کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 13 رای - 4.85 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تصویری از حجاب
۱۳:۵۱, ۱۹/تیر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۲ ۱۴:۱۷ توسط meshkat.)
شماره ارسال: #1
آواتار
مسئله ی حجاب مسئله مهمی است که ما
از آن غافل شدیم

پ.ن:
عرض سلام و ادب خدمت دوستان عزیز.
این تاپیک صرفا تعلق دارد به تصاویر زیبا و تامل برانگیز در مورد حجاب و تمامی پست هایی که خارج از این موضوع باشند حذف خواهند شد.[/color][/align][/size]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمود ، انتصـار ، azade ، shafagh_mah ، ema1392 ، saloomeh ، fazel ، MohammadSadra ، Resistance ، آسمان آبي ، mohamad ، freewish ، SARV ، باهتول ، N.Mahdavian ، فدک زهرا ، سپیدار ، erfaneh ، mahdi14 ، نگار ، جبریل ، شهیدطیبه واعظی ، حقیر ، میثاق ، fatemeh ، ضحی ، سرباز ولایت ، مفقود الاثر ، ويانا مبين نژاد ، سدرة المنتهی ، reyhaneh.sh ، nilufar7676 ، مهدی2012 ، mofa ، Night moans ، hesam110 ، مجید املشی ، سرباز منتظر ، shia12 ، marziye ، ساقی ، ســــــاقی ، farzad313 ، mahdy30na ، بچه شیعه ، Mohammad Trust ، 59-11(یامهدی) ، m.hossein ، فیروزه ، vahrakan ، مسعود.پاکرو ، fiftynine ، help me ، لبخند خدا ، آفتاب ، Hadith ، مرتاح ، medad.sefid ، ali0077 ، عبدالرحمن ، rezamohammadi ، jafar ، تفکر ، جویای حقیقت ، aboutorab ، mahramaneh ، 135 ، SAViOR ، MohammadMeraj ، یاوران مهدی ، Banoo ، soshiant ، chekel ، fafa* ، محیصا ، شیدا ، neyestan23 ، انديشه نو ، صهبا ، aliakbar110 ، أین المنتظر ، ali-0110 ، السا ، 313rahro ، yashar1374 ، bagheri4 ، آیات ، Bamdaad ، محمد حسین ، صبا ، bi-ehsaas ، soheyl68 ، عشقم کربلا ، hamediran ، M03TAFA ، فانوس *7* ، یا زهرا ، میثم.ح ، یااباصالح ، حضرت عشق ، mahpare ، محمدهادی ، مهشاد ، یاســین ، Nmm ، ( علقمه ) ، حسن عزتي ، A.E ، sagheb ، saba ، نورالسادات ، غریب ، بیداری12 ، شهرام ، N2376DIR

آغاز صفحه 24 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۳:۲۳, ۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #231
آواتار
[تصویر: hijab_poster_edoardo_08_big.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، بیداری12 ، ali0077 ، شهیدطیبه واعظی ، السا ، فدک زهرا ، یاوران مهدی ، عشقم کربلا ، mohammadhadi ، رکن الهدی ، bagheri4 ، azade ، A.E
۲۱:۵۸, ۷/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #232
آواتار

دختربا نازبه خداگفت:

چطور زیبا می آفرینی ام و انتظار داری خود را برای همگان نكنم؟
خدا گفت:زیبای من!تو را فقط برای خودم آفریدم
دخترك،پشت چشمی نازك كرد و گفت:خدا كه بخل نمی ورزد،بگذار آزاد باشم
*خدا چادر را به دخترك هدیه داد*
دخترك با بغض گفت:با این؟اینطور كه محدودترم.اصلا می خواهی زندانی ام كنی؟یعنی اسیر این چادر مشكی شوم ؟؟؟؟
خدا قاطع جواب داد:بدون چادر،اسیر نگاه های آلوده خواهی شد...هر چیز قیمتی را كه در دسترس همه نمی گذارند.تو جواهری
دخترك با غم گفت:آخر...آخر،آنوقت دیگر كسی مرا دوست نخواهد داشت.نه نگاهی به سمت من خواهد آمد و نه كسی به من توجه میكند
خدا عاشقانه جواب داد:من خریدار توام!
منم كه زود راضی می شوم و نامم سریع الرضاست.
آدمیانند و هزاران نوع سلیقه!
هرطور كه بپوشی و بیارایی،باز هم از تو راضی نمی شوند!
اصلا مگر تو فقیر نگاه مردمی؟آن نگاه ها مصدومت میكند
*دخترك آرزویش را به خدا گفته بود و می خواست چونان فرشته ای محبوب جلوه كند*

[تصویر: kbjr3nx7tn2vggv66hff.jpg]
[تصویر: dtc78urv1dxkhoe0gmhg.jpg]
[تصویر: hmsjkwpbnslg381dppg2.jpg]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: aaaaa ، شیدا ، شهیدطیبه واعظی ، السا ، حضرت عشق ، عبدالرحمن ، فدک زهرا ، mohammadhadi ، عشقم کربلا ، mahpare
۲۲:۳۶, ۹/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #233
آواتار
]چند روز پیش برای دوختن چادر برای دخترم پیش خانمی رفتم که دیدن ایشون برام جالب و صحبت هاشون تامل برانگیز بود !!!

ایشون طراح انواع چادرهای راحت هستند و در چندین شهر از جمله تهران بارها نمایشگاه های مختلف انواع چادر رو برگزار کردند

و برای تعداد زیادی از خانمهای مجری و گوینده های اخبار صدا و سیما هم چادر طراحی کرده و دوخته اند!!!

از جمله جالب ترین این چادر ها نوعی چادر شالدار بود برای خانمهایی که مانتویی هستند و سختشون چادر بپوشند!!جالب اینجا بود که کلیه این چادر ها پوشش سر تاسری داشت و کاملا بدن خانم رو می پوشوند!!!!
چادر چاقچور ، چادر پذیرایی برای منزل( خیلی جالب بود هر چیزی پوشیده باشی اون زیر با این چادر حجابت کاملا حفظ می شه و قشنگ هم هست) چادر سوراخ دار ساده که دستها بیرون بیاد، چادر قجری و .....همشون هم شیک و قشنگ و کاملا پوشیده!!!

فکر کنم اگه خانمهایی که با چادر مشکل دارند یک بار محصولات ایشون رو ببینند مشتری بشن ! چون به هر حال همه لازم دارند!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rezamohammadi ، عبدالرحمن ، حضرت عشق ، فدک زهرا ، شهیدطیبه واعظی ، mohammadhadi ، رکن الهدی ، یاســین ، آفتاب ، azade ، A.E
۰:۳۰, ۱۱/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/شهریور/۹۳ ۰:۴۴ توسط حضرت عشق.)
شماره ارسال: #234
آواتار
[تصویر: 74875-222827-1399103205.jpg]
[تصویر: 86749751581038510633.jpg]

[تصویر: 1595642-1fe8787436dabcd0f4364c683dd3786a-org.jpg]
حاج آقای کافی نقل می‌کردند: داشتم میرفتم قم، ماشین نبود، ماشین‌های شیراز رو سوار شدیم. یه خانمی هم جلوی ما نشسته بود، اون موقع هم که روسری سرشون نمی‌کردن!هی دقیقه‌ای یکبار موهاشو تکون می‌داد و سرشو تکون می‌داد و موهاش می‌خورد تو صورت من. هی بلند می‌شد می‌نشست، هی سر و صدا می‌کرد.می‌خواست یه جوری جلب توجه عمومی کنه. برگشت، یه مرتبه نگاه کرد به منو خانمم که کنار دست من نشسته (خب چادر سرش بود و پوشیه هم زده بود به صورتش) گفت: آقا اون بقچه چیه گذاشتی کنارت؟ بردار یکی بشینه. نگاه کردم دیدم به خانم ما میگه بقچه! گفتم: این خانم ماست.گفت: پس چرا اینطوری پیچیدیش؟ همه خندیدند.گفتم: خدایا کمکمون کن نذار مضحکه اینا بشیم... یهو یه چیزی به ذهنم رسید.بلند گفتم: آقای راننده! زد رو ترمز. گفتم: این چیه بغل ماشینت؟گفت: آقاجون، ماشینه! ماشین هم ندیدی تو، آخوند؟!گفتم: چرا؟! دیدم. ولی این چیه روش کشیدن؟گفت: چادره روش کشیدن دیگه!گفتم: خب، چرا چادر روش کشیده؟گفت: من باید تا شیراز گاز و ترمز کنم، چه می‌دونم! چادر کشیدن کسی سیخونکش نکنه، انگولکش نکنه، خط نندازن روشو ...گفتم: خب، چرا شما نمی‌کشی رو ماشینت؟گفت: حاجی جون بشین تو رو قرآن. این ماشین عمومیه کسی چادر روش نمی‌کشه! اون خصوصیه روش چادر کشیدن!
منم زدم رو شونه شوهر این زنه گفتم: این خصوصیه، ما روش چادر کشیدیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مرهم ، شیدا ، fazel ، شهیدطیبه واعظی ، فدک زهرا ، أین المنتظر ، یاوران مهدی ، Bidel.s ، سدرة المنتهی ، rezamohammadi ، yektasepas ، mohammadhadi ، | جستجوگر | ، mahpare ، السا ، pure ، آفتاب ، azade ، A.E
۱۸:۵۷, ۱۵/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #235
آواتار
[تصویر: w490]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: عبدالرحمن ، حضرت عشق ، شیدا ، شهیدطیبه واعظی ، rezamohammadi ، mohammadhadi ، رکن الهدی ، یاســین ، السا ، A.E ، شهرام
۱۶:۰۴, ۱۶/شهریور/۹۳
شماره ارسال: #236
آواتار
[تصویر: 336_39878.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهیدطیبه واعظی ، rezamohammadi ، عشقم کربلا ، mohammadhadi ، رکن الهدی ، السا ، pure ، A.E
۱:۴۵, ۲۵/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/شهریور/۹۳ ۱:۴۵ توسط حضرت عشق.)
شماره ارسال: #237
آواتار
[تصویر: 54711115204242707131.jpg]
وقتی مشکی مد باشه،خوبه!
وقتی رنگ مانتو شلوار باشه،خوبه!
وقتی رنگ عشقه،خوبه!
وقتی رنگ کت و شلوار باشه،با کلاسه!
اما...
وقتی رنگ چادر من مشکی شد
بد شد!
افسردگی می آورد!
دنبال حدیث و روایت می گردند
که رنگ مشکی مکروهه!
دوست دارم چادر مُد شود!
مشکی رنگ عشق باشد عشق به خدا بدون افسردگی!قشنگه نه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: yektasepas ، MohammadSadra ، mohammadhadi ، شیدا ، شهیدطیبه واعظی ، Bidel.s ، عشقم کربلا ، السا ، آفتاب ، azade ، A.E
۷:۰۸, ۲۵/شهریور/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/شهریور/۹۳ ۷:۳۰ توسط yektasepas.)
شماره ارسال: #238
آواتار
(۷/شهریور/۹۳ ۲۱:۵۸)آیدا77 نوشته است:  

[تصویر: dtc78urv1dxkhoe0gmhg.jpg]

شایدم معنی حجاب این باشد: شوهرم مرا دوست دارد من از محبتش اشباع شده ام نیازی به توجه دیگران ندارم.

(۱۴/اردیبهشت/۹۳ ۲۱:۵۷)صهبا نوشته است:  [تصویر: 1897867_429537077177597_1794304419_n.jpg]

امام علی ع می فرمایند : غیرت مرد از پاکدامنی اوست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammadhadi ، شهیدطیبه واعظی ، حضرت عشق ، عشقم کربلا ، رکن الهدی ، السا ، آفتاب ، bagheri4 ، azade ، شهرام
۱۹:۴۸, ۱/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/مهر/۹۳ ۱۹:۵۰ توسط حضرت عشق.)
شماره ارسال: #239
آواتار
[تصویر: %D9%86%DA%AF%D8%A7%D9%87%D8%AAAKSGIF_IR_...%D8%A8.gif]
[تصویر: sokot.jpg]

امام علی علیه السلام : بِکَثرَةِ الصَّمتِ تَکون الهَیبَهُ : کثرت سکوت موجب ابهت وبزرگی است...{نهج البلاغه، حکمت 224}

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رکن الهدی ، شهیدطیبه واعظی ، السا ، pure ، آفتاب ، A.E
۷:۵۹, ۲/مهر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/مهر/۹۳ ۸:۱۶ توسط 21200.)
شماره ارسال: #240
آواتار
شهادت از جنس دخترانه
با تو می گویم مروه نجیب !تا این زمان نمی دانستم شهادتی باشد که فقط خاص ماست، مال ما ... دخترانه دخترانهنمی دانستم همین چادر و روسری که هر روز در مواجهه با غیر سر می کنیم شهادت ساز استمثل ایمان مثل عقیده مثل طرز تفکر . از امروز به چادرم به گونه ای دیگر نگاه خواهم کرد ...تو دعا کن برای ما . مروه قهرمان ! حالا می فهمم معنی آن جمله را کهپیر دوست داشتنی و فرزانه مان می گفت :« قرآن کریم انسان ساز این و زن نیز .... » از کتاب پرنیان ******************************
دکتر مروه شربینی به علت داشتن حجاب مورد توهین و تهدید یک جوان نژاد پرستدر شهر سدن آلمان قرار گرفته بود . بعد از شکایت و حضور در دادگاه ،مورد حمله وحشیانه متهم قرار گرفت و در برابر چشم قاضی ،کارماندان و همسر و فرزند خرسال خود ، به طرز فجیعیبا 18 ضربه چاقو ، در حالی که باردار بود به قتل رسیدو به
« شهیده حجاب » معروف شد

.[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcRpMC96zcHsHDy4joAjtEr...A70a86Mtnk]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: | جستجوگر | ، شیدا ، حضرت عشق ، رکن الهدی ، Bidel.s ، mohammadhadi ، شهیدطیبه واعظی ، السا ، bagheri4 ، azade ، A.E
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا