کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
وصیت مولا علی(علیه السلام) پس از ضربت ابن ملجم که لعنت خدا بر او باد
۱۸:۵۱, ۱۲/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/بهمن/۹۰ ۱۱:۲۴ توسط shafagh_mah.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خدا
وصیت مولای متقیان علی (علیه السلام) به حسن و حسین (علیه السلام) پس از ضربت ابن ملجم که لعنت خدا بر او باد می باشد که در ماه رمضان سال 40 هجری در شهر کوفه مطرح فرمود.
1-پندهای جاودانه
شما را به ترس از خدا سفارش می کنم،به دنیا پرستی روی نیاورید،گرچه به سراغ شما آید،و بر آنچه از دنیا از دست می دهید اندوهناک مباشید،حق را بگویید،و برای پاداش الهی عمل کنید و دشمن ستمگر و یاور ستمدیده باشید.
شما را، و تمام فرزندان و خاندانم را، و کسانی را که این وصیت به آن ها می رسد، به ترس از خدا، و نظم در امور زندگی، و ایجاد صلح و آشتی در میانتان سفارش می کنم، زیرا من از جد شما پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) شنیدم که می فرمود:
((اصلاح دادن بین مردم از نماز و روزه یک سال برتر است)).
خدا را! خدا را! درباره یتیمان نکند آنان گاهی سیر و گاه گرسنه بمانند، و حقوقشان ضایع گردد!
خدا را! خدا را! درباره همسایگان، حقوقشان را رعایت کنید که وصیت پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) شماست،همواره به خوش رفتاری با همسایگان سفارش می کرد تا آن جا که گمان بردیم برای آنان ارثی معین خواهد کرد.
خدا را! خدا را! در باره قرآن، مبادا دیگران در عمل کردن به دستوراتش از شما پیشی گیرند.
خدا را! خدا را! در باره نماز چرا که ستون دین شماست.
خدا را! خدا را! در باره خانه خدا، تا هستید آن را خالی مگذارید، زیرا اگر کعبه خلوت شود، مهلت داده نمی شوید.
خدا را! خدا را! درباره جهاد با اموال و جان ها و زبان های خویش در راه خدا.
بر شما باد به پیوستن با یکدیگر، و بخشش همدیگر، مبادا از هم روی گردانید، و پیوند دوستی را از بین ببرید.امر به معروف و نهی از منکر را ترک نکنید که بدهای شما بر شما مسلط میگردند، آن گاه هرچه خدا را بخوانید جواب ندهد!

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، مسافر ، علی 110 ، وحید110 ، MESSENGER ، أین المنتظر ، meshkat ، mhvvhm ، jkb ، فاطمه خانم ، یاســین ، Agha sayyed
۱۹:۳۲, ۱۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
سلام
ضربه های اصلی هم که ما داریم می خوریم به خاطر عمل نکردن به این فرمایشات است
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، علی 110 ، MESSENGER ، mhvvhm ، jkb ، افسر جوان ، یاســین
۱۹:۵۵, ۱۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
(۱۲/آبان/۹۰ ۱۹:۳۲)7zahra7 نوشته است:  سلام
ضربه های اصلی هم که ما داریم می خوریم به خاطر عمل نکردن به این فرمایشات است

وای بر من که از نهج البلاغه و قرآن دور ماندم.
امروز که این تاپیک رو زدم متوجه شدم که چه منبع گرانبهایی رو داریم ولی مهجور مونده.
کاش مدیران تالار بخشی رو مخصوص قرآن و نهج البلاغه و نهج الفصاحه و صحیفه سجادیه راه اندازی کنند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، MESSENGER ، mhvvhm ، jkb ، افسر جوان
۲۰:۱۷, ۱۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
راه اندازی شده است
برای قرآن که الان یک بخش مجزا داریم
برای نهج البلاغه یک تاپیک تخصصی بی اندازه ارزشمند داریم به نام در محضر مولا علی -سیری در معارف نهج البلاغه
و برای صحیفه ی سجادیه هم تاپیکی بسیار ارزشمند به نام زبور آل محمد را داریم
به جز این تاپیکهای تخصصی هم مطالب بسیاری در بخش مهدویت وجود دارد که بر اساس نهج البلاغه و صحیفه ی سجادیه جمع آوری شده
مانند:
برای کسانی که دوستدارند با امام زمانشان رفیق شوند
یا کاملترین دعایی که در زندگی خوانده ام
یا نامه مولا علی به مالک مانیفست حکومت اسلامی و....

البته به هیچ وجه کافی نیست اما منظور حقیر این بود که به لطف خدا این تاپیک ها به عنوان اصلی ترین ارکان بخش مهدویت الان موجود و در بخش مهم بخشهای مهدویت موجودند
یا علی

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، MESSENGER ، MAHDI59 ، mhvvhm ، jkb ، بچه شیعه ، افسر جوان
۲۲:۲۹, ۱۳/آبان/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
به نام خدا
2-سفارش به رعایت مقررات عدالت در قصاص
ای فرزندان عبدالمطلب: مبادا پس از من دست به خون مسلمین فرو برید{و دست به کشتار بزنید} و بگویید، امیر مومنان کشته شد، بدانید جز کشنده من کسی دیگر نباید کشته شود.درست بنگرید! اگر من از ضربت او مردم، او را تنها یک ضربت بزنید، و دست و پا و دیگر اعضای او را مبرید، من از رسول خدا(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) شنیدم که فرمودSad(بپرهیزید از بریدن اعضای مرده، هرچند سگ دیوانه باشد)).
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhvvhm ، jkb
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]