|
فدای سر آقای ....
|
|
۱۰:۰۴, ۱۱/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/آبان/۹۰ ۱۰:۰۶ توسط MohammadSadra.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان امروز برام یه اتفاقی افتاد دیدم بدنیست شما هم ازش لذت ببرید. بخاطر محتوی و مناسبت بهترین جایی که میشد قرارش داد جامعه مهدویت بود. صبح با خستگی پشت فرمون نشسته بودم توی چراغ قرمز کمی بالاتر از تقاطع اشرفی و حکیم، همونجایی که دور می زنیم اشرفی رو بیایم پایین آخه حکیم به اشرفی جنوب راه نداره (این هم از مشکلات شهرسازی تهران خودمون). چراغ سبز شد و ماشین ها راه افتادند، متوجه شدم دوتا دخترخانوم دارند از مقابل یه ماشین رد میشند (یکی نیست بگه بابا پل عابر 10 متر بالاتره چرا از خیابون رد میشید؟) بیچاره راننده ترمز کرد که این دختر خانومها رد بشند. همین که ماشینش وایساد یکی از پشت محکم زد بهش. یه نگاهی تو آینه به راننده عقبی انداخت و ... این چراغ همیشه پلیس داره، آقای پلیس اشاره کرد کشیدند کنار. ترافیک خیلی سنگین بود ما هم پشت ترافیک. برام جالب بود که این دو نفر بعد از تصادف چطوری رفتار می کنند. خیلی راحت پیاده شدند و یه نگاهی به ماشینشون انداختند. راننده عقبی گفت: دیدم که عابر اومد شما بخاطر اونها نگه داشتید من مقصرم. خسارت رو نقدی تقدیم کنم؟ راننده جلویی یه آدم جا افتاده با محاسن بود، یه نگاهی انداخت و خندید و گفت: فدای سر آقای خامنه ای
|
|||
|
|
۱۰:۳۴, ۱۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
خيلي جاب بود . چه خوبه كه آدم ميبينه همچين آدمهايي هم تو اين بحران فرهنگيي كه همه ازش دم ميزنن هستن
|
|||
|
|
۱۰:۳۸, ۱۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
آخه هرچی بگیم از برکات مومن واقعی کم گفتیم . فرق اسلام آوردن با ایمان آوردن تو عصر ما !
|
|||
|
|
۱۱:۴۸, ۱۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۱۱/آبان/۹۰ ۱۰:۰۴)MohammadSadra نوشته است: فدای سر آقای خامنه ای ای که در علم وحکم پخته ای و خام نه ای
باعث عزت ایران نه فقط خام نه ای تو لسان الحق و محتاج می و خانه نه ای جان ما باد به قربان تو یا خامنه ای |
|||
|
|
۱۶:۴۹, ۱۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
کاش همه بتونیم این طور از رهبر عزیزمون دفاع کنیم.
این رفتار باعث میشه که مردم متوجه بشن که افراد خوب طرف دار رهبر هستن. واقعا تاثیر گذاره. خیلی لذت بردم.ممنون. |
|||
|
|
۲۳:۱۸, ۱۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
از یک ساعت سخرانی از فضایل و... آقا مفیتربود
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| جانم فدای رهبر ( دریافت کد تصاویر تصادفی امام خامنه ای) | Mitsonary | 1 | 2,793 |
۸/اردیبهشت/۹۱ ۵:۳۱ آخرین ارسال: mohammmad |
|