کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سو استفاده ?!؟
۰:۰۰, ۱۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #1

سلام
وقتی یه مدیر که امکانات و قدرت اجرایی بیشتری توی تالار داره یه مقاله مینویسه عنوان مقاله رو که نوشت جلوش یه پرانتز باز میکنه و مینویسه مقاله ی ویژه یا مقاله خیلی ویژه یا مقاله ی خیلی خیلی ویژه..... و بعد میگذاره بین تاپیکهای مهم که همیشه جلوی چشم باشه و هیچ وقت نره پایین!
ولی وقتی یه کاربر یه مقاله مینویسه باید همینجور بذاره توی موضوعات عادی که خوب بعد از یه مدت میره پایین و میره صفحه دوم و دیگه کسی نگاهش هم نمیکنه.

این به نظر من درستش نیست که اینهمه تاپیک در بین تاپیکهای مهم هر انجمن داشته باشیم در حالی که تاپیکهایی شاید بین تاپیکهای عادی باشن که مهمتر از اونا باشن ولی چون به قولی اون تاپیکه پارتی داشته جزو تاپیکهای مهم قرار گرفته و مشخصه بعضی هاش اینقدر مونده که دیگه عکسهاش هم لود نمیشه....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عطر نرگس ، MOH3N-P ، Anti gods ، مبينا ، انتصـار ، mohsen 2012 ، خاک ، سدرة المنتهی ، آزاد اندیش ، Mitsonary ، MohammadSadra ، alitalebi ، MAHDI59 ، Reza2035 ، Mohammad Trust ، أین المنتظر ، fereydun ، Admirer ، Abasaleh ، مسافر ، azade ، میثاق ، G.F.B ، محب الزهرا ، خادم الامام ، EMPERATOR ، Amir ، mrfarzadj ، ترنم ، مجید املشی ، مرهم
۱۷:۰۸, ۱۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
به نام خدا
سلام
در مورد اون پرانتز که هرکسی میتونه بنویسه ویژه یا دو فوریت یا هر چیزی.در مورد بالا موندن مطلب هم اگر تاپیک ارسال جدید نداشته باشه یواش یواش بیرون میره.اما با این حرف موافقم که تاپیک مدیران بیشتر مورد توجه قرار میگیره،البته این یک قرایند مربوط به ذهن انسانه و مقصر خودمونیم که هر تاپیکی رو با دقت نمی خونیم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، MAHDI59 ، Reza2035 ، مسافر ، azade ، خادم الامام ، Amir ، ترنم
۱۷:۲۸, ۱۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
کاملا موافقم!!!
خیلی از مقاله ها هستند که زیر خروار ها خروار تاپیک دفن می شوند!! کی حوصلش می کشه با dial up این همه منتظر لود بمونه که مطالب مهم و ارزشی رو از صفحات زیرین استخراج کنه.

امیدوارم قضیه به زودی حل میشه.

به امید ظهورش Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، MAHDI59 ، MohammadSadra ، Reza2035 ، آزاد اندیش ، azade ، خادم الامام ، Amir ، ترنم ، Havbb 110
۱۷:۴۷, ۱۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #4

ما یه طرحی دادیم که مطالب مهم و کاربردی رو هفتگی به صورت آرشیو در اختیار همه قرار بدن ولی کسی به حرف ما گوش نداد انگار برش ما از برش بقیه کمتر بود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، MAHDI59 ، MohammadSadra ، آزاد اندیش ، azade ، خادم الامام ، Amir ، ترنم
۱۷:۵۰, ۱۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
(۱۷/آبان/۹۰ ۱۷:۴۷)alitalebi نوشته است:  ما یه طرحی دادیم که مطالب مهم و کاربردی رو هفتگی به صورت آرشیو در اختیار همه قرار بدن ولی کسی به حرف ما گوش نداد انگار برش ما از برش بقیه کمتر بود

این جور طرح ها زیاد هستند ولی کمتر مورد توجه قرار می گیره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، MohammadSadra ، خادم الامام ، Amir
۱۸:۰۵, ۱۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
سلام
برادرای خوب من
ببینید اول در مورد حرف havbb . خوب پیشنهاد شما چیه ؟
یعنی به نظر شما چه کار می شه کرد؟
در مورد طرح هفتگی
راستش این کار فوق العاده زمانبره. یعنی هر هفته باید از میون این همه تاپیک یه سری انتخاب بشه ، تایید بشه و در اختیار همه قرار بگیره.
و تازه اگه بخواد اجرا بشه باز ممکنه اون مشکلی که جناب havbb گفتن براش پیش بیاد!
یعنی دوستان اعتراض کنن که چرا فلان تاپیک رو قرار ندادین.
البته هر ماه تاپیک های برتر رو در اختیار دوستان قرار می دیم، ولی بعید میدونم فعلا بشه این کار رو هفتگی انجام داد.

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، MohammadSadra ، shafagh_mah ، Havbb 110 ، آزاد اندیش ، Abasaleh ، azade ، خادم الامام ، Amir ، ترنم
۱۸:۰۸, ۱۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
هر ماه خیلی دیره برادر من روزانه این همه مطلب و تاپیک ، ماهی به بار!!! بی انصافیه خداییش!

ولی اگه بشه حداقل هر دو هفته یه بار مطالب ارزشی رو منتشر کنید خیلی عالی که نه ولی بازم از هیچ چیز بهتره.
جز این راه حلی به ذهن بنده خطور نمی کند!

یا علی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: alitalebi ، MAHDI59 ، Abasaleh ، shafagh_mah ، azade ، خادم الامام ، Amir
۱۸:۳۸, ۱۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #8

من سعی میکنم روزانه به سایت بیام تا از مطالب عقب نمونم بازهم یه سری از دستم در میره چه برسه به ماهیمن یشنهاد رو کامل گفتم شما حتما کامل نخوندید
هر بخش سایت تعدادی مدیر داره که هر روز تو سایت هستند و در بخش این دوستان مطالب جدید میاد این دوستان مطالب رو جدا میکنند و در آخر هفته تحویل شخص مسول میکنند ایشون هم کتاب میکنه میزاره برای همه.
اگر هر بخش که مسئول داره روزانه مطالب مهمش رو جدا کنه دیگر کاری نداره مگه روزی 5 تا بیشتر میشه در کل سایت ؟
پس کار زمان بری نیست احتیاج به قدری همکاری و البته دل به کار دادن داره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، Abasaleh ، shafagh_mah ، خادم الامام
۲۰:۱۸, ۱۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #9

(۱۷/آبان/۹۰ ۱۸:۰۵)guided نوشته است:  سلام
برادرای خوب من
ببینید اول در مورد حرف havbb . خوب پیشنهاد شما چیه ؟
یعنی به نظر شما چه کار می شه کرد؟
در مورد طرح هفتگی
راستش این کار فوق العاده زمانبره. یعنی هر هفته باید از میون این همه تاپیک یه سری انتخاب بشه ، تایید بشه و در اختیار همه قرار بگیره.
و تازه اگه بخواد اجرا بشه باز ممکنه اون مشکلی که جناب havbb گفتن براش پیش بیاد!
یعنی دوستان اعتراض کنن که چرا فلان تاپیک رو قرار ندادین.
البته هر ماه تاپیک های برتر رو در اختیار دوستان قرار می دیم، ولی بعید میدونم فعلا بشه این کار رو هفتگی انجام داد.

پیشنهاد من همون آرشیو کردنه ولی یه کم با اون چیزی که شما متوجه شدی فرق میکنه.

شما فرض کن من یه تاپیک بزنم که یه مقاله ی خوب توشه. خوب چنین تاپیکی معمولا کسی توش پست نمیزنه و به مرور زمان میره صفحات بعد.

من میگم شما مدیران هر بخش بیاید یه تاپیکی ایجاد کنید توی بخش تاپیکهای مهم که همیشه بالا می ایستند ، عنوانش رو هم مثلا بگذارید "فهرست انجمن سینما و رسانه" برای هر بخش این تاپیک رو ایجاد کنید و هر کسی یه تاپیک زد که مقاله یا مطلب خوبی توشه شما عنوان اون تاپیک رو بنویسید توش تاپیک فهرست. هایپرلینکش هم بکنید که وقتی توی تاپیک فهرست روی اون عنوان کلیک میکنن بره به اون تاپیک.

بعد وقتی مثلا من یه مقاله میگذارم اصلا نگران این نیستم که اگه کسی پست نزنه میره صفحه ی بعد و احتمالا دیگه هیچکس سراغش نمیره ، چون میدونم عنوان تاپیکم توی تاپیک فهرست قرار گرفته.

این کار یه مزیت دیگه هم داره که باعث میشه تاپیکهای تکراری نداشته باشیم....

الان خیلی از تالارهای گفتمان این روش رو پیاده کردند ، اگه متوجه منظورم نشدید یا اینکه میخواید مثالی ببینید بگید تا آدرس بدم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MAHDI59 ، Abasaleh ، shafagh_mah ، خادم الامام
۲۰:۳۳, ۱۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #10
آواتار
سلام
بنده شخصا این کار رو خیلی وقته که دارم انجام می دم.Blush

>>>فهرست موضوعی کتابهای موجود در بخش معرفی کتاب<<<

ولی واقعا وقتمو گرفته!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Havbb 110 ، وحید110 ، Abasaleh ، alitalebi ، shafagh_mah ، خادمة الزهرا ، خادم الامام ، ترنم
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا