|
وصیت مولا علی(علیه السلام) پس از ضربت ابن ملجم که لعنت خدا بر او باد
|
|
۱۸:۵۱, ۱۲/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/بهمن/۹۰ ۱۱:۲۴ توسط shafagh_mah.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خدا وصیت مولای متقیان علی (علیه السلام) به حسن و حسین (علیه السلام) پس از ضربت ابن ملجم که لعنت خدا بر او باد می باشد که در ماه رمضان سال 40 هجری در شهر کوفه مطرح فرمود. 1-پندهای جاودانه شما را به ترس از خدا سفارش می کنم،به دنیا پرستی روی نیاورید،گرچه به سراغ شما آید،و بر آنچه از دنیا از دست می دهید اندوهناک مباشید،حق را بگویید،و برای پاداش الهی عمل کنید و دشمن ستمگر و یاور ستمدیده باشید. شما را، و تمام فرزندان و خاندانم را، و کسانی را که این وصیت به آن ها می رسد، به ترس از خدا، و نظم در امور زندگی، و ایجاد صلح و آشتی در میانتان سفارش می کنم، زیرا من از جد شما پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) شنیدم که می فرمود: ((اصلاح دادن بین مردم از نماز و روزه یک سال برتر است)). خدا را! خدا را! درباره یتیمان نکند آنان گاهی سیر و گاه گرسنه بمانند، و حقوقشان ضایع گردد! خدا را! خدا را! درباره همسایگان، حقوقشان را رعایت کنید که وصیت پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) شماست،همواره به خوش رفتاری با همسایگان سفارش می کرد تا آن جا که گمان بردیم برای آنان ارثی معین خواهد کرد. خدا را! خدا را! در باره قرآن، مبادا دیگران در عمل کردن به دستوراتش از شما پیشی گیرند. خدا را! خدا را! در باره نماز چرا که ستون دین شماست. خدا را! خدا را! در باره خانه خدا، تا هستید آن را خالی مگذارید، زیرا اگر کعبه خلوت شود، مهلت داده نمی شوید. خدا را! خدا را! درباره جهاد با اموال و جان ها و زبان های خویش در راه خدا. بر شما باد به پیوستن با یکدیگر، و بخشش همدیگر، مبادا از هم روی گردانید، و پیوند دوستی را از بین ببرید.امر به معروف و نهی از منکر را ترک نکنید که بدهای شما بر شما مسلط میگردند، آن گاه هرچه خدا را بخوانید جواب ندهد! |
|||
|
|
۱۹:۳۲, ۱۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سلام
ضربه های اصلی هم که ما داریم می خوریم به خاطر عمل نکردن به این فرمایشات است |
|||
|
|
۱۹:۵۵, ۱۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۱۲/آبان/۹۰ ۱۹:۳۲)7zahra7 نوشته است: سلام وای بر من که از نهج البلاغه و قرآن دور ماندم. امروز که این تاپیک رو زدم متوجه شدم که چه منبع گرانبهایی رو داریم ولی مهجور مونده. کاش مدیران تالار بخشی رو مخصوص قرآن و نهج البلاغه و نهج الفصاحه و صحیفه سجادیه راه اندازی کنند. |
|||
|
|
۲۰:۱۷, ۱۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
راه اندازی شده است
برای قرآن که الان یک بخش مجزا داریم برای نهج البلاغه یک تاپیک تخصصی بی اندازه ارزشمند داریم به نام در محضر مولا علی -سیری در معارف نهج البلاغه و برای صحیفه ی سجادیه هم تاپیکی بسیار ارزشمند به نام زبور آل محمد را داریم به جز این تاپیکهای تخصصی هم مطالب بسیاری در بخش مهدویت وجود دارد که بر اساس نهج البلاغه و صحیفه ی سجادیه جمع آوری شده مانند: برای کسانی که دوستدارند با امام زمانشان رفیق شوند یا کاملترین دعایی که در زندگی خوانده ام یا نامه مولا علی به مالک مانیفست حکومت اسلامی و.... البته به هیچ وجه کافی نیست اما منظور حقیر این بود که به لطف خدا این تاپیک ها به عنوان اصلی ترین ارکان بخش مهدویت الان موجود و در بخش مهم بخشهای مهدویت موجودند یا علی |
|||
|
|
۲۲:۲۹, ۱۳/آبان/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
به نام خدا 2-سفارش به رعایت مقررات عدالت در قصاصای فرزندان عبدالمطلب: مبادا پس از من دست به خون مسلمین فرو برید{و دست به کشتار بزنید} و بگویید، امیر مومنان کشته شد، بدانید جز کشنده من کسی دیگر نباید کشته شود.درست بنگرید! اگر من از ضربت او مردم، او را تنها یک ضربت بزنید، و دست و پا و دیگر اعضای او را مبرید، من از رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) شنیدم که فرمود (بپرهیزید از بریدن اعضای مرده، هرچند سگ دیوانه باشد)).
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| سخنرانی عبد صالح پیرامون شخصیت حضرت عباس علیه السلام | عبدالرحمن | 0 | 1,149 |
۱۸/بهمن/۹۶ ۱۷:۵۷ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| لحظات اخر زندگانی امام حسن عسکری علیه السلام چگونه گذشت؟ | Islam | 0 | 1,224 |
۱۸/آذر/۹۵ ۲:۴۰ آخرین ارسال: Islam |
|
| 40 حدیث در وصف,سالار شهیدان امام حسین(علیه السلام) | GustavoWoltmann | 0 | 1,187 |
۱۹/شهریور/۹۵ ۲۱:۴۴ آخرین ارسال: GustavoWoltmann |
|
| يا اميرالمومنين (علیه السلام) | مصطفي مازح7610 | 4 | 2,873 |
۱۸/تیر/۹۴ ۸:۵۵ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |
|
| کاشانی | منقبت امیرالمومنین علی علیه السلام | ehsan8taherian | 0 | 1,503 |
۱۷/تیر/۹۴ ۱۸:۱۷ آخرین ارسال: ehsan8taherian |
|
| توصیه امام رضا علیه السلام برای روزهای پایانی ماه شعبان: | مرتضی اقبالی | 0 | 1,345 |
۲۵/خرداد/۹۴ ۱۶:۳۱ آخرین ارسال: مرتضی اقبالی |
|
| کلام جاودان علی علیه السلام | عمار رهبری | 12 | 4,949 |
۲۲/خرداد/۹۴ ۱۲:۵۲ آخرین ارسال: عمار رهبری |
|

(بپرهیزید از بریدن اعضای مرده، هرچند سگ دیوانه باشد)).