|
سو استفاده ?!؟
|
|
۰:۰۰, ۱۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
وقتی یه مدیر که امکانات و قدرت اجرایی بیشتری توی تالار داره یه مقاله مینویسه عنوان مقاله رو که نوشت جلوش یه پرانتز باز میکنه و مینویسه مقاله ی ویژه یا مقاله خیلی ویژه یا مقاله ی خیلی خیلی ویژه..... و بعد میگذاره بین تاپیکهای مهم که همیشه جلوی چشم باشه و هیچ وقت نره پایین! ولی وقتی یه کاربر یه مقاله مینویسه باید همینجور بذاره توی موضوعات عادی که خوب بعد از یه مدت میره پایین و میره صفحه دوم و دیگه کسی نگاهش هم نمیکنه. این به نظر من درستش نیست که اینهمه تاپیک در بین تاپیکهای مهم هر انجمن داشته باشیم در حالی که تاپیکهایی شاید بین تاپیکهای عادی باشن که مهمتر از اونا باشن ولی چون به قولی اون تاپیکه پارتی داشته جزو تاپیکهای مهم قرار گرفته و مشخصه بعضی هاش اینقدر مونده که دیگه عکسهاش هم لود نمیشه.... |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۳۱, ۱۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
بله خوب دست شما درد نکنه
![]() منظور من اونجاهایی بود که این فهرست نیست..... |
|||
|
|
۲۳:۰۴, ۱۷/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آبان/۹۰ ۲۳:۰۶ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
البته این کار توی بخش معرفی کتاب قابل انجام هست.
ولی فکر نمی کنم توی همه ی بخش ها بشه انجامش داد |
|||
|
|
۲۳:۵۶, ۱۷/آبان/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
نیازی نیست از آرشیو شروع کنیم.
از همین فردا پست هایی که به نظر خودمون به درد بخوره رو جدا کنیم و فقط مطلب رو کپی میکنیم یا لینک رو جدا میکنیم آخر هفته کل مطالب رو در یک فایل ورد به اشتراک میزاریم.البته پیشنهاد من کتاب الکترونیکی موبایل بود که خیلی فراگیر شده. اگر از فردا شروع کنیم دیگه وقت گیر نیست. ولی فکر نمیکنم از فردا هم شروع کنیم چون سخته و کار سخت هم انجام نمیشه. |
|||
|
|
۱۲:۲۶, ۱۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
۱:۴۶, ۲۲/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آبان/۹۰ ۱:۴۷ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
راستی در مورد مطالب مهم به صورت هفتگی
اوایل این کار رو انجام میدادیم ولی به خاطر مشکلاتی که داشت تبدیل شد به کار ماهانه. چند تا دلیل داشت. اول اینکه متاسفانه تمام بخش ها هر هفته موضوعات خوبی نداشتن و واقعا نمی شد هیچ کدوم از موضوعات رو به عنوان موضوع مهم انتخاب کرد. دلیل دیگه این بود که به جز چند بخش بقیه بخش ها تقریبا خلوت بودن. و اینطوری کل کار می افتاد به دوش چند تا از ناظر ها. و توی اون بخش های شلوغ هم کار ناظر سخت می شد. و هر هفته وقت نمی کرد تاپیک های مناسب رو انتخاب کنه. در مورد فهرست بندی چون موضوعات بخش ها خیلی متنوع هستن نمی شه توی قالبهای خاص قرارشون داد. مثلا بخش پروژه های شیطانی. چه عنوانی رو میشه برای فهرست بندی انتخاب کرد؟ با توجه به موضوعات کتاب الکترونیکی تالار هم به زودی آماده میشه. چند تا از بچه ها دارن کار هاشو انجام میدن . فکر می کنم به صورت فایل جاوا باشه |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |