندبه امام صادق (علیه السلام) در فراق امام عصر ارواحنافداه
|
|
۷:۳۹, ۱۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
گروهی از اصحاب امام صادق (علیه السلام) به خدمت آن حضرت شرفیاب شدند و آن حضرت را دیدند که روی زمین نشسته در حالی
که بشدت گریه می کردند می فرمودند : سرور من !غیبت تو خواب از دیدگانم ربوده ، خاطرم را پریشان ساخته ، آرامش دلم را از من سلب نموده است . سرور من ! غیبت تو مصیبتی جانکاه بر سراسر هستی ام فرو ریخته که هرگز تسلی نمی یابم . از دست دادن یاران ، یکی بعد از دیگری اجتماعات را در هم می ریزد ، بلاها و سختی ها ، رنج ها و اندوه ها آنچنان بر دلم سنگینی می کند که دیگر اشک سینه ام را احساس نمی کنم که هر چه در اشک دیده و فریاد سینه ام می نگرم مصیبت شدیدتر و جانکاهتری در نظرم مجسم می گردد که از مصائب قبلی دشوارتر و شکننده تر است . روزگار رهایی ج 1 ، ص 325 از این حالت از حضرت سؤال می کنند حضرت می فرمایند : امروز صبح نظر می کردم بر ولادت قائم ما و غیبت او و طول غیبت و طول عمر و گرفتار شدن مؤمنین در کتاب جَفر ( کتابُ علی (علیه السلام) یا مصحفُ علی (علیه السلام) ) و آن کتابی است مشتمل بر علم وقوع اتفاقات ، امتحانات و مصائب و همچنین علم هر چه بوده است ( تا این زمان ) و هر چه خواهد بود تا روز قیامت می باشد . و این حالت بر من عارض شد . بحارالانوار ج 51 ، ص 219 |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تا رسیدن به محضر امام زمان : شناخت مادر امام | مصباح | 5 | 3,037 |
۳/اسفند/۹۴ ۱۱:۲۹ آخرین ارسال: مصباح |
|
| چرا امام صادق(علیه السلام) قیام نکرد؟ | در جستجوی سختی | 30 | 12,659 |
۲۶/مهر/۹۴ ۱۵:۵۰ آخرین ارسال: در جستجوی سختی |
|
| از ولادت موعود تا شهادت امام عسكري(عليه السلام) | مدافع | 1 | 1,380 |
۵/بهمن/۹۳ ۲۰:۱۰ آخرین ارسال: مدافع |
|
| مصاحبه با قرآن درباره امام زمان علیه السلام | hadi22 | 0 | 1,603 |
۱۲/دی/۹۳ ۲۳:۱۱ آخرین ارسال: hadi22 |
|
| دلایل طول عمر حضرت مهدی علیه السلام | aboutorab | 1 | 2,229 |
۲۱/تیر/۹۳ ۲:۰۸ آخرین ارسال: aboutorab |
|
| امام زمان عليه السلام در زمان غیبت از ما چه چیزی خواسته اند؟ | aboutorab | 0 | 1,812 |
۲۰/تیر/۹۳ ۲۳:۲۹ آخرین ارسال: aboutorab |
|
| توصیه های موکّد امام زمان علیه السلام چیست؟؟؟؟ | علی 110 | 19 | 22,324 |
۱۱/تیر/۹۳ ۱۴:۴۱ آخرین ارسال: aboutorab |
|