کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
جاستین بیبر در موزیک ویدئوی "دعا" واقعا برای که دعا میکند؟
۱۳:۱۳, ۱۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار

[تصویر: justin_bieber_praying_melb_400x300.jpg]
در صحنه هایی از موزیک ویدئوی دعا(pray) جاستین بیبر قبل از کنسرت در پشت صحنه دیده میشود که دست در دست اعضای گروهش مشغول دعا کردن است، این صحنه ها درواقع مربوط به اجرای مراسم دعای "شیما" است که اسکوتر براون به جاستین آموزش داده و او آنرا به همراه گروهش قبل از هر اجرا میخواند، این دعا چنین آغاز میشود:
[تصویر: shma.gif]
Sh'ma Yis'ra'eil Adonai Eloheinu Adonai echad.
Hear, Israel, the Lord is our God, the Lord is One
[تصویر: bieber+prayy.jpg]
[تصویر: Bieber-PRAY-justin-bieber-18835678-580-390.jpg]
[تصویر: Justin-bieber-western-wall-jerusalem-1_thumb.jpg]
جاستین بیبر در حال دعا در کنار دیوار ندبه، بیت المقدس - فلسطین اشغالی - صهیونیستهای اشغالگر به فلسطینیان قدس اجازه ورود به این مکان را نمیدهند
و این چنین بود که طرفداران فدایی جاستین بیبر او را یک یهودی دوستدار خداوند دانسته و به پیروی از او دعای "شیما" را هر روز زمزمه میکنند تا صهیونیستهای یهودی در پشت پرده این معصومیت و رنگ و بوی الهی(!) به قتل و کشتار و چپاول ملتها ادامه دهند...
و امّا.....
در لابه لای صحنه های این موزیک ویدئو تصاویر گریه و در آغوش کشیدن سربازان اشغالگر آمریکایی توسط خانواده هایشان در هنگام بازگشت به آمریکا نمایش داده میشود(بمیرم الهی!) و سپس جاستین این جمله را میخواند :Soldiers are dying... "سربازان در حال کشته شدن هستند"، بعد جاستین در حال دست دادن و گرفتن عکس یادگاری با سربازان نیروی هوایی آمریکا در کنار جنگنده نمایش داده میشود! واقعا شرم آوره، آخه ریاکاری تا چه حد؟ اصلا معلوم هست این سربازان متجاوز در افغانستان و عراق و جاهای دیگه دنیا چه غلطی دارند میکنند؟ لابد اینها همان فرشتگان صلح و دموکراسی اند که از طرف شیطان بزرگ مامور شده اند برای برقراری صلح و دوستی، هر روز مسلمانان و انسانهای بیگناه دیگری را در سرتاسر جهان بکشند....
و حالا جاستین زبان آنها شده!.....
متن آهنگ "دعا" :
The Pray lyrics by Justin Bieber
...
Its in the papers,
its on the tv,
its everywhere that I go (HE IS DAMN RIGHT IN THIS ONE -CHILDREN WERE CRYING AND DYING IN THE GAZA STRIP WHEN HE WAS HAVING FUN IN TEL-AVIV
Children are crying(SORRY HE DOESNT MEANT PALESTINIAN CHILDREN.
Soldiers are dying (FOR OCCUPYING MUSLIM TERRITORIES LIKE PALESTINE, IRAQ,AFGHANISTAN AND KILLING MORE AND MORE MUSLIM CIVILIANS
Some people dont have a home (This one was very funny Justin, what about Palestinian people who dont have homes and you support their land's occupier The Zionist-Racist regime of Israel?)l
[تصویر: Earnest%2BJustin%2BBieber%2Bsings%2Ba%2B...2B%2B3.jpg]
[تصویر: july-29-soldier-hugging-family-2.jpg]
Thank you US military for killing so many civilians all over the world !
خانه خدا یا استراحتگاه متجاوزین به مسلمین؟ :
[تصویر: 37863_141591572n.jpg]
[تصویر: 13157545741.jpg]
صحنه بعد از تجاوز سربازان آمریكایی به جوان افغان، خیلی دوست داشتن ایران رو هم به همین وضع تبدیل کنن
اینست نتیجه دموكراسی آمریكا كه به مردم افغانستان وعده داده بود
مگر منادی حقوق بشر و آزادی و شرافت انسانها نیستند‌؟
مگر دم از حقوق بشر نمی زنند؟
مگر شعار رفا و آزادی برای مردم افغانستان نداشتند ؟
حال اینست نتیجه آنهمه حقوق بشرشان!!
ابوغریب و گوانتانامو و صد ها زندان مخوفشان كم بود كه دیگر كل عراق و افغانستان را تبدیل كرده اند به ابوغریب.
جاستین تو برای سربازان اشغالگر و متجاوز آمریکایی در عراق و افغانستان دعا کن من هم برای خلاص شدن بشریت از شر حکومتهای غارتگر دعا میکنم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sam fisher ، ضد ماسون ، khadem ، Amir ، mrfarzadj ، MohammadSadra ، توقف/ نگاه ، انتصـار ، soldier ، saloomeh ، خیبر110 ، hesam110 ، mhvvhm ، alitalebi ، سدرة المنتهی ، حلما ، SARV ، mohamad ، blue sky ، بیداری اندیشه ، MiNuTeS ، Islam ، محب الزهرا ، Aleyasin ، zaeim ، Abasaleh ، رهیافته ، محمود ، mahdiar ، alireza jamaati ، shafagh_mah ، Maysam-1st ، Havbb 110 ، آوای انتظار ، atour ، ali73 ، F_R ، ilitih ، A L I ، تازه مسلمان ، Ahmad154 ، Seyed Mohsen ، ترنم ، N.Mahdavian ، vahrakan ، freewish ، Tiara ، mohammad74 ، fr60din ، ZaHra_20 ، Mitsonary ، جبریل ، Ronak ، alipc9000 ، arman mohseny ، ali.khm ، netlog36 ، بچه شیعه ، تفکر ، Mohammad Trust ، AMINI ، Farzaneh ، ely pk ، amiradi90 ، black ، reyhaneh.sh ، kh-MAHDI
۱۵:۱۹, ۲۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
واقعا که !
تاسف خوردم
ممنون بابت ارسال این مطلب
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، hesam110 ، shafagh_mah ، Amir ، ترنم ، vahrakan ، Ronak ، Farzaneh
۱۶:۱۰, ۲۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
خواهشا" اون عكس آخرو حذف كنيد. اعصابمو ريخت به هم.
مادرشون به عزاشون بشينه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، MohammadSadra ، حلما ، mrfarzadj ، rastin ، shafagh_mah ، ali73 ، Amir ، nooromahdi ، مجید121 ، ترنم ، vahrakan ، جبریل ، Ronak ، بچه شیعه ، AMINI ، Farzaneh
۱۹:۰۴, ۲۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
اللهم عجل لولیک الفرج
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadSadra ، nooromahdi ، mohamad ، mrfarzadj ، Abasaleh ، shafagh_mah ، ali73 ، F_R ، Amir ، L.payam ، Seyed Mohsen ، ترنم ، N.Mahdavian ، Farzaneh
۲۰:۰۲, ۲۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #5

خدا بزرگه این همیشه یادمون باشه
خدا عادل است شکی درش نیستوپس خودش میدونه چه جوری انتقام گریه بچه ی کوچک و مادر و پدران رو ازشون بگیره.دنیایی دیگر هست همیشه این روال ادامه ندارد.این نیز بگذرد
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، mrfarzadj ، Amir ، ترنم ، Farzaneh
۱:۲۹, ۲۲/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آبان/۹۰ ۱:۳۲ توسط stranger00.)
شماره ارسال: #6

این عکس آخری واقعا دیوانه کننده بود . حقشه این عکس رو به همه کسایی که قبله خودشون رو گذاشتن آمریکا نشون داد. همه اون احمقهایی که برای اقامت آمریکا له له می زنند. همه اون ابله هایی که فکر می کنند بهشت گمشده یعنی آمریکا !

=

وقتی رئیس جمهور سخنرانی می کنه می گه آمریکا بیش از کلیه متجاوزین عالم آدم کشته و خرابی به بار آورده همینه . اصلا امثال چنگیز خان مغول و اسکندر و ...اینها در برابر آمریکا کی اند؟ کل آدم کشهای تاریخ یه طرف ؛ آمریکای جنایتکار یه طرف که باز هم جنایاتش بیشتره. لعنت الله علیهم اجمعین . دروغگوهای پست فطرت . حقوق بشر نماهای پست تر از چهارپا. آزادی نماهای سرکوبگر. فریبکاران بزرگ تاریخ.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حلما ، hesam110 ، محب الزهرا ، ترنم ، بچه شیعه ، نجف آبادی ، mehrdad_libra
۱:۴۳, ۲۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #7

دوستان پس شما هنوز صحنه هایی که این حرامزاده ها هر روز و هر ساعت به وجود میارن رو ندیدید.وقتی با دیدن تنها یک عکس شما رو این چنین منقلب میکنه تصور کنید وضعیت در غزه فلسطین و این چنین سرزمین هایی چگونه است
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، Havbb 110 ، ترنم ، Ronak ، Farzaneh
۱:۴۵, ۲۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
ای بابا!بیچاره جاستینم این ماسونا شیطونیش کردن! توی مراسم "وی ام ای" وقتی جایزشو گرفت گفت:"من از خدا و مسیح واقعا تشکر میکنم چرا که بدونه اونا من الان اینجا نبودم.متشکرشم".من با خودم گفتم عجب پسر خوبیه و ما نمیدونستیم!خوشحال شدم و با خودم گفتم اینم از معدود ""انسان"" های هنرمند مشهور غرب! اما واقعا براش متاسفم.کاش باز ادم بشه.ما که طرفدارش نیستیم اما براش ارزوی هدایت میکنم!! اونم بالاخره آدمه! اما از نوع بدبختش!بیچاره.انصافا دلم واسش سوخت.پس بگو چرا توی "ای ام ای2011" چرا اینهمه جایزه گرفت!!!!بهترین پاپ رو دادن بهش!!!کی باورش میشد! کاش امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) زود بیاد تا ....... .انشالله.یاحق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110 ، بیداری اندیشه ، nooromahdi ، محب الزهرا ، soldier ، Maysam-1st ، ترنم ، N.Mahdavian ، جبریل ، Ronak ، بچه شیعه
۲:۳۳, ۲۳/آبان/۹۰
شماره ارسال: #9

اینو دیگه میدونیم همه که هیج شخصی بدون اجازه ی قدرت رسانه در دنیا توان شهرت ندارد.این پسر خوشکل موشکل هم جدا بافته نیست.برنامه ریزی این شیطان صفتان طئلانی مدته و فقط زمان دستشون رو ،رو میکنه.باید منتظر رفتارهای بیشتری از این گل پسر ببینیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، hesam110 ، nooromahdi ، محب الزهرا ، Maysam-1st ، بچه شیعه
۱۶:۲۹, ۲۳/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/آبان/۹۰ ۱۶:۴۳ توسط G.F.B.)
شماره ارسال: #10
آواتار
نه دادا!همه ی همه هم نه! مثلا مایکل جکسون یا o'(بقیش یادم نیست.).یا چنتای دیگه که خدا وکیلی الان یادم نیست.البته یکیش هستا اما اونو نمیگمش. همه ی همه نه!DodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgy
به هر حال.ببینم اون عکس اخری مربوط به کلیپ هستش یا نه؟ چون من ندیدمش هنوز.یه خبر دیگه اینکه جاستین این اواخر توی یه مهمونیه یهودی شرکت کرده بود و از اون کلاهای دهاتیه یهودیا گذاشته بود.شبیه نیم دایرس.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ilitih ، نجف آبادی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]