کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام



ارسال پاسخ  به روز آوری
 
رتبه به موضوع
  • 9 رای - 4.44 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
و بازهم توهین به رسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)
۱۸:۰۶, ۵/تیر/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
شبكه ام‌بي‌سي عربستان سعودي در برنامه‌اي با اشاره به ازدواج پيامبر اكرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) با حضرت خديجه (سلام الله علیها) به شخصيت ايشان توهين كرد.

به گزارش مشرق، شبكه تلويزيوني ام‌بي‌سي (mbc) عربستان سعودي با پخش برنامه‌اي به ساحت مقدس پيامبر اكرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) توهين كرد.

پايگاه خبري وطن در اين خصوص با اشاره به توهين «طارق حبيب» روانپزشكي كه در برنامه اين شبكه در حال سخن درباره شخصيت پيامبر اكرم بود، تاكيد كرد كه وي به شخصيت رسول خدا توهين كرد.

وطن نوشت: هنوز موج خشم مردمي از طارق حبيب به دليل اظهاراتي كه در آن مدعي شده بود مردم شمال و جنوب عربستان متعلق به ديگر كشورها هستند، فروكش نكرده است كه در اظهاراتي جديد، شخصيت پيامبر اكرم را «ناقص» توصيف كرد.

حبيب كه در قالب روانشناس در حال سخن گفتن درباره ازدواج‌هاي پيامبر اكرم با حضرت خديجه (سلام الله علیها) و عايشه بود، مدعي شد كه علت ازدواج رسول اعظم با حضرت خديجه كه از لحاظ سني، سال‌ها از ايشان بزرگ‌تر بود، [نعوذ بالله] احساس نقص و كمبود شخصيت پيامبر اكرم به مهر مادري بود زيرا ايشان (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) خيلي زود مادر خود را از دست داد و ايشان با اين ازدواج خواسته است تا اين حس كمبود را جبران كند.

اين سخنان توهين‌آميز كه در قالب سخنان روانشناسانه و از شبكه وهابي سعودي‌ها پخش شد، بدون واكنش نمانده است و دكتر وليد الرشودي در مقاله‌اي با نام «طارق حبيب شخصيت خودت ناقص است» تاكيد كرد كه «والله انسان از چنين تحليل منحرفي تعجب مي‌كند كه چگونه شريعت را مي‌فهمند؟ چگونه كسي كه خدا وي را سرپرستي كرده است درباره او قضاوت مي‌شود وقتي كه خدا مي‌فرمايد «ألم يجدك يتيما فآوى».

در حالي كه كشورهاي غربي به بهانه آزادي بيان به پيامبر اكرم (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) توهين مي‌كنند و شاهد سكوت نهادها و جوامع مسلمان هستند، امروز مسلمانان بايد شاهد اين باشند كه در سرزمين وحي و زادگاه رسول خدا، در مجموعه شبكه‌هاي سعودي ام‌بي‌سي، به ساحت پيامبر اكرم، بسادگي توهين شود و شخصيت كامل‌ترين انسان روزگار ناقص توصيف شود.

خدایا از دست این نفهمما چیکار کنیم؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110 ، antiKabbalah ، فرهاد ، هدهد ، Ara ، am_po ، azade ، Asma ، سدرة المنتهی ، faraz_223

آغاز صفحه 5 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۴۳, ۱۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #41
آواتار
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، Hadith ، Farzaneh ، faraz_223
۱۲:۲۷, ۲۵/شهریور/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/شهریور/۹۱ ۱۲:۳۱ توسط medad.sefid.)
شماره ارسال: #42
آواتار
http://www.jamejamonline.ir/papertext.as...0822602450

http://afkarnews.ir/vdcgwn9quak9ty4.rpra.html

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13910625000513

http://www.isna.ir/fa/

http://www.kayhannews.ir

http://sapidedam.blogfa.com/
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، محمود ، faraz_223
۱۸:۰۰, ۲۹/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #43
آواتار
جام نیوز؛ فارس به نقل از

روزنامه صهیونیستی تایمز اسرائیل نوشت: یک مجله فرانسوی که پیش از این اعلام کرده بود قصد دارد چندین کاریکاتور موهن را منتشر کند، امروز دست به این اقدام زد و چندین کاریکاتور موهن به پیامبر اسلام منتشر کرد.

مجله فرانسوی «شارلی هبدو»، مجله‌ای است که امروز اقدام به انتشار این کاریکاتورها کرد. سردبیر این نشریه پیش از این در برابر هشدارهای برخی مسئولان فرانسوی نسبت به تبعات این اقدام، اعلام کرده بود که انتشار این تصاویر نشان‌دهنده آزادی بیان است.

این مجله سال گذشته نیز کاریکاتورهای موهن دیگری را منتشر کرده بود که اقدام این مجله به بروز اعتراضات گسترده مسلمانان فرانسه و اروپا انجامید.

انتشار این تصاویر در حالی انجام شده است که اخیرا ساخت و انتشار فیلمی موهن موجب شکل‌گیری تظاهرات‌های گسترده‌ای در جهان اسلام شده است.

فرانسه کشوری است که بیشترین جمعیت مسلمان اروپا را دارد و این اقدام مجله «شارلی هبدو» قطعا پیامدهای شدیدی برای مسئولان آن خواهد داشت. مسئولان این مجله پیش از انتشار این تصاویر گفته بودند که این کاریکاتورها «تکان‌دهنده» خواهد بود.

انتشار این تصاویر همچنین با دستور ممنوعیت تظاهرات‌های مسلمانان در شهرهای فرانسه علیه فیلم موهن همزمان شده است.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhvvhm ، m.hossein ، جویای حقیقت ، mahdyshr ، Hadith ، AMINI ، Braveheart
۱۸:۰۹, ۲۹/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #44
آواتار
به نام خدا
اگر این اتفاقات ادامه پیدا کند منتظر یک جنگ مذهبی مدرن باید بود چیزی مانند جنگهای صلیبی که در اکثر آنها مسلمانان پیروز بی چون و چرا بودند البته در آن زمان مسلمانان همگی با هم یکدل و یک صدا بودند و به همین علت هم پیشرفته بودند هم پیروز ولی امروز فرقه های منحرف مانند وهابیت و سلفیها و بهاییت و غیره در بین مسلمان نفوذ کرده اند و کفار بین مسلمانان تفرقه انداخته اند ولی با تمام اینها پیروز نهایی مسلمانان خواهند بود و حتی پیشگوهای خود این کفار هم برایشان همین را یعنی پیروزی مسلمانان را پیشگویی کرده اند ولی نمیخواهند این را باور کنند.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aleerz ، سید ابراهیم ، m.hossein ، heaven ، جویای حقیقت ، خیبر110 ، fazel ، AMINI ، Braveheart
۳:۱۲, ۳۰/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #45

من کاریکاتور ها رو دیدم ، خیلی مستهجن هستن ،

در این زمان ، این رویداد ها به نظرم اتفاقی نیستن ..
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aleerz ، fazel ، mohammad1369
۱۹:۱۶, ۳۰/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #46
آواتار
پیش به سوی سفارت فرانسه!!!
بروبچ نفری 1 لیتر بنزین همراهتون باشه لازم میشه!!!
البته سنگ و چوب هم خوبه !!!
دیگه بعد از آمریکا و انگلیس نوبتی هم باشه نوبت این فرانسه مارمولک هست
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۱۹:۵۶, ۳۰/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #47
آواتار
(۳۰/شهریور/۹۱ ۱۹:۱۶)7parsa4 نوشته است:  پیش به سوی سفارت فرانسه!!!
بروبچ نفری 1 لیتر بنزین همراهتون باشه لازم میشه!!!
البته سنگ و چوب هم خوبه !!!
دیگه بعد از آمریکا و انگلیس نوبتی هم باشه نوبت این فرانسه مارمولک هست


دست شما درد نکنه!
نه اینکه همون بار اول محکم با پشت دست زدیم تو دهنشون این هم بهش اضافه کنید !

گفتن بی فایدست!!!!!
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aleerz
۱۷:۱۱, ۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #48
آواتار
بازداشت مسلمانان در فرانسه


فرانسه که خود را مهد آزادی و از جمله آزادی بیان، می داند با تظاهرات آرام مسلمانان که برای اعتراض به اهانتی که به پیامبرشان شده بود، برخورد کرد.



جام دینی؛ صدای روسیه خبر داد: در جریان اعتراضات خیابانی در فرانسه ، پلیس شهر پاریس حدود 50 مسلمان را بازداشت کرد.

این اعتراضات در راستای چاپ کارکاتور در مجله Charlie Hebdo برگزار شده بود.

اکثریت بازداشت شدگان زنان می باشند که دارای حجاب اسلامی هستند.




فرانسه که خود را مهد آزادی و از جمله آزادی بیان، می داند با تظاهرات آرام مسلمانان که برای اعتراض به اهانتی که به پیامبرشان شده بود، برخورد کرد و آنان را به جرم حمایت از ارزش های دینیشان، بازداشت کرد.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فانوس *7*
۱۷:۲۷, ۲/مهر/۹۱
شماره ارسال: #49
آواتار
الان کجایند اونایی که دم از آزادی در اروپا می زنند
و زندان در ایران
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aleerz
ارسال پاسخ  به روز آوری


[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]
موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: مشاهده: آخرین ارسال
  اعتراض جهان اسلام به هتک حرمت ساحت مقدس پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) علائم ظهور 22 11,576 ۱۶/مهر/۹۱ ۲۳:۵۲
آخرین ارسال: vahrakan
  کشف انجیل 1500 ساله حاوی خبر ظهور پیامبر اسلام (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) mrfarzadj 10 6,683 ۱۶/اسفند/۹۰ ۱۵:۱۵
آخرین ارسال: فرید
  و بازهم "شِفا"،به کرم و لطف اهل بیت(علیه السلام) aminrafael3 6 3,691 ۱۴/بهمن/۹۰ ۱۱:۰۴
آخرین ارسال: Elia

پرش در بین بخشها:


بالا