کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: تحريم كالا هاي خارجي
هرگز نميشود
نمي شود
امكانش نيست
اگر همه همكاري كنند مي شود
حتما مي شود
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کمپانی های شیطانی (حتما ببینید)
۲۰:۴۷, ۲۴/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/آذر/۹۰ ۱۶:۱۰ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام به همه دوستان خوبم .

خداوند را شاکرم که توانستم این تاپک رو برای دوستان خوبم ایجاد کرده و هدف هایی مانند تحریم ها و شناخت کمپانی هایی که مربوط به فرماسونری و در واقع سود رسان دشمن است را داشته باشیم .

کمپانی هایی که برای شما معرفی میکنم هم اکنون در ایران فعالیت داشته و فروش محصولات خود را ادامه میدهند .

در این تاپیک قصد داریم این کمپانی ها را به شما معرفی کنیم تا در واقع دست آنها برای مردم رو شده و مردم عزیز این کمپانی ها را تحریم و دیگر از این محصولات خریداری نفرمایند . هر خرید از محصولات این شرکت ها ، مانند دادن اسلحه به دست دشمن است . در واقع ما با این کارمون داریم قدرت دشمن را افزایش میدهیم . تحریم یک محصول میتواند آن شرکت را از پا در آورده و به طور حتم آنرا از بین ببرد . بزرگ ترین اسلحه ما در برابر دشمن فهم و شعور جمعیست که دشمن تا سر حد مرگ از آن میترسد .

پس با من همراه شوید تا به کمک هم کاری کنیم کارستان .
adidas
خوب اول از همه به داستان آدیداس میپردازیم . توجه داشته باشید که از گفتن حرفهای بیهوده و تاریخچه کامل این مارک خوداری کردیم تا سریع تر به اصل مطلب برسیم . اول از همه باید بگیم که فراماسون بودن آدیداس در سال 1998 ثابت شد . تاسیس شرکت آدیداس به سال 1920 برمیگردد . در سیاست مدیریت نوشته شده که یک مدیر دانا همیشه باید مقداری از سرمایه خود را صرف زیر مجموعه های خود کند . یعنی برای اینکه اگر شرکت اصلی ورشکست شد مدیر از یکی دیگر از زیر مجموعه ها استفاده کند و در واقع زمین نخورد . شرکت بریتیش تنباکو ی آمریکا نیز از همین سیاست استفاده کرد و شرکت کوچکی به نام آدیداس را در سال 1920 تاسیس کرد و همان آرم بریتیش تنباکوی آمریکا را برای آرم آدیداس انتخاب کرد . در سال 1945 این شرکت به ثبت رسید .

[تصویر: 2ekmkxv6ip5ece3k9j6m.jpg]

بعد از گذشت چند سال آدیداس مشهور شد . به طوری که همه جوانان دوست داشتند که آدیداس به تن داشته باشند . حتی در همین زمان هم جوانان زیادی هستند که عاشق این مارکند و دوست دارند یکی از محصولات این کمپانی را داشته باشند . تا اینجا این کمپانی کاملا بی گناه است . اما در سال 1990 به شکل عجیب و بی دلیلی یک مارک جدید از این شرکت دیده شد . آرم جدید به شکل هرم سه تیکه ای بود که از آن پس وارد بازار شد . پس از آن آدیداس دو مارکه شد . اما هیچکس نمیداند چرا . در سال 1990 شرکت آدیداس به افراد ناشناسی فروخته شد و پس از آن آرم جدیدی به چشم خورد. اما به راستی این افراد ناشناس که بودند ؟ سرمایه داران ؟ قدرتمندان ؟ ثروتمندان ؟ افراد مشکوک...؟ جواب تمام این سوالات بله است . چراکه این کمپانی توست فراماسونهای ناشناس خریداری شد و به یکی از بزرگترین برندهای ماسونی تبدیل شد . اما در سال 1998 شرکت آدیداس توسط یکی از کارمندان شرکت تنباکوی آمریکا افشا و ماسونی بودن این مارک ثابت شد . لازم به ذکر است که فراماسون ها فقط شرکت هایی رو خریداری میکنند که از توجه و محبوبیت خاص مردم جهان برخوردارند . آنها هیچگاه خود شرکتی را تاسیس نمیکنند تا منتظر محبوبیت آن شوند , بلکه به سمت شرکت هایی میروند که به اندازه کافی محبوب و معروف و همچنین پر فروش باشد تا از زمان صرفه جویی شود . هم اکنون این شرکت دو مارکه بوده و از فروش خوبی برخوردار است .

[تصویر: w73y7a3hxs9qyhhh0gz9.jpg]

( از دوستان عزیز خواهش میکنم از این پس از این مارک خریداری نفرمایید )
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: warior ، Agha sayyed ، MohammadSadra ، nahal_m ، وحید110 ، ELENOR ، MAHDI59 ، A-D-M ، بیداری اندیشه ، zaeim ، Resistance ، Amir ، fardinho ، KABOOTAREHARAM ، میلاد.م ، مجید121 ، hajiali.m ، Homayoun ، ماسون کش ، islamnab ، na3r ، Sarbaze Monji ، chista3 ، ztb ، در جستجوی سختی ، alireza2030 ، blue.blood ، N.Mahdavian ، تفکر ، حسام+ ، kowsar88

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۱۰, ۲۶/آبان/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
[تصویر: 1365129911.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، zaeim ، ماسون کش ، ztb ، vahrakan ، blue.blood
۱۵:۲۱, ۲۶/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/آذر/۹۰ ۰:۴۶ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #12
آواتار
سلام دوستان
آدیداس می دونید مخفف چه جمله ی کثیفی هست ؟
adidas = All day I dream about s ....e.......x
من هر روز درباره ی س.... ک .. .. س خیال پردازی می کنم !
این رو 2 سال پیش دوستم می گفت که پدرش وارد کننده ی پوشاک بود که جزیی از اون پوشاک ورزشی آدیداس بود
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: farshid ، Amir ، zaeim ، nahal_m ، fardinho ، ماسون کش ، بهاره ، blue.blood
۱۱:۳۹, ۲۸/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۴/آذر/۹۰ ۰:۴۷ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #13
آواتار
(۲۶/آبان/۹۰ ۱۵:۲۱)mrfarzadj نوشته است:  سلام دوستان
آدیداس می دونید مخفف چه جمله ی کثیفی هست ؟
adidas = All day I dream about s.......e ....x
من هر روز درباره ی س......ک......س خیال پردازی می کنم !
این رو 2 سال پیش دوستم می گفت که پدرش وارد کننده ی پوشاک بود که جزیی از اون پوشاک ورزشی آدیداس بود

[تصویر: d-fdgfdhj35468kuyh.jpg]
آدیداس کیست؟
در سال 1920 آدولف داسلر (Adolf Dassler) جوان بیست ساله آلمانی شروع به ساخت کفشهای ورزشی کرد و سعی کرد که کفشهای زیبا و با کیفیت را تولید کند. پس از استقبال خوب و شناخته شدن محصولات او، آدولف به فکر ثبت شرکت و پیدا کردن نامی برای محصولات خود افتاد. چون خانواده و دوستان او را آدی (Adi) صدا می کردند او از کلمه Adi و سه کلمه از نام خانوادگی خود استفاده کرد، و نام Adidas را برای شرکت و محصولات خود برگزید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: blue sky ، farshid ، zaeim ، nahal_m ، Searcher123 ، fardinho ، ماسون کش ، ztb ، vahrakan ، blue.blood ، N.Mahdavian
۹:۴۲, ۲/آذر/۹۰
شماره ارسال: #14

ما از همه اون شرکتا بدتریم. اینقدر ادعامون میشه که مسلمونیم و شیعه هستیم ولی تو تولیدات و خدماتمون تا جایی که راه داره کم کاری و در خیلی از موارد دزدی می کنیم
کدوم شرکت ایرانی از لحاظ کیفیت توانایی رقابت با آدیداس یا نایکی رو داره . ایران خودرو 20 سال پیکان رو بدون کوچکترین تفییری تولید کرد و بعد از اون هم قلب تپندشو به روآ هدیه داد که هنوزم تولید میشه ، 10 ساله سمند فقط لامپاشو داره کوچیک و بزگ میکنه از سال 1992 دیگه پراید کلا تولید نشد و تازه اون پراید خیلی با کیفیت تر و ایمن تر از اونیه که الان تولید میشه بعد گیر میدیم که فلان شرکت تو لوگوش داره فلان کارو میکنه
هر کار میکنند و به هرچه رسیدند حقشونه چون واسه عقیدشون هر چند باطل تمام تلاششون رو کردند ولی ما چی ؟ برای حق و حقیقت چکار کردیم؟ الان شما توهم زدید که چارتا نماد پیدا کردید شدید سرباز امام زمان؟ همه ما در برابر امام زمان و خدا باید پاسخگو باشیم که چرا برای تبلیغ حقیقت کاری نکردیم. فیس بوک تولید میشه به جای اینکه از اون الهام بگیریم و چیزی پیشرفته تر از اون رو تولید کنیم بنا به دستور یه عده آدم که کمترین سواد رو در مدیریت بحران دارند، به جای اینکه این تهدید رو تبدیل به فرصت کنیم میایم و صورت مساله رو پاک می کنیم . تو بحث ماهواره به جای اینکه بیایم شبکه های داخلی رو قدرتمند کنیم ، به پخش همون اراجیف ادامه میدیم و به جاش میایم برای عربا و اسپانیایی ها برنامه می سازیم اونا دارند فرهنگ ما رو شخم می زنند و در عوض ما داریم فرهنگ اونا رو اصلاح می کنیم و نتیجش میشه همینی که امروز تو اکثر جامعه می بینیم . یه جامعه بی تفاوت که به راحتی حقوق همدیگر رو زیر پا میزارند و به کسی که دزدی کنه میگن آدم زرنگ.
اگه بخوام ادامه بدم میلیون ها مورد دیگه هم هست ولی دوستان حق جو یادمون باشه خدا تو قرآن فرموده که تازمانی که ملتی خودش چیزی رو نخواد تغییری در اونا ایجاد نمیشه. ما باید بخوایم که حق در همه جا باشه و خواستن این نیست که ساعت 12 هر n تا کانال سیما باهم اذان و مناجات و ... پخش کنند ، امر به معروف این نیست که تو خیابون به مردم گیر بدیم، نهی از منکر این نیست که با چک و لگد جوونا رو از منکر بازداریم، امر به معروف اینه که ربا رو از جامعه حذف کنیم، رفاه عمومی رو بالا ببریم، سواد مردم رو بالا ببریم فرهنگ مردم رو بالا ببریم تا چششون و فکرشون به حقیقت نزدیکتر بشه و در کنار اون هم به اشاعه دین خدا و به صورت همه پسند و به صورتی که واقعاً هست بکنیم نهی از منکر اینه که با تولیدات عالی داخلی جلوی استفاده از محصولات پیروان شیطان رو بگیریم. برای جوونامون تفریح سالم فراهم کنیم که دنبال حروم نرند. ازدواج و زندگی رو راحت کنیم که جوونا با ازدواج و مستقل شدن مثل مواجهه با یه اژدها نگاه نکنند. مسکن آرزوی مردم نباشه، بازنشستگی اول بدبختی مردم نباشه و ....
بیاید و برای یه مدت کوتاه از شناسایی نمادها! دست برداریم و به بزرگترین توصیه امامانمون، خدامون و پیامبرمون گوش بدیم و مشغول خودشناسی بشیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Amir ، islamnab ، H00man ، ztb ، در جستجوی سختی ، vahrakan ، blue.blood
۱۵:۱۰, ۲/آذر/۹۰
شماره ارسال: #15
آواتار
ozzy_mra عزیز

خیال میکنی ما از این وضعیت راضی هستیم ؟
اولا که خداییش با این همه تحریم که هیچ کمکی بهمون نکردند در کمتر از 30 سال اونقدر پیشرفت کردیم که کل جهان میخواد روی منطقه خاورمیانه کاری بکنه اول میاد عکس العمل ایران رو میسنجه ...

دوما قبل از شما همه این حرفهارو ما یکی دو سال پیش زدیم چیزی نشد یعنی انتظاری هم نمیرفت از دست ما هم که کاری بر نمیاد مجبوریم به همین رویه خودمون ادامه بدیم البته قابل توجه که تمرکز ما اصلا بر روی این چیزها نیست دیگه و این موضوعات گذشته ، به نظرم طرح بیشتر اینگونه مسائل ضربه ای هست به اون تلاش هایی که در سال های قبل موسسات و سایت های مهدوی در این زمینه کردند ...

در اخر هم بگم با این اوضاع نباید انتظار داشته باشیم پیشرفته تر از بقیه باشیم ،حداقل کاری که میتونیم بکنیم اینه که برای ظهور دعا کنیم این یه کار رو که دیگه میتونیم انشالله با ظهور آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) این مشکلات هم بدون شک حل میشه ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Searcher123 ، farshid ، ztb ، vahrakan
۱۵:۵۶, ۲/آذر/۹۰
شماره ارسال: #16

zohour12.ir گرامی
سلام
من فقط دوست دارم دیدگاهمون نسبت به انتظار تغییر بکنه
ما همه چیز رو به امان خدا رها کردیم و دست به کاری نمی زنیم به امید روزی که امام زمانمون ظهور کنه و همه جا رو گلستان کنه
من میگم چرا نباید هرکدوم از ما امام زمان خودمون باشیم تا زمانی که رهبر بزرگمون ظهور کنه؟
من میگم آیا انتظار اینه که هر 5شنبه دور هم تو مهدیه جمع بشیم و یا اینکه هر وقت نام آقا اومد سه تا صلوات بفرستیم؟
تا حالا فکر کردیم منظور از آماده سازی شرایط برای ظهور چیه؟
یه بزرگی می فرمود که منظور از 313 یار امام در واقع یه نوع نماده، یعنی اگر در کره زمین 313 نفر آماده باشند آقا ظهور میکنه (البته به صورت نمادین داشت این مسئله رو مطرح می کرد) مگه پیامبر ما نفرموده اگه می خواهید جامعه اصلاح بشه اول خودتون رو اصلاح کنید.
بحث من همینه ، تو همین سایت بسیار بی اخلاقی صورت می گیره، به این و اون اتهام میزنیم که بعضی از اوقات نارواست و ... و جالبه که حق رو هم به خودمون می دیم که تحت عنوان عاشق آقا هر بی اخلاقی انجام بدیم
من فکر می کنم انتظار در اینه که مقدمات ظهور رو فراهم کرد و مقدمات ظهور هم یعنی اصلاح خودمون
مسئله من اصلاً دولت یا نظام حاکم نیست بحث روی خودمونه . اگه امروز من یه دروغ نگم یک قدم به ظهور نزدیک تر شدیم . اگه تو کاسبی دزدی نکنم همینطور و ...
من اعتقاد راسخ دارم اگر خودمون رو اصلاح کنیم تمام مشکلات سیاسی، اقتصادی اجتماعی و ... حل میشه
منظور صحبت من به دولت یا مسئولین نیست. مسئولین هم انسان هستند، منظور من تک تکمونه که تو این مملکت زندگی می کنیم و خودمون رو منتظر می دونیم
باز هم این آیه شریفه رو متذکر بیان میکنم
" إِنَّ اللَّهَ لاَ يُغَيِّرُ مَا بِقَوْمٍ حَتَّى يُغَيِّرُواْ مَا بِأَنفُسِهِمْ"
پیروز باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: انتصـار ، راحیل ، Amir ، islamnab
۱۴:۴۷, ۳/آذر/۹۰
شماره ارسال: #17

بسم الله الرحمن الرحيم
اللهم صلي علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم

فقط جهت اطلاع به تصوير هاي زير نگاه كنيد
[تصویر: 2ekmkxv6ip5ece3k9j6m.jpg]

حالا آرم شركت مهرام
[تصویر: mahraam.jpg]Huh

آيا اين دليل بر ماسوني بودنش مي كند؟ الله اعلم
ما كه نميگيم ماسوني هست اينو فقط جهت اطلاع گذاشتم ما رو متهم نكنيد خواهشا
Big GrinWink
۱۶:۲۰, ۳/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/آذر/۹۰ ۱۶:۲۱ توسط Amir.)
شماره ارسال: #18
آواتار
قبلا هم گفتم طرح بیشتر اینگونه مسائل ضربه به راه ماست ...
بهتره ناظر بخش این تاپیک رو ببنده ...
dark.knight عزیز ،‌لازم نیست توی هر تاپیکی شما اینگونه اظهار نظر بکنید
ozzy_mra گرامی کاملا باهاتون موافقم ، هدف این تالار هم همینه ، ما سعی خودمون رو میکنیم و مدیران هم تمام تلاششون رو دارند میکنند اما نمیتونیم مردم رو با زور بگیم که شما باید برای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) خودتون رو اماده کنید بهرحال باز هم ممنون...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ozzy_mra ، nooromahdi
۹:۱۸, ۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #19
آواتار
تمام پست هایی که با موضوع تاپیک ارتباطی نداشتند پاک شدند
بحث را منحرف نکنید
با تشکر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zaeim ، Amir ، farshid
۱۵:۳۱, ۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #20

سلام
جنس ایرانی که توش صدتا دزدی و کلک و حقه بکار رفته باشه می ارزه به صدتا شرکت خارجی ای که با پولش ارتش شیطانی تجهیز بشه که قراره جلوی صاحب زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) بایسته.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zaeim ، farshid
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]