|
به کدام سو می رویم ؟؟؟؟
|
|
۲۲:۳۴, ۱۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام خدمت تمام دوستان و کاربران گرامی :
( خواهشا این تاپیک رو از زبون گریفن نخونید از زبان یه شخصی که تازه وارد فروم شده بخونید ) می خواستم یه سوال از شما دوستان بپرسم : جامعه ی ما به کدام سو پیش می رود ؟ واقعا بیایید بشینیم با هم, هم فکری کنیم ببینیم جامعه ی ما به کدوم طرف داره پیش می ره ؟ نمی دونم از کجا شروع کنم اما خوب از یه جایی باید بحث رو شروع کرد دیگه ![]() اتفاق زشت و زننده ی فوتبال ایران رو تو بازی .......... رو به یاد بیارید آیا واقعا این عمل در شان یک ایرانی هست حال این که اون ایرانی هم یک مسلمان باشد ![]() ![]() حالا از فوتبال بیایم بیرون و بریم سراغ یه موضوع دیگه مث این از موقه ای که تو این فروم اومدیم چندین تاپیک داشتیم در مورد حجاب زنان و مردان اما با جرات می گم هیچ کدومشون به نتیجه نرسید و رها شد [/b]واقعا چرا به هیچ نتیجه ای نرسید ما نشستیم این جا هی داریم می گیم فلانی بی حجاب بود اون یکی ال بود این یکی بل بود و .... اما هیچ نتیجه ای از بحث ها نمی شه گرفت یا در مورد فراماسونری این قدر تو این فروم تاپیک هست که دیگه باورمون شده که فراماسونری هست اما کجاست مقابله با اون ها نستیم فقط داریم می گیم این ماسونیه اون ماسونیه و در بعضی موارد هم افراط می کنیم تا کی می خواهیم بگیم فراماسونری هست ؟ آیا نباید کاری کرد ؟ باور کنید این حرف هایی که در مورد فراماسونری می زنید دیگه قدیمی شده حرف های این فروم در مورد فراماسونری واسه چند ده پیشه بیباید راه کارها رو حالا بررسی کنیم ببینیم باید چی کار کنیم ![]() حرف واقعا زیاده و من هم نه وقت دارم و دوست ندارم که زیاد حرف بزنم و سر شما دوستان رو به درد بیارم فقط می خواهم بدونم تا به کی باید : 1- بگیم فراماسونری در جهان وجود داره و در قبالش هیچ کاری نکنیم ؟ 2- بگیم حجاب این مشکل داره اون یکی مشکل داره در صورتی که اصلا کار فرهنگی نمی شه ؟؟ 3- تا کی می خواهیم ضجه بزنیم برای ظهور آقامون در صورتی که اون ور داریم هزار تا خلاف انجام می دیم؟ [b]به نظرتون با این همه کار های خلاف با ضجه من و شما آقا ظهور می کنه.اصلا بیاید بگیم آره با این ضجه زدن ها آقا ظهور می کنه یعنی ما باید دست رو دست بزاریم تا آقا ظهور کنه چرا ما خودمون دست به کار نشیم ؟؟ در کل فعلا واسه این سه تا سوال واقعا جواب قانع کننده پیدا کنید ؟؟ این تاپیک نشه مثل تاپیک های دیگه و .... [/b] اردتمند شما شاهین ![]() [b][/b] |
|||
|
|
۲۲:۵۲, ۱۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
نقل قول:- تا کی می خواهیم ضجه بزنیم برای ظهور آقامون در صورتی که اون ور داریم هزار تا خلاف انجام می دیم؟جناب گریفن سلام این قسمت از حرف شما رو کاملا قبول دارم و بقیه حرف هاتون رو هم تا حد بسیار زیادی تایید میکنم. من قصد داشتم توی تاپیک ضجه این مطلب رو بیان کنم که دلم نیومد.واقعا ضجه بیخود فایده نداره.حرف زدن در مورد حجاب تا وقتی که امر به معروف نکنیم فایده نداره.انتظار امامی که به حرفش عمل نکنیم بی فایده است. خود من اگر به جای این همه که میشینم پای کامپیوتر و موبایل یه کار مفید میکردم خیلی بهتر بود. ببخشید جوابی واسه سوال شما نبود اما به احتمال زیاد این تاپیک آینده روشنی نداره.چون کسی نیست که علاقه ای داشته باشه به این حرف ها. |
|||
|
|
۰:۰۳, ۱۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
بسم الله النور
سلام من هم با بیشتر حرفاتون موافقم ولی در مورد طرح ضجه جهانی برای ظهور یکی از تاکیداتی که بیشتر عزیزانی که اعلام آمادگی برای این طرح کردند داشتن توبه و خودسازی و کسب آمادگی برای یاری اقا بود. یه جورایی بنده به شخصه به هیچ وجه دوست ندارم این تاپیک و این طرح با مسایل دلسرد کنده و حاشیه ای روبه رو بشه. بعد از عمری انتظار این اولین باره که حس میکنم با شروع این طرح یک سری واقعا دارن خودشون رو آماده میکنن و برای سربازی آقا تمرین میکنن. پس اگر بودن اشخاصی که از کل این طرح فقط ضجه زدنش رو انتخاب کردن نمیشه به همه تعمیمش داد. البته یکی دیگه از مزایای این طرح اگر فقط هم بح ضجه زدن باشه این بود که یاد امام زمان روحی و ارواح العالمین له الفدا رو تو دل خیلی ها که کم کم داشتن آقا رو فراموش میکردن،زنده کرد و این خودش یه موفقیت خیلی بزرگه . |
|||
|
|
۰:۰۹, ۱۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
ما هم نمی گیم ضجه نزنیم
حرف بنده اینه ضجه بی عمل فایده نداره عمل بی ضجه خیلی بهتره(هرچند ضجه هم به جای خودش لازمه) |
|||
|
|
۱:۲۲, ۱۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
دوست عزیزم جناب meshkat من با تاپیک ضجه جهانی مشکلی ندارم و نه تنها ضد اون نیستم بلکه 100% موافق اون هستم اما این جوری نمی شه امادگی کرد ما بیایم بشینیم روز و شب گریه کنیم که بگیم آقمون میاد ما رو نجات می ده تا این جا رو داشته باش بعد از اون طرف دشمن هم تو دل بعضی از سست اندیشان جا بندازه که کدوم آقا قرار بیاد کدوم منجی قرار بیاد این همه دارید گریه می کنید چرا کسی نمی یاد ؟؟ و اقشار سست ایمان هم که تحت تاثیر این حرف ها قرار می گیرند و بر ضد ما می شوند یعنی از خودمون به خودمون ضربه می زنن اون وقت ما دست روی دست گذاشتیم که کدوم شخص حجابش خوبه کدوم فیلم نماد فراماسونری دار و ... این شد مبارزه
دشمن از این راه پی به نقاط ضعش می بره دوستانسخن من اینه : باید مبارزه کرد و در حین مبارزه ضجه زد این جوری دعامون بهتر و زورد تر مستجاب می شه |
|||
|
|
۶:۱۷, ۱۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
نقل قول: باید مبارزه کرد و در حین مبارزه ضجه زد این جوری دعامون بهتر و زورد تر مستجاب می شه چگونه؟!! |
|||
|
|
۱۲:۰۲, ۱۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۱۲/آبان/۹۰ ۶:۱۷)وحید110 نوشته است:شاید یه ذره زیاده روی کرده باشم اما باید عمل کرد تا بتونیم آینده رو برای خودمون رقم بزنیمنقل قول: باید مبارزه کرد و در حین مبارزه ضجه زد این جوری دعامون بهتر و زورد تر مستجاب می شه شاید بچه های این فروم نتونن کار زیادی بکنن اما مسلما افرادی در این فروم هستند که می تونند کار های زیادی بکنن به نظر بنده می تونیم بحث هایی آخر هفته تو کتاب خونه ی دانش گاه ها انجام بدیم و یا می توینم مقالاتی پیرامون بداری اندیشه با اسم مستعار تو دانش گاه ها پخش کنیم یا در کل در هر موقعیتی که دیدم می تونی عقاید خودمون رو بیان کنیم در رابطه با مشکلات صحبت کنیم یا اشخاصی که مثل استاد رائفی پور و ... در رابطه با فراماسونری صحبت می کنن دیگه باین راه کار های مبارزه با اون رو بگن و .... |
|||
|
|
۱۲:۲۱, ۱۲/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آبان/۹۰ ۱۲:۲۱ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
به زودی جواب نسبتاً مبسوط و در ابعاد مختلف تقدیم دوستان خواهم کرد
إنشا الله |
|||
|
|
۱۹:۵۴, ۱۲/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/آبان/۹۰ ۲۰:۳۰ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
باید به جای کارهای من درآوردی برویم ببینیم که خود خدا و اهل بیت چه وظایفی را برای منتظران مهدی علیه السلام مشخص کرده اند دینداری و بندگی خدا سلیقه نمیشناسد ببینید امام زمان نیاز به کسانی دارد که عبد خدا باشند سرشان برود حرف خدا را بر هوای نفسشان و نظر شخصی خودشان ترجیه نمی دهند به طور مثال در داستان طالوت و جالوت که در قرآن ذکر شده و امضای حقیر هم همان است به طور واضح ذکر شده که اگر می خواهید از دست جالوت ها و طاغوت های زمان خودتان رها بشوید و برای طالوت زمان خود که منجی شما در هر عصر است مفید باشید باید چه کاری انجام بدهید ببینید دوستان عزیز من امام زمان به امثال مختار ها نیازی ندارند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چرا ؟ چون مختار به جای اطاعت از حکم خدا و خلیفه ی خدا می رفت سراغ کارهای من دراوردی و آنچه به تشخیص خودش درست بود را انجام میداد میگفت من با این مدل نبرد امام حسن مشکل دارم من من زیاد میکرد، از قافله ی کربلا هم جاماند اگر ولایت پذیر بود که باید بی درنگ پس از تسلط بر کوفه نامه به امام سجاد علیه السلام می نوشت و میگفت آقا جان هر آنچه که امر کنید ما همان را انجام می دهیم اگر هم بگویید که دیگر کافی است و رها کنیم هم رها میکنیم همه چیز را اما با تشخیص خودش رفت و مثلاً خواست حکومت علوی تشکیل دهد آخه وقتی امام معصوم حاضر وجود دارد به چه حقی بدون مشورت با امام معصومت حکومت تشکیل میدهی و حکومت داری می کنی هیچ جای تاریخ هم نیامده که امام سجاد علیه السلام حکومت مختار را تأیید کرده باشد یا امر به حمایت از آن حکومت کرده باشد ولایت مداری با عمل کردن بر مبنای تشخیص فردی امکان پذیر نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! این نکته ی مهمی است که اگر بلد نباشیم و تمرین نکنیم پس فردا ممکن مثل خیلی ها جلوی امام زمان خودمان هم قرار بگیریم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! شاید جالب باشد که بدانید در رویات ذکر شده که پس از قیام حضرت بسیاری از بزرگان لشکر حضرت (البته از 313 نفر نه) در مقابل ایشان خواهند ایستاد چون تشخیص میدهند که گاهی اوقات حرکت امام اشتباه است درست مانند قصه موسی و خضر در قرآن که موسی به علت اینکه مسائل را با تشخیص خودش تحلیل میکرد نتوانست در رکاب ولی خدا در زمان خودش امام زمان به امثال میثم تمار ها نیاز دارند در داستان طالوت و جالوت ، یاران طالوت علیه السلام که یاران منجی عصر خود بودند یک ویژگی اصلی داشتند استدعا دارم این داستان را به دقت بروید و در قرآن مطالعه نمایید خلاصه ی کلام حقیر این است که باید باور کنیم که مهمترین کار و وظیفه ی ما همان است که خدا در قرآن و به وسیله ی روایات برای ما مشخص کرده حال سوال خوبی که میشه پرسید اینه که مثلاً از بین همه ی این عبادات مستحبی چرا امام زمان تأکید کرده اند که منتظرانشان زیارت جامعه ی کبیره و زیارت عاشورا و نماز شب را بخوانند مگر چه ارتباطی هست بین امر ظهور و انجام این فرامین یا اینکه چرا اگر شب جمعه سوره ی اسرا را بخوانیم جزو یاران حضرت خواهیم شد رابطه ی بین سوره ی اسرا و امام زمان و یا امام زمان شدن چیست؟ و خیلی مسائل دیگه راستش میخواستم یه جواب خیلی مبسوط تقدیم دوستان کنم اما فعلاً فرصتش نیست و برایم مقدور نیست یا علی
|
|||
|
|
۱۳:۱۰, ۳/آذر/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
اولاش می خواهم یه انتقاد از فضای اطلاعاتی بعضی از کاربران سایت بکنم
![]() طرف می گه نظریه نسبیت عام در ازمایش گاه رد شد ؟؟؟؟ ![]() ![]() ایا این رو می دونید مفهومش یعنی چی که همین جوری خیلی راحت دارید حرفش رو می زنید ؟؟ این که نظریه نسبیت رد بشه یا نقض بشه یعنی این که جهان دگر گون می شه و معلول زود ت از علت به وجود میاد و ... یا این که سفر به ماه دروغ باشه ؟؟ ![]() ![]() به نظرتون شوروی دست رو دست می زاره که تو نبرد فضایی به همین راحتی از ایالات متحده عقب بمونه شوروی که با وجود این که 10 سال از امریکا عقب بود پا به پای آمریکا تو همه زمینه ها داشت رقابت می کرد به نظرتون همین جوری از این مسئله رد می شه شوروی که اولین فضا نورد ور به فضا فرستاد آیا به نظرتون راحت می شینه ؟؟/ حرف زیاد است و بنده وقت کم دارم دارم اما به نظرمن اطلاعات بعضی از دوستان در ای فروم کمه حالا پیرامون این موضوع تاپیک بنده یه فکر کردم و اون هم اینه که : در 24 ساعت تو این فروم 2500 نفر بازدید کننده داره بنده اگه بتونم از این 2500 نفر تنها 5 نفر رو به علوم روز جهان آگاه کنم وظیفه ی خودم رو در قبال بیداری اندیشه انجام دادم و در همین راستا امروز و فردا چندین مقاله با مضمون زیر در فروم ایجاد می کنم و از مدیران این فروم تقاضا دارم که یه بخشی درست کنن با مضمون اطلاعات عمومی که بشه در اون مطالب جدید علوم رو درش بحث کرد : مطالبی که در امروز و فردا با مضمون بیداری افکار در این فروم به چاپ خواهد رسید : 1- نسبیت چیست و ایا نقض شده است ؟ 2- مفهوم سیاه چاله - مهبانگ و ماده ی تاریک چیست ؟ 3- اسطوره شناسی چیست و به چه کار می آید ؟ 4- انواع و اقسام مواد مخدر ؟ 6- هر سوالی داری بپرس ؟ 7- منطقه ی 51 چیست ؟ فعلا این هفت تا تاپیک رو از من داشته باشید که نهایتا تا امروز عصر با هر مخالفتی که از سوی دیگر دوستان داشته باشم می نویسمش چون به نظرم بیداری ادیشه فقط این نیست که بشینیم ببینیم و بگیم که این ماسون اون ماسون نیست یا از این دست کار ها که به نظرم دیگه باید کاری کرد اساسی ![]() منتظر این مقالات هر چند کوتا باشید پ.ن : این هقت تاپیک بالا به نظرم از مهم ترین قسمت هایی هست که فعلا به ذهنم رسیده که باید بچه ها بدونند امید وارم که دوستان مخالفت نکنند
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |