کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 0 رای - 0 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
سؤالي از قسمت 40 ،اعتقادات مشترك
۲:۲۳, ۱۳/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #1

سلام
چرا نوريگا ميگويد من نه شيعه ام و نه سني؟ در حالي كه حرفهايي كه ميزند، اعتقادات شيعيان است. البته قبول دارم كه فرقه فرقه شدن اسلام درست نيست اما چيزي را كه نوريگا از آن به عنوان اسلام ياد كرد، به نظر من همان شيعه است.
ممنون
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohamad

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۱:۲۷, ۱۸/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #11

سلام
من خودم 2 ماه پیش با یک آقایی که سنی بود راجع به این موضوع صحبت کردم ، در واقع اون گفتگو اولین گفتگوی من با یک شخص سنی بود ، ایشون گفتند که به امام زمانی که ما اعتقاد داریم اعتقاد دارند در واقع همه ی 12 امام ما با این اختلاف که 3 خلیفه ی اول رو هم قبول داشتند ، ایشون امام حسین رو هم قبول داشت و گفت که ماه محرم براشون عزاداری می کنه و امام رضا تو مشهد رو هم که ازشون پرسیدم گفت که بله اعتقاد دارن و به زیارتشون می رن .
۱۳:۳۵, ۳۱/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
(۱۸/فروردین/۹۰ ۲۱:۲۷)elhamA نوشته است:  سلام
من خودم 2 ماه پیش با یک آقایی که سنی بود راجع به این موضوع صحبت کردم ، در واقع اون گفتگو اولین گفتگوی من با یک شخص سنی بود ، ایشون گفتند که به امام زمانی که ما اعتقاد داریم اعتقاد دارند در واقع همه ی 12 امام ما با این اختلاف که 3 خلیفه ی اول رو هم قبول داشتند ، ایشون امام حسین رو هم قبول داشت و گفت که ماه محرم براشون عزاداری می کنه و امام رضا تو مشهد رو هم که ازشون پرسیدم گفت که بله اعتقاد دارن و به زیارتشون می رن .

سلام
این فرد سنی نیست
جدا سنی نیست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: کمیل
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا