کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
- اوه چه قاب خوشگلی!
۱۱:۱۲, ۲۰/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آبان/۹۰ ۱۲:۴۰ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #1
آواتار

رد نگاه پسرک رو که گرفتم٬نگاهم روی دخترکی متوقف شد. یا نه بهتره بگم میخکوب شد.راست میگفت با قاب عکس مو نمیزد.البته از نوع "تابلوش".غلظت آرایشش در لحظه ی اول بدجوری تو ذوق بیننده میزد.وضع لباس پوشیدنش رو هم که بهتره بی خیال شیم چون میترسم حق مطلب رو نشه با کلمات ادا کنم.همین بس که بگم دلم برای دکمه های مانتوش بدجوری سوخته بود که با تقلا و هر جون کندنی بود خودشون رو نگه داشته بودن تا از مانتو جدا نشن.مطمئنم اگه زبون داشتن هرچی فحش دنیا بود نثار صاحب مانتو میکردن که آخه آدم عاقل فکر کردی هنوز بچه ای که همچین مانتویی پوشیدی؟ آخی چه دکمه های ساده ای.کجای کارید؟ دوره و زمونه عوض شده.الان هرچی لباس کوچیکتر و تنگ تر٬ فرهنگ و تمدن بیشتر.

نیاز جامعه هم همینو میطلبه دیگه.نمیدونم بعضیها چه اصراری دارن که بگن جامعه همون جامعست و آدما هم همون آدما... من فکر میکنم خدا وقتی از حجاب میگفته تو نظرش امروزه رو فاکتور کرده!!!یا اصلا شاید هم بریم تو قرآن بگردیم یه علامتی چیزی پیدا کنیم کنار آیه های حجاب که تو پاورقیش نوشته شده باشه غیر از قرن ۲۱ به بالا.

دخترا هم که دیگه هیچ کدوم اون جاذبه ی قبل رو ندارن٬پسرا هم بزنم به تخته یکی از یکی سر به زیر تر و با کمالات تر.نه زبونم لال دختری به قصد خودنمایی در منظر عموم خارج میشه نه پسری چشمش دنبال دختره مردمه.همه هم خوش و خرمیم و کلا همه جا امن و امان.

دیگه مشکل کجاست؟؟؟
نقل از وبلاگ سکوت پرصدا

[تصویر: 06109482198387630814.jpg]

روزگاری‌ست که شیطان میگوید: انسان پیدا کنید ، سجده خواهم کرد!!!!!!!!!

یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خیبر110 ، shafagh_mah ، میلاد.م ، Mohammad Trust ، محیصا ، soldier ، Mitsonary ، خادم الامام ، shia12 ، moshkan ، sayed reza ، SAViOR ، محمود ، alitalebi ، سدرة المنتهی ، hesam110 ، یاران مهدی ، ثامن ضامن ، farshid ، saloomeh ، zaeim ، nafas ، Abasaleh ، Elia ، حسن عزتي ، GreeN.boy ، stranger00 ، حسن.س. ، yamin ، فدک زهرا ، زهرا خانم ، اکبر.ع ، netlog36 ، حقیر ، سرباز ولایت ، ترنم

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۴۱, ۲۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #11

واضحه.
کافیست فقط نگاه سطحی به رفتار و زندگی مردم بندازی.مومن و غیر مومن نداره.من از اشخاصی رفتار هایی دیدم غیر قابل باور برای شما.
به این نتیجه رسیدم دیگه به دیگران کاری نداشته باشم و خودم و خدای خودم رو ببینم.باید به اون جواب بدم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad790 ، Mohammad Trust ، springly
۳:۲۱, ۲۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
یکمی هم انصاف داشته باشید.

همه دخترا شدن بی حجاب
همه پسرام شدن چشم چرون؟!

پس من این وسط چکارم؟

خیلی های دیگم هستند که سالمند.

علی طالبی عزیز هم راست میگه.
خودسازی اول.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، rastin ، saloomeh ، paradise ، Mohammad Trust ، shafagh_mah ، parisan ، springly ، حقیر
۱۲:۳۰, ۲۲/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آبان/۹۰ ۱۲:۳۱ توسط یاران مهدی.)
شماره ارسال: #13
آواتار
آره والا وقتی مرده دنبال خوشگلیش باشه وزنه به غیراز قرواطفارش به فکر مدیریت زندگی هم باشه
اوضاع بهتر از این نمیشه!
واقعا چه رذیلتایی واسه ما شده فضیلت!!!!!!

حالا یه ذرم به مردام گیر بدین بابا مادخترام خسته شدیم انقدر بهمون بدو بیراه میگن!
خداییش به کجا چنین شتابان!؟
۱۲:۵۸, ۲۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #14

(۲۲/آبان/۹۰ ۱:۱۴)mahdyshr نوشته است:  
(۲۲/آبان/۹۰ ۰:۴۵)alitalebi نوشته است:  دوستان چرا همیشه دیگران رو مقصد باید بدونیم.هی میگیم ملتو ببین فلانیو ببین جوونا رو ببین.
شما از خودت شروع کن ببین تاثیرش در جامعه چی میشه
ای کاش به جای این همه غرور ذره ای به باطم خود رجوع میکردیم.
نگید که ما نگاه نمیکنیم که اصلا باورم نمیشه.

چرا باورتون نمی شه دوست عزیز؟

(۲۲/آبان/۹۰ ۱:۴۱)alitalebi نوشته است:  واضحه.
کافیست فقط نگاه سطحی به رفتار و زندگی مردم بندازی.مومن و غیر مومن نداره.من از اشخاصی رفتار هایی دیدم غیر قابل باور برای شما.
به این نتیجه رسیدم دیگه به دیگران کاری نداشته باشم و خودم و خدای خودم رو ببینم.باید به اون جواب بدم.
خوب این پستتون با اون پستتون تناقض داره که.

شما می فرمایید با توجه به خدا می شه به نامحرم نگاه نکرد.(کاری که خودتون انجام می دهید) پس قاعدتا باید باورتون بشه که بعضی ها به نا محرم نگاه نمی کنند.(با استفاده از همین روشی که شما استفاده می کنید یا روش های مشابه)
۱۵:۱۱, ۲۲/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آبان/۹۰ ۱۵:۱۲ توسط khadem.)
شماره ارسال: #15
آواتار
(۲۰/آبان/۹۰ ۱۴:۴۵)mahdiar نوشته است:  خود مردم هم بیخیال نشستن کنار گود و تماشا میکنن...دلم میسوزه.بغضم میگیره.مژه هام تر میشه.وقتی یادم می افته اینجا مملکت امام زمانه...از خودم بدم میاد وقتی میبینم هیچکاری نمیتونم برای امام زمانم انجام بدم.لعنت خدا بر اونایی که بی حجابی رو تمدن میدونن.من اگه این تمدن رو نخوام باید چیکار کنم.

اگه بی حجابی تمدنه پس حیوانات متمدن ترین موجودات زمینن."
انشاءالله نزدیکه
اللهم عجل لولیک الفرج

آقا بزار یک چیزیو خیلی رک راست بهت بگم... خوشتون بیاد یا نیاد
ادامه اش هم نمیدم....
الان میخوای بیای وسط گود کاری کنی با این طرز حرف زدن "اگه بی حجابی تمدنه پس حیوانات متمدن ترین موجودات زمینن."
نصیحت میکنم همون بیرون بشینی ثوابش خیلی بیشتره... اینجا انواع اقسام عکس های بی حجابی رو دوستان زدن و مثل اینکه خیلی نسبیه!!چادر حجاب برتر هست ولی الزاما ایمان برتر نمیاره.
اگه اومدی اینجا یه چی بگی چهار تا به به چه چه بشنوی که خوب ادامه بده...اگر هم دلسوزی که اینجوری جواب نمیده..مادر یا خواهر یا همسر خیلی ها اونقدر به گردنشون حق دارند که بیان اینجا چهار تا بدترش بزارن روش تحویلت بدن.
اونایی که ادعای اسلام دارند خیلی باید بیشتر مراقب باشن چی میگن...متاسفانه آگاهانه یا نا اگاهانه شخصیت ها الان مظهر اسلام شدن و تکلیفشو ن ازهمه بیشتره چون روی جامعه تاثیر بیشتری دارن...حرف زدن افراطی هم میتونه دلیل دین گریزی باشه..
یا علی
۲:۲۸, ۲۳/آبان/۹۰
شماره ارسال: #16

درسته خیلی ها جهاد با نفس رو انجام میدن ولی من در حالت کلی گفتم.ولی در اطرافم نسبت افراد با خدای واقعی و تظاهر به خدا نسبتی خوبی نیست.
خودم شخصا سعی در با خدا بودن واقعی هستم ولی فکر نمیکنم موفق شده باشم.
خدا میداند
۲:۴۲, ۲۳/آبان/۹۰
شماره ارسال: #17
آواتار
اقا این نگاه به نا محرم رو واسه من یکی معنی میکنه ؟

نگاه با شهوت یا بدون شهوت ؟

تا اونجایی که من میدونم فقط با شهوتش حرومه.

توی سخنرانی زنای ذهنی دکتر عباسی ، دقیقا دلیل روز به روز بد حجاب شدن دخترای امروزی رو میگه.

البته بعضی پسرا روی همه ی دخترا هم سفید کردن که.
۰:۱۱, ۲۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #18
آواتار
سلام

این همه حرف و بحث!
کافی بود یک نگاهی به امضای من می انداختید
.
۳:۰۳, ۲۴/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آبان/۹۰ ۳:۰۴ توسط هدهد.)
شماره ارسال: #19
آواتار
(۲۰/آبان/۹۰ ۱۴:۴۵)mahdiar نوشته است:  این نشون میده صهیونیزم کار خودشو کرده و نظم نوین جهانی توی جامعه ماهم کلا رسوخ کرده.مسئولان که .... خود مردم هم بیخیال نشستن کنار گود و تماشا میکنن...دلم میسوزه

اللهم عجل لولیک الفرج

دوستان عزیز امیدوارم از حرف هام ناراحت نشی اما این موضوع اصلا ربطی به دجالو خر دجالو نظم نوین جهانی ریطی ندارد. شرطی شدیم ،عادت کردیم هرچیو به همه چی وصل کنیم. چرا همیشه دنبال مقصر بین دیگرانیم؟ چرا همیشه به جای حل مسئله عادت کردیم صورت مسئله رو پاک کنیم؟ مسئولین باید چیکار کنند؟ لابد می بایست که با چوب و چماق تو خیابون دنبال مصادیق فساد بدوند؟

أَتَأْمُرُونَ النَّاسَ بِالْبِرِّ وَتَنسَوْنَ أَنفُسَكُمْ وَأَنتُمْ تَتْلُونَ الْكِتَابَ أَفَلاَ تَعْقِلُونَ؟
انفسکم رو محدود نکنید به یک فرد، من استنباطم از این کلمه اینکه خانواده فامیل و دوستان هم جرء انفسکم هستند. لازم نیست همه ی ایرانو درست کرد هر کس یه اندازه ی وسعش.
به قول چارلی چاپلین: برهنگی بیماری عصر ماست.
دوستان یه آدم بیمارو لعن نمی کنند، دعاش می کنند. درمانش میکنند، یه گوشه نمی ایستند زجرشو تماشا کنند.
خیلی وقتا ما فکر میکنیم میشه با تشر مردم رو هدایت کرد اما بیشتر زده شون میکنیم، عاصی شون میکنیم. ما جز همین مردمیم، پس لطفا به عنوان شخص سوم به مسئله نگاه نکنید.
و لو كنت فظاً غليظ القلب لانفضوا من حولك
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، فاطمه خانم ، paradise
۱۵:۴۱, ۲۴/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آبان/۹۰ ۱۷:۰۳ توسط خادم الامام.)
شماره ارسال: #20
آواتار
ببینید عزیزان خیابانهای ولیعصر و امام و سینا و خیام های شمالی و جنوبی تبریز و ارومیه و خوی و کل تهران و اکثر شیرازو نصف مشهد و بسیاری از شمالی ها و ... نشون میده برای درست کردن حجاب باید خونها ریخته شوند...BlushBlushBlush
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

پرش در بین بخشها:

بالا