کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کارگاه خلاقیت
۱۷:۴۸, ۲۰/دی/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/دی/۹۱ ۱۸:۴۶ توسط یاســین.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام دوستان
هدف از ایجاد این تاپیک ، بوجود اوردن مکانیه که بشه توش فکر کرد
من اینجا سوالی مطرح میکنم که دوستان میتوانند نظرات خودشون رو ارسال کنن، مهم این نیست که اون کارها حتما قابل انجام باشه، مهم اینه که فکر رو ازاد بذارید تا بتونه خلاق باشه، به این کار میگن brainstorming که یکی از تکنیک های خلاق مدیریت و معمولا در واحد های بازاریابی استفاده میشه، من امروز یه مثال میارم تا کم کم دستتون بیاد، البته هدف اصلیه من اینه که اگه کسی مثلا میخواد کاری رو توسعه بده یا موقعیت شغلی ایجاد کنه و ...بتونه از همفکری دوستان استفاده کنه
در واقع با پرورش این مهارت در مواقع تصمیم گیری و بروز مشکل ذهن فقط یک راه حل نمیده بلکه کلی راه جلوی پای شما میذاره
اولین سوال:
1-برای حل الودگیه تهران چه راهکارهایی پیشنهاد میکنید؟(هر کس دوست داشت راجع به اهواز هم میتونه بگه)
اول خودم یه چند مورد بگم ،جواب ها به 20-30 رسید سوال بعدی مطرح میشه
این سوال امتحانی بود ، بعد از این سوالات جالبتری میذارم

1-باردار کردن ابر ها و بارش باران
2-ایجاد ستون های مکش هوا،یه چیزی شبیه گردباد(یا مثلا کرمچاله های فضایی) که هوا رو زیر رو کنه
3-توسعه فضای سبز پشت بام ها
....
پس راهکارها عملی هم نبود مهم نیست،در ضمن تاپیک سیاسی نشه قراره فقط خلاقیتمون زیاد شه
بقیه اش با شما...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، مجید املشی ، دل خسته ، sadegh-a ، میلاد.م ، Agha sayyed ، Havbb 110 ، شیدا ، حسنیه ، ضحی ، علمدار133 ، ترنم ، farzad313 ، خیبر110 ، m.hossein ، fiftynine ، مهدی2012 ، soheyl68 ، بیداری اندیشه ، آ-313 ، آلاله ، مفقود الاثر ، عبدالرحیم ، لبخند خدا ، السا ، بیداری12 ، ali0077 ، هانا ، help me ، fafa* ، أین المنتظر ، رضوانه ، MohammadMeraj ، MohammadSadra ، mahdy30na ، 135

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۵۹, ۱۶/بهمن/۹۲
شماره ارسال: #51
آواتار
اول اینکه ب ظاهر مغازه خیلی میرسیدم ... خیلی موثره ... استفاده از وسایل تمیز و مرتب ... تا میشه مارک وسایل رو نکنین، بذارین روش باشه!کلاس کاری خیلی مهمه!Blush

لباس کار شیک و مرتب می پوشیدم، البته ن اینکه کت و شلوار هاااا! ی لباس مناسب، تمیز و مرتب ... Wink

بچه ها معجزه می کنن! باید اونا رو جذب کنیم! وقتی با ی بچه، مثل آدم بزرگ رفتار کنین، حسابی جذب طرف میشه و از این ب بعد وقتی با مادر وپدرش بخوان برن خرید، حتما میان اونجا ...Cool
مورد داشتیم، بچه ها از جیب باباش بدون اجازه پول بر میداشته تا بره اون مغازه هه خرید! چرا؟ وقتی میرفته، آقای فروشنده پا میشده می گفته : سلااااام آقای فلانی ... --> بچه فقط 6 سالشه هااا!
مامان و باباش هم حق ندارن برن مغازه دیگه ای خرید --> فرزند سالاری بیداد می کنهBig Grin

بعدش هم میوه ها رو همینطوری درهم و برهم نمی چیدم، مرتب و قاعده دار روی هم می ذاشتم!

راستی رنگ بندی میوه ها در کنار هم، خیلی مهمه! حواستون باشه چی رو کنار چی میذارین!ی طوری بچینین ک چشم نواز باشه ...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، ضحی ، دل خسته ، Tolou ، zahra11 ، رضوانه ، help me ، مهدی2012
۱۴:۲۷, ۱۸/بهمن/۹۲ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/بهمن/۹۲ ۱۴:۲۹ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #52
آواتار
(۱۲/بهمن/۹۲ ۱:۲۸)nina نوشته است:  سلام به دوستان خلاقBeard

تصور کنید یه میوه فروشی دارید،تازه کارتون داره میگیره که 100 متر اون ورتر شما،یه نفر دیگه مغازه میوه فروشی میزنه
خوب چیکار میکنید که از نون خوردن نیفتید
مزیت رقابتی تون چیه؟
سلام
- اگر در یک محله نسبتا تحصیل کرده می بودم ، در کنار هر میوه خواص دارویی و طبی اون رو متذکر می شدم.کمی هم اطلاعات طب سنتی کسب می کردم
- روش های فراوری کردن میوه رو آموزش می دادم ، مثل تبدیل به به چای به ، تولید لواشک و ....
- با یک نفر صحبت می کردم که به صورت درصدی با یک آبمیوه گیری آب میوه طبیعی و در محل بگیره
- محصولات فرآوری شده ارزه می کردم (مثل همین چای به)
- برای خرید بیشتر از یک حد پیک رایگان می گذاشتم
- میوه های خاص و نوبرونه بیشتری می آوردم
بعد کناری میومد همه اینا رو تقلید می کرد !

راستی سعی می کردم با مغازه دار جدید روابط حسنه برقرار کنم و قوانینی وضع کنیم .
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، یاســین ، ضحی ، m.hossein ، zahra11 ، السا ، help me ، رضوانه ، fafa*
۲۳:۱۸, ۳۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #53
آواتار
دوستان من پدرم نانوایی داره

خب این خیلی به من مربوط نمی شه Big Grin

شرایط اینم ندارم که برم اونجا کار کنم
چون سربازم

من چه جوری ازش پول در بیارم ؟؟؟؟

این به من مربوط میشه Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین ، amirhq21 ، ضحی ، رضوانه ، help me
۲۳:۲۴, ۳۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #54
آواتار
ما میتونیم ایده بدیم که پدرتون بیشتر پول دربیارن که پول تو جیبیتون افزایش بیابهBig Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ساجد ، amirhq21 ، Ali#59 ، ضحی ، help me ، رضوانه
۲۳:۳۰, ۳۱/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #55
آواتار
از پیشنهادات شما استقبال خواهم کرد یاسین خان

خوب توضیحات بیشتر بدم

نون لواش هست

هم ماشینی و هم تنوری
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amirhq21 ، یاســین ، ضحی ، دل خسته ، رضوانه
۱۵:۳۹, ۷/تیر/۹۳
شماره ارسال: #56
آواتار
با سلام
نون چون نیاز ضروریه مردم هست درواقع اون تعداد مشنری هایی که دارید تقریبا ثابت هستند و خلاصه بچه های محل هستند.اما به هر حال میشه یه کم تعداد رو بالا برد.
من اگه نونواییداشتم این کارارو انجام میدادم البته شاید بعضیاش تخیلی باشهBig Grin
1- مدل های مختلف نون زیاد داریم اونا رو تست میکردم و خوبهاشو میپختم.مثلا من یه نون محلی خوردم که البته یادم نیست مال کدوم شهرستانه،خمیر رو نازک میکردن مثل لواش بعد توش پیازچه ریز شده میرختن و میپختن اخرشم با روغن محلی چرب میکردن.تو این یکنواختی و روزمرگی عده ای دنبال طعم جدید هستند.حالا تو نت کلی دستور هست.نان زنجبیلی،دارچینی و ...حالا ادم تست میکنه

2-اگه نونوایی ام شلوغ بود حتما 4-5 صندلی تاشو کوچولو میذاشتم دم دست تا افراد مسن که نمیتونن خیلی واستن استفاده کنند،همون دعای خیرشون کلی تو برکت ادم تاثیر داره.

3-نون خشک تحویل میگرفتم،حالا میشه به گاوداری ها فروخت و یه کوچولو پول دراورد اما هدف اصلی ام اینه که خدا خیلی رو بعضی نعمت هاش حساسه،که یکی ایش نونه،حالا اگه من سبب شم دور ریزش قاطیه زباله ها نره فکر کنم خدا خوشحال شه.

4-حتما در و دیوار نانوایی رو رنگ سرد میزدم مثل آبی،که اینطوری یکم از صفرای بدنمون کمتر شه،چون معمولا نانواها غلبه صفرا پیدا میکنن.خوب همینم کمتر بیمار میشیم و در هزینها صرف جویی کردیم.

5-یه چندتا ظرف میذاشتم تو یکیش سیاهدانه،تو یکیش کنجد،یکی پودر سیر ،.... میرختم و در زمانهای خلوتی نان سفارشی میزدم البته فقط موادی که روش میپاشن.

برای پسر نانوا هنوز چیزی به ذهنم نرسیده اما اگه باز چیزی یادم اومد اضافه میکنمSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: help me ، دل خسته ، رضوانه ، amirhq21 ، ضحی ، ساجد ، شیدا ، fafa*
۲۱:۳۶, ۷/تیر/۹۳ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/تیر/۹۳ ۲۲:۲۷ توسط دل خسته.)
شماره ارسال: #57
آواتار
سلام
شما به عنوان پسر نانوا
برید یک مجوز تبلیغات بگیرید ، فقط یک امتحان ساده داره ، بعد چون اکثر مردم در نونوایی ها تردد دارند ، بسته به قشر هدف نونوایی شما تبلیغات درخور و شایسته انجام بدید (باید با فکر باشه که اعصاب خورد کنی نباشه) ، بعد درصدی از افزایش فروش ناشی از تبلیغ رو درخواست کنید بابت تبلیغ.
رفته رفته کارتون رو بین همکارا گسترش بدید و بهشون درصد بدید و تبلیغات انحصاری 5 سال نونواییشون رو برای خودتون بگیرید.

پیشنهاد دیگم اینه که شما یک سری صنایع دستی مرتبط با نان رو با همکاری خواهر احتمالی تهیه کنید ، و سعی کنید نوآوری داشته باشید در راستای فرهنگ سازی در باره نان و بهبود حمل و نقل نان و ... و در نونوائی ها ارائه کنید
مثلا یک زنبیل ببافید با خاصیت خنک کنندگی بهتر نان و دوری از ترشی و خشک شدن بیش از حد نان.
یا سبد های مخصوص نان و ....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: رضوانه ، یاســین ، amirhq21 ، help me ، ضحی ، ساجد ، شیدا
۱۸:۴۳, ۳۱/تیر/۹۳
شماره ارسال: #58
آواتار
سلام
خوب دوستان حالا یه مسئله جدید

یکی از دوستان یه زمانی میخواست رو فروش خشکبار و بسته بندیشون کار کنه.

حالا فرض کنید شما یه شرکت دارید که حالا چه صنعتی و چه سنتی دارید محصولاتی رو خشک میکنید

اول اینکه چه کارهایی رو انجام میدید تا فروشتون بیشتر بشه و بازارتون گسترده تر
و
دوم اینکه،به نظرتون چه مشکلاتی ممکنه براتون پیش بیاد،در واقع پیش بینی حوادث غیر مترقبه ای که ممکنه رو فروشتون اثر منفی بزاره

[تصویر: 41460_1339505822.jpg]
براتون عکس میزارم ذهنتون باز شه

[تصویر: n00001217-b.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شیدا ، ضحی ، Tolou
۱۲:۰۱, ۴/مرداد/۹۳
شماره ارسال: #59
آواتار
خوب کسی ایده ای نداشت؟

.....................................
مزیت های رقابتی(یعنی عواملی که باعث میشه مشتری در انتخاب محصول مشابه با شما ،محصول شما رو انتخاب کنه)

1-ادما وقتی میخوان خشکبار بخرن یا برای مصرف شخصی میخرن یا کادویی
پس میشه در دو بسته بندی ساده و شیک عرضه کرد.

2-خیلی خوبه که مردم به جای اینکه شیرنی و شکلات ببرن خونه هم،خشکبار ببرن که خیلی هم مفیده،میرفتم صنف اجیل فروش ها بعد گولشون میزدم که در این سریالهای طولانی حالا یا اسپانسر شن یا اگه مقرون به صرف نبود از طریق وزارت بهداشت،اموزش بهداشت به مردم،این فرهنگ رو تبیین میکردیم که برای عزیزانمون اجیل و خشکبار کادو ببریم تا شیرنی و شکلات،اونم در عصر دیابت و کبد چرب....
حالا همین فرهنگ رواج پیدا کنه بالاخره فروش کل،در فروش ماهم موثره.

3-برای شیرینی فروشی های معروف تهران محصولات خاصی رو تهیه میکردیم،لازم نیست تولید کنیم،کافیه از هر شهرستان خوشمزه و مرغوب ترین خوراکیشونو ببریم بازاریابی کنیم.مثل حلوا گردویی ارومیه،باقلوا قزوین و یزد.از اینا که با گردو و شیره انگور درست میشه و ... ایناهم خیلی طرفدار دارن.

4-محصولاتمون رو در فروشگاه های زنجیره ای میتونیم عرضه کنیم،خوبیش اینه یبار بازاریابی میکنیم اما در صد تا فروشگاه میفروشیم.

خوب فعلا تا اینجا باشه
مشکلاتی که در پیش رو خواهیم داشت رو هم بعدا مینویسم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tolou ، mahpare
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا