کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: تحريم كالا هاي خارجي
هرگز نميشود
نمي شود
امكانش نيست
اگر همه همكاري كنند مي شود
حتما مي شود
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کمپانی های شیطانی (حتما ببینید)
۲۰:۴۷, ۲۴/آبان/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱/آذر/۹۰ ۱۶:۱۰ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام به همه دوستان خوبم .

خداوند را شاکرم که توانستم این تاپک رو برای دوستان خوبم ایجاد کرده و هدف هایی مانند تحریم ها و شناخت کمپانی هایی که مربوط به فرماسونری و در واقع سود رسان دشمن است را داشته باشیم .

کمپانی هایی که برای شما معرفی میکنم هم اکنون در ایران فعالیت داشته و فروش محصولات خود را ادامه میدهند .

در این تاپیک قصد داریم این کمپانی ها را به شما معرفی کنیم تا در واقع دست آنها برای مردم رو شده و مردم عزیز این کمپانی ها را تحریم و دیگر از این محصولات خریداری نفرمایند . هر خرید از محصولات این شرکت ها ، مانند دادن اسلحه به دست دشمن است . در واقع ما با این کارمون داریم قدرت دشمن را افزایش میدهیم . تحریم یک محصول میتواند آن شرکت را از پا در آورده و به طور حتم آنرا از بین ببرد . بزرگ ترین اسلحه ما در برابر دشمن فهم و شعور جمعیست که دشمن تا سر حد مرگ از آن میترسد .

پس با من همراه شوید تا به کمک هم کاری کنیم کارستان .
adidas
خوب اول از همه به داستان آدیداس میپردازیم . توجه داشته باشید که از گفتن حرفهای بیهوده و تاریخچه کامل این مارک خوداری کردیم تا سریع تر به اصل مطلب برسیم . اول از همه باید بگیم که فراماسون بودن آدیداس در سال 1998 ثابت شد . تاسیس شرکت آدیداس به سال 1920 برمیگردد . در سیاست مدیریت نوشته شده که یک مدیر دانا همیشه باید مقداری از سرمایه خود را صرف زیر مجموعه های خود کند . یعنی برای اینکه اگر شرکت اصلی ورشکست شد مدیر از یکی دیگر از زیر مجموعه ها استفاده کند و در واقع زمین نخورد . شرکت بریتیش تنباکو ی آمریکا نیز از همین سیاست استفاده کرد و شرکت کوچکی به نام آدیداس را در سال 1920 تاسیس کرد و همان آرم بریتیش تنباکوی آمریکا را برای آرم آدیداس انتخاب کرد . در سال 1945 این شرکت به ثبت رسید .

[تصویر: 2ekmkxv6ip5ece3k9j6m.jpg]

بعد از گذشت چند سال آدیداس مشهور شد . به طوری که همه جوانان دوست داشتند که آدیداس به تن داشته باشند . حتی در همین زمان هم جوانان زیادی هستند که عاشق این مارکند و دوست دارند یکی از محصولات این کمپانی را داشته باشند . تا اینجا این کمپانی کاملا بی گناه است . اما در سال 1990 به شکل عجیب و بی دلیلی یک مارک جدید از این شرکت دیده شد . آرم جدید به شکل هرم سه تیکه ای بود که از آن پس وارد بازار شد . پس از آن آدیداس دو مارکه شد . اما هیچکس نمیداند چرا . در سال 1990 شرکت آدیداس به افراد ناشناسی فروخته شد و پس از آن آرم جدیدی به چشم خورد. اما به راستی این افراد ناشناس که بودند ؟ سرمایه داران ؟ قدرتمندان ؟ ثروتمندان ؟ افراد مشکوک...؟ جواب تمام این سوالات بله است . چراکه این کمپانی توست فراماسونهای ناشناس خریداری شد و به یکی از بزرگترین برندهای ماسونی تبدیل شد . اما در سال 1998 شرکت آدیداس توسط یکی از کارمندان شرکت تنباکوی آمریکا افشا و ماسونی بودن این مارک ثابت شد . لازم به ذکر است که فراماسون ها فقط شرکت هایی رو خریداری میکنند که از توجه و محبوبیت خاص مردم جهان برخوردارند . آنها هیچگاه خود شرکتی را تاسیس نمیکنند تا منتظر محبوبیت آن شوند , بلکه به سمت شرکت هایی میروند که به اندازه کافی محبوب و معروف و همچنین پر فروش باشد تا از زمان صرفه جویی شود . هم اکنون این شرکت دو مارکه بوده و از فروش خوبی برخوردار است .

[تصویر: w73y7a3hxs9qyhhh0gz9.jpg]

( از دوستان عزیز خواهش میکنم از این پس از این مارک خریداری نفرمایید )
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: warior ، Agha sayyed ، MohammadSadra ، nahal_m ، وحید110 ، ELENOR ، MAHDI59 ، A-D-M ، بیداری اندیشه ، zaeim ، Resistance ، Amir ، fardinho ، KABOOTAREHARAM ، میلاد.م ، مجید121 ، hajiali.m ، Homayoun ، ماسون کش ، islamnab ، na3r ، Sarbaze Monji ، chista3 ، ztb ، در جستجوی سختی ، alireza2030 ، blue.blood ، N.Mahdavian ، تفکر ، حسام+ ، kowsar88

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۱۱, ۶/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/آذر/۹۰ ۱۲:۴۵ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #21
آواتار
(۳/آذر/۹۰ ۱۶:۲۰)zohur12.ir نوشته است:  
قبلا هم گفتم طرح بیشتر اینگونه مسائل ضربه به راه ماست ...
بهتره ناظر بخش این تاپیک رو ببنده ...
dark.knight عزیز ،‌لازم نیست توی هر تاپیکی شما اینگونه اظهار نظر بکنید
ozzy_mra گرامی کاملا باهاتون موافقم ، هدف این تالار هم همینه ، ما سعی خودمون رو میکنیم و مدیران هم تمام تلاششون رو دارند میکنند اما نمیتونیم مردم رو با زور بگیم که شما باید برای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) خودتون رو اماده کنید بهرحال باز هم ممنون...

آقا من پدر صاحبم در اومده تا اینا رو جمع کردم بعد شما میگی تاپیک بسته بشه . برادر من یه خورده منطقی باش . دست دوست عزیزم درد نکنه که فقط پست های اضافی رو حذف کردند . درستشم همینه ....... بده به خدا
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: bi neshani ، zaeim
۱۵:۵۱, ۶/آذر/۹۰
شماره ارسال: #22

سلام
نظر من اینه که ما باید تلاش کنیم علاوه بر این که این محصولات شیطانی رو معرفی میکنیم یک جایگزین هم براشون معرفی کنیم که جوون ایرانی تکلیفش مشخص بشه
مثلا نگه خوب اگه من اینارو نپوشم پس چی بپوشم
چون یکی مثل من و دوستانم وقتی دنبال لباس زیبا میگردیم هرچی نگاه میکنیم لباس ایرانی درست و حسابی پیدا نمیکنیم
اگر هم جنس ایرانی باشه لوگوی خارجی میخوره و به اسم خارجی به فروش میره
آیا لباس ایرانی با کیفیت خوب پیدا میشه که بخوایم استفاده نیم؟
مردم جنس ایرانی رو به نامرغوب بودن میشناسن!!
بعضی ها که به طور کلی خرید جنس ایرانی رو تصراف میدونن چون فکر میکنن باید بعد از 2 ماه دوباره هزینه کنن و به دونبال همون وسیله باشن
پس ما اول باید خودمون رو اصلاح کنیم بعد به جوونا بگیم اونارو نخرن
با تشکر
به امید اینکه هیچ جنس شیطانی ای در هیچ کجای جهان به مصرف نرسه
و به امید ظهور صاحب همه ی ما که صد البته نزدیک است
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
۰:۳۶, ۷/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/آذر/۹۰ ۰:۴۶ توسط bi neshani.)
شماره ارسال: #23
آواتار
سلام
یه سوال :ما به اونا گیر دادیم تو تهران ریخته این نوع آرم و لوگو ها
من نمیتونم این شرکت ها رو به ماسونی بودن متهم کنم احتمالش هم کمه اما آرم قابل تاملی دارن
[تصویر: info@shatel.ir.jpg]
شرکت بازار بزرگ همشهری (رضا )(میدان محمدیه خیابان مولوی غربی)
تبلیغش تو دستگیره های مترو تهران هست
ببخشید کیفیت کمی داره با موبایلم عکس گرفتم.
[تصویر: bazar%20hamshahri%20reza1.jpg]

[تصویر: bazar%20hamshahri%20reza2.jpg]
داستان میدان انقلاب جدید هم قدیمی شده دیگه منظورم ستاره 6 پره دور نیلوفر های 5 پر
میزارم با این که قدیمیه

[تصویر: 3337_846.jpg]
ماشاالله ساختمان قوامین تمام ساختمان های با سقف هرمی یا بهتر بگم شبیه ابلیسک رو برامون عادی کرد
[تصویر: IMAGE634323467593762500.jpg]
اون یکی هم ساختمان لیبرتی فیلادلفیای آمریکااست که از روش تقلید کردن (منبع عکس هم که مشخصه)
از این هم که بگذریم یه ساختمانی نمیدونم چیه خ فرجام بین باقری و چهار راه اشراق خیلی شبیه اون گنبد هشت ضلعی کاخ سفیده اگه کسی مسیرش اونوریه عکس بگیره بذاره یه چند دفعه ای از کمی دور دیدمش
و .......
البته اگه هرز نامه نوشتم بفرمایید در یک موضوع (تاپیک) دیگه مطرح کنم!!

همه این ها رو گفتم یه چیز مهم بگم کسی نیست روی این کارا نظارت کنه تو این شهرداری درندشت؟؟؟
Angry
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسام+
۲۲:۵۷, ۱۷/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/آذر/۹۰ ۲۳:۲۳ توسط antiisrael.)
شماره ارسال: #24
آواتار
(۲۵/آبان/۹۰ ۱:۱۶)warior نوشته است:  farshid جان ممنونم

آدم واقعا از این برنامه ریزی دقیق و همکاری خوب تعجب میکنه , شیطان با اینها چه کرد Huh فقط خدا عالم دقت کردین هرکدوم یه گوشه کار رو گرفتن و به صورتی عالی دارن برای شیطان (لعنت الله علیه) حمالی میکنند
مثلا یک گروه داره توی رسانه رواج فحشاء میکنه مثل مرداک
یک گروهه دیگه داره زمینه مرگهای آخر الزمانی رو میچینه
(مرگ سفید = شرکتهای غذایی و دارویی ) (مرگ سرخ = شرکتهای اسلحه سازی )
یه گروه دیگه دست گذاشته روی ایمان انسانها ( دین های بی پایه واساس , بت پرستی , و فرقه گرایی )
که معلومه همشون حرامزاده اند و از فرزندان خود ابلیس ملعون هم هستند

اینها کلی کار کردن و همه میدانند حالا یکی به ما بگه ما برای امام زمان چه کردیم؟
برای من هم درج این مطالب جالبه اما اینقدر گیر دادن به این نماد ها بازی تو زمین اونهاست
یاعلی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: farshid
۱۸:۳۷, ۲۰/دی/۹۰
شماره ارسال: #25
آواتار
به نام خدا
باسلام
مدتي پيش كسي گفت ما نمي توانيم مقابل غربي ها بايستيم چون بازار ما وابسته است به آنها.
حالا يك سوال چرا بازار ما وابسته است و حالا كه ما وابسته ايم چرا خودمان را از اين وابستگي جدا نمي كنيم ؟
عده اي گفتند چون بسياري از كالا هاي مصرفي وارداتي است و ما علم توليد انها را نداريم.
خوب يعني راهش اينكه ما هميشه وارد كننده باشيم و وابسته
به نظر بنده اگر مردم همت كننده و به جاي اينكه جنس خارجي بخرند جنس بدتر و گرانتر داخلي را تهيه كنند شايد تا مدتي در عذاب باشيم ولي از اين وابستگي بهتر نيست
تا كي ما ذره ذره گوشت خودمان بكنيم و در دهان گرگ قرار دهيم تا ببينيم كي فرجي شود و ما گرگ را از پاي در آوريم.
يكي از دوستانم گفت گاندي رهبر هند با تحريم انگليس توانست انقلاب هند را بدون خونريزي پيروز كند . و ژاپني ها با تحمل 50 سال سختي به يك قول اقتصادي تبديل شدند.
پس ميبينيم كه به گفته امام ره هدف بزرگ همت بزرگ مي خواهد هرچقدر هم ما بنشينيم كار درست نمي شود تا وقتي كه خود ما از جنس خارجي استفاده كنيم و آن را قولي كنيم در براي كالاي داخلي وضع اقتصادي مان خوب نمي شود و دولت هم بدون همكاري مردم كاري از پيش نمي برد
دوستان اگر شما نظري و يا انتقادي در مورد اين مطلب داريد ما را هم كمك كنيد تا با هم يك نتيجه كلي بگيريم
يا علي
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tohid_Prince ، MohammadSadra ، یاشار
۱۸:۰۲, ۲۵/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۱۸:۱۷ توسط 666-6.)
شماره ارسال: #26
آواتار
خبر مهم:

بزرگترین مصرف کننده کالاهای اسرائیل کشورهای عربی حوزه خلیج فارس

[تصویر: n00041811-b.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 777
۱۸:۲۶, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #27
آواتار
خیلی از این مارک ها در ایران هم وجود دارن!
AngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: 666-6
۱۸:۳۰, ۲۵/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اردیبهشت/۹۱ ۱۸:۵۶ توسط 666-6.)
شماره ارسال: #28
آواتار
تکنولوژی:
مرکز تحقیقات و نو آوری شرکت ماکروسافت در اسرائیل می باشد!
[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcQV5PzjtzzuWsQz9LeNZKT...mp;amp;t=1]

محرمانه:
در زمان نازی ها یک یوفو سقوط کرد که به دسور هیتلر با مهندسی معکوس آن را تولید کردن!

[تصویر: null]
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]