|
- اوه چه قاب خوشگلی!
|
|
۱۱:۱۲, ۲۰/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/آبان/۹۰ ۱۲:۴۰ توسط میثاق.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
رد نگاه پسرک رو که گرفتم٬نگاهم روی دخترکی متوقف شد. یا نه بهتره بگم میخکوب شد.راست میگفت با قاب عکس مو نمیزد.البته از نوع "تابلوش".غلظت آرایشش در لحظه ی اول بدجوری تو ذوق بیننده میزد.وضع لباس پوشیدنش رو هم که بهتره بی خیال شیم چون میترسم حق مطلب رو نشه با کلمات ادا کنم.همین بس که بگم دلم برای دکمه های مانتوش بدجوری سوخته بود که با تقلا و هر جون کندنی بود خودشون رو نگه داشته بودن تا از مانتو جدا نشن.مطمئنم اگه زبون داشتن هرچی فحش دنیا بود نثار صاحب مانتو میکردن که آخه آدم عاقل فکر کردی هنوز بچه ای که همچین مانتویی پوشیدی؟ آخی چه دکمه های ساده ای.کجای کارید؟ دوره و زمونه عوض شده.الان هرچی لباس کوچیکتر و تنگ تر٬ فرهنگ و تمدن بیشتر.
نیاز جامعه هم همینو میطلبه دیگه.نمیدونم بعضیها چه اصراری دارن که بگن جامعه همون جامعست و آدما هم همون آدما... من فکر میکنم خدا وقتی از حجاب میگفته تو نظرش امروزه رو فاکتور کرده!!!یا اصلا شاید هم بریم تو قرآن بگردیم یه علامتی چیزی پیدا کنیم کنار آیه های حجاب که تو پاورقیش نوشته شده باشه غیر از قرن ۲۱ به بالا. دخترا هم که دیگه هیچ کدوم اون جاذبه ی قبل رو ندارن٬پسرا هم بزنم به تخته یکی از یکی سر به زیر تر و با کمالات تر.نه زبونم لال دختری به قصد خودنمایی در منظر عموم خارج میشه نه پسری چشمش دنبال دختره مردمه.همه هم خوش و خرمیم و کلا همه جا امن و امان. دیگه مشکل کجاست؟؟؟ نقل از وبلاگ سکوت پرصدا ![]() روزگاریست که شیطان میگوید: انسان پیدا کنید ، سجده خواهم کرد!!!!!!!!!
|
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۵۰, ۲۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
این وضعیت بد حجابی به خاطر سخت گیری ها و افراط در در جامعه توسط افراد صاحب مقام صورت گرفته.
اگر شخص رو بکوبن اطمینان داشته باش که از جایی دیگر سرکوب شدنش رو نشان میده. موضوع دیگر هم خودنمایی است که این هم باز به گذشته ی افراد برمیگرده که دوست داره خودش رو به دیگران عرضه کنه. ولی مهمترین عامل خود شخصه که با اختیار این کار رو میکنه. |
|||
|
۱۷:۰۱, ۲۴/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آبان/۹۰ ۱۷:۰۲ توسط خادم الامام.)
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
(۲۴/آبان/۹۰ ۱۵:۵۰)alitalebi نوشته است: این وضعیت بد حجابی به خاطر سخت گیری ها و افراط در در جامعه توسط افراد صاحب مقام صورت گرفته.عزیزم میدونی این سخت گیری برا چیه؟چون تو مسلمونی و باید طبق آیات سوره ی نور حجابت رو رعایت کنی. [b]توجه:ایران بعد از کشور چشم بادامی ها دومین کشور بسته است...
|
|||
|
۱۷:۲۱, ۲۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
سخت گیری یعنی تو خیابان به دختر 14 ساله به خاطر اینکه ساعد دستش معلوم شده یه خانمی بره و با تندی برخورد کنه اون بچه رو از همون سال بترسونه.
البته مهربانی هم دیده شده از این افراد ولی تاثیر برخورد تند و سخت گیری بیشتره. کافیت یه دوری بزنید در میادین اصلی شهر با این صحنه ها به وفور مواجه خواهید شد. |
|||
|
۱۹:۰۳, ۲۴/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/آبان/۹۰ ۱۹:۱۱ توسط mahdiar.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۲۲/آبان/۹۰ ۱۵:۱۱)khadem نوشته است:(۲۰/آبان/۹۰ ۱۴:۴۵)mahdiar نوشته است: خود مردم هم بیخیال نشستن کنار گود و تماشا میکنن...دلم میسوزه.بغضم میگیره.مژه هام تر میشه.وقتی یادم می افته اینجا مملکت امام زمانه...از خودم بدم میاد وقتی میبینم هیچکاری نمیتونم برای امام زمانم انجام بدم.لعنت خدا بر اونایی که بی حجابی رو تمدن میدونن.من اگه این تمدن رو نخوام باید چیکار کنم.آقا بزار یک چیزیو خیلی رک راست بهت بگم... خوشتون بیاد یا نیاد جوابی بت نمیدم چون معلومه طرز فکرت چیه...شما خوش باش...همین دیگه تو این بحث شرکت نمیکنم.فقط یه چیز میگم.اون عزیزانی که در مورد سختگیری حرف زدن آیا روشون میشه مقابل امام زمان هم این حرفو بزنن؟ (امام زمان شاهد و ناظر بر لحظه لحظه های ماست)...فقط دیگه جون مادرتون بیخودی به زبون نگید آقا بیا.بعضی هامون ادعا دارم میخوایم سرباز امام زمان باشیم.خوش باشید |
|||
|
۲۲:۱۹, ۲۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
خیلی دوست داشتم که این تاپیک بجز دعوا کردن یک نتیجه دیگه هم می داد!
در پناه خدا! |
|||
|
|
۲۲:۳۸, ۲۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
(۲۳/آبان/۹۰ ۲:۴۲)Mohammad Trust نوشته است: اقا این نگاه به نا محرم رو واسه من یکی معنی میکنه ؟در حالت کلی اصل بر این است که نباید به نامحرم نگاه کرد. اما اگر چشممان بیفتد,برای بار اول اشکالی ندارد.چون ما که نمیتوانیم در خیابان چشم بسته راه برویم. نکته اینجاست.وقتی نگاهمان افتاد باید سریع نگاهمان را برگردانیم.اگر بخواهیم از روی قصد برای بار دوم نگاه کنیم,برای اینکه بیشتر به جزئیات چهره پی ببریم,این مشکل دار هست.حالا نگاه با شهوت که دیگر خیلی بالاتر از اینهاست.واقعا کار شرم آوری است.(من این سوال را قبلا پرسیده ام که با اطمینان به شما میگویم.) |
|||
|
|
۱:۱۰, ۲۵/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/آبان/۹۰ ۱:۳۶ توسط 7parsa4.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۲۴/آبان/۹۰ ۲۲:۱۹)فاطمه خانم نوشته است: خیلی دوست داشتم که این تاپیک بجز دعوا کردن یک نتیجه دیگه هم می داد! نتیجه ؟... نتیجه اینکه به قول داداشمون "برای درست کردن حجاب باید خونها ریخته شوند" و ریخته شد ..... ![]() ![]() ![]() ![]() اما کم بود. میدونی اصلا چرا این خون ها ریخته شد ؟چون : كَانُواْ لاَ يَتَنَاهَوْنَ عَن مُّنكَرٍ فَعَلُوهُ لَبِئْسَ مَا كَانُواْ يَفْعَلُونَ ( مائده 79) آنها از اعمال زشتي که انجام ميدادند، يکديگر را نهي نميکردند؛ چه بدکاري انجام ميدادند! نتیجه اینکه وقتی یه نفر میخواد فریضه الهی رو اجرا کنه باید خونش ریخته بشه اینقدر ما ها نشستیم تو خونه و گفتیم مسئولان فلان مسئولان بهمان و هی تقصیر رو گردن مسئولان انداختیم که امر به معروف و نهی از منکر شد شعار .... اگه عذابی نازل بشه به نظرتون با این وضع کیا از بین میرن؟ گناه کارا ؟ بد حجابا ؟ فاسقا ؟ ستم کارا ؟ یا ... وَ اتَّقُوا فِتْنَةً لا تُصیبَنَّ الَّذینَ ظَلَمُوا مِنْکُمْ خَاصَّةً وَ اعْلَمُوا أَنَّ اللّهَ شَدیدُ الْعِقابِ. (انفال: 25) از فتنه ای که تنها به ستم کارانتان نمی رسد، بترسید و بدانید که خدا سخت کیفر است. به نظرتون ما ها مومنیم .....؟ وظایف یه مومن چیه؟ «وَ الْمُؤْمِنُونَ وَ الْمُؤْمِناتُ بَعْضُهُمْ أَوْلِیاءُ بَعْضٍ یَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَ یَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْکَرِ وَ یُقِیمُونَ الصَّلاةَ وَ یُؤْتُونَ الزَّکاةَ وَ یُطِیعُونَ اللَّهَ وَ رَسُولَهُ» (توبه؛71)مردان و زنان با ایمان ولی (و یار و یاور) یکدیگرند، امربه معروف و نهی ازمنکر می کنند، نماز را برپا می دارند و زکات را می پردازند و خدا و رسولش را اطاعت می کنند. با این اوصاف من که دیگه روم نمیشه بگم یا اباصالح منتظرتم آقا کی میشه ببینمت اگه آقا بیاد بهم چی میگه ؟ تازه پررو پررو اسم خودمم گذاشتم شیعه ی علی خواهرای من برادرای من کسایی که میگفتید برای حجاب باید خون ریخته شه بسم ا... شروع کنیم کی میخوایم خون بدیم؟ رومون میشه تو چشای آقا نگاه کنیم و بگیم دختر همسایمون یا دختر خالمون یا ..... رو دیدیم که با وضع زننده جلوی نامحرما بوده و ما دیدیم و کاری نکردیم یا پسر دایی مون یا پسر همسایمون یا .... داشت با دختر مردم میگفت و میخندید یا چشم چرونی میکرد و ما دیدیم و هیچی بهش نگفتیم؟ |
|||
|
|
۱۹:۵۵, ۱۵/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آذر/۹۰ ۲۰:۰۳ توسط Ahmad-A.R.M.)
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
Mahdy2021 نوشته است:قوانین ارسال مطلب در تالار:------------------ سلام علیکم عزیزانی که میخوان امر به معروف و نهی از منکر کنن اگر احکامش رو مطالعه کردید که هیچ ولی اگر نکردید یه نگاهی بندازین بد نیست. ------------------ کسانی هم که میخوان زمینه سازی کنن برای ظهور باید واجبات رو انجام بدن و محرمات رو ترک کنن.(احتمالا خودتون بهتر میدونید) ------------------ در مورد اون کاریکاتور.من که توی شهرمون همچین چیزی ندیدم ولی شبیه کسای که میخوام آب حوض خالی کنن, پاچشون رو میزنن بالا تا خیس نشه
|
|||
|
۲۱:۳۸, ۱۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
|
من از تمام دوستان عذر میخوام:
چون من نگفتم نباید قانون حجاب باشه، من گفتم راه ما برای تبلیغ اشتباهه، ما وظبفه اعمال زور رو نداریم وظبفه ی امر به معروف رو داریم. از تموم دوستان عذر میخوام که به خاطر حرف من بحث به بیراهه کشیده شد. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 06109482198387630814.jpg]](http://www.shiaupload.com/images/06109482198387630814.jpg)

![[تصویر: Hashem.jpg]](http://dc365.4shared.com/img/hZRsev6h/s3/Hashem.jpg)
![[تصویر: 0.715129001307624363_dordone_com.jpg]](http://www.dordone.com/user_files/image/image5/0.715129001307624363_dordone_com.jpg)
![[تصویر: 101760_260.jpg]](http://www.tabnak.ir/files/fa/news/1390/4/26/101760_260.jpg)
![[تصویر: 31660.jpg]](http://rajanews.com/Files_Upload/31660.jpg)