کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
- اوه چه قاب خوشگلی!
۱۱:۱۲, ۲۰/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آبان/۹۰ ۱۲:۴۰ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #1
آواتار

رد نگاه پسرک رو که گرفتم٬نگاهم روی دخترکی متوقف شد. یا نه بهتره بگم میخکوب شد.راست میگفت با قاب عکس مو نمیزد.البته از نوع "تابلوش".غلظت آرایشش در لحظه ی اول بدجوری تو ذوق بیننده میزد.وضع لباس پوشیدنش رو هم که بهتره بی خیال شیم چون میترسم حق مطلب رو نشه با کلمات ادا کنم.همین بس که بگم دلم برای دکمه های مانتوش بدجوری سوخته بود که با تقلا و هر جون کندنی بود خودشون رو نگه داشته بودن تا از مانتو جدا نشن.مطمئنم اگه زبون داشتن هرچی فحش دنیا بود نثار صاحب مانتو میکردن که آخه آدم عاقل فکر کردی هنوز بچه ای که همچین مانتویی پوشیدی؟ آخی چه دکمه های ساده ای.کجای کارید؟ دوره و زمونه عوض شده.الان هرچی لباس کوچیکتر و تنگ تر٬ فرهنگ و تمدن بیشتر.

نیاز جامعه هم همینو میطلبه دیگه.نمیدونم بعضیها چه اصراری دارن که بگن جامعه همون جامعست و آدما هم همون آدما... من فکر میکنم خدا وقتی از حجاب میگفته تو نظرش امروزه رو فاکتور کرده!!!یا اصلا شاید هم بریم تو قرآن بگردیم یه علامتی چیزی پیدا کنیم کنار آیه های حجاب که تو پاورقیش نوشته شده باشه غیر از قرن ۲۱ به بالا.

دخترا هم که دیگه هیچ کدوم اون جاذبه ی قبل رو ندارن٬پسرا هم بزنم به تخته یکی از یکی سر به زیر تر و با کمالات تر.نه زبونم لال دختری به قصد خودنمایی در منظر عموم خارج میشه نه پسری چشمش دنبال دختره مردمه.همه هم خوش و خرمیم و کلا همه جا امن و امان.

دیگه مشکل کجاست؟؟؟
نقل از وبلاگ سکوت پرصدا

[تصویر: 06109482198387630814.jpg]

روزگاری‌ست که شیطان میگوید: انسان پیدا کنید ، سجده خواهم کرد!!!!!!!!!

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110 ، shafagh_mah ، میلاد.م ، Mohammad Trust ، محیصا ، soldier ، Mitsonary ، خادم الامام ، shia12 ، moshkan ، sayed reza ، SAViOR ، محمود ، alitalebi ، سدرة المنتهی ، hesam110 ، یاران مهدی ، ثامن ضامن ، farshid ، saloomeh ، zaeim ، nafas ، Abasaleh ، Elia ، حسن عزتي ، GreeN.boy ، stranger00 ، حسن.س. ، yamin ، فدک زهرا ، زهرا خانم ، اکبر.ع ، netlog36 ، حقیر ، سرباز ولایت ، ترنم
۱۲:۰۲, ۲۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #2

ابوسعید ابوالخیر چند قرن پیش گفته بود :
قدیم قحط آب و نان بودی .... اکنون قحط خدا آمد ؟!
هرجایی می ریم دیگه نام و نشانی از خدا نیست ؛ این از چند قرن پیش وای به حال این زمان ...:s
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثاق ، Mohammad Trust ، خادم الامام ، alitalebi ، سدرة المنتهی ، hesam110 ، یاران مهدی ، saloomeh ، L.payam ، زهرا خانم ، ترنم
۱۴:۰۵, ۲۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
اون دمپایی پای اون دختره منو کشته!!!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثاق ، خادم الامام ، alitalebi ، mahdyshr ، سدرة المنتهی ، hesam110 ، یاران مهدی ، Abasaleh ، Ahmad-A.R.M ، حقیر ، ترنم
۱۴:۴۵, ۲۰/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آبان/۹۰ ۱۴:۴۶ توسط mahdiar.)
شماره ارسال: #4

این نشون میده صهیونیزم کار خودشو کرده و نظم نوین جهانی توی جامعه ماهم کلا رسوخ کرده.مسئولان که .... خود مردم هم بیخیال نشستن کنار گود و تماشا میکنن...دلم میسوزه.بغضم میگیره.مژه هام تر میشه.وقتی یادم می افته اینجا مملکت امام زمانه...از خودم بدم میاد وقتی میبینم هیچکاری نمیتونم برای امام زمانم انجام بدم.لعنت خدا بر اونایی که بی حجابی رو تمدن میدونن.من اگه این تمدن رو نخوام باید چیکار کنم.
اگه بی حجابی تمدنه پس حیوانات متمدن ترین موجودات زمینن.

انشاءالله نزدیکه
اللهم عجل لولیک الفرج

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mitsonary ، میثاق ، خادم الامام ، hesam110 ، محب الزهرا ، F_R
۱۵:۲۰, ۲۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #5

هر چقدر هم که ما بخوایم بگیم همه چیز طبیعی و خوب باز هم نمیشه باز هم یه جای کار میلنگه به قول علی صالحی
حال همه ی ما خوب است اما تو باور نکن!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثاق ، خادم الامام ، hesam110 ، Abasaleh
۱۷:۰۷, ۲۰/آبان/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
یک کم سعی بفرمایید مرعات فضای تالار را بفرمایید!

امضای فاطمه خانم
[تصویر: 793255_714.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میثاق ، Reza14 ، 7parsa4 ، zohur ، خیبر110 ، paradise ، خادم الامام ، محمود ، سدرة المنتهی ، mohammad790 ، khadem ، SARV ، Abasaleh ، alireza jamaati
۲۳:۵۵, ۲۱/آبان/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
چرا پست منو میپاکید؟
بازهم میگم این ها اگه لخت می اومدند بیرون جوونا حیا میکردند و نگاه نمی کردندددددددDodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgy
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، zaeim
۰:۱۴, ۲۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #8
آواتار
(۲۱/آبان/۹۰ ۲۳:۵۵)خادم الامام نوشته است:  چرا پست منو میپاکید؟
بازهم میگم این ها اگه لخت می اومدند بیرون جوونا حیا میکردند و نگاه نمی کردندددددددDodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgy

چه چیز باعث شده که همچین فکری بکنی؟
مگر پسرا تخم دو زرده کردند!BlushBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، zaeim
۰:۴۵, ۲۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #9

دوستان چرا همیشه دیگران رو مقصد باید بدونیم.هی میگیم ملتو ببین فلانیو ببین جوونا رو ببین.
شما از خودت شروع کن ببین تاثیرش در جامعه چی میشه
ای کاش به جای این همه غرور ذره ای به باطم خود رجوع میکردیم.
نگید که ما نگاه نمیکنیم که اصلا باورم نمیشه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، rastin ، هدهد
۱:۱۴, ۲۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #10

(۲۲/آبان/۹۰ ۰:۴۵)alitalebi نوشته است:  دوستان چرا همیشه دیگران رو مقصد باید بدونیم.هی میگیم ملتو ببین فلانیو ببین جوونا رو ببین.
شما از خودت شروع کن ببین تاثیرش در جامعه چی میشه
ای کاش به جای این همه غرور ذره ای به باطم خود رجوع میکردیم.
نگید که ما نگاه نمیکنیم که اصلا باورم نمیشه.

چرا باورتون نمی شه دوست عزیز؟
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا