|
جانم فدای رهبر ( دریافت کد تصاویر تصادفی امام خامنه ای)
|
|
۱۸:۲۰, ۷/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اردیبهشت/۹۱ ۱۸:۲۶ توسط Mitsonary.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
![]() جانم فدای رهبر اخیرا تیم فنی وبسایت سلاح من ، قلم من در اقدامی سعی بر این داشته با جمع آوری تصاویر آیت الله خامنه ای ایجاد به کدی با عنوان " جانم فدای رهبر" نماید تا مورد استفاده ی شما عزیزان در جهت استفاده در وبلاگ ها و وبسایت هایتان واقع شود. تصویری حاصل از کد مذکور را در ذیل درج کرده ام! ![]() دوستانی که مایلند برای زینت بخشی به وبلاگ و حتی سایتشان از این جملات استفاده کنند ، کافیست کد زیر را در قسمت مناسب در بخش تنظیمات قالب وبلاگشان کپی پیست کنند. ضمنا دوستان در صورت ارسال تصاویر مناسب ، بنده عکس های شما را به گالری مجموعه خواهم افزود ، این کد فعلا دارای حدود 80 تصویر است. برای دیدن نمونه ی بکار برده شده در وبلاگ می توانید به وبلاگ خودم مراجعه کنید. در سمت راست قسمتی تحت عنوان "جانم فدای رهبر" را مشاهده می کنید. کد قالب بندی شده: <!-- Pics Random by www.Montazer12.ir --->اگر در کپی کردن کد یا در عملکرد کد مشکل دارید از اینجا دانلود کنید. |
|||
|
|
۵:۳۱, ۸/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اردیبهشت/۹۱ ۴:۰۹ توسط mohammmad.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آیا امام خامنه ای واقعا همان سید خراسانیست؟ | "شهید" | 16 | 7,938 |
۴/بهمن/۹۳ ۱۱:۱۸ آخرین ارسال: Agha sayyed |
|
| نقاط ضعف جمهوری اسلامی از زبان امام خامنه ای | revenger | 6 | 4,363 |
۱۷/تیر/۹۱ ۲۲:۴۴ آخرین ارسال: سجاد313 |
|
| چندکلیپ جذاب پیرامون بیداری اسلامی ووعده الهی در کلام امام خامنه ای | sarallah | 0 | 1,468 |
۲۰/اسفند/۹۰ ۱۷:۳۶ آخرین ارسال: sarallah |
|
| تبیین این که چرا باید بگوییم امام خامنه ای؟؟؟/ | yamin2 | 70 | 33,351 |
۲۶/بهمن/۹۰ ۱۷:۵۷ آخرین ارسال: EMPERATOR |
|
| آیا آقای خامنه ای نایب امام زمان است؟ | emadm | 98 | 61,496 |
۲۴/دی/۹۰ ۸:۰۷ آخرین ارسال: بیداری اندیشه |
|
| فدای سر آقای .... | MohammadSadra | 5 | 2,985 |
۱۱/آبان/۹۰ ۲۳:۱۸ آخرین ارسال: YARA |
|

![[تصویر: 7604d1286693783-rahbari1.jpg]](http://www.askdin.com/attachments/7604d1286693783-rahbari1.jpg)
![[تصویر: Pattern_Rahbar.jpg]](http://s3.picofile.com/file/7365662682/Pattern_Rahbar.jpg)